• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hosbulduk kizlar:)
nasilsiniz bakem ? kimsecikler yok gineee:)
evet yaa göbis kaldi öyleee !!
ha bu arada esim ben türkiyedeyken trafik kazasi yapmis bir kac kez araba yuvarlanmis ama cooookkkk süüküürrr ona hic birsey olmamis biraz kolu incinmis okadar, Allah onu ben ve rüyaya bagisladi!
ben kaynanamlara gidiyorum beni almaya gelecekler birazdan börülcede orda ama neyseee:)
Öptüm sizlerii görüsürüz ben hazirlanayim:)

Selam kızlar 1 hafta 10 gundur yoktum.. zaten kımseler de merak etmemıs bızı :(

Gulsah'ım gecmısı tam okuyamadım ama Alya 6. hastalık mı gecırdı? Bızımkısı %100 6.hastalıktı.. Sormak ıstedıgın bısey var ıse yaz okurum yarın. yada faceden yaz.

canım bende pek girmiyorum girer girmezde senin ve ayşinin yokluğundan yakındım

Selam bacılaaaar. Bugün pazar ve temizlik vardı evde. Kocişle kanepe altları ve camlara kadar temizledik ama sadece salonu. Biraz mobilyaların yerinide değiştirdik. Değişikliği herzaman severim.. Bir baktık akşam olmuş. Oğlan da şaşkın ve meraklı gözlerle bizi izledi durdu :)))))

bide gülşah önceki sayfalarda yamıştım dikkat etmedin galiba çiş tutmayı denesen bence yapar yada suyu akıt bekle önünde en önemlisi uyuma ya neden illaki geceki idrarı olacakmış anlamadım
canım alyadan başka türlü alamıyoruz.
gündüz hep ayakları hareket halinde poşeti çıkarıyor bunalıyorum
o yüzden gece takıyoruz çok rahat eşimde hemn hastaneye yetiştireiyor..

selam kızlar hep hastalıklardan bahsedilmiş ne yazıkki bütün bebeklere ve hasta annelere ğeçmiş olsun..
oğlumda hasta ne yazıkki burun tıkanıklığı ve öksürük var hiç ateşi yükselmedi halsizlik huysuzluk yok ama doktor alerjik astım brınşit teşhisi koydu hırıltı bile yok nasıl oldu anlamadım açıkçası verdiği ilaçları kullanıp kullanmamada kararsız kaldım.
kendi doktoru izinde olduğu için başka bi çocuk doktoruna götürdüm kendi doktorunu aradım gelince bakarım ama görmeden bişey diyemem dedi ilaçlar çok ağır değil kullanabilirsin dedi.
canım hemen hemen tüm doktorlar aynı ilaçları kullanıyor.
bana sorarsanda ve derim.
riske atmaya değmez

günaydın kızlar
huzur evet çok çok uğraşıyoruz .onu yemewzse bunu yesin diye yapıyorum.çıngırakla falan zorla yiyio.ama mememi bıraktı.süt de azaldı haliyle
güzel bir kahvaltı yaptırdım kuzuma.hepsini karıştırınca bulanıyordu ben de bebek kahvaltı takımına ayrı ayrı koydum.
1 bebek kaşığı labne peynir yarısı kadar tereyağ,1 cıvık yumurta sarısı ve 50cc anne sütüne 1 dolu kaşık 8 tahıllı ballı mama ve yarım cici bebe ekmeği.
ben çok sevindim böyle ayrı ayrı verince daha iyi aldı.nasıl sizce çok mu ?bunu ne oyunlarla yedirdim.of belim ağrıdı.
ay ne güzel maşallah ben cesaret edemiyorum daha.ayrı ayrı vermeye

