- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
- 358
dünürüm bunlar yaramazlıkta hep aynı gidiyorlar desene :)) ben orta sehpayı tümden kaldırdım bodruma koydum kaydirigubbakcemile3 koltuk örtülerine taktı bu ara onları çekiştirip duruyor mutfakta yürütece koyuyorum ben iş yaparken aman nereye saldırcağını şaşırıyor ne çekmece ne poşet herşeyi dağıtıyor valla delikafadulden napıyosun sen diyorum bir gülüyor ki sorma :roflol: biliyor yani yaramazlık yaptığını. bencede evlendirelim biran önce :roflol: :roflol:selam kızlarr hasta bebişler gecmiş olsun süheylacım gecmiş olsun bır an önce atlatırsaınız inş. benım oglan cok sımarık kızlar evde sehpa üstünde bişey bırakmadım şimdide sehpaları cekıstırıyo arkamdan mutfaga gelıyo masaya saldırıyo camasır makınesının kapagını asılıyo fırının ısıgına dokunmaya calısıyo cekmecelerı Aacmaya calısıyo şimdiden bellı bu cocuk cok sımarık olacak nerde zararlı iş var buluyo ıkı dakka boş bıraktım gecen peceteye yemeye kalkmış bırde acmıyo agzını zor cıkardım :) dünürüm bu ıkı huysuzu evlendırelım artık :) kızlar uyumama sorunu var oglumun doktor yarım ölçek sipraktın verdı maşaallah hemen uyuyo iştahı arttı Ayşincim her ay kılo boy takıbıne gıdecegiz canım kızlarya benım ogluma 6 ay asısından sonra bır dahakı 1 yasında dedıler bu ay ası olmadı sizin yaptırdıklarınız özelmi ebeler bana neden bişiy demedı yaaa
günaydın canım çok zor ya ama en azından annen ve baban olacaklar onun için yine şanslısın aklın ada da kalmıcakgünaydın kızlar nasılsınız
benim moralim çok bozuk bugün bölgeden yazı geldi
6 günlük mevzuat eğitimi varmış bu pazar otele giriş yapılacakmış ve cuma akşamına kadar
ve eskişehire eğitim yeri tam 3,5 saat gel git 7 saat mumkun değil gelip gitme yapmam
kuzumu nasıl bırakıcam bilmiyorum babasıda seyahatte olacak yanında ne anne ne baba ikimizde olmayacağız çok moralim bozuk
onu çok özlüyeceğim hiç bu kadar ayrı kalmamıştık otele götürsem Ada'yı perişanlıktan başka bişey olmayacak aklıma hiçbirşey gelmiyor :sinifsinif: mafoldumben
kolay gelsin canım ya bu mart bebekleri anlaşıyorlar zaten huzysuzluk yapacağı zaman hepsi birden başlıyorlarherkese günaydın.
ben gene geçmişe bakamadım:kedi:
bir tek süheylayı ve damlayı okudum.
süheylacım geçmiş olsun canım.
damlacım üzülme bakıcınız en iyi şekilde bakacaktır ona.aklın kalmasın..
bizde evimizdeyiz.çok yorgunum kızlar ben.alya üst sınırda hzursuzluğu..bir dakika durmuyor.gece uyumuyor sürekli söylenir vaziyette filan.perişanım anlayacağınız.