• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar rüya cok hiriltili doktora götürdügümde hersey yolunda kücük bir sogukalginligi dedi ama halen gecmedi bir hafta olacak neredeyse

teşekkürler kızlar dünde ateşi oldu iki kez acile götürdükiğne fitil zor düştü şimdide çok huzursuz yarın kontrolümüz var dr dün gördü şansa acile gelmişti bi hasta için
niye böyle oluyoki bakamıyormuyum yoksa ben
canım tekrar geçmiş olsun niye öyle düşünüyorsun ki sonunda her bebek hasta oluyor öyle düşünme bebek bu hasta da olcak düşcekte kendine haksızlık etme.
evet canım haklısın, valla hayatımızı devam ettirmek için hepsi bütün çabalarımız.. bazen öle bi an oluyor ki işten eve gidiyorum meriçi alıp, ev toplancak yemek yapılcak meirçle ilgilenilecek, yorgunluk bi taraftan oturup ağlıyorum inanın sinirlerim bozuluyor, omuzlarımda o kadar ağır bir yük hissediyorumki....hep aynı şeyler oluyor gibi.... ama yapcak bişey yok maalesef sağlıklı olalımda napalım koşturcaz
aaaa aynı beni anlatmışsın evi toparlayamayınca deliriyom hem nasıl

sibel Nisanda bir haftadır öyle zor geçiyor.Bizde peditus kullanıyoruz.Kayınpederim eczacı daha dr a götürmeden peditus demişti oda o yüzden rahatlıkla kullanıyorum.

sibel Nisanda bir haftadır öyle zor geçiyor.Bizde peditus kullanıyoruz.Kayınpederim eczacı daha dr a götürmeden peditus demişti oda o yüzden rahatlıkla kullanıyorum.
Canim bizim cocuk doktorumuz fazla ilac taraftari degil o yüzden bana ilaclik birsey yok gececek dedi INSALLAH gecer.. sadece hiriltili bogazi nefes alip verirken belli birde burnu kapali kafamçokkarıştı

kızlar burun tıkanıklığını açmak için istanbulda bebek hastanesinde çalışan hemşire arkadaşım ıZOTONıK önerdi şimdiye kadar kullandığımız hiçbir deniz suyu v.s fayda etmedi ama bu çok iyi geldi deneyin isterseniz sadece 2.5 milyon serum gibi satılıyor poşet içindi yanında şırıngada alıyorsunuz şırıngaya şektirip istediğiniz sıklıkta bebegin burnuna sıkıyorsunuz tabi şırınga iğnesini çıkarmayı untmayın :) ayrıca hiçbir yan etkisi yokmuş..

gecmiş olsun bebişlere altunum izotonık de tuz var tuzlu su evet bende kullanıyorum hemen acıyo ama sık kullanmıyom pek dünürüm bende ıstıyom zayıflama sırrını :D yiğite artık babasıyla ben bakıyorum şimdilik hersey ıyı şükür sadece uyuması sorun oluyo eşim için onuda zorladasa olsa becerıyo :D

öff ya hepsi hasta bu bebelerin..çok geçmiş olsun.alya düzeldi gibi..
ben peditusu bıraktım kongest aldık biz.tadından dolayı alyada daha sevdi gibi.
kızlar bizde bakıcı işini ayarladık.aslında hala ve kayınvalidem bakacaklardı ama çocuk yollarda perişan olur diye bugün alt kattaki yengeye indiğimde nerdeyse 20 yıllık komşuları ordaydı alyayı görünce çok sevdi emriye abla(biz emoş diyoruz:)hiç düşünmezdim ama benim içim kaynadı dedi.haftanın 6 günü bakacak kısmetse kızıma kendi evinde evi köşe başımız hemen çok yakın 100 mt yok.350 lira kızlar nasıl iyi dimi fiyat.
eski işyerimlede konuştum satışta olmak istersen hemen başla dediler ama ben satış düşünmediğim için başka bir kadroda açık olursa öyle çağırılıcam bakalım kısmetse.valla herşey üstüste geldi kızlar.
alyayı bırakırken gözümde arkada kalmayacak hayırlısı

Herkese merhaba kızlar...çook uzun bi ara verdm ama pc me yeni kavuştum,bir de kızkardeşimin düğünü olacak 15 gün sonra telaşe çoktu...Biz iyiyiz,aynı hırıltı ve tıkanıklığı bizde yaşadık ilaçsız çok emzirerek geçti gibi...Sizler nasılsınız?

Aman ya bütün bebişler hasta, geçmiş olsun kuzucuklara, arkadaşlar bebekleri iyileştirmek için kullandığınız yöntemleri paylaşalım, mesala ben kaan öksürdüğünde göğsüne ve sırtına günlük buharıyla ısıttığım pamuğu koyardım çok iyi gelirdi hala yapıyorum.Şu anda kaan fena halde hasta ödüm kopuyor eceyede bulaştıracak diye, hiç uzak duramıyor kardeşinden sürekli dibinde, bu arada ece de emeklemeye başladı artık o gitmeye başladı abisinin yanına ne yapcam bilmiyorum. Ay birde ece uyanıkken ders çalıştıramıyorum oğluma illaki yanımızda olacak almazsak kıyamet kopuyor, yanımıza alsak ne kitap kalıyor ne defter eceyle boğuşmaktan konsantre olamıyoruz, vallahi kızlar 2. çocuk düşünüyosanız zamanını iyi hesaplayın derim.

ee nerede bu kizlar? mart annislerii nerelerdesiniz?
önceden size yetisemezdim hep sayfalar bir günde gecer giderdi ne bir günü bir saatte simdi oooo bekliyorumki birisi yazsin :(((

Aman ya bütün bebişler hasta, geçmiş olsun kuzucuklara, arkadaşlar bebekleri iyileştirmek için kullandığınız yöntemleri paylaşalım, mesala ben kaan öksürdüğünde göğsüne ve sırtına günlük buharıyla ısıttığım pamuğu koyardım çok iyi gelirdi hala yapıyorum.Şu anda kaan fena halde hasta ödüm kopuyor eceyede bulaştıracak diye, hiç uzak duramıyor kardeşinden sürekli dibinde, bu arada ece de emeklemeye başladı artık o gitmeye başladı abisinin yanına ne yapcam bilmiyorum. Ay birde ece uyanıkken ders çalıştıramıyorum oğluma illaki yanımızda olacak almazsak kıyamet kopuyor, yanımıza alsak ne kitap kalıyor ne defter eceyle boğuşmaktan konsantre olamıyoruz, vallahi kızlar 2. çocuk düşünüyosanız zamanını iyi hesaplayın derim.

SIMDI YAPSAK BIRLIKTE MI BUYUSELER YOKSA kaydirigubbakcemile3

kızlar ben buralardayım ama gözüm kapanıyor.yatsam iyi olacak artık.berbatım çünkü:sinifsinif:
hepinize iyi gecelr.yarın yazarım.öpüyorum sizleri ve bebeleri

öff ya hepsi hasta bu bebelerin..çok geçmiş olsun.alya düzeldi gibi..
ben peditusu bıraktım kongest aldık biz.tadından dolayı alyada daha sevdi gibi.
kızlar bizde bakıcı işini ayarladık.aslında hala ve kayınvalidem bakacaklardı ama çocuk yollarda perişan olur diye bugün alt kattaki yengeye indiğimde nerdeyse 20 yıllık komşuları ordaydı alyayı görünce çok sevdi emriye abla(biz emoş diyoruz:)hiç düşünmezdim ama benim içim kaynadı dedi.haftanın 6 günü bakacak kısmetse kızıma kendi evinde evi köşe başımız hemen çok yakın 100 mt yok.350 lira kızlar nasıl iyi dimi fiyat.
eski işyerimlede konuştum satışta olmak istersen hemen başla dediler ama ben satış düşünmediğim için başka bir kadroda açık olursa öyle çağırılıcam bakalım kısmetse.valla herşey üstüste geldi kızlar.
alyayı bırakırken gözümde arkada kalmayacak hayırlısı

Gülşah çok sevindim bakıcı bulmana özelliklede içine sinen birisinin olması güzel, fiyatta iyi hayırlı olsun. inşallah işinede başlarsın en kısa zamanda.

Back