• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler kızlar dünde ateşi oldu iki kez acile götürdükiğne fitil zor düştü şimdide çok huzursuz yarın kontrolümüz var dr dün gördü şansa acile gelmişti bi hasta için
niye böyle oluyoki bakamıyormuyum yoksa ben

bende buyürüteci düşünüyorum
757.bmp

yorgunluk ve uykusuzluğu saymazsak canım gayet iyiyim :)
bugün sabah evden çıktığımda hava daha aydınlanmamıştı arabanın farlarını yaktım sokak lambaları yanıyordu.....
çok moralim bozuldu benim gb uykuyu çok seven bi insan kalk sabahın köründe kargalar uyanmamışken çık evden saatler geri alınınca iyice yanacam valla

iyiz damlacım.alyada çok huysuzimanımı gevretti vallahi..
zordur çıkmak tabi hayatını idame ettirmek için ama be damla ne yapacaksın canım..hayırlısı
bu arada derya öyle düşünme lütfen,hepimizin bebekleri hasta oluyor.bende ne kadar uğraştım biliyorsun.hepimiz uğraşıyoruz

evet canım haklısın, valla hayatımızı devam ettirmek için hepsi bütün çabalarımız.. bazen öle bi an oluyor ki işten eve gidiyorum meriçi alıp, ev toplancak yemek yapılcak meirçle ilgilenilecek, yorgunluk bi taraftan oturup ağlıyorum inanın sinirlerim bozuluyor, omuzlarımda o kadar ağır bir yük hissediyorumki....hep aynı şeyler oluyor gibi.... ama yapcak bişey yok maalesef sağlıklı olalımda napalım koşturcaz

haklısınız kızlar
şükürler olsun ki işim var çalışıyorum zorlukları var nede yok ki zorluk
biraz monotonluktan sıkılıyorum ama kızımın o kahkahalarını gülüçüklerini gördükçe hepsini unutuyorum herşeye değer valla iyi ki yavrularımız var allah onlara uzun ömürler versin acılarını bize yaşatmasın

amin canım çok haklısın, bi bakışları bi gülüşleri, elimizi tuttukları zaman sıcaklıkları herşeye değer, sağlık en büyük nimet....

aynen öyle kızlar.sağlıklı olsunlarda..:Saruboceq:
bende alyayı cezalandırdım aklım gidiyor ama.ya sabah 6da kahvaltı yaptı bu ara erken kalkıyor zaten.11i geçerken geç oldu diye mercimek çorbasını yedirim dedim meyve vermiyim.
5 saat aç olan benim sanki hepsini kustu.zaten 5-6 kaşık ancak yemişyti.üzerini değiştim yatağına attım.orda şimdi hiç bakmıyorum.ne olacak bu çocuğun yeme sıkıntısı bilemiyorum..

selam kızlar nabersiniz

ada gece uyumadı burnu tıkalıydı kuzunun öksürdü de bikaç kez sabah doktora gittik üst solunum yolu enfeksiyonu dedi sprey verdi onu kullancaz bakalım bu gece nasıl olcak ay çok uykum var

kızlar ada yanımda rahat durmuyor uyuduğu zaman atıcam msj hepinize tmm?

gülşahcım yemek yememeleri gerçekten büyük sıkıntı veriyor insana dün ben Ada'ya akşam 3 çeşit yemek yaptım hiçbirini yemedi sıpam karnıda aç biliyorum en sonunda şeftaliyi ezdim cici bebe kattım birazda muhallebi ekledim onu yedirdim ama sinir oldum valla her yer bulaşıktı bide onları temizledim

özgecim geçmiş olsun canım valla şu havalarda soğuyacaksa soğusun artık kalorifer yaksan yakılmaz hesabı mahfetti yavrularımızı tam hava geçiş aşamasında tüm hastalıkları davet ediyor aynı dert bizdede var bide huyunuda değiştirdi hastalık valla kaç gündür uykusuzum perişan oldum valla

Selam kızlaaaarrrr... Ben aynen işe devam.. Bu arada yine sırt-bel ağrımdan uyuyamadım. Oğluşu kucağımda taşıyamıyorum.. O da inadına ilgi istiyor bugün pöffff.. Rahat dursada ütülerimi bitirebilsem... Vitrinin iç-dış tozunu alsam....

özge bana da atarmısın özelden belki daha faydalı olur benim için

derya geçmiş olsun sebebi neymiş?
özge banada mesaj attttt :)

Özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende ıstıyom

özgeeee banada msj atarmısın benimde ihtıyacım var.

