• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar idil konuşmaya baladı 15 gündürfelan baba abi abla diyor bide inanmayacaksınız ama şarkı söylüyor
hani hadisenin evlenmeliyiz sarkısı varya onu çok seviyor ve hemen başlıyor dhani gelgelgelsene diyo ya hadise bizimkide del del del del diyor balım hasta olmasa daha ne numaralar yapacak ha bide kızıyor eltim kendisine kızıyor oda karsılık verişyor ıh ıh diye
eesizlerde ne var ne yok

bak sen dilli bıdıkk. o dilleri yerim ben cimcime. çok beter bunlar yaaa.
maşallah daha iyi melek yaa çok uğraştırdı sen nasılsın daha iyisin ya?

bak sen dilli bıdıkk. o dilleri yerim ben cimcime. çok beter bunlar yaaa.
maşallah daha iyi melek yaa çok uğraştırdı sen nasılsın daha iyisin ya?
sağol teyzesi dahada uğrastıracak belli
bana gelince uykususzluktan ölecem gecede uyumuyor ya
şimdi yastığım kucağımda yatacam öpüldünnnn

bu arada kızlar siz ek gıdaya geçerken zorlandınızmı benimki hiç bişeyi yemiyor cok az yayla çorbası dışında illaki meme istiyor napacamı şaşırdım bana bi püf nokta söyleyin
iyi gecelerrrrr

Deryacim ek gidaya bende cok zor basladim ama yavas yavas yiyorlar halende zor benim icin yedirmek ama bir türlü yediriyorum iste oyuncaklarla felan filan yediriyorum...

günaydın kızlar nasılsınız

deryacım maşallah ıdil'ime ne büyük mutluluk canım konuştuğunu görmek duymak :nazar:
canım Ada'nın yeme problemi yoktu taaki hasta olana kadar kuzum bi hasta oldu huyu değişti ama suyla oynamaya bayılır ya suyla oynatıp yediriyorum yada dikkatini çekicek bişeyler bulmaya çalışıyorum canım başka türlü mümkün değil yedirmek sıpam bide inatçı ki sorma

selam kızlar...ben buralardayım ama hem ütü yapıyom hem kızla ilgileniyom arada da bi bakıp çıkıyom..

Dün dr.a gittik herşey yolunda son aşımızı olduk yaşına kadar aşı yok..yalnız bişey sormadım dr.a biz yine aylık kontole gitmiycez dimi artık..kızamık aşınısını dr. vurmadı 9. aya kadar bekliyelim dedi daha küçük bende nette araştırmıştım bir yaşından altına vurmuyorlar..ama tabi bu bizim geçerli kızlar buralarda görüldüğü için..sizlerin öyle bi zorunluluğu yok..
Dr. balığı 9. aydan önce önermiyor..kahvaltısına ceviz ve badem koyabilirsin dedi..domatesi pişmiş olarak verebilirisn dedi.incir verebilirsin bağırsaklarını çalıştırır dedi..yürüteci önermedi ayak sağlığını bozabilir dedi..ama bayılıyo benim kız yürütece..mümkün olduğu kadar bindirmiycem çünkü daha sağlam basamıyoruz yere..
600 gr almış bu ay sanırım bundan sonra kilo alımları böyle olacak daha az yani...sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil..daha oturma yok tam olarak devriliyo benim köksüz ağaç...emekleme desen oda yok poposunu kaldıramıyo ...bazen kendine göre bişey konuşuyo ama tabi anlaşılmıyo nennen memmem dede sıralıyo bazen işte....
haberlerimiz böyle işte...

be3nde buralardayım.babamlardayım hala.
sular 24 saat kadar kesilecekmiş.su doldurma işini halledip alyamın meyvesinide verim uyutim gelicem..
imkansız gibimi oldu ne:sinifsinif:

ayşincim Defne'nin iyi olmasına çok sevindim güzel haberleriniz geldikçe çok mutlu oluyorum
bu arada Ada bizim koltuklara tırmanmaya başladı yerden koltuğun üstüne çıkabiliyor inemiyor ama :)

ayşincim Defne'nin iyi olmasına çok sevindim güzel haberleriniz geldikçe çok mutlu oluyorum
bu arada Ada bizim koltuklara tırmanmaya başladı yerden koltuğun üstüne çıkabiliyor inemiyor ama :)

