• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm geçmiş olsun ohh ne güsel diyete başlamısın yaaa bende yapmak istiyorum ama yemek çok cazip gelio bu ara yiyip yiyip şişiyorum napcas yawss cokacimcoook

afiyet olsun kızlar ben gelemiyeceğim.iş yapmam lazım.herifim pazara gitti gelince adaha gitcez.çok öptüm herkesi.
bu arada benden kötü haber kızım mememi bıraktı.cadı.sütümü de sağoıyorum.gitgide azalan bir grafik çiziyor.ucu da yara olacak gibi.biberonda almıyor kaşıkta.zayıflamaya başladı ne yapacağımızı şaşırdık !!!!!!!

Böylede uyunurmu kuzum yaa

hiiihh yerim ben onu :roflol: :roflol:

merhaba arkadaşlar biz kızımla çok hasta olduk. bayram tatili bize tatil diil yorgunluk oldu. acaip nezleyim kızımda aynı. hiç uyumuyo benimde belim kanadım tutmuyo o kadar hastayımki.. ilaçta kullanamıyorum emzirdiğim için. yarın kızımı dr a götürücez. of ya çok kötüyüm çok:(
geçmiş olsun canım ya ada da bana bulaştırdı şimdi ben de hastayım sırnaşık şey

dün korkudan test yapamamıştım bugün yaptım sonuç negatif kafamçokkarıştı

kızlar yaa o testte çıkmama ihtimali var mı ben karnımda hareket hissediyorum....
canım ben ilk hamile kaldığımda dr a gitmiştim kesin olsun kan tahlili yapılsın diye dr evde kendin yaptıysan doğrudur demişti. o testlerde pozitif çıkınca kesin doğru oluyomuş ama negatif çıkınca olmayabiliyomuş çünkü bazı kadınları hormonları idrara fazla geçmiyormuş. ama tatlım ya daha hissedemezsin ki hareketlerini bebişin

günaydın kızlar,
hastayım yorgunum ses gitti bende görüntü var ses yok. kimseciklerde sormamış beni aşk olsun hasta nazı yapayım biraz.
diyete başladım arkadaşlar çok güsel gidiyor rahatlama hissediyorum artık. ama kontrole kadar tartılmak yasak o yüsden çıkmıyom tartya::::::::::D ama çok rahat yapıyorum valla. umarım kilo verebilirim vericem yani:D
canım geçmiş olsun diyete başlamana da çok sevindim a.s.

Dün sağlık ocağına gittik tosun paşamı kontrole götürdüm..
Ne öğrendim :
Sağlık ocağında muayene parası :2 lira
Eczane katkı parası :2 lira

Hastaneye gidersen muayene parası : 8 lira
Eczane katkı parası : 2 lira

Ne güzel değilmi.
saolsunlar :oklava:

Sibelcim doğum günün kutlu olsun..Nice yıllara güzel kızınla ve eşinle birlikte...
Emelcim ne oldu yazmamışsın merak ettik doğrusu...
Damla canım geçmiş olsun...çabuk atlat inşallah...
Buket kız boynu ağrımadımı minnoşun ya kıyamam o nasıl güzel bi uykudur..

Kızlar geçen sağlık ocağından geldiler bize bulunduğumuz bölgede kızamık vakası görülmüş önlem amacıyla 15 yaş altı her çocuğa kızamık aşısı yapıyorlardı..bizide çağırdılar ama haftaya kontrol ve aşımız olduğu için yapmadılar dr. sorun o yapsın dediler..o aşı yapılınca bir ay aşı yapılamıyormuş..senelerdir gözükmemiş o hastalık Türkiye genelinde hatta.. yurtdışından gelmiş olabilir dediler..bakalım dr.umuza soralım ne diyecek yaptır derse yaptırırım..
anam nerden çıktı yahu şimdi kızamık? yayılmaz inşallah. aman defnoşumuza da bulaşmasın da :Saruboceq:

nabersiniz kızlar

ben hasta oldum ya ada bana bulaştırdı hastalığını :)) burnum kaşınıyo hapşuruyorum ha bire dün eşim vardı evde uyudum yoksa daha fena olurdum kesin..

Offffff tam hastalık zamanı bizde ailecek grip olduk neyse atlattık çok şükür hasta olan herkese geçmiş olsun.Bende emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum Fatma senin gibi çok fena oluyorum.Neyse geçti.Nisan kalça röntgeni çektirdik maşallah gayet iyi.Ortopediste ayağına ne giydirelim ayağa kalkmaya başladı dedim.Dışarıda kendi yürümeye başlayana kadar çorapla bassın şu an ayakkabı ayak kaslarının gelişmesini engelliyor giydirmeyin dedi.Yürüteç kesinlikle kullanmayın dedi.Haberiniz olsun.

