offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya
selam kızlar
bugün adanın 6. ay aşılarını yaptırdık daha doğrusu tamamladık :) aşıdan sonra bi bacağı kanadı ya şimdiye kadarki aşılarında hiç kanamamıştı normalmi kızlar? bi terslik olmasın?
zayıflarken yardım alıyorum canlar tek başıma değilim yani ama diyetisyen değil isteyene özelden msj atarım a.s.
çok huysuzum bugün ya neden bilmem sanki günlerdir uyumamış gibiyim kolumu kaldırasım yok gözümde de bişey çıktı arpacık mıdır nedir sinirimi bozdu
selam kızlar
bugün adanın 6. ay aşılarını yaptırdık daha doğrusu tamamladık :) aşıdan sonra bi bacağı kanadı ya şimdiye kadarki aşılarında hiç kanamamıştı normalmi kızlar? bi terslik olmasın?
zayıflarken yardım alıyorum canlar tek başıma değilim yani ama diyetisyen değil isteyene özelden msj atarım a.s.
çok huysuzum bugün ya neden bilmem sanki günlerdir uyumamış gibiyim kolumu kaldırasım yok gözümde de bişey çıktı arpacık mıdır nedir sinirimi bozdu
işten yorgun eve gidiyorum hergün 120 km yol yapıyorum bide evde Ada ile ilgileniyorum yemek filan öyle hora geçiyor ki bide onlara yetişemiyorum yeni bi temizlikci kadın buldum her ay düzenli olarak alıcam ayda 2 defa 15te bir gelecek aylık 50 vericem ctesi geldi perdeleri filan yıkadım ütüledi camları sildi elektrik süpürgesi tuttu ve viledaladı gayette güzel yaptı hem çalış hem ev işine koştur hem çocuk bak çok zor valla canım
hasta olmak bazen çocukların farkına varmadan işine geliyor..huyları değişiyor nazları artıyor özelliklede anneye...çok sağol damlacım..geçmiş olsun bu arada.bebekler hastalıkları esnasında inanılmaz huy değişirlermiş kayınvalidem öyle dedi.alyada bana daha bir düştü daha bir dibimde filan.ama düzelecekler inşallah.kimbilir nesi vardır kuzumun da huysuzlanıyordur annesi..
bu arada bakıcıya ne kadar veriyorsunuz canım?
alyaya ben şubatta işe başlarsam altaki hala(eşimin halası)ve kayınvalidem 3 gün biri 3 gün biri şeklinde bakacaklar.kesin değil ama yani bakarız diyorlar.eğer bir aksilik olursada bakıcı son ihtimal.ne kadar verdiğinizi merak ettim,eve mi geliyor adayı mı bırakıyosunuz?
Selam bacılaaaar. Bugün pazar ve temizlik vardı evde. Kocişle kanepe altları ve camlara kadar temizledik ama sadece salonu. Biraz mobilyaların yerinide değiştirdik. Değişikliği herzaman severim.. Bir baktık akşam olmuş. Oğlan da şaşkın ve meraklı gözlerle bizi izledi durdu :)))))
merabalar nasılsınız hoşgeldın sibel Melek nasıl ali tuna iyileştımı tamamen ben kasım gıbı düşünüyorum sünnetı Gülşah sacların cok güzel olmuş maşaallah hersey yakısıyo sana güzel hatunsun vesselam :)kızlar ben face delısı oldum biri benı durdursunnnn hatta farm cı oldumdelikafadulden
offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya
canım bende haftada bir gelen kadına 30*5 lirada yol parası veriyorum.aslında aylıklı geldiği için 120 vermiş oluyorum yani.bizimkide vallahi tüm işi üzerimden alıyor.ütülerimi yapıyor,nevresim değişiyor,evi silip süpürüyor,tuvalet banyoyu hallediyor.dolplarım dağınıksa onları düzenliyor.eğer vakti kalırsada kirli olan cam-koltuk bir kaç tanesini siliyor.bu arada balkonlar tuvalet banyo toz hep ona ait.bizimkide çok ucuza geliyor.o yüzden hiç bırakmak istemiyorum.işten yorgun eve gidiyorum hergün 120 km yol yapıyorum bide evde Ada ile ilgileniyorum yemek filan öyle hora geçiyor ki bide onlara yetişemiyorum yeni bi temizlikci kadın buldum her ay düzenli olarak alıcam ayda 2 defa 15te bir gelecek aylık 50 vericem ctesi geldi perdeleri filan yıkadım ütüledi camları sildi elektrik süpürgesi tuttu ve viledaladı gayette güzel yaptı hem çalış hem ev işine koştur hem çocuk bak çok zor valla canım
ben o yardımı istiyorum.hemn istiyorumŞenizselam kızlar
saol tatlım evet artık 1 yaşından sonra olması aşını çok iyi her ay işkence gibi geliyodu kuzumun bu sefer gözünden yaş geldi ağlarkenözgecim Ada'ma geçmişler olsun canım artık 6 ay aşı yok :)
canım bana zayıflamayla ilgili özelden mesaj atabilirsen detayları sevinirim :kedi:
canım kendine sitres yapma arpacıktır büyük ihtimalle yorgunluktan uykusuzluktan sıkıntıdan çıkar bildiğim kadarıyla geçmiş olsun canım
saol tatlım kayınvalidem ebe hemşire o bişey olmaaz dedi ama arasammı acaba doktoru :uhm: ya burdaki dr lar da bi garip aradığına pişman oluyor insanözgeciğim geçmiş olsun canım, aşıdan sonra kanama fazla olmaz istersen doktorunu ara bir sor.