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan beri yazan olmamış... Naber millet..
Çok devamsızlık var başta da ben pöfff.
Kış hazırlıkları..turşu,buzluğa sebze..vs... ben bayram temizliği yapmamıştım nasıl olsa evde değilim diye. Şimdi yavaş yavaş toparlıyorum evi. Oğlanın eşyaları çoğaldıkça evde biraz ayıklama yapmamız lazım bunu için hergün biryerleri kurcalıyorum.. Biraz biraz ütü yapıyorum... Derken bir bakmışım akşam olmuş..
becerikli kadınsın vesselam şekerim:)
hasta bebeklere çook geçmiş olsun

gülşah bencede neden gece alınması gerekiyormuş idrarın ? garip geldi
yazdım deryaya hayatımŞeniz

ben geldim ama kimsecikler yokkk
nerelerdesiniz kizlarrr??
gecmis cooookkk uzun okuyamiyrum umarim herkes cook ama cook iyidir?
hoşgeldin kuzu.faceden yazdıydım zati
Selam kızlar 1 hafta 10 gundur yoktum.. zaten kımseler de merak etmemıs bızı :(

Gulsah'ım gecmısı tam okuyamadım ama Alya 6. hastalık mı gecırdı? Bızımkısı %100 6.hastalıktı.. Sormak ıstedıgın bısey var ıse yaz okurum yarın. yada faceden yaz.
canım ben faceden gördüm ama sizi o yüzden sormadım inanki
hatta alitunanın videosunu izledim o ne zamanınkiydi acep alla allaakannehirbabasıyla pis kokuyo dedikleri..:kedi:
evet ya Alyanında 6.hastalıktı canım ama daha iyi gibi ateşi düştü kızarıklıklarda geçti gibi..
cildini nemlendirin dedi doktor bizde yıkadık bebebyağı sdük sürekli
şükürler olsun
iyi sizden naberler

Ne yapayim canim ya gittim geldim evdeyim
fazla birsy anlamadim ama ginede güzeldi diyebilirim:)
Ninem rahatisz biliyorsunuz zaten cogunuz, annemler orda onlar daha sonra gelicekler BIR IKI HAFTAya anca...
rüya biraz rahatsizlandi üsüttü birazcik ama simdi iyidir biraz hirilti birazda burnunun tikali olmasi haric... ben iyiyim ! regl oldum ANTALYADA biliyodum böyle olacagini ama ginede güzeldi:)
64ten 59a düstüm okadar yememe ragmen ama göbis halen benle!!
ohh maşallah sibel sana..
bende o kiloları görebilemmi acepmafoldumben
herkeslere günaydıııın

sabah kalktım kızımın karnını doyurup babasını kaldırdım sonra yürüyüşe çıktım 1 saat sonra geldim bütün ev kokmuş :) ada kaka yapmış babasıda altını değiştirmeye çalışmış becerememiş :roflol: kızımı yıkadım arkasından ben yıkandım ben duştan çıkana kadar baba kız uyumuşlar sırnaşık şey

kızlar bu arada ben de yaklaşık 1.5 ayda 102 kilodan 87 ye düştüm çok iyi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2 bi kaç aya bomba gibi olucam inşallah :teytey:

tarifler bölümüne bişiler eklicem bakrsınız :icecream:
nasıl zayıfladın kız bi anlatsana sen maşallah yaa ama detayları bekliyim
ha bu arada esim ben türkiyedeyken trafik kazasi yapmis bir kac kez araba yuvarlanmis ama cooookkkk süüküürrr ona hic birsey olmamis biraz kolu incinmis okadar, Allah onu ben ve rüyaya bagisladi!
ben kaynanamlara gidiyorum beni almaya gelecekler birazdan börülcede orda ama neyseee:)
çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş

bende geldim kızlar selamlar
dün gece kayınvalidemdeydik ondan yazamadım sizlere
dün saçlarımı yaptırdım röflemi yani.diplerim çok gelmişti.aslında çok güzel oldu fotodaki ama bugün duştan sonra bi gördümki küllülük fazla aradım kuaförümü gel düzeltelim deid
ben daha platin istiyorum yarın gidicem
alyada şükür iyi ama giyinme işini tutturamıyoruz bu ara
terletip sürekli üst değiştiriyorum..akannehir
bu arada emda ben senin adını gene unuttum ada nasıl oldu canım

kızlar sizin önereceğiniz elektrikli süpürge varmı? Burda tavsiyeler bölümüne baktım ama pek bi fikir edinemedim daha çok kafam karıştı bizim yerler halıfleks ve çok toz tutuyor e şimdi ada da yerde yuvarlanıyor güzel bişey almam lazım

merhaba arkadaşlar bende pek giremiyorum kaanım yarın 7 ayını dolduruyo çok şükür iyi gece sabaha karşı kuduruyo ağlıyo başkada bişiy yok elektrikli süpürgedede arnica su lu süpürgeyi tavsiye ediyorum tertemiz yapıyor sadece biraz büyük.bebişleri hasta olan annelere çok geçmişolsun.