Bu arada dişimiz patladı 2.side patlamak üzere:)

valla iyi hatırlattın canım ya ben unutmuştum gerçi daha var bizim ama olsun :)
temiz olmasına sevindim darısı bizim başımıza :))

Offffff tam hastalık zamanı bizde ailecek grip olduk neyse atlattık çok şükür hasta olan herkese geçmiş olsun.Bende emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum Fatma senin gibi çok fena oluyorum.Neyse geçti.Nisan kalça röntgeni çektirdik maşallah gayet iyi.Ortopediste ayağına ne giydirelim ayağa kalkmaya başladı dedim.Dışarıda kendi yürümeye başlayana kadar çorapla bassın şu an ayakkabı ayak kaslarının gelişmesini engelliyor giydirmeyin dedi.Yürüteç kesinlikle kullanmayın dedi.Haberiniz olsun.

kızımı dr a götürdük bugün nezlesi var dedi 2 tane surup verdi cigerleri falan iimiş bogazıda temizmiş. kızım 1 ay içinde hiç kilo almamış delircem ya. şimdi nezlesi oldugundan haftaya kontrole gelin hormon tahlili falan yapalım dedi. allahım ya boy uzuyo baş büyüyo kilo almıo. idrar kan temiz valla delircem. off offf:( kalça ultrasonunu tekrar ettirmedi dr. ilk dogunca çekildiydi o temizse gerek yok dedi. dişimiz yok daha. ayaga kalkmaya başladık 1 aya kadar yürürüz herhalde. ben hala hastayım. strepsils bogaz pastili kullanabiliyorum birde minoset. of ya yine kan alcaklar kızımdan aglıcak yine . ömrüm gidio valla ya. 6 kilo 700 gr valla şaştım artık. yiyo emiyo ama aynı aynı:(:sinifsinif:

Buket kız boynu ağrımadımı minnoşun ya kıyamam o nasıl güzel bi uykudur..

Kızlar geçen sağlık ocağından geldiler bize bulunduğumuz bölgede kızamık vakası görülmüş önlem amacıyla 15 yaş altı her çocuğa kızamık aşısı yapıyorlardı..bizide çağırdılar ama haftaya kontrol ve aşımız olduğu için yapmadılar dr. sorun o yapsın dediler..o aşı yapılınca bir ay aşı yapılamıyormuş..senelerdir gözükmemiş o hastalık Türkiye genelinde hatta.. yurtdışından gelmiş olabilir dediler..bakalım dr.umuza soralım ne diyecek yaptır derse yaptırırım..
Yok bitanem hemen düz yatırdım uyuduğunu görünce. Ama fotosunu çekmeden yapamadım :))
Kızamıkmı ??? Aman ihmal etme canım.

ayy hadi kıslar çaylar soğuyo koydum gelin yaws ıhlamurda var herşeyler hazır hadi bikliorum:)))))
Ellerine sağlık canımmmm

bu arada benden kötü haber kızım mememi bıraktı.cadı.sütümü de sağoıyorum.gitgide azalan bir grafik çiziyor.ucu da yara olacak gibi.biberonda almıyor kaşıkta.zayıflamaya başladı ne yapacağımızı şaşırdık !!!!!!!
Olsun Betüşüm şimdiye kadar emdi ya varsın bıraksın. O aldı vitaminini merak etme sen. Üzme kendini emi tatlım.

nabersiniz kızlar
ben hasta oldum ya ada bana bulaştırdı hastalığını :)) burnum kaşınıyo hapşuruyorum ha bire dün eşim vardı evde uyudum yoksa daha fena olurdum kesin..
Geçmiş olsun Özgecim. Kocişin iyi baksın çabuk iyileştirsin seni. Aferin enişteye.

