Meralcim kıyamam sana çok zor gece uyumamak..
TEsekkürler canim opuyorumnanaktaniyiki doğdun sibellll iyiki doğdun sibellll mutlu yıllar sanaaa hep gül inşallah ağlasanda sevinçden olsuna.s.
Cok tesekkür ederim gülümm sende iyiki varsin , kilometrelerce uzak olmana ragmen her kötü ve iyi günümde yüregimde hissettigim dostum :) Tesekkürler :gitme:Canım benim... Dobra Dostum...Asil kadın...
Güzel prensesin annesi...İyi ki doğmuşsun...iyi ki varsın!
Güzl ailenle nice yıllara...a.s.
Tesekkür ederim damlammm opuyorumnanaktanSelam,
sİbelcİm canımmm mutlu yıllarrrr, İyİkİ doĞdun
Tesekkür ederim aysincim :))Sibelcim doğum günün kutlu olsun..Nice yıllara güzel kızınla ve eşinle birlikte...
Tesekkür ederim canim :)) :kedi:sibelcim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara a.s. :1hug:
Selam canim sen anlat biz anlamaya calisalim hihihi...selam millet nabersiniz
gülşahcım geçmiş olsun ya aman çok kötü oldum okurken
meralcimhemen çıkar inşallah kuzunun dişi kolay gelsin sanada
kızlar geçen gün tv de bebek masajı yapıyorlardı özellikle diş çıkaran bebekler için demişlerdi ben yapıyorum 2 gündür elini daha az ağzına götürüyor. dişlerini rahatlattı heralde ama size nasıl tarif etcem ki :))
adanın burnu açılmıyor bi türlü ya kadir tuğcunun siteye baktım ateşsiz nezle 3-4 hafta sürer demiş yandık valla
günaydın arkadaşlar;
gülşah geçmiş olsun canım, yazdıklarını okurken nefesim kesildi çok şükür birşey olmamış, gerçekten bebekleri melekler koruyor, üzülme senin bunda bir ihmalin yok ki kaza işte....
bu arada 7. ay aşısını sordum daha doğrusu dün sabah bizim sağlık ocağı hemşiresiyle markette karşılaştık ona sordum, bizim semtte kızamık vakaları görülmüş sadece burada uygulanıyormuş önlem amacı ile
ayşincim kızamık aşısı oldu mu ne durumdaymış salgın bi gelişme var mı canım doktorunuz ne dedi
buketcim ne tatlı uyumuş öyle yerim ben onu yaaa
Sibelcim doğumgünün kutlu olsun çok sevindim güzel geçirmene...
Gülşahcım Allah korumuş vallaaa
Meriçin yeni dişi hayırlı olsun işallah en kısa zamanda çıkarda rahatlar
çok geçmiş olsun Damlacım ya Ada ateşlenmez biran önce atlatır işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?