Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Teşekkür Ederim Lazanya'cım, sizinki de hayırlı olsun, sağlıkla doğsun... Üretim yerine dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum, adamların bebek mamalarına bile neler yaptığı ortada... Neyse aynı şekilde sadece bilgi vermek için söylüyorum MacLaren'in birçok arabasının da üretim yeri ne yazık ki ÇİN. En çabuğundan internetten bakındım, linkini de kopyaladım... E-Bebek | Bebek Arabaları | Travel Sistem Bebek Arabaları | Maclaren | Maclaren Techno XLR Travel System Bebek Arabası Benim bebek arabasında aradığım, doğumdan itibaren kullanabileyim, kullanımı pratik/rahat olsun ve çok hantal birşey olmasın... İtalyanlar'ın piyasadaki hakimiyeti konusunda sana tamamen katılıyorum, hatta Mamas&Papas İngiliz markası ama birçok arabasının şaşesini yani metal taşıyıcı aksamını İtalya'da Peg Perego'ya yaptırıyor.

pierre cardin hakkında bilgisi olan varmı kızlar ,made in italy yazıyor ama el altından çinde yaptırmıyordur umarım
pierre cardin enigma 2020 modeli doğumdan itibaren kullanılabilen çift yönlü ve 4 tekeride 360 derece dönebilen bir model 6.5 kilo oldukça hafif ama hala araştırmadayım.
bütçeyide zorlamamak gerektiğini düşünüyorum
sevgili zarag, modellerine bayıldım turuncu olan ve Pliko Pramette - City Scape modelleri çok kullanışlı görünüyor
bazı modellerinde fiyatları çok astronomik oluyor
olması gereken tüm özellikleri bir arada barındıran modeller üretmek çok mu zor anlamıyorum,birinde bulduğunuz özellik diğerinde yok ondaki diğerinde,birde bakıyorsun fiyatı uçmuş ama aradığın en önemli özellik yok

pierre cardin enigma modeli benimde hoşuma gitti. kraft'ın arabalrına baktım az önce genelde çin malı, baby2go'nun bir modelini çok beğenmiştim mağazada bakmıştım ona baktım oda maalesef çin malı. pierre cardin'in fiyatı da çok fazla değil ve özellikleri çok güzel. acaba burda var mı mağazada canlısını görsem daha iyi olur.

Lightlila, eğer baktığın bebek arabası orjinal ise arabanın üzerinde yazan bilgi doğrudur merak etme, yani İtalya'da üretilmiş yazıyorsa öyledir. Ancak Türkiye'de neler dönüyor insanın aklı karışıyor... Senin söylediğin model için hızlıca bakındım internetten ancak üretim yeri bilgisine ulaşamadım, aynı markanın farklı bir modelinin Çin'de üretildiğini görebildim sadece; İNDİRİM !! Pierre Cardin 902 Roadcat Bebek Arabası Orange - Gri - NAR BEBE – Bebek Gereleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tm markalarda bebek rnlerini en uygun fiyata alın ama bu bütün modelleri Çin'de üretiliyor anlamına gelmiyor bence... Sizin avantajınız Adayadayı'nın da belirttiği gibi bu markalara gidip mağazada bakabilmeniz. Ben Çin'de üretilenleri eledikten sonra, sadece daha önceki mesajlarımda belirttiğim markalara bakabiliyorum burada...
Bir de şase (metal taşıyıcı aksam) ve üzerindeki kumaş kısmı farklı yerlerde üretilmiş olabiliyor, bakarken ayrı ayrı sormanızı tavsiye ederim.

kizlar bu bahsettiginiz 6,5 kiloluk pierre cardin ne kadar bilen varmi?
yilin arabasi filan seciilmis diyorlardi o mu bu?

Eveeeet. Bebişime el emeğim. Bi yeleğimiz daha bitti. Şimdi battaniye örmeye başladım.

5'li hastane çıkış setlerimiz. Bebeğim doğunca ilk bunlardan giyecek. Daha sonra hastane çıkışını giydiricem.

ay bayıldım çok şeker cicileri,yeleğine bayıldım akıllı ipler çok güzel oluyor

siteye koymadan önce paint yada yardımcı bir resim programıyla küçültmen gerekiyor.ben basitce paint in uzat/eğ seçeneğinden yüzde oranı girerek küçültüp sonra yüklüyorum :) ama olsun çok güzeller bende bişiler örmek istiyorum bebişime eskiden ördüklerim var ama onlar annemde kaldı hemde ancak 6. aydan sonra giyilecek şekilde büyük.doğar doğmaz giydirebileceğim bir yeleği yok bebişimin .kullanılırmı onuda bilmiyorum ama mart ayında havalar daha ısınmamış olur dimi kızlar

Canım www.küçükresim.com dan koymaya çalışıyorum ama ya çok küçük oluyo ya da böyle dev. Cep telefonundan çektiğimde iyi çıkıyoduda, dijital makinadan böyle oldu.
Akıllı ipleri çok seviyorum. Hem çabuk örülüyo hemde örneksiz düz ör geç kolay iş.

