2009 mart bebeklerinin kiloları

21+6 iken yani dün gittiğimde 553 olmuş kızım..
hepsine kocaman bir maşallah
 
kızlar bende 8 kasımda gidicem yazarım.son aylara girdiğinde bebekler anne karnında günlük 27 gr civarında alırlarmış.doktorum hamilelikte kesinlikle diyete karşı bebeğinizin kilosu birincisi genetik olarak ikincisi de beslenme ile alakalıymış.gerçi en önemlisi sağlıklı doğsunlarda.dışarıya çıktıklarında o kadar çabuk kilo alıyorlar ki siz bile şaşırırsınız.benim kızım 3000 gr doğmuştu.3.ayında 4500 gr alarak 7500 olmuştu.sadece anne sütü ile yaşıtlarını geçmişti.
 
bugün gittim 21+0 450 gr. ultrasonda 22+6 görünüyo ama düşük gbi kilosu,sigaradan mı acaba???
 
benim kızım 21 haftalıkken 500gr.dı.maşallah kızıma.

maşallah valla o zaman benim ki mi çok az acaba ya doktor normal dedi ama benim 21 haftalıkken 400 gr dı hemde erkek olmasına rağmen. gerçi 21 haftalık ben kendimde 2 kilo almıştım...offf oysaki nasıl yiyorum
 
kizlar size her gittiginizde bebeginizin kilosunu söylüyomu doktor? bize simiy kadar hic kilosunu söylemedi.acaba belli bir tarihren sonra mi söylüyo.bir dahaki randevumuzda 22+3 olacaz o zaman söylermi acaba!
 
biz 22+3 de 593 gr 30cmmişiz teyzeleri ama ultrasyona göre oğluşum 23+2 gözükdü
 
20+2 haftalık cıktı ultrasonda 400 gr ve boyumuz 24 cm. biraz kılomuz düşük galıba doktor normal dedı gercı ama annelik işte :)
 
bugün gittim 21+0 450 gr. ultrasonda 22+6 görünüyo ama düşük gbi kilosu,sigaradan mı acaba???

düşük değil normal aslında.. ama sigarayı bırak be tatlım.. ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım. bazen çok canım çekiyor bazen tiksiniyorum.
 
arkadaşlar kesinlikle sigara kullanmamalısınız. bebeğinizin doğduğunda astımlı olma riski yüksek.bir doktor arkadaşım hamileliği boyunca sigara kullandı ve bebek doğduğunda astımlı idi zavallı bebe doğduğundan beri buhar makinesine girmek zorunda kalıyor nefes almakta zorlanıyor yavrum. hem kendiniz hemde bebeniz için bırakın sigarayı nolursunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…