Selam kızlar 1 hafta 10 gundur yoktum.. zaten kımseler de merak etmemıs bızı
Gulsah'ım gecmısı tam okuyamadım ama Alya 6. hastalık mı gecırdı? Bızımkısı %100 6.hastalıktı.. Sormak ıstedıgın bısey var ıse yaz okurum yarın. yada faceden yaz.
canım alyadan başka türlü alamıyoruz.bide gülşah önceki sayfalarda yamıştım dikkat etmedin galiba çiş tutmayı denesen bence yapar yada suyu akıt bekle önünde en önemlisi uyuma ya neden illaki geceki idrarı olacakmış anlamadım
canım hemen hemen tüm doktorlar aynı ilaçları kullanıyor.selam kızlar hep hastalıklardan bahsedilmiş ne yazıkki bütün bebeklere ve hasta annelere ğeçmiş olsun..
oğlumda hasta ne yazıkki burun tıkanıklığı ve öksürük var hiç ateşi yükselmedi halsizlik huysuzluk yok ama doktor alerjik astım brınşit teşhisi koydu hırıltı bile yok nasıl oldu anlamadım açıkçası verdiği ilaçları kullanıp kullanmamada kararsız kaldım.
kendi doktoru izinde olduğu için başka bi çocuk doktoruna götürdüm kendi doktorunu aradım gelince bakarım ama görmeden bişey diyemem dedi ilaçlar çok ağır değil kullanabilirsin dedi.
ay ne güzel maşallah ben cesaret edemiyorum daha.ayrı ayrı vermeyegünaydın kızlar
huzur evet çok çok uğraşıyoruz .onu yemewzse bunu yesin diye yapıyorum.çıngırakla falan zorla yiyio.ama mememi bıraktı.süt de azaldı haliyle
güzel bir kahvaltı yaptırdım kuzuma.hepsini karıştırınca bulanıyordu ben de bebek kahvaltı takımına ayrı ayrı koydum.
1 bebek kaşığı labne peynir yarısı kadar tereyağ,1 cıvık yumurta sarısı ve 50cc anne sütüne 1 dolu kaşık 8 tahıllı ballı mama ve yarım cici bebe ekmeği.
ben çok sevindim böyle ayrı ayrı verince daha iyi aldı.nasıl sizce çok mu ?bunu ne oyunlarla yedirdim.of belim ağrıdı.
becerikli kadınsın vesselam şekerim:)Anaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan beri yazan olmamış... Naber millet..
Çok devamsızlık var başta da ben pöfff.
Kış hazırlıkları..turşu,buzluğa sebze..vs... ben bayram temizliği yapmamıştım nasıl olsa evde değilim diye. Şimdi yavaş yavaş toparlıyorum evi. Oğlanın eşyaları çoğaldıkça evde biraz ayıklama yapmamız lazım bunu için hergün biryerleri kurcalıyorum.. Biraz biraz ütü yapıyorum... Derken bir bakmışım akşam olmuş..
yazdım deryaya hayatımŞenizhasta bebeklere çook geçmiş olsun
gülşah bencede neden gece alınması gerekiyormuş idrarın ? garip geldi
hoşgeldin kuzu.faceden yazdıydım zatiben geldim ama kimsecikler yokkk
nerelerdesiniz kizlarrr??
gecmis cooookkk uzun okuyamiyrum umarim herkes cook ama cook iyidir?
canım ben faceden gördüm ama sizi o yüzden sormadım inankiSelam kızlar 1 hafta 10 gundur yoktum.. zaten kımseler de merak etmemıs bızı
Gulsah'ım gecmısı tam okuyamadım ama Alya 6. hastalık mı gecırdı? Bızımkısı %100 6.hastalıktı.. Sormak ıstedıgın bısey var ıse yaz okurum yarın. yada faceden yaz.
ohh maşallah sibel sana..Ne yapayim canim ya gittim geldim evdeyim
fazla birsy anlamadim ama ginede güzeldi diyebilirim:)
Ninem rahatisz biliyorsunuz zaten cogunuz, annemler orda onlar daha sonra gelicekler BIR IKI HAFTAya anca...
rüya biraz rahatsizlandi üsüttü birazcik ama simdi iyidir biraz hirilti birazda burnunun tikali olmasi haric... ben iyiyim ! regl oldum ANTALYADA biliyodum böyle olacagini ama ginede güzeldi:)
64ten 59a düstüm okadar yememe ragmen ama göbis halen benle!!
