Ne güzel haberlerle gelmissin canim :) Saglikli olsunda kilo alimi az olsun birsy olmaz zaten cok hareketliler bundan sonra fazlasini beklemiyelim hihi...selam kızlar...ben buralardayım ama hem ütü yapıyom hem kızla ilgileniyom arada da bi bakıp çıkıyom..
Dün dr.a gittik herşey yolunda son aşımızı olduk yaşına kadar aşı yok..yalnız bişey sormadım dr.a biz yine aylık kontole gitmiycez dimi artık..kızamık aşınısını dr. vurmadı 9. aya kadar bekliyelim dedi daha küçük bende nette araştırmıştım bir yaşından altına vurmuyorlar..ama tabi bu bizim geçerli kızlar buralarda görüldüğü için..sizlerin öyle bi zorunluluğu yok..
Dr. balığı 9. aydan önce önermiyor..kahvaltısına ceviz ve badem koyabilirsin dedi..domatesi pişmiş olarak verebilirisn dedi.incir verebilirsin bağırsaklarını çalıştırır dedi..yürüteci önermedi ayak sağlığını bozabilir dedi..ama bayılıyo benim kız yürütece..mümkün olduğu kadar bindirmiycem çünkü daha sağlam basamıyoruz yere..
600 gr almış bu ay sanırım bundan sonra kilo alımları böyle olacak daha az yani...sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil..daha oturma yok tam olarak devriliyo benim köksüz ağaç...emekleme desen oda yok poposunu kaldıramıyo ...bazen kendine göre bişey konuşuyo ama tabi anlaşılmıyo nennen memmem dede sıralıyo bazen işte....
haberlerimiz böyle işte...
MASALLAH adamiza...ayşincim Defne'nin iyi olmasına çok sevindim güzel haberleriniz geldikçe çok mutlu oluyorum
bu arada Ada bizim koltuklara tırmanmaya başladı yerden koltuğun üstüne çıkabiliyor inemiyor ama :)
Gecmis olsun Süheylacim.. Incimize iyi bakiyorsun sen iyilesecektir.. Dis yüzündende istahsiz olabilir canim...selamlar herkese.moralim bozuk biraz.dün dr a gittik kızım hiç büyümemiş.zaten bişey yemedi bu ay bekliyodum yani,ama yinede çok üzüldüm.nazarmı değdi ne çok iştahlı olan kuzucuğumun birden iştahı kapandı.aşı olduk son aşısı artık 5 ay aşı yok.eve geldik bizimki zaten bi huzursuzdu bikaç gündür iyice kötü oldu.meğer grip olmuş hapşuruyo burnu akıyo.sabah 4 e kadar mızırdandı durdu emziğini düşürdü devamlı burnu tıkalı olduğu için.emzik düşüncede devamlı uyandı.medicold verdim serum sıktım burnuna.biraz fayda etti.şimdi daha iyi ama keşke hiç hastalanmasalar .:çok üzgünüm: sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadım ama Allah enerji veriyor demekki hiç yorgun hissetmiyorum kendimi :1rolleyes:
Kizlar burasi cok rüzgarli yani rüyayi birkere disari cikarmam hemen hasta olacagi demektir öyle sert bir rüzgar varki...sağolun arkadaşlar.valla bu havalr hepimizi mahvetti.umarım çabuk atlatır kuzucuklar.
canım o hazır kaşık mamalarının içinde de pirinç unu ve nişastası falan var sonuyçta aşırı yedirmedikten sonra aldıracağını zannetmiyorum ben zorunlu kalırsam hanımefendi yaptığımı beğenmezse ve başka hazırda bişey yoksa yapıyorum pirinç unu muhallebisini ve içine genelde meyve rendeliyorum.mehaba arkadaşlar bişey sorcam. pirinç unu muhallebisi kilo yaparmı?
oy ben onun o dilini ısırırım ne ara konuşmaya başladı canım benim kız öp benim yerime cimcimeyibu arada kızlar idil konuşmaya baladı 15 gündürfelan baba abi abla diyor bide inanmayacaksınız ama şarkı söylüyor
hani hadisenin evlenmeliyiz sarkısı varya onu çok seviyor ve hemen başlıyor dhani gelgelgelsene diyo ya hadise bizimkide del del del del diyor balım hasta olmasa daha ne numaralar yapacak ha bide kızıyor eltim kendisine kızıyor oda karsılık verişyor ıh ıh diye
eesizlerde ne var ne yok
şu ceviz işi benim kafamı karıştırıyor bi arkadaşım 1 yaşından önce verilmesi karaciğerde yağlanmaya yol açabilirmiş demişti onun da 1 yaşında oğlu var ve daha yeni başlamış cevize.. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım ben 1 yaşına kadar dr kontrolleri her ay yapılmalı diye biliyorum ama gittiğimde unutmazsam sorarım. ada da çok seviyor yürüteci ben bindiriyorum valla çevremde hiç ayak sağlığı bozulanı görmedim kaydirigubbakcemile3selam kızlar...ben buralardayım ama hem ütü yapıyom hem kızla ilgileniyom arada da bi bakıp çıkıyom..
