- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
- 358
:roflol: :roflol: :roflol:Önce oğluşun ütülerini yaptım. Bizimkilere geçmeden uyandı tosbaaam.. Kendi giysileri ütülendi ya biz önemli değiliz :)).
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: :roflol: :roflol:Önce oğluşun ütülerini yaptım. Bizimkilere geçmeden uyandı tosbaaam.. Kendi giysileri ütülendi ya biz önemli değiliz :)).
inşallah canım, herkes ara verince zor diyor ama bence hiç alakası yok şu anda ben tecrübenin vermiş olduğu rahatlıkla, zevkle büyütüyorum kızımı.selam kızalr tünaydın
tülaycım ben de 6-7 sene ara vermeyi düşünüyorum bi kaza olmazsa kaydirigubbakcemile3
meral hoşgeldin diyelim o zaman.bende alya 10 günlük filandı süt veriyodum doğumdan sonraki ilk röflemi yaptırdım.yani bir zararı yok diye biliyorum boya röflenin..
özgecim alyada çok ağlıyor ama sonuç herşeye değiyor çektikten sonra burnunu.biz ağlasada etkilenmeden hallediyoruz hemen.sümkürür gibi oluyor işte.bu arada msni açamıyorum canım biraz sonra alt kattaki eşimin kuzeni gl,p bakacak tekrar..
tülay geçmiş olsun canım.bende 2008 temmuz annesi olacaktım.ama kuzumun 4.5 aylıkken kalbi durunca olmadı kısmet değilmiş.hayatta herşey nasip zaten..şimdi alya var.:asigim:
Sarmaya kimse yardıma gelmedi ama ben hallettim.. Pişirmesi yarına kaldı... Şu saat oldu ben niye yatmıyorum.. Kaşınıyorum herhalde. Birazdan tosun paşamın emme nöbetleri başlar sonra uyku ararım ...
kızlar hamile olabilirim........................
amaniiiin test yaptınmı?kızlar hamile olabilirim........................