2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
huzur evet çok çok uğraşıyoruz .onu yemewzse bunu yesin diye yapıyorum.çıngırakla falan zorla yiyio.ama mememi bıraktı.süt de azaldı haliyle
güzel bir kahvaltı yaptırdım kuzuma.hepsini karıştırınca bulanıyordu ben de bebek kahvaltı takımına ayrı ayrı koydum.
1 bebek kaşığı labne peynir yarısı kadar tereyağ,1 cıvık yumurta sarısı ve 50cc anne sütüne 1 dolu kaşık 8 tahıllı ballı mama ve yarım cici bebe ekmeği.
ben çok sevindim böyle ayrı ayrı verince daha iyi aldı.nasıl sizce çok mu ?bunu ne oyunlarla yedirdim.of belim ağrıdı.

betül bende seninle aynı durumdayım canım, yazdıklarını okurken kendimi gördüm sanki, aynı şekilde kahvaltıyı ayrı ayrı veriyorum ama sen yumurta sarısını cıvık veriyorum demişsin, cıvık yumurtayı önermiyorlar sanırım.

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan beri yazan olmamış... Naber millet..
Çok devamsızlık var başta da ben pöfff.
Kış hazırlıkları..turşu,buzluğa sebze..vs... ben bayram temizliği yapmamıştım nasıl olsa evde değilim diye. Şimdi yavaş yavaş toparlıyorum evi. Oğlanın eşyaları çoğaldıkça evde biraz ayıklama yapmamız lazım bunu için hergün biryerleri kurcalıyorum.. Biraz biraz ütü yapıyorum... Derken bir bakmışım akşam olmuş..

ya aslında ben de düşünüyordum buhar makinesi sonra vazgeçtim ama alsammı acaba ya yerlerde sürünüp duruyor kuzucuk..

o benim de gözümde var ama çok pahalı yav :) bi de şimdi tek maaşlıyız hayatta ödeyemeyiz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr buralar nıye sessız boyle ulen
bencede nerde yahu bu millet?

canım ilk zamanlar ben de sürekli şarkı söylüyordum bazen o da yetmiyordu oyuncaklarıyla oynayarak yediriyordum ama sonra alıştı şimdi normal yiyor.ama huzursuz olduğu zamanlar yine oyunla yediriyorum.kaşığı almak istemiyorsa ağzına parmağınla yedirmeyi denedin mi belki o şekilde yer

benden baskada kimse yokmuş ay bayılazammmm bukız bukadar hareketli günboyu kucağımda ama gr zayıflamıyom sumocuklra döndüm yavvv
:roflol: :roflol:

hasta bebeklere çook geçmiş olsun

gülşah bencede neden gece alınması gerekiyormuş idrarın ? garip geldi

ben geldim ama kimsecikler yokkk
nerelerdesiniz kizlarrr??
gecmis cooookkk uzun okuyamiyrum umarim herkes cook ama cook iyidir?

Selam kızlar 1 hafta 10 gundur yoktum.. zaten kımseler de merak etmemıs bızı

Gulsah'ım gecmısı tam okuyamadım ama Alya 6. hastalık mı gecırdı? Bızımkısı %100 6.hastalıktı.. Sormak ıstedıgın bısey var ıse yaz okurum yarın. yada faceden yaz.

sibel bugün sabah aklımdan geçiriyordum seni naptı acep diye :)) anlat neler yaptın neler ettin

Ne yapayim canim ya gittim geldim evdeyim
fazla birsy anlamadim ama ginede güzeldi diyebilirim:)
Ninem rahatisz biliyorsunuz zaten cogunuz, annemler orda onlar daha sonra gelicekler BIR IKI HAFTAya anca...
rüya biraz rahatsizlandi üsüttü birazcik ama simdi iyidir biraz hirilti birazda burnunun tikali olmasi haric... ben iyiyim ! regl oldum ANTALYADA biliyodum böyle olacagini ama ginede güzeldi:)
64ten 59a düstüm okadar yememe ragmen ama göbis halen benle!!

aaa saat 12 bugün oğlumun dğm günü 8sene önce bu saatte sancı çekiyodum vay be ne çabuk geçmiş hiçbişey anlamadım

herkese günaydııınnn öpüyorum sizi şeker anneler ve onların onlardan daha şeker bebişlerikaydirigubbakcemile3
biz bugün eskişehire gidicez oğluşu ve kendimizi gezdiricez oğluşuma doğum günü yapmıyacağım bu sene ama gönlünce eğlendireceğiz inşallah hediyesinide kendisi beğenecek değişik bi doğum günü olcak
akşam kızım izin verirse görüşürüzzzza.s.

gülenyüz oğlunun doğum günü kutlu olaun nice sağlıklı mutlu seneleree...

sibelim hoşgeldinn..
melek bacım süheylqylq evelsi gün konuştuk melek görünmüyo diye...

canım geçmiş olsun tekrardan hem ninen hem de rüyan için. o göbiş gitmez zaten yapıştı üstümüze :))

aaa saat 12 bugün oğlumun dğm günü 8sene önce bu saatte sancı çekiyodum vay be ne çabuk geçmiş hiçbişey anlamadım
a.s. doğum günü kutlu olsun oğluşunun öp benim için

herkeslere günaydıııın

sabah kalktım kızımın karnını doyurup babasını kaldırdım sonra yürüyüşe çıktım 1 saat sonra geldim bütün ev kokmuş :) ada kaka yapmış babasıda altını değiştirmeye çalışmış becerememiş :roflol: kızımı yıkadım arkasından ben yıkandım ben duştan çıkana kadar baba kız uyumuşlar sırnaşık şey

kızlar bu arada ben de yaklaşık 1.5 ayda 102 kilodan 87 ye düştüm çok iyi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2 bi kaç aya bomba gibi olucam inşallah :teytey:

tarifler bölümüne bişiler eklicem bakrsınız :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…