Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

teşekkürler lightlila.. kızın güzel günlerde kullansın. verdiğin nivea çantası indirimi için tşk.ler bende hastane çıkışlarını biraz abartı buluyorum. tulum takımı battaniyesini falan almayı düşünüyorum

ay allahım hepsi birbirinden harika
bayıldım güle güle giysin minoşlar

bu arada çanta 32 lr mış dün aldım içinden bebek bakım dvd si çıkıyor çanta çok kaliteli bebeği olmayanlar bile sırt çantası olarak kullanabilir.alt açması filan var.eşim de bende bayıldık.ilk bebek olunca heyecanda bir farklı oluyor.kardeş yeğen filanda bakmadım ki çok ama çok acemiyim ,o nedenle bu sitedeki paylaşımlar çok faydalı oluyor.tecrübeli anneler ve anne adayları size çok basit gelen ayrıntıları bile paylaşın lütfen inanın her ayrıntı çok işimize yarıyor.
bizim cicilerimizde bunlar şimdilik

lightlila canım güle güle kullansın bebişin cicilerini. Çantayı migrostan aldın dimi. Ne kadar süreli acaba indirimi?

lightlila canım güle güle kullansın bebişin cicilerini. Çantayı migrostan aldın dimi. Ne kadar süreli acaba indirimi?

kampanyaları 26 kasıma kadarmış,ama zaten çok az kalıyor uygun olunca stoklar tükeniyor hemen

kızlar birşey sorucam bez stoğu yapıyormusunuz,başka bir forumda gördüm 4-5 paket prima yeni doğan (hemde 98adetlik)bebek bezleri almışlar ama bebek hemen büyüdüğü için elde kalma ihtimali olmazmı,birde bebek kaç kilo olcak ancak son aylarda belli oluyor ben açıkçası bezi en son almayı düşünüyorum erkenmi gelir geçmi gelir 3kg mu doğar 5kg mu bilemeyiz ki dimi.hem bez denilen şey hemen her markette alışveriş yerinde satılıyor.siz aldınızmı şimdiden?

Son düzenleme:
kızlar yaaaaaaa ne güzel şeyler bunlar allah güle güle giydirmeyi nasip etsin o çantadan bende alayım bari migrosta demek.

lightlila kesinlikle çok samimi söylüyorum bayıldım cicilere. en çok kullanılan şey olan tulumlardan almışsın. alttaki ince battaniye de mothercare hemen tanıdım :) bu arada bez olayı migrosta indirimdeydi bende yenidoğan 3-5 kilodan 98 li mega paket aldım bir tane yeter şimdilik. öncesi için hastane içinde yenidoğan yenibebek den alacam. Bu 3-5 kiloyu ilk aylarda kesin kullanırız.

canım çok teşekkür ederim ,mothercare mağazasına girmiştim öylesine bakmaya ,dayanamadım onuda alayım bunuda aa 3 alınca 4.cü bedavamı şuda olsun o zaman derken bi baktım bunların hepsini alıp çıkıvermişim.
bende mi alsam bi 98 li paket hep bakıyorum,burdaki forumda bir anne adayı "sakın stok yapmayın prima benim bebeğimde pişik yaptı bezler elimde kaldı kullanamadım huggies kullandım onun dışındaki bezleri kullanamadım" demiş bende hep prima yeni bebek 3-5 kiloya bakıyordum.nedense bebeğim hep 3 kilonun üstünde olacakmış gibi geliyor daha küçük kiloya hiç bakmıyorum.sen hangisini düşünüyorsun?prima 2 numara olan benim dediğim

Hepsiburada.com : PRIMA BEBEK BEZİ 2 MİNİ 3-6KG (98 ADET) | Bebek & Çocuk
hepsiburadada yaklaşık 23lr migrosta 24.90 dı fazla fark yok

birde yatağını bundan almak istiyorum,hatta annemlere dedim hediye ne alıcaz diye düşünmeyin benim elimde kabarık bi liste var dedim kaydirigubbakcemile3
(önceleri de hep düşünürdüm annem beni hiç arsız yetiştirmedi ne zaman arsız olup insanlardan birşeyler isteyebilicem diye ,meğer anne olmak gerekiyormuş,çok arsız oldum valla ama bi kayınvalidemlerden bişe isteyemiyorum düğünde taktıkları takılar için çektikleri krediyi bile bize ödettiklerinden olsa gerek klava: bişe demiyorum hediye diye alır sonra bize ödetirler aman eksik kalsın.evlendiğimizden beri kimse yardım etmedi belimiz hala doğrulmadı borçlardan zaten o yüzden bebeğime birşey alırken kılı kırk yarıyorum lazım olmayacaksa almak istemiyorum(neyse açmayayım bu konuları çok dertliyim)