Ben patik giydiriyorum şu ayakkabıya benzeyen ama altı kalın olmayanlardan. Betonda geziyo yürüteçle çorapla basmasın diye.
Ben yürüteçe bindiriyorum. Çok da seviyo,koşturuyo,istediği yöne gidiyo.. Ama ilk bindirdiğimde dikkat ettiğim tek şey parmaklarının ucunda basıp basmadığıydı. Tabanını tam basıyo o yüzden devam ettim bindirmeye.

kızımı dr a götürdük bugün nezlesi var dedi 2 tane surup verdi cigerleri falan iimiş bogazıda temizmiş. kızım 1 ay içinde hiç kilo almamış delircem ya. şimdi nezlesi oldugundan haftaya kontrole gelin hormon tahlili falan yapalım dedi. allahım ya boy uzuyo baş büyüyo kilo almıo. idrar kan temiz valla delircem. off offf:( kalça ultrasonunu tekrar ettirmedi dr. ilk dogunca çekildiydi o temizse gerek yok dedi. dişimiz yok daha. ayaga kalkmaya başladık 1 aya kadar yürürüz herhalde. ben hala hastayım. strepsils bogaz pastili kullanabiliyorum birde minoset. of ya yine kan alcaklar kızımdan aglıcak yine . ömrüm gidio valla ya. 6 kilo 700 gr valla şaştım artık. yiyo emiyo ama aynı aynı:(:sinifsinif:
Canım sağlığı yerindedir inşallah. Artık eskisi gibi kilo almıyorlar ek gıdaya başladılarya. Kontroller temiz çıkar inşallah.
Sanada geçmiş olsun.

slm kızlar nasılsınız hastaneden eve gelemiyoruz bi türlü idil deşuan serum var yine 3. serumu akşam bitane daha takılacak ishal birz öncede kustu ne olur bize dua edin çok kötüyüz

slm kızlar nasılsınız hastaneden eve gelemiyoruz bi türlü idil deşuan serum var yine 3. serumu akşam bitane daha takılacak ishal birz öncede kustu ne olur bize dua edin çok kötüyüz

allah acil şifa versin inşallah. geçmiş olsun canım ya. off allahım bebekler hasta olmasın içim tükenio valla ne hissettiğimi anlatamam. onlar hasta olmasın yaaamafoldumben:sinifsinif: benim kızımda hasta. hırıltısı var ama öksürmek aklına gelmio içim erio:gitme:

Geçmiş olsun Derya ıdilin tam olarak nesi var ne diyolar?Ne nazlı büyüyor bu kız yaa ileride senin hakkını ödeyemiycek...

Fatma bizim kızda aynı şekilde nezle oldu.Hırıl hırıl.Neyseki şimdi iyi o zaman bir de diş çıkardı 10 gün sürdü geçmesi...Tekrar geçmiş olsun.

nabersiniz kızlar

geçmiş olsun canım sana mı geçir di kızın ıhlamur yap iç iyi gelir ben öyle atlattım
inşallah kötü bişey çıkmaz iyi düşünki iyi olsun kalbini ferah tut belki yiyipde kilo almayanlardandıryerimseniben

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya insan evladı hasta oldu mu çok kötü oluyo

off kızlar yaa Selen de hasta..
10 gündür falan ishali var ama geçmiyoo ilaç da kullandığımız halde..
burun akıntısı öksürük aksırık da cabası..
dr a götürdük herşey temiz çıktı ama geçmiyo yaa...
dr beyaz tenli bebekler daha hassas olur ve zor geçer dedii
off yavrum yatınca daha bi azıyo öksürüğü uykusunda hakır hakır öksürüyo miniğim...
Allahım acil şifalar versin bebişlere..
biz daha diş çıkarmadık acaba çıkarma döneminde oluyo mu bunlar...

geçmiş olsun canım... pirinç lapası falan yedirdin mi... ishal çok kötüdür... xinşallah atlatır biran önce...

off kızlar yaa Selen de hasta..
10 gündür falan ishali var ama geçmiyoo ilaç da kullandığımız halde..
burun akıntısı öksürük aksırık da cabası..
dr a götürdük herşey temiz çıktı ama geçmiyo yaa...
dr beyaz tenli bebekler daha hassas olur ve zor geçer dedii
off yavrum yatınca daha bi azıyo öksürüğü uykusunda hakır hakır öksürüyo miniğim...
Allahım acil şifalar versin bebişlere..
biz daha diş çıkarmadık acaba çıkarma döneminde oluyo mu bunlar...

canım geçmiş olsun patatesi haşla ezde ver biraz
öksürüğünede biraz göğsüne vics sür sıcak havlu koy yatarken ama çok sürme azcık hemen çok iyi geliyo yumuşatıyo dokdorlar önermiyo diycen şimdi ama annem beni böyle büyütmüş bende oğlumu ve şimdide kızımı böyle büyütüyorum hiçbişeyde olmuyo
gene kimseler yok ya alla alla

Tuğbacım diş çıkarma döneminde bağışıklık sistemi zayıflıyor.O yüzden bu ara nerdeyse bütün bebekler hasta.Diş dönemi ishalde yapabiliyor diye biliyorum.Geçmiş olsun Selenime mucccccccck

Back