Ben 2 yelek 1 süveter ördüm. Annemde 1 hırka ördü. 1 yelekde elinde daha. Şimdide battaniye örüyorum. Örme diyolar ama hevesim var naapiiim.
Evet ilk doğduklarında daha hava soğuk olacak tabi canım.

buketcim maşallah bayıldım hepsime.sağlıklı günlerde giysin inşallah.rabbim uzun ömürler versin oğluşuna ailenize.

kizlar bu bahsettiginiz 6,5 kiloluk pierre cardin ne kadar bilen varmi?
yilin arabasi filan seciilmis diyorlardi o mu bu?

nukoland de kampanya vardı 268 di canım ama baktım şimdi 275 yapmışlar birde yağmurluk hediyesi varmış.en uygun bu sitede yinede
NUKOLand - Çocuk Gereçleri Online Satış Merkezi

sevgili zarag,verdiğin linkteki siteye baktım enigma 2020 modelini buldum sitede ve üretim yeri vermemiş ama çin malı olan tüm ürünlerin üretim yerine PRG(people republic of china) yazmış ,bu modele yazmamış olması çinde üretilmediği anlamına gelirmi bilemiyorum şüpheli.araştırıcam

bu arada aynı modelin iki site arasındaki fiyat farkı dikkatimi çekti
nukoland 275
nar-bebe 460

buketcim resimleri digital fotoğraf makinesiyle çekiyorum bende kalitesi süper oluyor ama buraya direk koyunca forum felç oluyor kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana orijinal fotoğrafı paintle açıyorsun üst menülerde dosya düzen görünüm resim yazan menülerden resime oradanda uzat/eğ seçeneğine tıklıyorsun.açılan pencerede yüzde 100 olan yerlerin değerlerini 50 yada resim çok büyükse 30 olarak değiştiriyorsun iki değeride 30 yazarsan örneğin resim bozulmadan küçülüyor .büyüklüğü beğenmezsen geri al deyip tekrar bir değer girersin .en az yüzde 50 küçülürse resimlerin bütününüde görebiliriz canım. sonra farklı kaydet deyip kullandığın fotoğraf yükleme sitesine ekliyorsun.sonrası malum zaten buraya eklediğindede önizlemyapar nasıl göründüğünü test edebilirsin .inan bana paylaşımlar böyle daha güzel oluyor.
aldıkların cidden çok güzel diğer örgülerinide eklermisin ben örnek kopyalamayı çok severim.bende yapıcam .battaniye nasıl bir model olucak .örgü battaniyemiz yok bijimsenağlama

Canım ben düz beyazdan örücem battaniyeyi. Sonra aralara mavi kurdela dikicem. Btirince inşallah koyarım onunda resmini.
Diğer örgülerimde önceki sayfalarda vardı canım.

Buketciğim çok güzel kıyafetler bebişin güzel ve sağlıklı günlerde giysin.

Kızlar bu pierre cardin fiyatına göre özellikleri çok güzel. Bende düşünüyorum bu modeli. özellikle mavi gri renkli olanı.

bebeğe iç giyim olarak iç zıbın ve atlet yerine bolca sıfır kollu yarım kollu ve uzun kollu çıt çıtlı body alsak olur mu,zıbın almadığıma pişman olurmuyum.
hep hastane çıkışlarında altlı üstlü takımlar var hastane çıkışındaki tüm parçalar kullanılmıyor diye duydum ,çok küçükken ikili takımlarda beli açılıyormuş
tulumlar patikli olursa hatta kendinden eldivenli olursa çok daha iyi oluyormuş
(bazı markalarda yeni doğan 0-3 ay 3-6 ay tulumları hep eldivenli yapılmış çok güzel,kolun dışına kıvrılıyor arzu edersek ellerin üstüne doğru çeviriyoruz eldiven oluyor
böylece bebek hareketli olunca eldiven çıkmıyor
bodyleri hep uzun kollu almışım acaba iki tane üst üste hem body hem tulumun uzun kolu kalınmı gelir
patikli alt mı alsam uzun kollu bodynin altına giydirmek için diyorum.birde omuzdan çıt çıtlı sıfır kol patikli tulumlardan olabilir
ama zıbına takıldı kafam ,zıbın takımı şart mı ki fisfisfis
birde mutlaka penye hırka ve penye yelekleri olsun diyorlar
son olarak şunu sorayım yine tecrübeli bir anne 7-8 tane penye battaniye şart
çok kirletiyorlar altını açarken dedi.bu rakam abartılı geldi bana,acaba bebeğin altını battaniyenin üstünde değiştirdiği için mi böyle söylüyor
yoksa bebek bezinden normal dururken taşma mı oluyor anlayamadım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…