Hepsiburada.com : GARDEN LUX 2008 OYUN PARKI | Bebek & Çocuk
yalnız arabada çok kararsızım birde bizim aracımız yok hastane çıkışında filan bebek taşıma olarak ne kullanılır hala düşünüyorum.birde burda hiçkimsemiz yok bizim bebek aniden erken gelse eşim ve ben yapayalnızız ,o nedenle hafif beni zorlamayacak ürünler bakıyorum ,benzer durumdaki anne adayları siz neler alıyorsunuz bebişinizi taşıma amaçlı.böle çanta gibi port bebeler var ama kullanışlı olurmu bel fıtığımı olurum ne kadar kullanılır ??? bebek arabası mıdır puset midir nedir tek başına olan bir anne için otobüse dolmuşa bin in doktor kontrollerine giderken naparım nasıl bir ürün iyi olur valla kafam allak bullak:bbo:

slm kizlar... besigimiz hazir yani esimle gittik begendik ve alicaz ama sadece renkte karar veremedik cinsiyete göre pembe veya mavi almayi düsünmüyoruz onun icin üc secenegimiz var ya bu fotodaki gibi beyaz kahverengi ya turuncu beyaz yada yesil beyaz sizce hangisi ?
Bu yatak mücize yatakmis ileride besik olan yer masa haline geliyor alt kismi genc yatagi oluyor ve o kücük dolap yeride kommode oluyor viyana evleri kücük oldugundan böyle bir besik almaya karar verdik.. nasil ?

evet kizlar tabiki bebek arabasida hazir onuda begendik ve onu annemler alicak hediye olarak o yüzden bize tek begenmesi düstü begendik chiccodan trio for me modelini begendik set halinde begendigimiz modelin her tarafi kirmizi sadece...:CüvCüv:

lightlila canım aldıkların inan güzel şeyler allah kullanmak nasip etsin bez için bence yenidoğan 98lik 1 paket yeterli bende öyle aldım bitince alırız diye düşünüyorum çünkü inanın kilolarına bağlı ama kesinlikle prima kullanacam
sibber canım beşik çok güzel bence rengide güzel çok beğendim canım rabbim kullanmak nasipetsin

kızlar bende bez var ama biz almadık kuzenimin bebeişi kilolu doğdu hepsini kullanamadı bir büyüğüne geçti o da. prima almış çok güzel kokuyo. ama her bebekte her bez olmuyomuş. o da denemiş ama sadece primada rahat etmiş. yani bebekten bebeğe değişiyo.

lightlila bebek arabası çok büyük ihtiyaçmış. ama büyük, kaba olanları kullanmak zor cidden. kuzenim almıştı ama değiştirdi. ve sanırım chicco dan katlanır aldı. ve şu anda çok rahat. özellikle ön tekerlekleri 360 derece dönen ve tutacakları ayrı, altında destekli sepeti olan, ön tarafında bacaklarını sokacağı yer olan diye not aldırdı. en kullanışlısı buymuş. hem ev küçükken hem de toplu tasımada en iyisi buymuş.beli falan da ağrıtmıomuş.

umudum01 çok teşekkür ederim yorumun için bende alayım kampanyalardan hemen bi paket.

SiBSeR canım yatak seçimin harika ,bence naturel renk olan ahşap renkleri seç ilerde genç odasınada çevriliyor her parçası ne güzel ,bebek büyüdüğünde aynı renklerde birde gardrop yaptırırsın.çok kullanışlı bir modelmiş.istanbulda otururken bir gün bebeğim olunca ikea nın uzayabilen yataklarından alıcam bebişime diyordum ama ah nerde şimdi herşeyi portatif almalıyız kendi evimize yerleşinceye kadar
arabası da çok güzel görünüyor ama kullanımı nasıl olur bilemiyorum çok parçalı ve epey pahalı görünüyor burdan.

pierre cardin enigma çift yönlü kullanılabilen 4 tekerleğide 360 derece dönebilen bir araba tavsiyesi aldım forumdan modelinde fiyatı benzer özellikler taşıyan diğer arabalara göre çok uygun geldi bir sitede kampanyası varmış 268lr
ben çok beğendim çokda hafif üstelik 6 kilo filan.
bakmak isteyenler için link vericem
acaba annemlere söylesem alırlarmı yada bi ara taksitle filan alabilirmiyiz ki içime sindi baya
NUKOLand - Çocuk Gereçleri Online Satış Merkezi

ürün böyle birşey ve 270li bir rakam çok değil
nedense 4 tekeri dönebilen yapmak annelere bebeklerini görebilme lüksü vermek firmaları fiyatları çok artırmaya itiyor.sanki aracı kullanırken (ilk aylarda özellikle )yada hava soğuk rüzgarlı olduğunda bebeği kendi yönümüze çevirmek lüks müş gibi.bebek ürünlerindeki bu sığ düşünceye çok kızıyorum.parası çok olanlar siz bebeğinizi görebilirsiniz olmayanlar siz tek yöne mahkumsunuz der gibikötükedihüso
bu model nasıl sizce kızlar CADIARZU

light lila bende bayıldım aldıklarınaaaa özellikle o bakım seti çok ilgimi çekti ne kadarmış onun fiyatı mothercareden mi oda

pierre cardin enigma çift yönlü bebek arabası yılın bebek arabasıymış (artık hangi yılın bilmiorum)
aynı markanın bir alt modeli var 180 lr civarında daha uygun ama zahmet edip 4 tekeride dönebilir yapmamışlar o zaman hiçbir anlamı olmuyor ki

light lila bende bayıldım aldıklarınaaaa özellikle o bakım seti çok ilgimi çekti ne kadarmış onun fiyatı mothercareden mi oda

evet canım çantalı bakım seti mothercare den
4 al 3 öde kampanyası var bunu alırsan bedavaya gelicek dediler bende fazla hatırlamıyorum fiyatını 35 miydi neydi fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…