2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzucuğa neden çıkm ış ateşi üşüttümü? gez gez üşüttün tabi kızı dimi

beginize teryag veriyomusunuz arkadaşlar? ben birkaç gündür kahvaltısına ekliyorum 1 çay kaşıgı kadar. bişey olurmu acaba? bilginiz varmı?
ben bi kere verdim patates püresinin içine koymuştum yemedi bi daha denemedim doktora da sormamıştım ama herkes veriyomuş ben de vereyim o zaman

-tatlicadiarzu- valla ben anlamam rüya yorumundan aman dikkat et kız hırsız neyim girmesin evinize

günaydın arkadaşlaar

benim yürüyüş yolumda çalışma var bi ton işçi basmış sabah sinir oldum klava:

ada da uyumuyor 10 dk da bir kalkıyor ne iş anlamadım

damlacım biz de seni özlücez tatlım bencede götürme adayı düzeni bozulur iyice huysuzlanır kuzucuk

canlarım çok sağolun tüm destekleriniz ve moralleriniz için sizinle paylaşmak dertleri,sevinçleri çok güzel opuyorumnanaktan a.s.

merhaba arkadaşlar sagolun hepiniz o zaman bende devam edeyim tereyagına. melek söyledi geçenlerde ali tunaya vercem diye bende verdim o yüzden

Selam kızlar dun doktorumuzu aradık su anne steal tea ısını sordum yok oyle bırsey dedı kemık gelısımıne yardımcı olmaz dedı
bırde kan surubunu kullanmadıgımız halde kansız degılmısız ama bu kansızlık olmayacagı anlamına gelmezmıs doktorumuz cevız kırmızı et ve cıger verebılırsınız kan ıÇın dedı hımmm bırde haftada veya 15 gunde 1 adet Çıkolata verebılırsınız dedı kansızlıga ıyı gelırmıs bılgınıze

iyi de çikolata için daha erken böbrek ve karaciğere zararlı diye biliyorum ben :uhm:

canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzucuğa neden çıkm ış ateşi üşüttümü? gez gez üşüttün tabi kızı dimi

tamam tamam bu günlerde fazla geziyorum:kedi: aman ne yapıyım gidmem gereken öyle çok yer var ki kar kış bastırmadan gidmem lazım yoksa bi daha dışarı çıkmam biraz zor burda
bebişimin ateşi düşdü ama çok huysuz herşeye ağlıyomafoldumben
bu arada sizde bayağı bi boşladınız kimsecikler girmemiş

selam kızalr kimse girmemiş bugün yahu

ayşegülcüm en iyisini yapıyorsun valla gez kış gelince çakılcaz eve

kızlar aranızda astigmat olan varmı bende 0.25 ti bir seneyi geçti muayene olmamıştım şimdi 0.75 olmuş. astigmat ilerlemiyor diye biliyordum canım çok sıkıldı beyinde bişey mi var diye mr çekilcem bugün pazartesi çıkıcak sonuç uamrım bişey yoktur :Saruboceq:

Sellamm herkese...Bi an önce şu düğünümüzü atlatsakta evime kapanıp burda olsam...Biz iyiyiz,doğa hanım geceleri çok uyanıyo ve gündüzde sabit bi yerde kalmaktan sıkılıyo çok gezdirdik başta kötü alıştı...Onun dışında emeklemiyoruz,dişimiz yok,sebze yemiyoruz...
Tuzlu muzlu demiorum artık ev yemekleri veriyorum yiyo...ınş.bi sorun olmaz...
Özgecim astigmata takılma bence ama tedbr olsun tabi...

Ben bugün 1 saat firari oldum. Oğlumu uyuttum.. O uyumuşken babişkosuna emanet edip çarşıya çıktım... Biraz eksiklerimi aldım,oğluşa bağcıklı patik aldım ayağında durmuyo diğeri... Sonra döndüm geldim.. Minik kuşum daha uyuyordu.. Ama çok mutlu oldum.. Arada bir özgürlük iyi geliyormuş. Alışkanlık yapmazsa iyidir :))))

Özgecim inşallah temiz çıkar sonuçların canım.
Meltemcim düğünde bizim yerimizede oyna emi. Ama dön artık sahalara.

sağolun kızlar bakalım salı günü çıkacakmış sonuç.

buket ben de geçen gün markete gittim tek başıma sanki dünya turuna çıktım :roflol: nasıl bi özgürlik hissettim anlatamam :))

meltem evet evet benim yerime de oyna düğünde :))

selam arkadaşlar ay çok mutluyum. hani kızım kilo almıyodu ya bugün kontrole gittik 1 haftada 300 gr almış ve 1,5 cm uzamış
dr hayretler içinde kaldı nasıl basardın diye sordu bende kızımı besiye aldım dedim. ay nasıl mutlu oldum anlatamam. maşaaallllahh kızıma. hemen kızıma oyuncak aldık kitap aldık ödüllendirdik ve bu günü kızımın günü ilan ettik. yuppiiii

canımm çok sevindim maşallah allah nazarlardan saklasın hep böyle devam eder umarım.:Saruboceq:

özgecim umarım temiz çıkar tahliller.
meltemcim hayırlısıyla atlatın düğününüzü.

canım haırlı olsun çok sevindim hihoyyyt

damlacım teşekkürler opuyorumnanaktan

buket ben de geçen gün markete gittim tek başıma sanki dünya turuna çıktım :roflol: nasıl bi özgürlik hissettim anlatamam :))
Aynen Özgecim.. Doping etkisi yapıyo :)))

Bende mutlu oldum canım.. Gözünaydın.. Hadi besiye devam demekki doğru yoldasın. Yarasın kuzucuğuna.

GEcmis olsun canim . Pazartesi haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:
ohhh neee güzelll... cok sevindim kilo alimina insallah böyle devam eder...kaydirigubbakcemile2
Benim yerimede oyna hehe ezemuszemus kaydirigubbakcemile2 :dance: :dance: :dance:

merhaba arkadaslar,
uzun bir zamandan sorna cok sasirtici degil mi? :)))

umarim herkes iyidir. Bazi arkadaslarla görüsüyorum, haber aliyorum ama genel hakkinda bir bilgim yok elbette.hersey yolundadir insallah. Gerci bugün bazi duyumlar aldim:) aramizdan hizli anneler cikmis :)) simdiden kolayliklar diliyorum, Allah yardim etsin canim!

ben de özledim hamilelik zamanlarimi walla. cok güzel ve özel zamanlardi. Ondan sebep aklima geldi, kizlara bi yazayim dedim. Hayatimda hic unutamayacagim zamanlardi ve inanin burada yalniz olmadigimi hissetmek de ayri bir keyifti.
Önceki gibi giremiyorum nete, basina pek oturmaya imkanim olmuyor. Formu takip etmekte bir devamlilik istiyor malum, muhabbetin ortasindan yakalayinca olmuyor..vs öyle olunca zaten kendiliginden kendi halime kaldim sanirim. Simdi de is hayati derken sanirim nefes almaya ancak vakit bulabilecegim

ara ara girip yasam belirtisi gösteremye calisabilirim insallah...kendinize ve bebislerinize iyi bakin. öptüm! Allaha emanetsiniz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…