Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özge bana da atarmısın özelden belki daha faydalı olur benim için
derya geçmiş olsun sebebi neymiş?
özge banada mesaj attttt :)
Özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende ıstıyom
özgeeee banada msj atarmısın benimde ihtıyacım var.
şimdi atıyorum mesaj ada uyanmaz inşallah opuyorumnanaktanözge o kiloları nasıl verdin ya ben vermek yerine kilo alıyorum. ürün falanmı kullanıyorsun canım neolur banada msj atarmısın valla çok memnun olurum .
kız benim msn var ya sende :) benimki açık şimdi sen açamadın mı?caanım selam 7.ayda bir aşı yoktu ama bir doktorunuzla görüş bakalım ne diyecek.
bu rada ben yürüteç kullanıyorum.günde yarım saati gemeyecek şekilde koyuyorum.bazen 45 dakika ama bunu aralıksız olarak yapmıyorum.10 dak koyuyorum alıyorum.ben bir zararı olacağını düşünmüyorum..abartmadıktan sonra yani.
bütün gün yürütece bırakıp ilgilenmeyen sorumsuz anne değiliz.değilmi
olabilir süheylacım herşey olabilir.canı da istememiş olabilir canım.alyada öyle
ben artık saldım vallaha:kedi:
herkese en güzel günaydınlar.nabersiniz
özgecim msnde görüşelim canım..özelden msnini verirmisin benim bu ara açılmıyordu az sonra bir deneyeceğim
geçmiş olsun canım ya bende de var o bel ağrısı bu aralar daha fena ve ada hasta oldu sürekli ilgi istiyorSelam kızlaaaarrrr... Ben aynen işe devam.. Bu arada yine sırt-bel ağrımdan uyuyamadım. Oğluşu kucağımda taşıyamıyorum.. O da inadına ilgi istiyor bugün pöffff.. Rahat dursada ütülerimi bitirebilsem... Vitrinin iç-dış tozunu alsam....
geçmiş olsun kuzuma kıyamam ben ada da aynı şekilde çok fena ya iyi aklıma getirdin adaçayı yapiim bari şimdi gideyim deselam kızlar,
oy çok yorgunum işlerim çok yoğun Ada da huysuzlanıyor 2 gecedir burnu tıkandı dün gece uyuyamadı( haliyle ben de uyuyamadım 9 da o uyudu 9,5 ta ben 11 de uynadık 2 de uyandık 4 te uyandık 6 da uyandık ve bu uyanmalar hep ağlayarak oluyor
(( sabah işe 10 da geldim çok yoruluyorum walla ama hasta olmasın gerisi mühim değil
(
hasta bebeklere geçmiş olsun ama dönemsel birşey bu mevsim geçişi ve diş çıkarma dönemleri çakıştığı için hemen hepsi hastabol ıhlamur verin kızlar
bir de peditus şurup kullananlar 2 yaşından önce verilmesi sakıncalıymış peditusun bebekte huzursuzluk yaparmış bilginize...
offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya
selam kızlar
bugün adanın 6. ay aşılarını yaptırdık daha doğrusu tamamladık :) aşıdan sonra bi bacağı kanadı ya şimdiye kadarki aşılarında hiç kanamamıştı normalmi kızlar? bi terslik olmasın?
zayıflarken yardım alıyorum canlar tek başıma değilim yani ama diyetisyen değil isteyene özelden msj atarım a.s.
çok huysuzum bugün ya neden bilmem sanki günlerdir uyumamış gibiyim kolumu kaldırasım yok gözümde de bişey çıktı arpacık mıdır nedir sinirimi bozdu