2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet nabersiniz

gülşahcım geçmiş olsun ya aman çok kötü oldum okurken

meralcimhemen çıkar inşallah kuzunun dişi kolay gelsin sanada

kızlar geçen gün tv de bebek masajı yapıyorlardı özellikle diş çıkaran bebekler için demişlerdi ben yapıyorum 2 gündür elini daha az ağzına götürüyor. dişlerini rahatlattı heralde ama size nasıl tarif etcem ki :))

adanın burnu açılmıyor bi türlü ya kadir tuğcunun siteye baktım ateşsiz nezle 3-4 hafta sürer demiş yandık valla

buketcim canım nasılsın

meralcim çok iyi anlıyorum valla bizde ne zamandır uykusuz geceler geçiriyoruz sürekli ağlıyor uykusunda ve gözünden yaş geliyor çok üzülüyorum bugün gene bi drnu arıcam başka bişeyimi var acaba anlamadım gitti

özgecim canım nasılmış o öyle ahhhh canım yaaa keşke anlatabilsen

iyiki doğdun sibellll iyiki doğdun sibellll mutlu yıllar sanaaa hep gül inşallah ağlasanda sevinçden olsuna.s.
TEsekkürler canim opuyorumnanaktan

Canım benim... Dobra Dostum...Asil kadın...
Güzel prensesin annesi...İyi ki doğmuşsun...iyi ki varsın!
Güzl ailenle nice yıllara...
a.s.
Cok tesekkür ederim gülümm sende iyiki varsin , kilometrelerce uzak olmana ragmen her kötü ve iyi günümde yüregimde hissettigim dostum :) Tesekkürler :gitme:

Selam,
sİbelcİm canımmm mutlu yıllarrrr, İyİkİ doĞdun
Tesekkür ederim damlammm opuyorumnanaktan
Sibelcim doğum günün kutlu olsun..Nice yıllara güzel kızınla ve eşinle birlikte...
Tesekkür ederim aysincim :))
opuyorumnanaktan

sibelcim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara a.s. :1hug:
Tesekkür ederim canim :)) :kedi:

Selam canim sen anlat biz anlamaya calisalim hihihi...

Kizlar Cumartesi cok güzeldi, Rüyayi Teyzesine biraktik esimel gezdik tozduk sonra Rüyayi almaya gittigimizde kiz kardesim pastayla karsilasi :kedi: cok güzeldi orda kaldik sabaha dogruda annemler Türkiyeden geldiler bana birsürü hediye getirmisler cok sagolsunlar :kedi:, esim hediye yagmuruna tuttu beni normalde cok düsünür ne alacagina karar veremez ve gider bana sonunda saat alir hehehe ama bu sene baya fikir üretmis :) Fotograf makinesi, taki seti, cicek ve parfüm almis...
Hepimize ailesiyle mutlu yillar diliyorum ben ... Sevmek ve sevilmek cok güzel bir duygu..
Prensesimde bana bi hediye aldi : Güller Pembe güller (tabiki esim tarafindan alindi ama o verdi banaaa ) pastanin mumunu beraber söndürelim dedik rüya pastaya saldirdi hehe..
Of cok yazdim... Dünde kizkardesim, rüya rüyanin burdaki sevgilisi hehe ve kizarkadasim yemek yemeye gittik...
Pöff bugünde evdeyim cokkk can SIKICIIII... kaydirigubbakcemile3:hulya:
sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz?

selam kızlar.. şu dişler çıksa da bi kurtulsak bebelerimizle birlikte...

kızlar elif naz kilolu bi bebek değil ama göbeği büyük duruyor... vücuduna oranla büyük yani... sizlerin bebişlerin karınları nasıl kafama takılıyo kaç gündür...

ayşincim kızamık aşısı oldu mu ne durumdaymış salgın bi gelişme var mı canım doktorunuz ne dedi

buketcim ne tatlı uyumuş öyle yerim ben onu yaaa

Damlacım kontrolumuz yarın sabah sorucam dr.una ama internette bi araştırdımda bu aşıyı 12-15 aydan önce yapılmıyormuş...bakalım ne diycek ama yaptrımayı düşünüyorum önlemimi alayımda ben ...

deryacım inş. iyileşir bır an önce idilimiz tüm bebeklere gecmişler olsun Gülşahcım gecmiş olsun Allahım göstermesın bır daha öyle sey tüylerin dıken dıken Allahıma emanet yavrularımız

Sibelcim doğumgünün kutlu olsun çok sevindim güzel geçirmene...
Gülşahcım Allah korumuş vallaaa
Meriçin yeni dişi hayırlı olsun işallah en kısa zamanda çıkarda rahatlar

günaydın kızlar nasılsınız
dün Ada'yı gene dr.a götürdüm yavrum gene huysuzlanmaya başlamıştı bende acaba gene bişey mi var diye merak ettim her hafta dra gider olduk yaaa dün drun odasını yıktı geçirdi valla çok ağladı ne dr ne dedesi ne babası ne ben susturamadık eşim afalladı kaldı ne yapacağını şaşırdı bense dokunsalar ağlıcam sonradan kendimi toparladım
gene kulağında basınç oluşmuş oymuş onu huzursuz yapan gene ilaç verdi dr. neyseki antibiyotik değil bu seferki boğazları iltahaplanmış birazcık oda kulağına vurmuş
inanın dışarı çıkartmıyorum çıkarttığında çok koruyorum hastalanmasın diye banyo bile seyrek yaptırıyorum ama gel gör ki kulağı geçmiyor mafoldumben dr. ateşlenebilir dedi çok dikkat edin eğer ateşlenirse hemen beni arayın dedi ateş dediği dr. 37,5-38 bide
gece havluyu ütüyle ısıtıp kulaklarına sardım biraz daha sakinleşti ilacıda inanılmaz uyuttu Ada'yı ama ben uyuyamadım hep kalkıp baktım ama neyse ki ateşlenmedi
kızlar çok korkuyorum orta kulak iltahabına dönüşecek diye

sibelcim gününün güzel geçmesine çok sevindim canım sizlerin böyle güzel haberlerini alınca çok seviniyorum mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…