Sibelcım dogum gunun kutlu olsun ohh hedıyelere boguldun demek bir insanın deger verıldıgını görmesı cok güzel bişiy adaya gecmiş olsun
tesekkürler canim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sibelcım dogum gunun kutlu olsun ohh hedıyelere boguldun demek bir insanın deger verıldıgını görmesı cok güzel bişiy adaya gecmiş olsun
siboşum doğum günün kutlu olsun a.s.
bu arada kızlar idil konuşmaya baladı 15 gündürfelan baba abi abla diyor bide inanmayacaksınız ama şarkı söylüyor
hani hadisenin evlenmeliyiz sarkısı varya onu çok seviyor ve hemen başlıyor dhani gelgelgelsene diyo ya hadise bizimkide del del del del diyor balım hasta olmasa daha ne numaralar yapacak ha bide kızıyor eltim kendisine kızıyor oda karsılık verişyor ıh ıh diye
eesizlerde ne var ne yok
sağol teyzesi dahada uğrastıracak bellibak sen dilli bıdıkk. o dilleri yerim ben cimcime. çok beter bunlar yaaa.
maşallah daha iyi melek yaa çok uğraştırdı sen nasılsın daha iyisin ya?
ayşincim Defne'nin iyi olmasına çok sevindim güzel haberleriniz geldikçe çok mutlu oluyorum
bu arada Ada bizim koltuklara tırmanmaya başladı yerden koltuğun üstüne çıkabiliyor inemiyor ama :)
Belki yapar ama ben her akşam yatmadan önce yediriyorum 200 cc. Eğer çok uykusu gelmediyse tabi. Çünkü geldiyse yetişemiyo soğumasına :))mehaba arkadaşlar bişey sorcam. pirinç unu muhallebisi kilo yaparmı?
Maaşallah yetenekli kızım. Yavrucum hasta olmasa daha neler yapacak kıyamam.bu arada kızlar idil konuşmaya baladı 15 gündürfelan baba abi abla diyor bide inanmayacaksınız ama şarkı söylüyor
hani hadisenin evlenmeliyiz sarkısı varya onu çok seviyor ve hemen başlıyor dhani gelgelgelsene diyo ya hadise bizimkide del del del del diyor balım hasta olmasa daha ne numaralar yapacak ha bide kızıyor eltim kendisine kızıyor oda karsılık verişyor ıh ıh diye
eesizlerde ne var ne yok
Ayşincim bende daha balık yedirmedim diye kızıyordum kendime.İyi daha erkenmiş.Dr. balığı 9. aydan önce önermiyor..kahvaltısına ceviz ve badem koyabilirsin dedi..domatesi pişmiş olarak verebilirisn dedi.incir verebilirsin bağırsaklarını çalıştırır dedi..yürüteci önermedi ayak sağlığını bozabilir dedi..ama bayılıyo benim kız yürütece..mümkün olduğu kadar bindirmiycem çünkü daha sağlam basamıyoruz yere..
600 gr almış bu ay sanırım bundan sonra kilo alımları böyle olacak daha az yani...sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil..daha oturma yok tam olarak devriliyo benim köksüz ağaç...emekleme desen oda yok poposunu kaldıramıyo ...bazen kendine göre bişey konuşuyo ama tabi anlaşılmıyo nennen memmem dede sıralıyo bazen işte....
haberlerimiz böyle işte...
bu arada Ada bizim koltuklara tırmanmaya başladı yerden koltuğun üstüne çıkabiliyor inemiyor ama :)
:))))))bizde nerde tırmanmak işin kolayını bulduk biz yuvarlana yuvarlana geziyoruz heryeri.. alkisalkisalkis