ya burda doğru düzgün temizleyen birini bulamadım ben hamileyken çok ihtiyacım olmuştu 116 kilo olunca yerimden kalkamıyodum :roflol: ama içime sinmedi hiçbirinin yaptığı.. özelden msj attım tatlımcanım bende haftada bir gelen kadına 30*5 lirada yol parası veriyorum.aslında aylıklı geldiği için 120 vermiş oluyorum yani.bizimkide vallahi tüm işi üzerimden alıyor.ütülerimi yapıyor,nevresim değişiyor,evi silip süpürüyor,tuvalet banyoyu hallediyor.dolplarım dağınıksa onları düzenliyor.eğer vakti kalırsada kirli olan cam-koltuk bir kaç tanesini siliyor.bu arada balkonlar tuvalet banyo toz hep ona ait.bizimkide çok ucuza geliyor.o yüzden hiç bırakmak istemiyorum.
işte benim işimin kötü oln yanı gün belirleyemiyorum.bir hafta salı geldiyse bir sonraki hafta cumaya kaydırıyorum işim yoğun birikti ise..
ben o yardımı istiyorum.hemn istiyorumŞeniz
kolay gelsin canım opuyorumnanaktankızlar hepinize merhaba o kadar yoğunki giremedim siteye, beynimin içinde karıncalar geziyor sanki çok iş var, aman allahım gelen gelene, dilim şişti bişeyler anlatmaktan:) kusura bakmayın ihmal ediyorum siteyi geçmişide okuyamadım evden girebilirim inşallah hepinizi iyisinizidir inşallah öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi kocaman
yok tatlım almam ben tekrar garantili zayıflıyorum sırnaşık şey önceden ben de çok verip aldığım dönemler oldu da bundan sonra alacağımı düşünmüyorumderyacım çook üzüldüm canım ya geçmiş olsun kıyamam kuzumaa. yavrukuşum benimm ne çok çekti hastalıklardan yaaa.
sibelcim ninene, rüyaya ve eşine çook geçmiş olsun ayrıca hoşgeldin canım.
ayşegül oğluşunun doğum günü kutlu olsun geciktim ama biraz.
aslıcım diş buğdayı partiniz hayırlı uğurlu olsun canım.
ezgicim piyasa da yok yaf.
özgecim bravo canım ama dikkat et ben hızla kilo verim hızla geri kilo alanlardanım ben yarın listemi alcam inş. ayrıca kuzuna da geçmiş olsun şükür bitti 6 ay aşı yokk
canlarım ben iyiyim okul ev oğluş uğraşıyorum ve tabi ki gene misafirlerim geldi oğluşum huysuz şimdi girerim sonra öperim kuzucuklarımı ve sizlerii
canım ben kullanıyorum.aslnda ben de önerilmiyor diye ilk arabam diye bişey varya playskoolun galiba ondan almıştık ama sonra karşı komşunun ısrarına dayanamadım aldım amanın çok seviyor ada çok bırakmıyorum içinde ama alıştı artık heryere gidiyor kurcalıyor boyunun yettiği yerleri çok tatlı oluyor :))merhaba güzel anneler;önerilmediğini biliyorum ama yürüteç kullanmak istiyorum, kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim.
7. ayda aşı yok mu?, bizi 7. ayda aşıya çağırdılar, bir yanlışlık olmasın.
canım kimse girmiyor artık ya sayfa ilerlemiyor vallaselam kızlar günler çok yoğun ve yorucu ğeçiyor artık arada sırada uğrayabiliyorum sohbetten koptuk en azından bi görünelim değil mi?
selam kızlar
caanım selam 7.ayda bir aşı yoktu ama bir doktorunuzla görüş bakalım ne diyecek.merhaba güzel anneler;önerilmediğini biliyorum ama yürüteç kullanmak istiyorum, kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim.
7. ayda aşı yok mu?, bizi 7. ayda aşıya çağırdılar, bir yanlışlık olmasın.
iyi akşamlar herkese.bugün kızım hiçbirşey yemedi dişmi çıkaracak acaba?
canım oğlunun geçmiş doğum günü kutlu olsun hafta sonları gıremedığım için bu gıbı şeylerı kaçırıyorum geçikmeli oluyor benımkı ama nice sağlıklı mutlu huzur dolu yıllara canım
ayşegül oğluşunun doğum günü kutlu olsun geciktim ama biraz.
çok teşekkür ederiz darısı başınıza inşallah çok güzel bi şey büyüdüğünü görmek işte benim eserim diyosun çünkü çocuk yetiştirmek çok zor bi zanaat inşallah ilerde güzel eserler çıkar ortaya
canım yaaa kıyamam ben ona neden böyle olmuş ne dedi dokdor küçücük elini öp annesi benim yerimeeeofff idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya
hosbulduk kizlar:)
nasilsiniz bakem ? kimsecikler yok gineee:)
evet yaa göbis kaldi öyleee !!
ha bu arada esim ben türkiyedeyken trafik kazasi yapmis bir kac kez araba yuvarlanmis ama cooookkkk süüküürrr ona hic birsey olmamis biraz kolu incinmis okadar, Allah onu ben ve rüyaya bagisladi!
ben kaynanamlara gidiyorum beni almaya gelecekler birazdan börülcede orda ama neyseee:)
Öptüm sizlerii görüsürüz ben hazirlanayim:)
çok geçmiş olsun canım sana haber vermedi mi eşin canım ayyy ne düşünceli sen ordayken üzülme diye cık cık cık ne kocalar var bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?