• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha nice yedi aylara SARI PAPATYAM

Ay inanamiyorum böyle makarna - ekmek bandirarak corba icmeler Yarabbim BÜYÜYORLARRRRR

teşekkürler emelcim 7. ayınız kutlu olsun öp benim için papatyamı

sibelcim ben nuby nin biberonundan hiç memnun kalmamıştım ya sen nasıl yıkıyosun onu? bulaşık makinesinde yada elimde deterjanla yıkasam kokusu siniyordu yıkamasan içinde mama kalıyor bi süre sonra :) sadece su içirmeye başlamıştım sonra baktım ada su içmiyor neden acaba dedim ben içtim suyun tadı iğrençti daha yeni doldurduğum halde. ben de çöpe attım en sonunda kaydirigubbakcemile3

teşekkürler emelcim 7. ayınız kutlu olsun öp benim için papatyamı

sibelcim ben nuby nin biberonundan hiç memnun kalmamıştım ya sen nasıl yıkıyosun onu? bulaşık makinesinde yada elimde deterjanla yıkasam kokusu siniyordu yıkamasan içinde mama kalıyor bi süre sonra :) sadece su içirmeye başlamıştım sonra baktım ada su içmiyor neden acaba dedim ben içtim suyun tadı iğrençti daha yeni doldurduğum halde. ben de çöpe attım en sonunda kaydirigubbakcemile3

canim bendeki ögrenme biberonumu ne diyorlar ya ondandi ...
bak sundan :
59234242-300x300-0-0_Nuby+nuby+1094+Weithals+Trinklernflasche+aus+Polyp.jpg
yikamasi gayet kolay...

selam kızlarr hasta bebişler gecmiş olsun süheylacım gecmiş olsun bır an önce atlatırsaınız inş. benım oglan cok sımarık kızlar evde sehpa üstünde bişey bırakmadım şimdide sehpaları cekıstırıyo arkamdan mutfaga gelıyo masaya saldırıyo camasır makınesının kapagını asılıyo fırının ısıgına dokunmaya calısıyo cekmecelerı Aacmaya calısıyo şimdiden bellı bu cocuk cok sımarık olacak nerde zararlı iş var buluyo ıkı dakka boş bıraktım gecen peceteye yemeye kalkmış bırde acmıyo agzını zor cıkardım :) dünürüm bu ıkı huysuzu evlendırelım artık :) kızlar uyumama sorunu var oglumun doktor yarım ölçek sipraktın verdı maşaallah hemen uyuyo iştahı arttı Ayşincim her ay kılo boy takıbıne gıdecegiz canım kızlarya benım ogluma 6 ay asısından sonra bır dahakı 1 yasında dedıler bu ay ası olmadı sizin yaptırdıklarınız özelmi ebeler bana neden bişiy demedı yaaa

canim rüyada cok simarik sadece uyudiginda zaman buluyorum kendime-eve
1sny bos birakamiorum
hep baska yerde tehlikeli ne varsa o orda

selam kızlar
biz de doktordaydu-ık bugün kontrole gittik 600 gr almışız 2 cm uzamışız gayet ii dedi dr amcası gelişimibe herşeyi yedirebilirsin dedi balık başlayalım dedi yavaş yavaş köfte makarna alıştıralım dedi kimseye söyleme ama supangle bile verebilirsin dedi ehueheuheue
hehey maşallahhh
Rüya kumandayi eline aldi yanlislikla sesini acti ve sesini actigini görünce sevinmeye basladi simdi parmagini üstünden kaldirmiyor ben kisioyrum parmagini cekiyorum o tekrar aciyor hehehe
zeki bıcırık
kızlar ya kaç gündür size bişey sorcam unutuyorum

suyu biberonlamı içiriyorsunuz hala? avent marka alıştırma bardağı aldım tam burnuna denk gelen yerde bi delik var ve su çıkıyor ordan burnuna giriyor içemiyor. nuk marka aldım ısırıyor ama içmiyor direk normal bardaklamı denesem acaba? gerçi denedim de hepsini üstüne dökünce vazgeçtim
ben bardakla veriyorum döke saca içiyor ama alışır
aaaaaaaaaaaa 7 aylık olmusuz bız
:nazar::nazar:
selam kızlar...ben buralardayım ama hem ütü yapıyom hem kızla ilgileniyom arada da bi bakıp çıkıyom..

