• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2009 mayıs anneleri bebeklerimizin gelişimi nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

nursist

PAMUK PRENSİM...
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
455
11
96
İstanbul
2009mayıs anneleri bebeklerinizin kilo alımı boyunun uzaması uykusu nasıl ??? kusuyolarmı ((yada emdiğinin fazlasını çıkartıyormu peynir gibi)) merak ediyorum
bide gaz için neler yapıyorsunuz ???

oğlum 20 günde 980gr almış 5cm uzamış:nazar:
sizin kuzularınızın gelişimi nasıll:emir_bebek:

benim bebeğim 18günlük oldu bugün.uyku problemimiz var gündüz uykusu çok ağır emzirmek için zorla uyandırıyorum,gece ise yarım saatte bir uyanıp ağlıyo hiç uyuyamıyorum nerdeyse.gaz problemimiz vardı zinco aldık eczaneden çok faydasını gördüm gerçekden tavsiye edrim.bebeğimi emzirdikten sonra gazını çıkarmadan yatırırsam kusuyo onun haricinde kusmuyo.

Son düzenleme:
çok bitkin düştüğüm için gece12de 1kereliğe mahsus mama weriyorum ben onun haricinde sürekli emziriyorum bu şekilde oda rahat uyuyor bende dr.ada sordum bişi demedi ama gaz için zinco bile yeterli gelmiyor çoğu zaman inletiyor ortalığı yawrum. sürekli geriniyor ve gerinirkende zorlanır gibi sesler çıkartıyor böğürüyo resmen:) uyurken uyanırken emerken sürekli geriniyor onu sorucam dr.a ilk kontrolde nedendir merak ediyorum

benımde uyku problemı var gecelerı bazen hıc uyumuyo bazende saatte bı kalkıyo ve bızım gaz proglemımız var cok asırı gazı var ve cıkarmakta cok zorlanıyo ne yapabılırım ne onerırsınız bırde sarılık oldu ama hala atlatamadı sızde de oldu mu

canım benım bebgımde 17 gunluk zınco al derım bıtkısel tamamen ıcınce rahatlıyo kızım benım.bende gece bır kereye mahsus mama verıyorum sutum olmuyo pek

bugün 1.ay kontrolümüz wardı gaz sorununu söyledim zinco ya dewam dedi mamayı werme dedi burdaki dr.umuz kilo alımı iyiyse anne sütünden başka hiçbirşey werme hepsi yrn öbürgün hastalık olarak geri gelir dedi korkuttu beni
1 ayda tam 1.650 grm almış dr bile şaşırdı (maşallahhhhh)
boyuda 7 cm uzamış
no mama no mama dedi durdu wermiycem artık bakalım süt yetiyomuş

benımde uyku problemı var gecelerı bazen hıc uyumuyo bazende saatte bı kalkıyo ve bızım gaz proglemımız var cok asırı gazı var ve cıkarmakta cok zorlanıyo ne yapabılırım ne onerırsınız bırde sarılık oldu ama hala atlatamadı sızde de oldu mu

çok aşırı olursa gazı ılık derecede fön tutuyorum cnm denedim faydasını gördüm
ayaklarına ve karnına uzak mesafeden tutuyorum zaten gewşiyor rahatlıyor daha kolay oluyor denemeni tawsiye ederim faydasını görürsen yaparsın çok sıkışıncakaydirigubbakcemile2

nurse harveys diye bitkisel şurup var onu tavsiye edebilirim.gaz problemi için kullanın faydasını göreceksiniz

selam arkadaslar bu gaz ilaclarinin hepsi aynimi yoksa sadece urunun marka adlarimi degisik ben sap simplex aldim ise yaramadi,bu dediginiz gaz ilaclari almanyada varmi bi sorusdiriyim birde metsil duydum,odami gaz ilaciß

nefisem bilmiyorum almanya da var mı benim bebeğime yaradı benim dediğim şurup; ilaç deil kullan belki faydasını görürsün .

ben de faydasını gördüm kullanıyorum şu sıralar...bikaç gün sancıdan ağladı saatlerce ama şurubu verdikten sonra gaz sancımız o kadar olmuyo.çıkarıyor hemen.bi de kabızlık başladı kızımda.5 gün yapamadı...fitil kullanmak istemediğim için hakiki yağ ve badem yağı içirdim bekledim ama yapmadı yine de...son olarak küçücük parça sabunu yağladım ve fitil niyetine yerleştirdim yapınca rahatladı...nurse harvey's i de verince iyice kendine geldi ve atlattık sanırım...yarın 2 ayımız doluyo.kontrollerimiz nasıl olacak bakalım???

bu ayki kontrolünde bebeğim yeterince kilo almadığı için doktor günde üç kere mama vermemi söyledi. kızım 3130 gr doğdu, 3 aylık şu anda . kilosu 5400 gr, boyu 57,5 sizin bebekleriniz nasıl?

Back