merabalar nasılsınız hoşgeldın sibel Melek nasıl ali tuna iyileştımı tamamen ben kasım gıbı düşünüyorum sünnetı Gülşah sacların cok güzel olmuş maşaallah hersey yakısıyo sana güzel hatunsun vesselam :)kızlar ben face delısı oldum biri benı durdursunnnn hatta farm cı oldum :Ddelikafadulden

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiza.s. bugün çok yorulmıuşuz malum yarın okulda var en iyisi yatmak herkese iyi gecelera.s.
kimse de yokmuş zaten

offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya

merabalar nasılsınız hoşgeldın sibel Melek nasıl ali tuna iyileştımı tamamen ben kasım gıbı düşünüyorum sünnetı Gülşah sacların cok güzel olmuş maşaallah hersey yakısıyo sana güzel hatunsun vesselam :)kızlar ben face delısı oldum biri benı durdursunnnn hatta farm cı oldum :Ddelikafadulden
canım çok sağol o senn güzelliğinopuyorumnanaktan
bende face takılıyorum ama farmdan iyice sıkıldım valla artık bakmıyorum bilekafamçokkarıştı

offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya

canım ya kıyamam ne oldu kuzuya böyle
ne dedi doktor canım?neden olmuş bizi haberdar et olurmu

kızlar günaydın herkese.biz babamızı gönderdik geldik..

sibelcim çok geçmiş olsun şükürler olsun ki eşine bişey olmamış cana geleceğine mala gelsin

herkeslere günaydıııın

sabah kalktım kızımın karnını doyurup babasını kaldırdım sonra yürüyüşe çıktım 1 saat sonra geldim bütün ev kokmuş :) ada kaka yapmış babasıda altını değiştirmeye çalışmış becerememiş :roflol: kızımı yıkadım arkasından ben yıkandım ben duştan çıkana kadar baba kız uyumuşlar sırnaşık şey

kızlar bu arada ben de yaklaşık 1.5 ayda 102 kilodan 87 ye düştüm çok iyi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2 bi kaç aya bomba gibi olucam inşallah :teytey:

tarifler bölümüne bişiler eklicem bakrsınız :icecream:

özgecim nasıl becerdin bukadar kısa sürede bu kadar kiloyu vermeyi tebrik ederim canım formulunu bizede söyle bizde yapalım

aaa saat 12 bugün oğlumun dğm günü 8sene önce bu saatte sancı çekiyodum vay be ne çabuk geçmiş hiçbişey anlamadım

canım oğlunun geçmiş doğum günü kutlu olsun hafta sonları gıremedığım için bu gıbı şeylerı kaçırıyorum geçikmeli oluyor benımkı ama nice sağlıklı mutlu huzur dolu yıllara canım

canım cok gecmış olsun kıyamam ben kuzuma yaa offf bu aylardan nefret ediyorum herkeste bı hastalık nasıl oldu İdil biraz daha iyi mi şimdi

bende geldim kızlar selamlar
dün gece kayınvalidemdeydik ondan yazamadım sizlere
dün saçlarımı yaptırdım röflemi yani.diplerim çok gelmişti.aslında çok güzel oldu fotodaki ama bugün duştan sonra bi gördümki küllülük fazla aradım kuaförümü gel düzeltelim deid
ben daha platin istiyorum yarın gidicem
alyada şükür iyi ama giyinme işini tutturamıyoruz bu ara
terletip sürekli üst değiştiriyorum..akannehir
bu arada emda ben senin adını gene unuttum ada nasıl oldu canım

gülşahcım adım damla hayatım
Ada biraz daha iyi ama huyu değişti resmen bambaşka bi bebek oldu çok huysuz mızmız huzursuz hafta sonu burnumdan getirdi valla ama çok şükür ateşlenmedi antibiyotiğine devam ediyoruz az önce konuştum bakıcısıyla uyuyormuş şimdi kuzum
bu arada canım saçların çok güzel olmuş güle güle kullan canım çok yakışmış