Dün dr.a gittik herşey yolunda son aşımızı olduk yaşına kadar aşı yok..yalnız bişey sormadım dr.a biz yine aylık kontole gitmiycez dimi artık..kızamık aşınısını dr. vurmadı 9. aya kadar bekliyelim dedi daha küçük bende nette araştırmıştım bir yaşından altına vurmuyorlar..ama tabi bu bizim geçerli kızlar buralarda görüldüğü için..sizlerin öyle bi zorunluluğu yok..
Dr. balığı 9. aydan önce önermiyor..kahvaltısına ceviz ve badem koyabilirsin dedi..domatesi pişmiş olarak verebilirisn dedi.incir verebilirsin bağırsaklarını çalıştırır dedi..yürüteci önermedi ayak sağlığını bozabilir dedi..ama bayılıyo benim kız yürütece..mümkün olduğu kadar bindirmiycem çünkü daha sağlam basamıyoruz yere..
600 gr almış bu ay sanırım bundan sonra kilo alımları böyle olacak daha az yani...sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil..daha oturma yok tam olarak devriliyo benim köksüz ağaç...emekleme desen oda yok poposunu kaldıramıyo ...bazen kendine göre bişey konuşuyo ama tabi anlaşılmıyo nennen memmem dede sıralıyo bazen işte....
haberlerimiz böyle işte...
idil oturuyor suanda kızıyo pc ekranına ıh ah bağırıyo
biz 6.5 kiloyuz hala 0-3 aylık ttrakımları giyiyor yürütec te bende karasızım
selamlar herkese.moralim bozuk biraz.dün dr a gittik kızım hiç büyümemiş.zaten bişey yemedi bu ay bekliyodum yani,ama yinede çok üzüldüm.nazarmı değdi ne çok iştahlı olan kuzucuğumun birden iştahı kapandı.aşı olduk son aşısı artık 5 ay aşı yok.eve geldik bizimki zaten bi huzursuzdu bikaç gündür iyice kötü oldu.meğer grip olmuş hapşuruyo burnu akıyo.sabah 4 e kadar mızırdandı durdu emziğini düşürdü devamlı burnu tıkalı olduğu için.emzik düşüncede devamlı uyandı.medicold verdim serum sıktım burnuna.biraz fayda etti.şimdi daha iyi ama keşke hiç hastalanmasalar .:çok üzgünüm: sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadım ama Allah enerji veriyor demekki hiç yorgun hissetmiyorum kendimi :1rolleyes:
geçmiş olsun canım ama ne yaparsın dsakınan göze çöp batar mixsali hemen hasta oluyorlar

süheylacım incime geçmiş olsun.
adaya ve defneye kocaman maşallahh,
yiğitde pek büyümüş 7. ay he daha doğum yaptığımız günler dün gibi

Son düzenleme:
selam kızlar
biz de doktordaydu-ık bugün kontrole gittik 600 gr almışız 2 cm uzamışız gayet ii dedi dr amcası gelişimibe herşeyi yedirebilirsin dedi balık başlayalım dedi yavaş yavaş köfte makarna alıştıralım dedi kimseye söyleme ama supangle bile verebilirsin dedi ehueheuheue

:nazar: maşallah kuzuma :nazar:

Rüya kumandayi eline aldi yanlislikla sesini acti ve sesini actigini görünce sevinmeye basladi simdi parmagini üstünden kaldirmiyor ben kisioyrum parmagini cekiyorum o tekrar aciyor hehehe

yerim ben onun minicik pamacıklarını annesi kaydirigubbakcemile3

kızlar ya kaç gündür size bişey sorcam unutuyorum

suyu biberonlamı içiriyorsunuz hala? avent marka alıştırma bardağı aldım tam burnuna denk gelen yerde bi delik var ve su çıkıyor ordan burnuna giriyor içemiyor. nuk marka aldım ısırıyor ama içmiyor direk normal bardaklamı denesem acaba? gerçi denedim de hepsini üstüne dökünce vazgeçtim

