2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar hepinize iyi geceler sanırım hepiniz meşgulsünüz ya da uyuyorsunuz, kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Böylede uyunurmu kuzum yaa

canım kıyamam ben sana nasıl tatlıdır o uykuopuyorumnanaktan
Bizde sizleri göremeden geldikkk türkiyeden (

Ayy cani acimiyomuu ??

TEsekkür ederiz gülsah teyzecikkkk :))
Öptük hepinizi!
Nerelerdesiniz ya bu arada ?
yarin benim dogum günüm (
iyiki doğdun sibellll iyiki doğdun sibellll mutlu yıllar sanaaa hep gül inşallah ağlasanda sevinçden olsuna.s.
dün korkudan test yapamamıştım bugün yaptım sonuç negatif kafamçokkarıştı

kızlar yaa o testte çıkmama ihtimali var mı ben karnımda hareket hissediyorum....

gazdır o gazzzz bırtla geçerkaydirigubbakcemile3

Canım benim... Dobra Dostum...Asil kadın...
Güzel prensesin annesi...ıyi ki doğmuşsun...iyi ki varsın!
Güzl ailenle nice yıllara...
a.s.

günaydın güsel kk anneleriiii ve onların prens ve prensesleriii buyrun kahvaltı yapalım gerçi biras geç oldu ama hala kahvaltı yapmayan varsa buyursun kıjjlarrr cokacimcoook

günaydın kızlar,
hastayım yorgunum ses gitti bende görüntü var ses yok. kimseciklerde sormamış beni aşk olsun hasta nazı yapayım biraz.
diyete başladım arkadaşlar çok güsel gidiyor rahatlama hissediyorum artık. ama kontrole kadar tartılmak yasak o yüsden çıkmıyom tartya::::::::: ama çok rahat yapıyorum valla. umarım kilo verebilirim vericem yani

Emelcim hayırdır canım. Cee deyip gitmişsin?? Merakta bırakma bizi.
Damlam geçmiş olsun canım.

Dün sağlık ocağına gittik tosun paşamı kontrole götürdüm..
Ne öğrendim :
Sağlık ocağında muayene parası :2 lira
Eczane katkı parası :2 lira

Hastaneye gidersen muayene parası : 8 lira
Eczane katkı parası : 2 lira

Ne güzel değilmi.

Sibelcim doğum günün kutlu olsun..Nice yıllara güzel kızınla ve eşinle birlikte...
Emelcim ne oldu yazmamışsın merak ettik doğrusu...
Damla canım geçmiş olsun...çabuk atlat inşallah...
Buket kız boynu ağrımadımı minnoşun ya kıyamam o nasıl güzel bi uykudur..

Kızlar geçen sağlık ocağından geldiler bize bulunduğumuz bölgede kızamık vakası görülmüş önlem amacıyla 15 yaş altı her çocuğa kızamık aşısı yapıyorlardı..bizide çağırdılar ama haftaya kontrol ve aşımız olduğu için yapmadılar dr. sorun o yapsın dediler..o aşı yapılınca bir ay aşı yapılamıyormuş..senelerdir gözükmemiş o hastalık Türkiye genelinde hatta.. yurtdışından gelmiş olabilir dediler..bakalım dr.umuza soralım ne diyecek yaptır derse yaptırırım..

kötükedihüsodevletimiz sağolsun(!) yeni sağlık sistemimiz böyle kuzummm netcen.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…