nasıl zayıfladın kız bi anlatsana sen maşallah yaa ama detayları bekliyimherkeslere günaydıııın
sabah kalktım kızımın karnını doyurup babasını kaldırdım sonra yürüyüşe çıktım 1 saat sonra geldim bütün ev kokmuş :) ada kaka yapmış babasıda altını değiştirmeye çalışmış becerememiş :roflol: kızımı yıkadım arkasından ben yıkandım ben duştan çıkana kadar baba kız uyumuşlar sırnaşık şey
kızlar bu arada ben de yaklaşık 1.5 ayda 102 kilodan 87 ye düştüm çok iyi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2 bi kaç aya bomba gibi olucam inşallah :teytey:
tarifler bölümüne bişiler eklicem bakrsınız :icecream:
çok geçmiş olsun canım.Allah korumuşhosbulduk kizlar:)
nasilsiniz bakem ? kimsecikler yok gineee:)
evet yaa göbis kaldi öyleee !!
ha bu arada esim ben türkiyedeyken trafik kazasi yapmis bir kac kez araba yuvarlanmis ama cooookkkk süüküürrr ona hic birsey olmamis biraz kolu incinmis okadar, Allah onu ben ve rüyaya bagisladi!
ben kaynanamlara gidiyorum beni almaya gelecekler birazdan börülcede orda ama neyseee:)
Öptüm sizlerii görüsürüz ben hazirlanayim:)
ooo sibelim gelmiş hg kıııııızzzz :)
Sibel hoşgeldin.Geçmiş olsun.
kızlar sizin önereceğiniz elektrikli süpürge varmı? Burda tavsiyeler bölümüne baktım ama pek bi fikir edinemedim daha çok kafam karıştı bizim yerler halıfleks ve çok toz tutuyor e şimdi ada da yerde yuvarlanıyor güzel bişey almam lazım
canım çok sağol o senn güzelliğinopuyorumnanaktanmerabalar nasılsınız hoşgeldın sibel Melek nasıl ali tuna iyileştımı tamamen ben kasım gıbı düşünüyorum sünnetı Gülşah sacların cok güzel olmuş maşaallah hersey yakısıyo sana güzel hatunsun vesselam :)kızlar ben face delısı oldum biri benı durdursunnnn hatta farm cı oldumdelikafadulden
offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya
hosbulduk kizlar:)
nasilsiniz bakem ? kimsecikler yok gineee:)
evet yaa göbis kaldi öyleee !!
ha bu arada esim ben türkiyedeyken trafik kazasi yapmis bir kac kez araba yuvarlanmis ama cooookkkk süüküürrr ona hic birsey olmamis biraz kolu incinmis okadar, Allah onu ben ve rüyaya bagisladi!
ben kaynanamlara gidiyorum beni almaya gelecekler birazdan börülcede orda ama neyseee:)
Öptüm sizlerii görüsürüz ben hazirlanayim:)
herkeslere günaydıııın
sabah kalktım kızımın karnını doyurup babasını kaldırdım sonra yürüyüşe çıktım 1 saat sonra geldim bütün ev kokmuş :) ada kaka yapmış babasıda altını değiştirmeye çalışmış becerememiş :roflol: kızımı yıkadım arkasından ben yıkandım ben duştan çıkana kadar baba kız uyumuşlar sırnaşık şey
kızlar bu arada ben de yaklaşık 1.5 ayda 102 kilodan 87 ye düştüm çok iyi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2 bi kaç aya bomba gibi olucam inşallah :teytey:
tarifler bölümüne bişiler eklicem bakrsınız :icecream:
aaa saat 12 bugün oğlumun dğm günü 8sene önce bu saatte sancı çekiyodum vay be ne çabuk geçmiş hiçbişey anlamadım
offf idil akşamdan beri kustu acile götürdük serum takıldı suan ebvde serumlka yatıyor allahım ne oluyor b kıza serumlada daha bi zor insanın içi parçalanıyor ya
bende geldim kızlar selamlar
dün gece kayınvalidemdeydik ondan yazamadım sizlere
dün saçlarımı yaptırdım röflemi yani.diplerim çok gelmişti.aslında çok güzel oldu fotodaki ama bugün duştan sonra bi gördümki küllülük fazla aradım kuaförümü gel düzeltelim deid
ben daha platin istiyorum yarın gidicem
alyada şükür iyi ama giyinme işini tutturamıyoruz bu ara
terletip sürekli üst değiştiriyorum..akannehir
bu arada emda ben senin adını gene unuttum ada nasıl oldu canım
çok sağol damlacım..geçmiş olsun bu arada.bebekler hastalıkları esnasında inanılmaz huy değişirlermiş kayınvalidem öyle dedi.alyada bana daha bir düştü daha bir dibimde filan.ama düzelecekler inşallah.kimbilir nesi vardır kuzumun da huysuzlanıyordur annesi..
bu arada bakıcıya ne kadar veriyorsunuz canım?
alyaya ben şubatta işe başlarsam altaki hala(eşimin halası)ve kayınvalidem 3 gün biri 3 gün biri şeklinde bakacaklar.kesin değil ama yani bakarız diyorlar.eğer bir aksilik olursada bakıcı son ihtimal.ne kadar verdiğinizi merak ettim,eve mi geliyor adayı mı bırakıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?