maşallah Ada hanıma bizde nerde tırmanmak işin kolayını bulduk biz yuvarlana yuvarlana geziyoruz heryeri.. alkisalkisalkis

mehaba arkadaşlar bişey sorcam. pirinç unu muhallebisi kilo yaparmı?
Belki yapar ama ben her akşam yatmadan önce yediriyorum 200 cc. Eğer çok uykusu gelmediyse tabi. Çünkü geldiyse yetişemiyo soğumasına :))

bu arada kızlar idil konuşmaya baladı 15 gündürfelan baba abi abla diyor bide inanmayacaksınız ama şarkı söylüyor
hani hadisenin evlenmeliyiz sarkısı varya onu çok seviyor ve hemen başlıyor dhani gelgelgelsene diyo ya hadise bizimkide del del del del diyor balım hasta olmasa daha ne numaralar yapacak ha bide kızıyor eltim kendisine kızıyor oda karsılık verişyor ıh ıh diye
eesizlerde ne var ne yok
Maaşallah yetenekli kızım. Yavrucum hasta olmasa daha neler yapacak kıyamam.

Dr. balığı 9. aydan önce önermiyor..kahvaltısına ceviz ve badem koyabilirsin dedi..domatesi pişmiş olarak verebilirisn dedi.incir verebilirsin bağırsaklarını çalıştırır dedi..yürüteci önermedi ayak sağlığını bozabilir dedi..ama bayılıyo benim kız yürütece..mümkün olduğu kadar bindirmiycem çünkü daha sağlam basamıyoruz yere..
600 gr almış bu ay sanırım bundan sonra kilo alımları böyle olacak daha az yani...sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil..daha oturma yok tam olarak devriliyo benim köksüz ağaç...emekleme desen oda yok poposunu kaldıramıyo ...bazen kendine göre bişey konuşuyo ama tabi anlaşılmıyo nennen memmem dede sıralıyo bazen işte....
haberlerimiz böyle işte...
Ayşincim bende daha balık yedirmedim diye kızıyordum kendime.İyi daha erkenmiş.
Ceviz arada meyvesine 1 tüm ufalıyorum.
Domatesi çorbalarına katıyorum bazen.
İncirde deneyim bari.
Yürütece bende koyuyorum. Kendisi istiyo,çokda seviyor. Ayağını tam bastığı için kısmıyoum ben.
Senin yazdıklarından kendimede istatistik çıkarmış oldum hemen :))

Maaşallah gülüme. Kocaman bir öpücük benden.

bizde nerde tırmanmak işin kolayını bulduk biz yuvarlana yuvarlana geziyoruz heryeri.. alkisalkisalkis
:))))))
Bizde sürünüyoruz... Hemen halının püsküllerine gidip ağzımıza almaya çalışıyoruz.:sinifsinif:

Bu arada cümlenize tünaydın.. Ben hazırlandım gezmeye gidecem,oğluşun güzellik uykusundan uyanmasını bekliyorum.

selamlar herkese.moralim bozuk biraz.dün dr a gittik kızım hiç büyümemiş.zaten bişey yemedi bu ay bekliyodum yani,ama yinede çok üzüldüm.nazarmı değdi ne çok iştahlı olan kuzucuğumun birden iştahı kapandı.aşı olduk son aşısı artık 5 ay aşı yok.eve geldik bizimki zaten bi huzursuzdu bikaç gündür iyice kötü oldu.meğer grip olmuş hapşuruyo burnu akıyo.sabah 4 e kadar mızırdandı durdu emziğini düşürdü devamlı burnu tıkalı olduğu için.emzik düşüncede devamlı uyandı.medicold verdim serum sıktım burnuna.biraz fayda etti.şimdi daha iyi ama keşke hiç hastalanmasalar .:çok üzgünüm: sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadım ama Allah enerji veriyor demekki hiç yorgun hissetmiyorum kendimi :1rolleyes:

Süheylacım geçmiş olsun canım... Şu havalara isyanım var.. Bak şimdi dışarıda hem güneş yakıyo,hem rüzgar üşütüyo..ne giydircem oğluma ben?? Böyle oluncada hasta oluyorlar.

Back