2009 Mayıs Anneleri

kızlar kendime dalinin bebek yağını aldım hamişlik çatlakrını önlemek için kullanılırı yazıyordu
sürdüm ama hala çok kaşınıyorum yawww benim gibi kaşınan varmı ?

anladım canımm rabbim şifanı versinn inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yawrunu..

ama bende düşündüğün kadar şanslı değilim canımmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çünkü benimde sürekli lekelenmerim oluyorr rabbime şükrler olsun önceki gibi değilim artık ama 2.5 aya kadar yaşadım korkusunu ve her koyu renk geldiğinde progesteron iğne yaptım...ve halada evde yedek iğnelerim var ne olur ne olmaz diye...

RABBİMM HERKEZİN BEBİŞİNİ BAĞIŞLASIN CANIM SAĞLICAKLA ANNELER KUCAĞINA ALSIN YAVRULARINI :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kendime dalinin bebek yağını aldım hamişlik çatlakrını önlemek için kullanılırı yazıyordu

cnm ben kakao yağını düşünüyorum dalini bilemiyeceğim...Bende yazın kakao yağı kremini kullanmıştım güneşten cildimi korumak için birazda bronzluk veriyodu...Dr uma soracağım ama onu kullanbilirmiyim acaba...Bilen var mı??Mecitefendinin kakao yağı kremi...Yoksa sadece yağını mı alayım acaba???

mutosumm kizzz nerdesin:1hug:
bu arada butun anne adaylarina iyi aksamlar mutosumu kaybettimde aramaya geldimm kk nin en guzel anne adayi ne var ne yok hamislik nasil gidiyo soyle bakalim dahada kilo aldinmi

:roflol: :roflol: AHH CANIMM BENİM YAA AMA ARADA BİR BENİMDE GÖBİŞŞ KAŞINIYORR :roflol:

anladım canımm rabbim şifanı versinn inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yawrunu..

çünkü benimde sürekli lekelenmerim oluyorr rabbime şükrler olsun önceki gibi değilim artık ama 2.5 aya kadar yaşadım korkusunu ve her koyu renk geldiğinde progesteron iğne yaptım...ve halada evde yedek iğnelerim var ne olur ne olmaz diye...

RABBİMM HERKEZİN BEBİŞİNİ BAĞIŞLASIN CANIM SAĞLICAKLA ANNELER KUCAĞINA ALSIN YAVRULARINI :Saruboceq::Saruboceq:

Aminn cnm inş...
İnş sen de atlatırsın bu dönemi cnm...Bak 3 ayı dolduruyosun neredeyseee...Az kalmışş..Hem lekelenmelerinde azalmış...Çoğu gebede oluyomuş öle..Parlak kan gelmesin inş...Ve kasık ağrısı tehlikelii.Aman Allahım korusunnn hepimizi.. .İnş selametle devam ederiz berabercee..

slm kızlar ben bugunde özel drmda kontroldeydım ense kalınlıgı nı 0.9m ölçtu persembe günü ise çalıstgım hast.dekı dr 1.8mm ölçmüştü farklılık olması normalmiki

canim farkli zamanlarda yaptirdigin için farkli sonuclar cikmiş olabilir..sonucta ikiside normal sinirlarda..içini ferah tut bence :KK66:

Bu arada kizlar aranizda demir hapi kullanmaya başlayan var mi??

ben basladim canim..maltofer fol diye bir hap..100mg demir,0.35mg folik asit iceriyor..normal folik asitide kestim buyuzden..

cnm ben kakao yağını düşünüyorum dalini bilemiyeceğim...Bende yazın kakao yağı kremini kullanmıştım güneşten cildimi korumak için birazda bronzluk veriyodu...Dr uma soracağım ama onu kullanbilirmiyim acaba...Bilen var mı??Mecitefendinin kakao yağı kremi...Yoksa sadece yağını mı alayım acaba???

cnm ben markete girdim kaşınıyordumda hamişlikdede kullanılıyor yazıyordu aldım geldim doktora gidincede soracam

:roflol: :roflol: AHH CANIMM BENİM YAA AMA ARADA BİR BENİMDE GÖBİŞŞ KAŞINIYORR :roflol:

uyuzz keçi gibi kaşınıyom kızzz:roflol:

canim farkli zamanlarda yaptirdigin için farkli sonuclar cikmiş olabilir..sonucta ikiside normal sinirlarda..içini ferah tut bence :KK66:

ben basladim canim..maltofer fol diye bir hap..100mg demir,0.35mg folik asit iceriyor..normal folik asitide kestim buyuzden..

