2009 Mayıs Anneleri

CANIM LEKE bırakma özelliği yokmuş ilgin arkadaşımız devamlı kullanıyormuş.faydasını görmüş kakao yağının.

bende pazartesi sorarım ikili testimiz var çok heyecanlıyım arkadaşlar.bu arada ben 12+3 üm kasıklarımda ağrılar oluyor sizde de varmı

canımm ben 13+1 oldumm ama geçen hatfa inanılmaz derecede kasık ağrım vardıı sırf bu yüzden salı gunu dr gittimm ama rahim büyüdüğünden dolayı oluyor dedi ..şüküğr bebeişim iyiyidii

canımm ben 13+1 oldumm ama geçen hatfa inanılmaz derecede kasık ağrım vardıı sırf bu yüzden salı gunu dr gittimm ama rahim büyüdüğünden dolayı oluyor dedi ..şüküğr bebeişim iyiyidii

SAOLASIN CANIM.banada diyorlar ama insan merak ediyor işte.

saolasin canim.banada diyorlar ama insan merak ediyor işte.

haklisin tabiki cnm sen boşver kimin ne dediğini kafanda soru kaldimi git dr a valla ben öyle yapiyorum sonra bebişimi görünce rahatliyorumm..

Ama sanirim en şiddetli kasik ağrisi 12. Haftada oluyor çünkü şimdiye kadar hiç okadar ağrimamiştii

HERKES 4.Aydan sonra herşey daha güzel olur diyorlar.enerji dolu oluyormuş ,insan bakalım bekleyip görcez.nasılsa geçiyor zaman ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı şimdi 12 allahım sağlıkla huzurla kavuştursun bebişlerimize.

herkes 4.aydan sonra herşey daha güzel olur diyorlar.enerji dolu oluyormuş ,insan bakalım bekleyip görcez.nasılsa geçiyor zaman ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı şimdi 12 allahım sağlıkla huzurla kavuştursun bebişlerimize.

aminn canimmm aminn inşallah 9. Aydada böyle 12. Haftamizi hatirlarr ne cabukk geçmiş gunler derizz..
Ama kötü haber aldikça insan tedirgin oluyor maleseff

evet canım doğru ama olumsuz düşünmeyelim allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah.

Valla kızlar bugün 13.haftamızı bitirdik çok şükür herşey yoluna girdi. Birtek soğan kokusuna hala hassasmıyım onu test etmedim. Onu da geçersem sorun yok...

selam kızlar valla benım bulantılarım gecmıyor sanırım hep boyle olucak akşama randevum var ınsallah bebişlerın cınsıyetlerınıde ogrencez

Valla kızlar bugün 13.haftamızı bitirdik çok şükür herşey yoluna girdi. Birtek soğan kokusuna hala hassasmıyım onu test etmedim. Onu da geçersem sorun yok...

CANIM ALLAHA ŞÜKÜR BENİM YEMEKLERDen yana şansım iyiydi.kendim yiyemed,m ama eşime heergün yemek hazırladım.balığından etine tavuğuna kadar.yoksa adamcağız açlıktan ölürdü valla hiç anlamıyor mutfaktan.ben sadece parfüm sigara ve oda parfüm kokularından etkilendim.:nazar:

HERKES 4.Aydan sonra herşey daha güzel olur diyorlar.enerji dolu oluyormuş ,insan bakalım bekleyip görcez.nasılsa geçiyor zaman ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı şimdi 12 allahım sağlıkla huzurla kavuştursun bebişlerimize.
evet ben 11 gaftaya yaklaştıkca kusma işi 3-4 günde bire düşütü çok güsell ama halsizlik devam ediyor

selam kızlar valla benım bulantılarım gecmıyor sanırım hep boyle olucak akşama randevum var ınsallah bebişlerın cınsıyetlerınıde ogrencez

vallamı kaç haftalık oldunuz yaaaaaaaaaa bende istiyorum öğrenmek

canım ikinci üç aylık dönem en güzel dönemi hamileliğin bebişin hareketlerini hissediyorsun karnın büyüyor ve içinde canını taşıdığını daha fazla hissediyorsun bulantılar kayboluyor herkese sorunsuz hamilelikler hayırlısıyla :nazar:

Hadi bakalım canım hayırlısıyla öğren gel... Geçer geçer sıkma canını...

CANIM ALLAHA ŞÜKÜR BENİM YEMEKLERDen yana şansım iyiydi.kendim yiyemed,m ama eşime heergün yemek hazırladım.balığından etine tavuğuna kadar.yoksa adamcağız açlıktan ölürdü valla hiç anlamıyor mutfaktan.ben sadece parfüm sigara ve oda parfüm kokularından etkilendim.:nazar:

Benimkide hiç anlamıyor ama sağolsun. Yemeklerin soğanlarını o kavurdu. Genelde birşey yaptırmadı bana. Salatamı bile yaptı valla Allah razı olsun. İnsan böyle hassas günlerinde destek görünce çok mutlu oluyor...

ense kalınlığı cok yuksek karın kısmında bı odem var cvs yapılacak.dr down sendromunda ense kalınlığı bu kadar yuksek olmaz kalp yada baska bı organıyla ılgılıdır dedı cvs onerdı ne olduğunu tam olarak anlamamız ıcın ama kurtaj olacagımda kesın yanı umutla yaptırmayın bunu dedı.allahım yıkıldım ya gozyaslarım kurudu artık akmıyo.
2.bı gebelığın olursa cvs sıze yol gosterıcı olur dedı ben daha hamıle olamam yıne aynı sey basıma gelırse kaldıramam

canım çok üzüldüm ama ne olur umutsuz olma.elbette yine anne olacaksın.kendini bırakmamalısın.ne desek seni teselli edemeyiz biliyorum ama güçlü olmalısın.kendine iyi bak canım.

X