lightlila kesinlikle çok samimi söylüyorum bayıldım cicilere. en çok kullanılan şey olan tulumlardan almışsın. alttaki ince battaniye de mothercare hemen tanıdım :) bu arada bez olayı migrosta indirimdeydi bende yenidoğan 3-5 kilodan 98 li mega paket aldım bir tane yeter şimdilik. öncesi için hastane içinde yenidoğan yenibebek den alacam. Bu 3-5 kiloyu ilk aylarda kesin kullanırız.
canım çok teşekkür ederim ,mothercare mağazasına girmiştim öylesine bakmaya ,dayanamadım onuda alayım bunuda aa 3 alınca 4.cü bedavamı şuda olsun o zaman derken bi baktım bunların hepsini alıp çıkıvermişim.
bende mi alsam bi 98 li paket hep bakıyorum,burdaki forumda bir anne adayı "sakın stok yapmayın prima benim bebeğimde pişik yaptı bezler elimde kaldı kullanamadım huggies kullandım onun dışındaki bezleri kullanamadım" demiş bende hep prima yeni bebek 3-5 kiloya bakıyordum.nedense bebeğim hep 3 kilonun üstünde olacakmış gibi geliyor daha küçük kiloya hiç bakmıyorum.sen hangisini düşünüyorsun?prima 2 numara olan benim dediğim
Hepsiburada.com : PRIMA BEBEK BEZİ 2 MİNİ 3-6KG (98 ADET) | Bebek & Çocuk
hepsiburadada yaklaşık 23lr migrosta 24.90 dı fazla fark yok
birde yatağını bundan almak istiyorum,hatta annemlere dedim hediye ne alıcaz diye düşünmeyin benim elimde kabarık bi liste var dedim kaydirigubbakcemile3
(önceleri de hep düşünürdüm annem beni hiç arsız yetiştirmedi ne zaman arsız olup insanlardan birşeyler isteyebilicem diye ,meğer anne olmak gerekiyormuş,çok arsız oldum valla ama bi kayınvalidemlerden bişe isteyemiyorum düğünde taktıkları takılar için çektikleri krediyi bile bize ödettiklerinden olsa gerek
klava: bişe demiyorum hediye diye alır sonra bize ödetirler aman eksik kalsın.evlendiğimizden beri kimse yardım etmedi belimiz hala doğrulmadı borçlardan zaten o yüzden bebeğime birşey alırken kılı kırk yarıyorum lazım olmayacaksa almak istemiyorum(neyse açmayayım bu konuları çok dertliyim)
Hepsiburada.com : GARDEN LUX 2008 OYUN PARKI | Bebek & Çocuk
yalnız arabada çok kararsızım birde bizim aracımız yok hastane çıkışında filan bebek taşıma olarak ne kullanılır hala düşünüyorum.birde burda hiçkimsemiz yok bizim bebek aniden erken gelse eşim ve ben yapayalnızız ,o nedenle hafif beni zorlamayacak ürünler bakıyorum ,benzer durumdaki anne adayları siz neler alıyorsunuz bebişinizi taşıma amaçlı.böle çanta gibi port bebeler var ama kullanışlı olurmu bel fıtığımı olurum ne kadar kullanılır ??? bebek arabası mıdır puset midir nedir tek başına olan bir anne için otobüse dolmuşa bin in doktor kontrollerine giderken naparım nasıl bir ürün iyi olur valla kafam allak bullak:bbo: