Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tekrar geçmiş olsun niye öyle düşünüyorsun ki sonunda her bebek hasta oluyor öyle düşünme bebek bu hasta da olcak düşcekte kendine haksızlık etme.teşekkürler kızlar dünde ateşi oldu iki kez acile götürdükiğne fitil zor düştü şimdide çok huzursuz yarın kontrolümüz var dr dün gördü şansa acile gelmişti bi hasta için
niye böyle oluyoki bakamıyormuyum yoksa ben
aaaa aynı beni anlatmışsın evi toparlayamayınca deliriyom hem nasılevet canım haklısın, valla hayatımızı devam ettirmek için hepsi bütün çabalarımız.. bazen öle bi an oluyor ki işten eve gidiyorum meriçi alıp, ev toplancak yemek yapılcak meirçle ilgilenilecek, yorgunluk bi taraftan oturup ağlıyorum inanın sinirlerim bozuluyor, omuzlarımda o kadar ağır bir yük hissediyorumki....hep aynı şeyler oluyor gibi.... ama yapcak bişey yok maalesef sağlıklı olalımda napalım koşturcaz
Canim bizim cocuk doktorumuz fazla ilac taraftari degil o yüzden bana ilaclik birsey yok gececek dedi INSALLAH gecer.. sadece hiriltili bogazi nefes alip verirken belli birde burnu kapali kafamçokkarıştısibel Nisanda bir haftadır öyle zor geçiyor.Bizde peditus kullanıyoruz.Kayınpederim eczacı daha dr a götürmeden peditus demişti oda o yüzden rahatlıkla kullanıyorum.
Aman ya bütün bebişler hasta, geçmiş olsun kuzucuklara, arkadaşlar bebekleri iyileştirmek için kullandığınız yöntemleri paylaşalım, mesala ben kaan öksürdüğünde göğsüne ve sırtına günlük buharıyla ısıttığım pamuğu koyardım çok iyi gelirdi hala yapıyorum.Şu anda kaan fena halde hasta ödüm kopuyor eceyede bulaştıracak diye, hiç uzak duramıyor kardeşinden sürekli dibinde, bu arada ece de emeklemeye başladı artık o gitmeye başladı abisinin yanına ne yapcam bilmiyorum. Ay birde ece uyanıkken ders çalıştıramıyorum oğluma illaki yanımızda olacak almazsak kıyamet kopuyor, yanımıza alsak ne kitap kalıyor ne defter eceyle boğuşmaktan konsantre olamıyoruz, vallahi kızlar 2. çocuk düşünüyosanız zamanını iyi hesaplayın derim.
öff ya hepsi hasta bu bebelerin..çok geçmiş olsun.alya düzeldi gibi..
ben peditusu bıraktım kongest aldık biz.tadından dolayı alyada daha sevdi gibi.
kızlar bizde bakıcı işini ayarladık.aslında hala ve kayınvalidem bakacaklardı ama çocuk yollarda perişan olur diye bugün alt kattaki yengeye indiğimde nerdeyse 20 yıllık komşuları ordaydı alyayı görünce çok sevdi emriye abla(biz emoş diyoruz:)hiç düşünmezdim ama benim içim kaynadı dedi.haftanın 6 günü bakacak kısmetse kızıma kendi evinde evi köşe başımız hemen çok yakın 100 mt yok.350 lira kızlar nasıl iyi dimi fiyat.
eski işyerimlede konuştum satışta olmak istersen hemen başla dediler ama ben satış düşünmediğim için başka bir kadroda açık olursa öyle çağırılıcam bakalım kısmetse.valla herşey üstüste geldi kızlar.
alyayı bırakırken gözümde arkada kalmayacak hayırlısı