• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ishal oldu kesilmiyor hiç 6 gündür hiiç yumadık toplam 10 saati blmadı geçmiyor ishal geçmiyor
4. serumuda birazdabn takacağız umarım düzelir

afiyet olsun kızlar ben gelemiyeceğim.iş yapmam lazım.herifim pazara gitti gelince adaha gitcez.çok öptüm herkesi.
bu arada benden kötü haber kızım mememi bıraktı.cadı.sütümü de sağoıyorum.gitgide azalan bir grafik çiziyor.ucu da yara olacak gibi.biberonda almıyor kaşıkta.zayıflamaya başladı ne yapacağımızı şaşırdık !!!!!!!
canım üzülme bu güne kadar dolu dolu emdi yeter o bıcırığaa. umarım mama yer biberonla da rahata erersin canım yaa.
cnm geçmiş olsun ohh ne güsel diyete başlamısın yaaa bende yapmak istiyorum ama yemek çok cazip gelio bu ara yiyip yiyip şişiyorum napcas yawss cokacimcoook
canım sağol. yeme yemevalla ben yidim şiştim şimdide vermeye uğraşıyom.
ayy hadi kıslar çaylar soğuyo koydum gelin yaws ıhlamurda var herşeyler hazır hadi bikliorum:)))))
geldim kapıyı açmadın geri döndüm.:)
Sibelcim doğum günün kutlu olsun..Nice yıllara güzel kızınla ve eşinle birlikte...
Emelcim ne oldu yazmamışsın merak ettik doğrusu...
Damla canım geçmiş olsun...çabuk atlat inşallah...
Buket kız boynu ağrımadımı minnoşun ya kıyamam o nasıl güzel bi uykudur..

Kızlar geçen sağlık ocağından geldiler bize bulunduğumuz bölgede kızamık vakası görülmüş önlem amacıyla 15 yaş altı her çocuğa kızamık aşısı yapıyorlardı..bizide çağırdılar ama haftaya kontrol ve aşımız olduğu için yapmadılar dr. sorun o yapsın dediler..o aşı yapılınca bir ay aşı yapılamıyormuş..senelerdir gözükmemiş o hastalık Türkiye genelinde hatta.. yurtdışından gelmiş olabilir dediler..bakalım dr.umuza soralım ne diyecek yaptır derse yaptırırım..
canım sağol. umarım miniğimize bulaşmadan geçer
Emelcim hayırdır canım. Cee deyip gitmişsin?? Merakta bırakma bizi.
Damlam geçmiş olsun canım.
thanksss yafruuu:)
hiiihh yerim ben onu :roflol: :roflol:

geçmiş olsun canım ya ada da bana bulaştırdı şimdi ben de hastayım sırnaşık şey

canım geçmiş olsun diyete başlamana da çok sevindim a.s.

saolsunlar :oklava:

anam nerden çıktı yahu şimdi kızamık? yayılmaz inşallah. aman defnoşumuza da bulaşmasın da :Saruboceq:
sana da gfeçmiş olsun. azimle diyetteyim yemekteyiz der gibi oldu.

Offffff tam hastalık zamanı bizde ailecek grip olduk neyse atlattık çok şükür hasta olan herkese geçmiş olsun.Bende emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum Fatma senin gibi çok fena oluyorum.Neyse geçti.Nisan kalça röntgeni çektirdik maşallah gayet iyi.Ortopediste ayağına ne giydirelim ayağa kalkmaya başladı dedim.Dışarıda kendi yürümeye başlayana kadar çorapla bassın şu an ayakkabı ayak kaslarının gelişmesini engelliyor giydirmeyin dedi.Yürüteç kesinlikle kullanmayın dedi.Haberiniz olsun.