özgecim ben normal bardak kullanıyorum hatta bazen çorbasını felan içmediğinde bardağa koyup öyle veriyorum çok güzel içiyor sanırım bardak dişlerinide kaşıdığı için seviyor dökmeden bitiriyor

aaaaaaaaaaaa 7 aylık olmusuz bız

emelcim 7. ayınız hayırlı olsun canım :nazar:

günaydın kızlar nasılsınız
benim moralim çok bozuk bugün bölgeden yazı geldi
6 günlük mevzuat eğitimi varmış bu pazar otele giriş yapılacakmış ve cuma akşamına kadar
ve eskişehire eğitim yeri tam 3,5 saat gel git 7 saat mumkun değil gelip gitme yapmam
kuzumu nasıl bırakıcam bilmiyorum babasıda seyahatte olacak yanında ne anne ne baba ikimizde olmayacağız çok moralim bozuk
onu çok özlüyeceğim hiç bu kadar ayrı kalmamıştık otele götürsem Ada'yı perişanlıktan başka bişey olmayacak aklıma hiçbirşey gelmiyor :sinifsinif: mafoldumben

Gunaydın ahhhh damlam ısın Çok zor bu arada kızlar esımın bı arkadası bebeklere anne steal tea onermıs kemık gelısımı ıÇın netten arastırdım bırsey bulamadım kafam karıstı

herkese günaydın.
ben gene geçmişe bakamadım:kedi:
bir tek süheylayı ve damlayı okudum.
süheylacım geçmiş olsun canım.
damlacım üzülme bakıcınız en iyi şekilde bakacaktır ona.aklın kalmasın..
bizde evimizdeyiz.çok yorgunum kızlar ben.alya üst sınırda hzursuzluğu..bir dakika durmuyor.gece uyumuyor sürekli söylenir vaziyette filan.perişanım anlayacağınız.

emelcim still tea dediğin humananın süt arttırıcı çayı canım emzirirken ben içiyordum ve gerçekten faydasını görmüştüm sütüm birazda olsa artmıştı ama kemik gelişimi için bir etkisi var mı bilmiyorum canım
gerçekten iyim zor kızlar bakıcımz iyi bakacaktır hiç şüphem yok gecede annemle babam gelip bizde kalacaklar babam eczacı olduğu için ordanda bir avantajım var Ada zaten hasta ve huysuz hemen ilk müdaleyi yapar ama işte kızımdan ayrı tam 6 gün nasıl geçer o günler bilmiyorum

emelcim still tea dediğin humananın süt arttırıcı çayı canım emzirirken ben içiyordum ve gerçekten faydasını görmüştüm sütüm birazda olsa artmıştı ama kemik gelişimi için bir etkisi var mı bilmiyorum canım
gerçekten iyim zor kızlar bakıcımz iyi bakacaktır hiç şüphem yok gecede annemle babam gelip bizde kalacaklar babam eczacı olduğu için ordanda bir avantajım var Ada zaten hasta ve huysuz hemen ilk müdaleyi yapar ama işte kızımdan ayrı tam 6 gün nasıl geçer o günler bilmiyorum

damlam bebeklere verılırmıkı ya ne bılım doktora sorcam cuma gunu

emelcim canım bildiğim kadarıyla verilmiyor tabii aynı şeyden bahsediyorsak stell tea'yi sadece anneler süt arttırıcı olarak içiyor diye biliyorum senin dediğinde humananın mı canım?

arkadaşlar bu arada bizim toplantı kütahya emet termal otelde olacak orda kalıcaz aranızda oralarda olan var mı?

canım istersen sen yinede drnuza bi sor istersen belki veriliyordur veriliyorsa bizimlede paylaşırsın emelcim yerimseniben

Back