BENİMDE DR FOLİK ASİT'İ KES DEDİ CNM ...ELEVİTİ ZATEN HİÇ KULLANAMADIMM ÇOK BÜYÜK VE PİS BİR TADI VARDII ..İLAÇLARA HERZAMAN Bİ ANTİPATİMM OLMUŞTUR ZATENN :1no2::1no2:

cnm ben markete girdim kaşınıyordumda hamişlikdede kullanılıyor yazıyordu aldım geldim doktora gidincede soracam

uyuzz keçi gibi kaşınıyom kızzz:roflol:

:roflol::roflol::roflol: canımm okaşıntılar sanırım çatlakların başladığının belirtisi oluyorr o yüzden elinden geldiğince fazla kaşımaa

cnm benim kanımda pıhtılaşma sorunum var..Bu nedenle hamişliğimin başından sonuna kadar hergün kullanmam gereken iğnelerim ve hergün yine bir tane içmem gereken coraspinim var....2 tane bebişimi de bu nedenle kaybettim..Bu nedenle korkularım var..
Az sonrada iğne satim geliyoo.. 8 30 Eşimde ist a gitti..Kendi kendime vuracağımm inş..
Coraspini ben hergün kullandım cnm Öle hiseetiğim bi karı ağrım olmadı..Senin neden ağrıdı ki acaba??
Böle cnm sağlıkla bebişime kavuşayım da inş değer diyorummm..Yinde de siz bize göre daha şanslısınızz..

geçmiş olsun canim..Allah kolaylik ve şifa versin inşaAllah :) hiç korkma inşaAllah sag slim bebişini kucagina alicaksin :KK66:

ben daha hiç bişi almadim valla..ama annemde bebe yagi yada bitkisel bi yag kullan dedi..gerci ne annemde ne de ananemde catlak olmamiş hiç ama bakarsin bende baslar :) kaşintiya gelince henuz bi kaşintim yok valla..ama tüylenme basladi hafif hafif..

canim ya sanada geçmiş olsun..korkma inşaAllah saglikla bebişini kucagina alicaksin sende :KK66: bende progesteron hapi kullaniyorum..ilk doktora gittigimde de kullanmiştim 1 kutu..sonra 1 ay kadar kullanmadim..şimdi gene verdi..hemde 3 kutu..10gün sürekli kullancam günde 3 tane..sonrada agrim olunca kullancam..

mutosumm kizzz nerdesin:1hug:
bu arada butun anne adaylarina iyi aksamlar mutosumu kaybettimde aramaya geldimm kk nin en guzel anne adayi ne var ne yok hamislik nasil gidiyo soyle bakalim dahada kilo aldinmi

neslimm ben sana yazdim diger tarafta kizma bana :)

kizlar neslihan benim zayiflama grubundan arkadasim..temmuzda bitirdik zayiflama işini..sonra hamile kaldim..ve verdiklerimi tek tek geri aldim :))) hep diyorum ya size boşverin veririz kilolari diye işte buyüzden diyorum :) bu gruplard zayiflmak hem kolay hem zevkli :KK66: oyuzden benim kilo alanlar hiç canini sıkmasin :KK66: inşaAllah bebişlerimizi emzirirken vericez kilolarimizi :KK66:

BENİMDE DR FOLİK ASİT'İ KES DEDİ CNM ...ELEVİTİ ZATEN HİÇ KULLANAMADIMM ÇOK BÜYÜK VE PİS BİR TADI VARDII ..İLAÇLARA HERZAMAN Bİ ANTİPATİMM OLMUŞTUR ZATENN :1no2::1no2:

inşaAllah vitamine hiç ihtiyacin olmaz canim..elevit berbat bişi gerçekten..insanin doyma hissini kaldiriyor..yada benimkini kaldirdi sadece bilmiyorum :roflol: ama onun yüzünde 7 kilo aldim Çok üzgünüm çoook biraktiktan sonra 2 kilo verdim cok sukur..doyma hissini özlemişim ya :) bende hiç hoşlanmiyorum ilaç içmekten..zaten sürekli unutoyurm..su ana kadar hiç düzenli içmedim ilaclarimi..inşaAllah bu demir haplarindan sonra baska bişeyler vermez..

inşaAllah vitamine hiç ihtiyacin olmaz canim..elevit berbat bişi gerçekten..insanin doyma hissini kaldiriyor..yada benimkini kaldirdi sadece bilmiyorum :roflol: ama onun yüzünde 7 kilo aldim Çok üzgünüm çoook biraktiktan sonra 2 kilo verdim cok sukur..doyma hissini özlemişim ya :) bende hiç hoşlanmiyorum ilaç içmekten..zaten sürekli unutoyurm..su ana kadar hiç düzenli içmedim ilaclarimi..inşaAllah bu demir haplarindan sonra baska bişeyler vermez..

canım valla ben zaten ne bulsam yiyiyorumm:nazar::nazar: bide eleviti kullansaydımm top olurdum sanırımm..ama meyve çok yiyiyorumm yani elevitte sanırım iştah ve halsizlik için daha cok veriyolar..benim öyle bi sorunum olmadı şükürler olsunn umarım bundan sonrada yemek sorunum olmazz ...

vallahi olurdun :) nitekim ben oldum :) benim iştahsizligimda,kansizligimda yoktu canim..şak diye yazdi doktor :)) meyve konusuna gelince..doktora gittigimde bende meyve cok yedigimi söyledim..abartma dedi..günde 5 porsiyon meyve ye dedi..nihayetinde onda da kalori var dedi..

amannnn kilo verilir ya :) ama dogum için zor olur diye kilo fazla almak istemiyorum..inşaAllah normal dogum istiyorum..bunun içinde cok kilo almamak lazim..

vallahi olurdun :) nitekim ben oldum :) benim iştahsizligimda,kansizligimda yoktu canim..şak diye yazdi doktor :)) meyve konusuna gelince..doktora gittigimde bende meyve cok yedigimi söyledim..abartma dedi..günde 5 porsiyon meyve ye dedi..nihayetinde onda da kalori var dedi..

amannnn kilo verilir ya :) ama dogum için zor olur diye kilo fazla almak istemiyorum..inşaAllah normal dogum istiyorum..bunun içinde cok kilo almamak lazim..