Bu arada dişimiz patladı 2.side patlamak üzere:)
geçmiş olsun canım ki geçmiş zaten. dişler inciler hayırlı olsun darısı bizimö tembele kalça ultrasonu temiz çıkmış hadi hayırlı olsun.
kızımı dr a götürdük bugün nezlesi var dedi 2 tane surup verdi cigerleri falan iimiş bogazıda temizmiş. kızım 1 ay içinde hiç kilo almamış delircem ya. şimdi nezlesi oldugundan haftaya kontrole gelin hormon tahlili falan yapalım dedi. allahım ya boy uzuyo baş büyüyo kilo almıo. idrar kan temiz valla delircem. off offf:( kalça ultrasonunu tekrar ettirmedi dr. ilk dogunca çekildiydi o temizse gerek yok dedi. dişimiz yok daha. ayaga kalkmaya başladık 1 aya kadar yürürüz herhalde. ben hala hastayım. strepsils bogaz pastili kullanabiliyorum birde minoset. of ya yine kan alcaklar kızımdan aglıcak yine . ömrüm gidio valla ya. 6 kilo 700 gr valla şaştım artık. yiyo emiyo ama aynı aynı:(:sinifsinif:
canım ya umarım bişey çıkmaz ya off ne zor oluyor ozanda ilk ay kilo alamamıştı. umarım hromonla bişi yoktur.
slm kızlar nasılsınız hastaneden eve gelemiyoruz bi türlü idil deşuan serum var yine 3. serumu akşam bitane daha takılacak ishal birz öncede kustu ne olur bize dua edin çok kötüyüz
canımsın yaa kurban olurum ben ona minik meleğim yaaa acil işfalar versin allahım.
off kızlar yaa Selen de hasta..
10 gündür falan ishali var ama geçmiyoo ilaç da kullandığımız halde..
burun akıntısı öksürük aksırık da cabası..
dr a götürdük herşey temiz çıktı ama geçmiyo yaa...
dr beyaz tenli bebekler daha hassas olur ve zor geçer dedii
off yavrum yatınca daha bi azıyo öksürüğü uykusunda hakır hakır öksürüyo miniğim...
Allahım acil şifalar versin bebişlere..
biz daha diş çıkarmadık acaba çıkarma döneminde oluyo mu bunlar...
canım antibiyotikler de ishal yapıyor eğer kullanıyorsanız. geçmiş olsun miniğe bebeler kırılıyo yaa offf hepsi hasta offff.:sinifsinif:
ishal oldu kesilmiyor hiç 6 gündür hiiç yumadık toplam 10 saati blmadı geçmiyor ishal geçmiyor
4. serumuda birazdabn takacağız umarım düzelir
canım antibiyotiklerden de oluyor ozan antibiyotik kullandığı sürece hep ishaldi . dualarımız sizinle. sende dikkat ety bari de hasta olma idilin sana ihtiyacı var. dönüşümlü bekleyin başında deryacım canımsın yaa.

kızımı dr a götürdük bugün nezlesi var dedi 2 tane surup verdi cigerleri falan iimiş bogazıda temizmiş. kızım 1 ay içinde hiç kilo almamış delircem ya. şimdi nezlesi oldugundan haftaya kontrole gelin hormon tahlili falan yapalım dedi. allahım ya boy uzuyo baş büyüyo kilo almıo. idrar kan temiz valla delircem. off offf:( kalça ultrasonunu tekrar ettirmedi dr. ilk dogunca çekildiydi o temizse gerek yok dedi. dişimiz yok daha. ayaga kalkmaya başladık 1 aya kadar yürürüz herhalde. ben hala hastayım. strepsils bogaz pastili kullanabiliyorum birde minoset. of ya yine kan alcaklar kızımdan aglıcak yine . ömrüm gidio valla ya. 6 kilo 700 gr valla şaştım artık. yiyo emiyo ama aynı aynı:(:sinifsinif:
canım bizim bi arkadaşın oğlu diş çıkarmaya başladığı dönem 3 ay hiç kilo almamış boyu uzamış. belki senin de öyle bişey vardır endişelenme hemen.hormonlar da temiz çıkar inşallah :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız hastaneden eve gelemiyoruz bi türlü idil deşuan serum var yine 3. serumu akşam bitane daha takılacak ishal birz öncede kustu ne olur bize dua edin çok kötüyüz
ya deryacım çok çok geçmiş olsun inan çok üzülüyorum idilime tez vakit iyileşir inşallah :Saruboceq:

off kızlar yaa Selen de hasta..
10 gündür falan ishali var ama geçmiyoo ilaç da kullandığımız halde..
burun akıntısı öksürük aksırık da cabası..
dr a götürdük herşey temiz çıktı ama geçmiyo yaa...
dr beyaz tenli bebekler daha hassas olur ve zor geçer dedii
off yavrum yatınca daha bi azıyo öksürüğü uykusunda hakır hakır öksürüyo miniğim...
Allahım acil şifalar versin bebişlere..
biz daha diş çıkarmadık acaba çıkarma döneminde oluyo mu bunlar...
canım geçmiş olsun size de umarım hemen iyileşir bebişlerimiz

hasta bebeklerimin hepsine geçmiş olsun, aynı şekilde ecede hasta, iştahsız, ishal, burun akıntısı hırıltı diş çıkarmak üzere olan bebeklerde genellikle görülüyor.