Dün dr.a gittik herşey yolunda son aşımızı olduk yaşına kadar aşı yok..yalnız bişey sormadım dr.a biz yine aylık kontole gitmiycez dimi artık..kızamık aşınısını dr. vurmadı 9. aya kadar bekliyelim dedi daha küçük bende nette araştırmıştım bir yaşından altına vurmuyorlar..ama tabi bu bizim geçerli kızlar buralarda görüldüğü için..sizlerin öyle bi zorunluluğu yok..
Dr. balığı 9. aydan önce önermiyor..kahvaltısına ceviz ve badem koyabilirsin dedi..domatesi pişmiş olarak verebilirisn dedi.incir verebilirsin bağırsaklarını çalıştırır dedi..yürüteci önermedi ayak sağlığını bozabilir dedi..ama bayılıyo benim kız yürütece..mümkün olduğu kadar bindirmiycem çünkü daha sağlam basamıyoruz yere..
600 gr almış bu ay sanırım bundan sonra kilo alımları böyle olacak daha az yani...sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil..daha oturma yok tam olarak devriliyo benim köksüz ağaç...emekleme desen oda yok poposunu kaldıramıyo ...bazen kendine göre bişey konuşuyo ama tabi anlaşılmıyo nennen memmem dede sıralıyo bazen işte....
haberlerimiz böyle işte...
yaramaz şey nasıl tırmanıyor alkisalkisalkis afferin ona opuyorumnanaktanayşincim Defne'nin iyi olmasına çok sevindim güzel haberleriniz geldikçe çok mutlu oluyorum
bu arada Ada bizim koltuklara tırmanmaya başladı yerden koltuğun üstüne çıkabiliyor inemiyor ama :)
canım çok geçmiş olsun soğuk buhar çok işe yarıyor buhar makinesi varsa arada koklatselamlar herkese.moralim bozuk biraz.dün dr a gittik kızım hiç büyümemiş.zaten bişey yemedi bu ay bekliyodum yani,ama yinede çok üzüldüm.nazarmı değdi ne çok iştahlı olan kuzucuğumun birden iştahı kapandı.aşı olduk son aşısı artık 5 ay aşı yok.eve geldik bizimki zaten bi huzursuzdu bikaç gündür iyice kötü oldu.meğer grip olmuş hapşuruyo burnu akıyo.sabah 4 e kadar mızırdandı durdu emziğini düşürdü devamlı burnu tıkalı olduğu için.emzik düşüncede devamlı uyandı.medicold verdim serum sıktım burnuna.biraz fayda etti.şimdi daha iyi ama keşke hiç hastalanmasalar .:çok üzgünüm: sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadım ama Allah enerji veriyor demekki hiç yorgun hissetmiyorum kendimi :1rolleyes:
canım sanada geçmiş olsun. bugün ben ilk defa mandalina suyu verdim daha doğrusu diğer meyvelerle karıştırdım rahatsız etmedi.merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım. bu hastalıklar başa bela. benim kzımda hala nezle. tüm hasta bebek ve anneler geçmiş olsun. bişey sorcam ya ben kızıma mandalina suyu vermek istiyorum acaba alerji falan yaparmı? mandaline ne zaman hangi aylarda verilmeli?
canım bu bebekler içinmi yoksa büyükler içinmi? 1 yaşından önce inek sütü kansızlık yapıyor diyorlar ya burdakiler ne derece doğru bilmiyorumgünde 700 ml inek sütünden fazlası vücutta demir kaybına yol açıyormuss kizlarr...
off kalkip birseyler hazirliyayim ben...
1 yasindan büyük bebekler icin yaziyor du cnm...canım bu bebekler içinmi yoksa büyükler içinmi? 1 yaşından önce inek sütü kansızlık yapıyor diyorlar ya burdakiler ne derece doğru bilmiyorum
selam kızlar
biz de doktordaydu-ık bugün kontrole gittik 600 gr almışız 2 cm uzamışız gayet ii dedi dr amcası gelişimibe herşeyi yedirebilirsin dedi balık başlayalım dedi yavaş yavaş köfte makarna alıştıralım dedi kimseye söyleme ama supangle bile verebilirsin dedi ehueheuheue
maaşallah adoşuma köfteyiselam kızlar
biz de doktordaydu-ık bugün kontrole gittik 600 gr almışız 2 cm uzamışız gayet ii dedi dr amcası gelişimibe herşeyi yedirebilirsin dedi balık başlayalım dedi yavaş yavaş köfte makarna alıştıralım dedi kimseye söyleme ama supangle bile verebilirsin dedi ehueheuheue
:roflol: :roflol: yerRüya kumandayi eline aldi yanlislikla sesini acti ve sesini actigini görünce sevinmeye basladi simdi parmagini üstünden kaldirmiyor ben kisioyrum parmagini cekiyorum o tekrar aciyor hehehe
kızlar ya kaç gündür size bişey sorcam unutuyorum
suyu biberonlamı içiriyorsunuz hala? avent marka alıştırma bardağı aldım tam burnuna denk gelen yerde bi delik var ve su çıkıyor ordan burnuna giriyor içemiyor. nuk marka aldım ısırıyor ama içmiyor direk normal bardaklamı denesem acaba? gerçi denedim de hepsini üstüne dökünce vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?