Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canım. Ama bebişini öyle şeylere benzetme iyi olmaz derler...yerimseniben
Erkekse 2-3 haftaya belli olur herhalde. Allah gönlünün dilediğini versin canım.
Arkadaşlar size birşey sorucam bende pihtilaşma bozukluğu var hergün karnimdan iğne yapiyorum.acaba aranizda benim durumumda olan varmi?
bende 14 cm konusunda şüpheliyim..
benimde 10+5ken 4.2 cm.di.
kanımca başka bir şeyle karıştırıyorsun..
cokacimcoookcokacimcoook çok açım yemek istiyorum:CüvCüv:
Bugün siteye giriliyo bu seferde kimse girmiyo :)))))))
walla doğru umudu kalmamış kimsenin demek ki siteye girmek için çaba sarfetmiyor kimse artık::)))
yeni sezon dizilere bakıyorum bütün kış evde oturacaz malumelveda gece hayatıÇok üzgünüm çoookgamyoncuiremsu
canım ben birşey anlamadım bazı şeyler geliyoır ama ne olduğu belli değil benden hiç kan gelmedi gelenler akıntıydı.koyu sarı ya da açık kahve aman bir karışık boşver az az dewam ediyor ama dediğim gibi kan yok benim hamnileleiğim de bir garip olacaktı zaten normal olsa şaşırırdım:))
Ay benim favorim yaprak dökümü zaten onu bekliyorum ama o da biticek sanırım hemen.Halit Ziya Uşaklığil in ünlü romanı Aşk-ı Memnu başlıycak onu merak ediyorum...
Aaa deme kiz hemenmi bitecekmis niye ya yaprak dokumsuz hayat gecermisırnaşık şey cidden nerden biliyosun hemen bitecegini?
canım ben birşey anlamadım bazı şeyler geliyoır ama ne olduğu belli değil benden hiç kan gelmedi gelenler akıntıydı.koyu sarı ya da açık kahve aman bir karışık boşver az az dewam ediyor ama dediğim gibi kan yok benim hamnileleiğim de bir garip olacaktı zaten normal olsa şaşırırdım:))
Fragmanında bu sonbahar sezonsonu diyo fragmanında
Kızlar çok sıcak 42 derece dışarısı eve gidip yemek yapmak ızdırap olacak gibi ben yawaş yawaş yemekten tiksinme numarası olayına girsem fena olmayacak hiç değilse hamileliğimde kölelik etmeyeyim tembel kocamaklava:kaydirigubbakcemilekötükedihüso
Kızlar çok sıcak 42 derece dışarısı eve gidip yemek yapmak ızdırap olacak gibi ben yawaş yawaş yemekten tiksinme numarası olayına girsem fena olmayacak hiç değilse hamileliğimde kölelik etmeyeyim tembel kocamaklava:kaydirigubbakcemilekötükedihüso