çok sağol damlacım..geçmiş olsun bu arada.bebekler hastalıkları esnasında inanılmaz huy değişirlermiş kayınvalidem öyle dedi.alyada bana daha bir düştü daha bir dibimde filan.ama düzelecekler inşallah.kimbilir nesi vardır kuzumun da huysuzlanıyordur annesi..
bu arada bakıcıya ne kadar veriyorsunuz canım?
alyaya ben şubatta işe başlarsam altaki hala(eşimin halası)ve kayınvalidem 3 gün biri 3 gün biri şeklinde bakacaklar.kesin değil ama yani bakarız diyorlar.eğer bir aksilik olursada bakıcı son ihtimal.ne kadar verdiğinizi merak ettim,eve mi geliyor adayı mı bırakıyosunuz?

bu arada aslıcım sizin nasıl geçti diş buğdayı partiniz anlat bakalım,ne yediniz ne içtiniz?neler yaptınız?
bir hevesli olarak bekliyorum detayları?

çok sağol damlacım..geçmiş olsun bu arada.bebekler hastalıkları esnasında inanılmaz huy değişirlermiş kayınvalidem öyle dedi.alyada bana daha bir düştü daha bir dibimde filan.ama düzelecekler inşallah.kimbilir nesi vardır kuzumun da huysuzlanıyordur annesi..
bu arada bakıcıya ne kadar veriyorsunuz canım?
alyaya ben şubatta işe başlarsam altaki hala(eşimin halası)ve kayınvalidem 3 gün biri 3 gün biri şeklinde bakacaklar.kesin değil ama yani bakarız diyorlar.eğer bir aksilik olursada bakıcı son ihtimal.ne kadar verdiğinizi merak ettim,eve mi geliyor adayı mı bırakıyosunuz?

canım ben bakıcıya 350 veriyorum bıze geliyor Adanın düzenini bozmak istemedim bide yazı var kışı var herkesin ev halini bilemem oyuzden bizde istedim
ama eskişehirde bakıcı fiyatları kendi evine gelirse 400-450 bakıcının evine giderse 300-350 arasında değişiyor
ben bide yiyecek yardımı filan yapıyorum yiyecek yardımı konusunda işe girerken bişey konuşmadık ama yapmak istedim zaten uygun fiyata geliyor bana
Ada uyurken yemek filanda yapıyor işe başlamadan konuşmuştuk Ada kucağındayken bana bi tas yemek yapmışsın bana bi yararı olmaz dedim o uyanıkken onunla ilgilen dedim ve şükürler olsun ki kızıma çok güzel bakıyor birbirlerini çok seviyorlar zaten anne babadan önce kezban teyze dicek yavru kuşum

maşallah canım ozaman.şanslıymışsın.
bende bakıcı olursa alya uyurken isiyorumki evimin düzenini sağlasın,yemek yapmasın ama en azından derlesin toparlasın istiyorum eğer bakıcı olursa.
genelde buralarda da öyle fiyatlar canım.merakımdan sordum:asigim:

işten yorgun eve gidiyorum hergün 120 km yol yapıyorum bide evde Ada ile ilgileniyorum yemek filan öyle hora geçiyor ki bide onlara yetişemiyorum yeni bi temizlikci kadın buldum her ay düzenli olarak alıcam ayda 2 defa 15te bir gelecek aylık 50 vericem ctesi geldi perdeleri filan yıkadım ütüledi camları sildi elektrik süpürgesi tuttu ve viledaladı gayette güzel yaptı hem çalış hem ev işine koştur hem çocuk bak çok zor valla canım

Back