• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarr hasta bebişler gecmiş olsun süheylacım gecmiş olsun bır an önce atlatırsaınız inş. benım oglan cok sımarık kızlar evde sehpa üstünde bişey bırakmadım şimdide sehpaları cekıstırıyo arkamdan mutfaga gelıyo masaya saldırıyo camasır makınesının kapagını asılıyo fırının ısıgına dokunmaya calısıyo cekmecelerı Aacmaya calısıyo şimdiden bellı bu cocuk cok sımarık olacak nerde zararlı iş var buluyo ıkı dakka boş bıraktım gecen peceteye yemeye kalkmış bırde acmıyo agzını zor cıkardım :) dünürüm bu ıkı huysuzu evlendırelım artık :) kızlar uyumama sorunu var oglumun doktor yarım ölçek sipraktın verdı maşaallah hemen uyuyo iştahı arttı Ayşincim her ay kılo boy takıbıne gıdecegiz canım kızlarya benım ogluma 6 ay asısından sonra bır dahakı 1 yasında dedıler bu ay ası olmadı sizin yaptırdıklarınız özelmi ebeler bana neden bişiy demedı yaaa
dünürüm bunlar yaramazlıkta hep aynı gidiyorlar desene :)) ben orta sehpayı tümden kaldırdım bodruma koydum kaydirigubbakcemile3 koltuk örtülerine taktı bu ara onları çekiştirip duruyor mutfakta yürütece koyuyorum ben iş yaparken aman nereye saldırcağını şaşırıyor ne çekmece ne poşet herşeyi dağıtıyor valla delikafadulden napıyosun sen diyorum bir gülüyor ki sorma :roflol: biliyor yani yaramazlık yaptığını. bencede evlendirelim biran önce :roflol: :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız
benim moralim çok bozuk bugün bölgeden yazı geldi
6 günlük mevzuat eğitimi varmış bu pazar otele giriş yapılacakmış ve cuma akşamına kadar
ve eskişehire eğitim yeri tam 3,5 saat gel git 7 saat mumkun değil gelip gitme yapmam
kuzumu nasıl bırakıcam bilmiyorum babasıda seyahatte olacak yanında ne anne ne baba ikimizde olmayacağız çok moralim bozuk
onu çok özlüyeceğim hiç bu kadar ayrı kalmamıştık otele götürsem Ada'yı perişanlıktan başka bişey olmayacak aklıma hiçbirşey gelmiyor :sinifsinif: mafoldumben
günaydın canım çok zor ya ama en azından annen ve baban olacaklar onun için yine şanslısın aklın ada da kalmıcak

herkese günaydın.
ben gene geçmişe bakamadım:kedi:
bir tek süheylayı ve damlayı okudum.
süheylacım geçmiş olsun canım.
damlacım üzülme bakıcınız en iyi şekilde bakacaktır ona.aklın kalmasın..
bizde evimizdeyiz.çok yorgunum kızlar ben.alya üst sınırda hzursuzluğu..bir dakika durmuyor.gece uyumuyor sürekli söylenir vaziyette filan.perişanım anlayacağınız.
kolay gelsin canım ya bu mart bebekleri anlaşıyorlar zaten huzysuzluk yapacağı zaman hepsi birden başlıyorlar

emelcim ben de merak ettim bekliyorum haberini

ben de şu nubynin bardağına bakıcam bulamazsam normal bardakla çalışmalara devam :))

özgecim alıştırma bardağını falan boşver bildiğin plastik bir bardağın içine 30 cc kadar su koy onunla alıştırmaya başla..Ada 5 aylıkken bakıcısıyla bir hafta kaldı ben eğitime gittiğimde bakıcı alıştırmış onu bardaktan su içmeye o gün bugün bardaktan içiyor suyu...

süheylaa geçmiş olsun canımm
<damlacım endişelenme bebekler bu durumları çok derinden hissetmiyor zira ben 2 kere eğitime gitmek suretiyle kuzumu bıraktım sabah akşam bakıcısıylaydı.

