2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar

bugün adanın 6. ay aşılarını yaptırdık daha doğrusu tamamladık :) aşıdan sonra bi bacağı kanadı ya şimdiye kadarki aşılarında hiç kanamamıştı normalmi kızlar? bi terslik olmasın?

zayıflarken yardım alıyorum canlar tek başıma değilim yani ama diyetisyen değil isteyene özelden msj atarım a.s.

çok huysuzum bugün ya neden bilmem sanki günlerdir uyumamış gibiyim kolumu kaldırasım yok gözümde de bişey çıktı arpacık mıdır nedir sinirimi bozdu

özgecim Ada'ma geçmişler olsun canım artık 6 ay aşı yok :)
canım bana zayıflamayla ilgili özelden mesaj atabilirsen detayları sevinirim :kedi:
canım kendine sitres yapma arpacıktır büyük ihtimalle yorgunluktan uykusuzluktan sıkıntıdan çıkar bildiğim kadarıyla geçmiş olsun canım

offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya

geçmiş olsun canım, bu kadar minik bir bebeğe serum nasıl takılır kıyamam, kusmalarının sebebi nedir acaba merak ettim.

özgeciğim geçmiş olsun canım, aşıdan sonra kanama fazla olmaz istersen doktorunu ara bir sor.

canım ya nasıl zayıflıyorsunuz ya ben kilo almaya devam ediyorum
eğer kanama fazla değilse sorun olacağını pek sanmamm.

işin zor valla canım ya hergün o kadar yol çekilirmi...bayan olarak daha zor..çalışınca bişeyler eksik kalıyor herşeye yetişemiyorsun..iyi birini bulabildiysen gelsin temizlesin.yalnız şunu diyim siizn orada fiyatlar daha uygun burda bir güne 50 ye geliyorlar...
hasta olmak bazen çocukların farkına varmadan işine geliyor..huyları değişiyor nazları artıyor özelliklede anneye...

hamarat hatun valla sizleri okudukça kendimi çok pasaklı ve beceriksiz görüyorum..

yahu nerdir şu farm merak ettim..bi oyunmu..

offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya

geçmiş olsun deryacım..inşallah çabucak geçer...

ayşincim bizim buralardada öyle günlük 60-70 civarında geliyorlar bu nasıl olduysa deng geldi bende bu kadar uyguna bulmuşken sabit her ay gelsin diye düşündüm okadar çalışıyorum yoruluyorum bari böyle bi lüksüm olsun dedim ayda 50 nerelere vermiyoruz ki gayet güzelde yapıyor işini

canım bende haftada bir gelen kadına 30*5 lirada yol parası veriyorum.aslında aylıklı geldiği için 120 vermiş oluyorum yani.bizimkide vallahi tüm işi üzerimden alıyor.ütülerimi yapıyor,nevresim değişiyor,evi silip süpürüyor,tuvalet banyoyu hallediyor.dolplarım dağınıksa onları düzenliyor.eğer vakti kalırsada kirli olan cam-koltuk bir kaç tanesini siliyor.bu arada balkonlar tuvalet banyo toz hep ona ait.bizimkide çok ucuza geliyor.o yüzden hiç bırakmak istemiyorum.
işte benim işimin kötü oln yanı gün belirleyemiyorum.bir hafta salı geldiyse bir sonraki hafta cumaya kaydırıyorum işim yoğun birikti ise..

ben o yardımı istiyorum.hemn istiyorumŞeniz

kızlar hepinize merhaba o kadar yoğunki giremedim siteye, beynimin içinde karıncalar geziyor sanki çok iş var, aman allahım gelen gelene, dilim şişti bişeyler anlatmaktan:) kusura bakmayın ihmal ediyorum siteyi geçmişide okuyamadım evden girebilirim inşallah hepinizi iyisinizidir inşallah öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi kocaman