Özgeciğim sanada geçmiş olsun canım.

kızlar bizim 7. ayda kızamık aşısı var, başka 7. ayda kızamık yaptıran var mı acaba? çoğu kişi 6.aydan sonra 1 yaşına kadar aşı yok yazmıştı.

Bebeği ishal olan arkadaşlar bir çorba kaşığını alın. ıçine 1 çay kaşığı nişastayı biraz sulandırarak bebeğinize yedirin. ıshale birebirdir. Ben kendime tatlı kaşığı olarak uygulamıştım benim ishalim kesildi. Bebeklerede çay kaşığıyla yediriyoruz. Bunu bana bebek hemşiresi bir ablam söyledi. Başta inanmamıştım ama kendimde denedim ve kıvranıyordum ishalden. Anında kesildi. Ben çocuklarımın ishallerini böyle kestim sende yap dedi. Denemenizi tavsiye ederim.. Geçmiş olsun bebelerimize.

Tülaycım bizimde 7. ayda bitti aşılarımız. Bir sonraki 1 yaşında olacak.

teşekkürler arkadaslar geçmiş olsun dilekleriniz için serumu çıkardık mamaya geçtik ishal için olan mamlar varya
bukeytciğim nişastayı denedim fayda etmedi 4 tane serum bile fayda etmedi

teşekkürler tülaycım bu arada biz de 6. ay aşı olduk kızamık aşısı olmadık söylemediler de.. 1 yaşından sonra gel dedi sağlık ocağındaki hemşire

selam arkadaslar dün mılupadan tanıtım numulerı geldı siteye üyeyım vede bazı ürünlerde % 25 ındırım cekı ıyı oldu valla kızlarya bı arkadasım oglu 14 aylık daha hiç dişi gelmemeiş doktor demiş 16 aya kadar normal eger 16 aydada cıkmazsa nester atıceklarmıs damagına bazı damaklar sert olurmuş kız üzülüp duruyo benıde bı korku sardı inş. sagsalim cıkar dişlerımız aminn

Banada cuma günü geldi Milupadan ıLK KAŞIĞA MERHABA paketi.. ıçinde indirim çekleri,huggies 3-6 kilo :)) 2 adet bez :)) sütlü-pirinçli kaşık maması numunesi,broşürler...vs.. var içinde.

selam kızlar geçmişi okuyacağım ama felaketim.çok yorgunum.yarın yazarım.
hepinizi öpüyorum yatmafan bi selam ediyim dedim..

Banada cuma günü geldi Milupadan İLK KAŞIĞA MERHABA paketi.. İçinde indirim çekleri,huggies 3-6 kilo :)) 2 adet bez :)) sütlü-pirinçli kaşık maması numunesi,broşürler...vs.. var içinde.

Aaaaa banda perşembe geldiii :))) mektupta bebeğiniz 5. ayında filan diyor bezde küçük sinir oldum.Kimbilir ne zaman hazırlayıp daha yeni gönderiyolar ayıp yaa yazmak lazım sitesine şikayet olarak

günaydın kızlar..
derya geçmiş olsun canım şimdi nasıl idil inşallah düzelmiştir biraz,yanız antibiyotik ishal yapıyor kesinlikle bak o da bu ara idrar yolu enfeksiyonu için kullandıya onunla ilgili sanıyorum.
tüm hasta olan bebeklere geçmiş olsun.
bizden kalça ultrasonu istemediler kızlar ya.ilkinide çektirmedik biz.ikinci için doktoruyla bi görüşeyim bakalım ne diyecek.
7.ayda olan aşı ücretlimi yoksa sgk karşılıyormu onu?
bizi sorarsanız iyi olmaya çalışıyoruz.alyanın burun akıntısı devam ediyor.neyseki ateşi filan yok.yemesi hala sıkıntılı,çorbalarda öğürüyor.hamal osman gibi sürekli muhallebi yicek bıraksak.
kızlar ya dün noldu biliyomusunuz;dün kayınvalidemin bi akrabasına gittik eb görmeye.evin küçük kızı rahat bırakmadı alyayı.başına,bıngıldağına filan elliyor ssürekli.bende aldımANAKUCAĞINA OTURRTTUM.masada yan tarafıma koydum yere.neyse konsoldan tatlı alırken bıçakla kestim.o bıçak döndü döndü elimden kaydı ve alyanın anakucağının yanına düştü ki mesafe oldukça uzaktı.düşünebiliyomusunuz?o yaşadığım şoku.ağla ağla bi kaldım.ne yapsamki ben şimdi verilmiş sadakamız varmış dedim.çok dikkat edin kızlar vallahi melekler koruyo yavrularımızı.inanmamak elde değil yani