öyle tabiki caımmzaten ben 44 hamiş kaldım o yüzden kilo problemim yok şükür..hem olsada verilir dedeiğin gibi yeterki bebeişler sağlıklı olsunn..5 porsyon meyveye gelince senin dr yine bonkör davranmışşş ben okadar yemiyomm yaww :roflol::roflol:

rabbim kısmet ederse bende normal doğumu istiyorum ama sanırım benim çatım dar o yüzden zor gibi görünüyorr ama tabi daha dr umla bu konuyu konuşmadık bakalımm kısmett :asigim::asigim:

kızlaaaaar, canlarım benim!!!!!!!!
ben geldim sonunda.... hepinizi çok özledim. neredeyse 1 aydır annemde kalıyordum. orda da internet bağlantısı bulamadım. sizleri okuyamadım yazamadım. çooooook özledim. yokluğumda beni arayan soran merak eden herkeslere çooook teşekkür ediyorum.
sizsiz bir hamilelik ne zormuş meğer!!!!!!!!

bende elevit kullanıyorum 5.haftamdan beri. ama dediğiniz gibi iştah filan açmadı. hala kilo almadım. hoş, buna rağmen bazılarınızın doğum yapacağı kilodayımkaydirigubbakcemile3 demir hapınada bi dahaki muayenede başlayacam. 2-3 hafta sonra yani.
bide bende progestan kulanıyorum 1 aydır. ama 12.haftadan sonra bi koruyuculuğu kalmıyor dedi.son kutuyu içiyorum.

öyle tabiki caımmzaten ben 44 hamiş kaldım o yüzden kilo problemim yok şükür..hem olsada verilir dedeiğin gibi yeterki bebeişler sağlıklı olsunn..5 porsyon meyveye gelince senin dr yine bonkör davranmışşş ben okadar yemiyomm yaww :roflol::roflol:

rabbim kısmet ederse bende normal doğumu istiyorum ama sanırım benim çatım dar o yüzden zor gibi görünüyorr ama tabi daha dr umla bu konuyu konuşmadık bakalımm kısmett :asigim::asigim:

o hooo canimcim sen zaten doguma kadar ancak normal kiloya ulaşirsin :) sen vitaminde alabilirsin meyvede herşeyide yiyebilirsin :) izin verdim :p ben sigarayida biraktigim için cok meyve yedim canim..hele mandalina..15 tane mandalina yiyordum..doktora bunu söyledim..o da 2 mandalina 1 porsiyon eder dedi..yani 10tane mandalina normalmiş :))) zaten doktor kilomu tekrar ölçünce vitamini kesti..gerek yok dedi :))))

bu cati işini ben tam bilmiyorum..yani darmidir genişmidir müsaitmidir :) hiç alttan muayne olmadim cünkü..ama inşaAllah normal dogum yapabiliriz..saglik için süper bişi..keza sevabida cok büyük..inşaAllah mecbur kalmayiz sezeryana :KK66:

öncelikle....
efelin, ecem ve ayvalık sizlere başsağlığı, sabır, umut ve en kısa zamanda acınızı unutturacak yeni hamilelikler diliyorum. çok üzgünüm ve söyleyecek bir şey bulamıyorum, bağışlayın. Allah daha büyük acı vermesin, hakkkınızda hayırlısı olsun inşallah..

o hooo canimcim sen zaten doguma kadar ancak normal kiloya ulaşirsin :) sen vitaminde alabilirsin meyvede herşeyide yiyebilirsin :) izin verdim :p ben sigarayida biraktigim için cok meyve yedim canim..hele mandalina..15 tane mandalina yiyordum..doktora bunu söyledim..o da 2 mandalina 1 porsiyon eder dedi..yani 10tane mandalina normalmiş :))) zaten doktor kilomu tekrar ölçünce vitamini kesti..gerek yok dedi :))))

bu cati işini ben tam bilmiyorum..yani darmidir genişmidir müsaitmidir :) hiç alttan muayne olmadim cünkü..ama inşaAllah normal dogum yapabiliriz..saglik için süper bişi..keza sevabida cok büyük..inşaAllah mecbur kalmayiz sezeryana :KK66:

canımm zaten dediğim gibi kilodan değilde tiksindiğimden dolayı içemedim zaten gerekte kalmadı sanırım 3 ayı bitirdiğimiz içinn...

ANKAKUŞU SENDE ARAMIZA TEKRARDAN HOŞGELDİN CANIM HAMİŞLİK NASIL İLERLİYORR UMARIM HERŞEY YOLUNDADIRRR a.s.a.s.

X