gülşahcım canım allah yardımcın olsun.
damlacım çok zordur ayrı kalmak tabi ama en azından annen baban kalcaskmış yanında inşaalah çarçabuk geçer

aslıcım denedim bardakla da çok üzerine dökünce vazgeçtim ağzına 1 damla bile gitmiyor yaramazım ağzına aldığının hepsini geri çıkartıyor :) tekrar deneyeyim bari

Selam kızlar... Damlacım kankam kıyamam sana ben.. Çok zor bir durum.. Mecburiyet işte sabret canım benim.

kızlar merhaba; pek vakit bulup giremiyorum siteye ama yinede takip etmeye çalışıyorum. Bebişlerimiz çok çabuk büyüdüler maşallah yaramazlıklar başlamış kolay gelsin canlarım, öpüyorum kuzucuklarınızı...

slm kızlar 3 4 gündür giremiyorum öyle yoğunum ki daha doğrusu gezmekden zaman bulamıyorum ecrinde hasta dün gece ateşi çıkdı 39a bugün de keyifsiz hep vızırdıyo bu havalar mahvetti bizi neyse ki artık kaloriferlerimiz yanıyo geçmişi okuyamadım zaten şöyle bi bakınayım dedim ecrin uyandı hemen

beginize teryag veriyomusunuz arkadaşlar? ben birkaç gündür kahvaltısına ekliyorum 1 çay kaşıgı kadar. bişey olurmu acaba? bilginiz varmı?

günaydın kızlar nasılsınız kuzucuklarım nasıl
evet kızlar dediğiniz gb neyseki bizimkiler kalacaklar Ada ile çok önemli bir seminer bu yapacak bişey yok katılmaktan başka
sizlerlede ayrı kalacam çok özlüyeceğim hepinizi döndüğümde okuyacağım baya sayfa olacak :)

fatmacım ben kızıma tereyağı kahvaltılarına yada çorbalarına koyuyorum drumuz rahatlıkla koyabilisin demişti genelde çorbalarını zeytin yağı ile yapıyorum ama kahvaltısında yiyor çoğunlukla canım

özgecim alıştırma bardağını falan boşver bildiğin plastik bir bardağın içine 30 cc kadar su koy onunla alıştırmaya başla..Ada 5 aylıkken bakıcısıyla bir hafta kaldı ben eğitime gittiğimde bakıcı alıştırmış onu bardaktan su içmeye o gün bugün bardaktan içiyor suyu...

süheylaa geçmiş olsun canımm
<damlacım endişelenme bebekler bu durumları çok derinden hissetmiyor zira ben 2 kere eğitime gitmek suretiyle kuzumu bıraktım sabah akşam bakıcısıylaydı.
maşallah ona ya..adaya bak sen.yerim onu.
gülşahcım canım allah yardımcın olsun.
damlacım çok zordur ayrı kalmak tabi ama en azından annen baban kalcaskmış yanında inşaalah çarçabuk geçer
sağolasın damlam
slm kızlar 3 4 gündür giremiyorum öyle yoğunum ki daha doğrusu gezmekden zaman bulamıyorum ecrinde hasta dün gece ateşi çıkdı 39a bugün de keyifsiz hep vızırdıyo bu havalar mahvetti bizi neyse ki artık kaloriferlerimiz yanıyo geçmişi okuyamadım zaten şöyle bi bakınayım dedim ecrin uyandı hemen
çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl

beginize teryag veriyomusunuz arkadaşlar? ben birkaç gündür kahvaltısına ekliyorum 1 çay kaşıgı kadar. bişey olurmu acaba? bilginiz varmı?
canım ben kahvaltısına 1 tatlı kaşığı tereyağı mutlaka ekliyorum 2 aydır.
yemeklerinide aynı şekilde tereyağı ile yapıyorum mis gibi:)
günaydın kızlar nasılsınız kuzucuklarım nasıl
evet kızlar dediğiniz gb neyseki bizimkiler kalacaklar Ada ile çok önemli bir seminer bu yapacak bişey yok katılmaktan başka
sizlerlede ayrı kalacam çok özlüyeceğim hepinizi döndüğümde okuyacağım baya sayfa olacak :)

günaydın damlacım..bizde seni çok özlicez.güzel sohbetini..gelmeni beklicez

herkese günaydın kızlar.iyi herkes umarım..
alya sanki şu an daha iyi gibi.yürütece koydum aynı yerinde duruyor bu çocuk..
rüyamda setim teyzemlerdeymiş çalınmış teyzem arıyor haber veriyor.
ondan öncede kayınvalidem aradı bilekliğin çalındı dedi filan bu gece hırsızlar soyup soğana çevirmiş beni anlayacağınızkafamçokkarıştıyyorum yapabilen varmıakannehir

çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl
çok saol canım daha iyi şimdi ama sürekli mızırdanıyor ağlıyor

herkese günaydın kızlar.iyi herkes umarım..
alya sanki şu an daha iyi gibi.yürütece koydum aynı yerinde duruyor bu çocuk..
rüyamda setim teyzemlerdeymiş çalınmış teyzem arıyor haber veriyor.
ondan öncede kayınvalidem aradı bilekliğin çalındı dedi filan bu gece hırsızlar soyup soğana çevirmiş beni anlayacağınızkafamçokkarıştıyyorum yapabilen varmıakannehir

kaydirigubbakcemile3bende arada yürütece koyuyorum ama ecrinde aynı yerinde sayıyor :ecrin_bebek:millet koltuklara tırmanıyo sıralıyo biz daha yerimizde sayıyoz tembel yaaa çok sinir oluyorumakannehir gayret bile edmiyo hiiiççç oralı değilkaydirigubbakcemile

emelcim still tea dediğin humananın süt arttırıcı çayı canım emzirirken ben içiyordum ve gerçekten faydasını görmüştüm sütüm birazda olsa artmıştı ama kemik gelişimi için bir etkisi var mı bilmiyorum canım
gerçekten iyim zor kızlar bakıcımz iyi bakacaktır hiç şüphem yok gecede annemle babam gelip bizde kalacaklar babam eczacı olduğu için ordanda bir avantajım var Ada zaten hasta ve huysuz hemen ilk müdaleyi yapar ama işte kızımdan ayrı tam 6 gün nasıl geçer o günler bilmiyorum
bakıcıyıda götürsen olmzmı i
zin vermezlermi ada danda ayrılmamıs olyrdun

bende verecemde hiçbişey yemediğinden öyle bekliyırum

canım bizim doktorumuz tavsiye etti biz 1,5 aydır 1 bebek kaşığı koyuyoruz kahvaltı tabağına güvenle verebilirsin..yarasın Eylül kuzumaacokacimcoook:1hug:

deryacım canım bakıcıyı götürmem biraz zor çünkü evli ve çocukları var az bi zamanda değil 6 gün oğlu orta okula gidiyor ve zaten Ada'yı biraz kıskanıyor 6 gün annesini götürürsem küser :)
bide Ada artık otel odasına sığmaz yıkar ortalığı perişan olur yavrum o yüzden götürmeyide pek istemiyorum düzeni bozulmasın zaten hasta dahada koyulaşmasın hastalığı çok acil bir durum olursa artık izin alıp gelicem başka yapacak bişey yok

deryacım canım bakıcıyı götürmem biraz zor çünkü evli ve çocukları var az bi zamanda değil 6 gün oğlu orta okula gidiyor ve zaten Ada'yı biraz kıskanıyor 6 gün annesini götürürsem küser :)
bide Ada artık otel odasına sığmaz yıkar ortalığı perişan olur yavrum o yüzden götürmeyide pek istemiyorum düzeni bozulmasın zaten hasta dahada koyulaşmasın hastalığı çok acil bir durum olursa artık izin alıp gelicem başka yapacak bişey yok
hadi yaaa sen emzirmiyormuydun ada yı o nasıl olacak
deryacıım İdil Türkü nasıl?? yaramaz boncukkk
dün aşı oldu akşam ateşlendi şimdi uyuyor şarkı söylüyor sinirleniyor ha bide gitar aşığı gitara bi kızıyoki
ada nasıl ısırıyomu seni

Back