günaydınnnnn kızlarrrr
nasılsınız
4 gün yoktum seminerdeydim ama aklım hep burdaydı hiç giremedimde nete
sizleri çooooooookkkkkk özledim
nasıl benim kuzucuklarım
geçmişe biraz bakabildim
hasta olan bebişler ve hala düzelemeyenler var sanırım hepinize çok geçmiş olsun kızlar allahım acil şifalar versin

sibelcim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllara a.s. :1hug:

alya ve arda çoookkk şekersiniz yaaa yerim ben sizi ne güzel çıkmışsınız öyle

ayşincim kızamık aşısı oldu mu ne durumdaymış salgın bi gelişme var mı canım doktorunuz ne dedi

emelcim canım çok kötüyüm demişşin bi daha girmemişsin yada ben kaçırdım hayırdır canım ne oldu

buketcim ne tatlı uyumuş öyle yerim ben onu yaaa

günaydın kızlar..
derya geçmiş olsun canım şimdi nasıl idil inşallah düzelmiştir biraz,yanız antibiyotik ishal yapıyor kesinlikle bak o da bu ara idrar yolu enfeksiyonu için kullandıya onunla ilgili sanıyorum.
tüm hasta olan bebeklere geçmiş olsun.
bizden kalça ultrasonu istemediler kızlar ya.ilkinide çektirmedik biz.ikinci için doktoruyla bi görüşeyim bakalım ne diyecek.
7.ayda olan aşı ücretlimi yoksa sgk karşılıyormu onu?
bizi sorarsanız iyi olmaya çalışıyoruz.alyanın burun akıntısı devam ediyor.neyseki ateşi filan yok.yemesi hala sıkıntılı,çorbalarda öğürüyor.hamal osman gibi sürekli muhallebi yicek bıraksak.
kızlar ya dün noldu biliyomusunuz;dün kayınvalidemin bi akrabasına gittik eb görmeye.evin küçük kızı rahat bırakmadı alyayı.başına,bıngıldağına filan elliyor ssürekli.bende aldımANAKUCAĞINA OTURRTTUM.masada yan tarafıma koydum yere.neyse konsoldan tatlı alırken bıçakla kestim.o bıçak döndü döndü elimden kaydı ve alyanın anakucağının yanına düştü ki mesafe oldukça uzaktı.düşünebiliyomusunuz?o yaşadığım şoku.ağla ağla bi kaldım.ne yapsamki ben şimdi verilmiş sadakamız varmış dedim.çok dikkat edin kızlar vallahi melekler koruyo yavrularımızı.inanmamak elde değil yani

canım çok geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu melekler gerçekten koruyor onları şükürler olsun ki bişey olmamış canım

Günaydın millettt a.s.
böcüğüm geçmiş olsun inan bende çok inanıyorum meleklerin korudugunu çünkü bende bir çok kazaya şahit oldum ki çok şükür bişey olmdı bende feci yorgunum dün alyayı ananeye bıraktık bütün eşimle beraberdik bowling karting orası burası derken feci yoruldum ama dün çok enerji doluydum bugun hiç bi tarafım kalkmıyor :)) iş güç beni beklerrr öpüyorum hepinizi zemuszemus
Bu arada emel ne oldugunu hala anlatmmışsın merakla bekliyorum....

hepinize günaydın arkadşlar, melek korumuş fıstığımı canım çok geçmiş olsun, Allaha emanet onlar....

damlacım hoşgeldin canım, bizde özledik seni....

meriç ikinci dişini çıkarıyor gece huzursuzdu, 0 uykuyla geldim yine işe :(((

günaydın arkadaşlar;
gülşah geçmiş olsun canım, yazdıklarını okurken nefesim kesildi çok şükür birşey olmamış, gerçekten bebekleri melekler koruyor, üzülme senin bunda bir ihmalin yok ki kaza işte....

bu arada 7. ay aşısını sordum daha doğrusu dün sabah bizim sağlık ocağı hemşiresiyle markette karşılaştık ona sordum, bizim semtte kızamık vakaları görülmüş sadece burada uygulanıyormuş önlem amacı ile

Back