deryacım çook üzüldüm canım ya geçmiş olsun kıyamam kuzumaa. yavrukuşum benimm ne çok çekti hastalıklardan yaaa.
sibelcim ninene, rüyaya ve eşine çook geçmiş olsun ayrıca hoşgeldin canım.
ayşegül oğluşunun doğum günü kutlu olsun geciktim ama biraz.
aslıcım diş buğdayı partiniz hayırlı uğurlu olsun canım.
ezgicim piyasa da yok yaf.
özgecim bravo canım ama dikkat et ben hızla kilo verim hızla geri kilo alanlardanım ben yarın listemi alcam inş. ayrıca kuzuna da geçmiş olsun şükür bitti 6 ay aşı yokk

canlarım ben iyiyim okul ev oğluş uğraşıyorum ve tabi ki gene misafirlerim geldi oğluşum huysuz şimdi girerim sonra öperim kuzucuklarımı ve sizlerii

merhaba güzel anneler;önerilmediğini biliyorum ama yürüteç kullanmak istiyorum, kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim.
7. ayda aşı yok mu?, bizi 7. ayda aşıya çağırdılar, bir yanlışlık olmasın.

selam kızlar günler çok yoğun ve yorucu ğeçiyor artık arada sırada uğrayabiliyorum sohbetten koptuk en azından bi görünelim değil mi?

saol tatlım evet artık 1 yaşından sonra olması aşını çok iyi her ay işkence gibi geliyodu kuzumun bu sefer gözünden yaş geldi ağlarken ( msj atıyorum şimdi tatlım bak özeline opuyorumnanaktan

özgeciğim geçmiş olsun canım, aşıdan sonra kanama fazla olmaz istersen doktorunu ara bir sor.
saol tatlım kayınvalidem ebe hemşire o bişey olmaaz dedi ama arasammı acaba doktoru :uhm: ya burdaki dr lar da bi garip aradığına pişman oluyor insan

ya burda doğru düzgün temizleyen birini bulamadım ben hamileyken çok ihtiyacım olmuştu 116 kilo olunca yerimden kalkamıyodum :roflol: ama içime sinmedi hiçbirinin yaptığı.. özelden msj attım tatlım

kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

yok tatlım almam ben tekrar garantili zayıflıyorum sırnaşık şey önceden ben de çok verip aldığım dönemler oldu da bundan sonra alacağımı düşünmüyorum

canım ben kullanıyorum.aslnda ben de önerilmiyor diye ilk arabam diye bişey varya playskoolun galiba ondan almıştık ama sonra karşı komşunun ısrarına dayanamadım aldım amanın çok seviyor ada çok bırakmıyorum içinde ama alıştı artık heryere gidiyor kurcalıyor boyunun yettiği yerleri çok tatlı oluyor :))
7. ayda aşı olmaması lazım bi doktoruna sor istersen gittiğinde

selam kızlar günler çok yoğun ve yorucu ğeçiyor artık arada sırada uğrayabiliyorum sohbetten koptuk en azından bi görünelim değil mi?
canım kimse girmiyor artık ya sayfa ilerlemiyor valla (

özge o kiloları nasıl verdin ya ben vermek yerine kilo alıyorum. ürün falanmı kullanıyorsun canım neolur banada msj atarmısın valla çok memnun olurum .

caanım selam 7.ayda bir aşı yoktu ama bir doktorunuzla görüş bakalım ne diyecek.
bu rada ben yürüteç kullanıyorum.günde yarım saati gemeyecek şekilde koyuyorum.bazen 45 dakika ama bunu aralıksız olarak yapmıyorum.10 dak koyuyorum alıyorum.ben bir zararı olacağını düşünmüyorum..abartmadıktan sonra yani.
bütün gün yürütece bırakıp ilgilenmeyen sorumsuz anne değiliz.değilmi

iyi akşamlar herkese.bugün kızım hiçbirşey yemedi dişmi çıkaracak acaba?

olabilir süheylacım herşey olabilir.canı da istememiş olabilir canım.alyada öyle
ben artık saldım vallaha:kedi:

herkese en güzel günaydınlar.nabersiniz
özgecim msnde görüşelim canım..özelden msnini verirmisin benim bu ara açılmıyordu az sonra bir deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…