özge o kiloları nasıl verdin ya ben vermek yerine kilo alıyorum. ürün falanmı kullanıyorsun canım neolur banada msj atarmısın valla çok memnun olurum .
şimdi atıyorum mesaj ada uyanmaz inşallah opuyorumnanaktan

caanım selam 7.ayda bir aşı yoktu ama bir doktorunuzla görüş bakalım ne diyecek.
bu rada ben yürüteç kullanıyorum.günde yarım saati gemeyecek şekilde koyuyorum.bazen 45 dakika ama bunu aralıksız olarak yapmıyorum.10 dak koyuyorum alıyorum.ben bir zararı olacağını düşünmüyorum..abartmadıktan sonra yani.
bütün gün yürütece bırakıp ilgilenmeyen sorumsuz anne değiliz.değilmi

olabilir süheylacım herşey olabilir.canı da istememiş olabilir canım.alyada öyle
ben artık saldım vallaha:kedi:

herkese en güzel günaydınlar.nabersiniz
özgecim msnde görüşelim canım..özelden msnini verirmisin benim bu ara açılmıyordu az sonra bir deneyeceğim
kız benim msn var ya sende :) benimki açık şimdi sen açamadın mı?

selam kızlar,
oy çok yorgunum işlerim çok yoğun Ada da huysuzlanıyor 2 gecedir burnu tıkandı dün gece uyuyamadı :(( haliyle ben de uyuyamadım 9 da o uyudu 9,5 ta ben 11 de uynadık 2 de uyandık 4 te uyandık 6 da uyandık ve bu uyanmalar hep ağlayarak oluyor :((( sabah işe 10 da geldim çok yoruluyorum walla ama hasta olmasın gerisi mühim değil :((

hasta bebeklere geçmiş olsun ama dönemsel birşey bu mevsim geçişi ve diş çıkarma dönemleri çakıştığı için hemen hepsi hasta :( bol ıhlamur verin kızlar
bir de peditus şurup kullananlar 2 yaşından önce verilmesi sakıncalıymış peditusun bebekte huzursuzluk yaparmış bilginize...

Selam kızlaaaarrrr... Ben aynen işe devam.. Bu arada yine sırt-bel ağrımdan uyuyamadım. Oğluşu kucağımda taşıyamıyorum.. O da inadına ilgi istiyor bugün pöffff.. Rahat dursada ütülerimi bitirebilsem... Vitrinin iç-dış tozunu alsam....
geçmiş olsun canım ya bende de var o bel ağrısı bu aralar daha fena ve ada hasta oldu sürekli ilgi istiyor :((

selam kızlar,
oy çok yorgunum işlerim çok yoğun Ada da huysuzlanıyor 2 gecedir burnu tıkandı dün gece uyuyamadı :(( haliyle ben de uyuyamadım 9 da o uyudu 9,5 ta ben 11 de uynadık 2 de uyandık 4 te uyandık 6 da uyandık ve bu uyanmalar hep ağlayarak oluyor :((( sabah işe 10 da geldim çok yoruluyorum walla ama hasta olmasın gerisi mühim değil :((

hasta bebeklere geçmiş olsun ama dönemsel birşey bu mevsim geçişi ve diş çıkarma dönemleri çakıştığı için hemen hepsi hasta :( bol ıhlamur verin kızlar
bir de peditus şurup kullananlar 2 yaşından önce verilmesi sakıncalıymış peditusun bebekte huzursuzluk yaparmış bilginize...
geçmiş olsun kuzuma kıyamam ben ada da aynı şekilde çok fena ya iyi aklıma getirdin adaçayı yapiim bari şimdi gideyim de

Aslı'cım 3.5 aylıkken soğukalgınlığı olduğu için doktorumuz Peditus'u vermişti ve hiçbir problem yaşamadan kullandık. ıçeriğini bende okumuştum endişe etmiştim ve sorduğumda tüm çocuk ilaçlarında alerjik reaksiyonuna karşın sadece yazılı uyarı!!!! anlamında hepsine yazdıklarını söylemişti. Gerçektende bir problem yaşamadım. Antibiyotik olmadığı sürece çok evhamlanmanın anlamı yok bence yinede karar sizin. Bi de ilaçla iyileşmeye bende karşıyım ve çok nadir ilaç kullanırım bunuda belirtiyim de yanlış anlamayın.

ada gittikçe daha fena oluyor yahu hiç nefes alamaz oldu yavrum burnu akıp duruyor sinir oluyor nefes alamayınca çığlık atıyor sürekli :((((

deryacım çok çok geçmiş olsun canım ya yazdım zannediyorum yazmamışım nooldu niye bu kadar hastalanıyor acaba ya

offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya

selam kızlar

bugün adanın 6. ay aşılarını yaptırdık daha doğrusu tamamladık :) aşıdan sonra bi bacağı kanadı ya şimdiye kadarki aşılarında hiç kanamamıştı normalmi kızlar? bi terslik olmasın?

zayıflarken yardım alıyorum canlar tek başıma değilim yani ama diyetisyen değil isteyene özelden msj atarım a.s.

çok huysuzum bugün ya neden bilmem sanki günlerdir uyumamış gibiyim kolumu kaldırasım yok gözümde de bişey çıktı arpacık mıdır nedir sinirimi bozdu

iyi dilekleriniz icin tesekkürler kizlar :)
Özgeee bende istiyorummmmm o diyet listesindennnnn :Saruboceq: hehe opuyorumnanaktan

Back