günaydın kızlar
huzur evet çok çok uğraşıyoruz .onu yemewzse bunu yesin diye yapıyorum.çıngırakla falan zorla yiyio.ama mememi bıraktı.süt de azaldı haliyle
güzel bir kahvaltı yaptırdım kuzuma.hepsini karıştırınca bulanıyordu ben de bebek kahvaltı takımına ayrı ayrı koydum.
1 bebek kaşığı labne peynir yarısı kadar tereyağ,1 cıvık yumurta sarısı ve 50cc anne sütüne 1 dolu kaşık 8 tahıllı ballı mama ve yarım cici bebe ekmeği.
ben çok sevindim böyle ayrı ayrı verince daha iyi aldı.nasıl sizce çok mu ?bunu ne oyunlarla yedirdim.of belim ağrıdı.
ya aslında ben de düşünüyordum buhar makinesi sonra vazgeçtim ama alsammı acaba ya yerlerde sürünüp duruyor kuzucuk..Canım benimki philips toztorbasız emiş gücü çok yüksek ve dışarı en ufak toz çıkarmıyor çok memnunum ve sessiz.Ayrıca buharlı temizlik içinde arçelik in buharika sını kullanıyorum.Çok memnunum kızlar kesinlikle tavsiye ederim.Hem deterjan kullanmıyorsunuz hem de yüksek buharla yerdeki bütün mikroplardan arınıyosunuz.Bebeğiniz emeklerken içiniz rahat oluyor.Yere bişey düştüğünde ağzına almasından çekinmiyosunuz.Ayrıca bn yatağınada tutuyorum buharı mikrop kırsın diye...
ASlıcım nazar değdi bakıcına valla işallah ayrılmazsınız
o benim de gözümde var ama çok pahalı yav :) bi de şimdi tek maaşlıyız hayatta ödeyemeyizannem ihlasın temizlik robotunu almış süper bişey ama valla fiyatıda süper hem halı yıkama olarakda kullanıyosun istersen bi bak çok memnun annem alabilsem bende istiyorum hayran kaldım valla özellikle halılar için derin temizlik aparatı var
bencede nerde yahu bu millet?kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr buralar nıye sessız boyle ulen
canım ilk zamanlar ben de sürekli şarkı söylüyordum bazen o da yetmiyordu oyuncaklarıyla oynayarak yediriyordum ama sonra alıştı şimdi normal yiyor.ama huzursuz olduğu zamanlar yine oyunla yediriyorum.kaşığı almak istemiyorsa ağzına parmağınla yedirmeyi denedin mi belki o şekilde yerarkadaşlar size bişey sorucam ama tuhaf gelebilir sizin bebelere nasıl yemek yediriyorsunuz benim kızım kaşığı görünce başını çeviriyor kesinlikle itiraz ediyor bende oyunla dikketi dağıtıp yediriyorum acaba neden böle o kadar üzülüyorumki az yemesine razıyım ama o azı bile isteyerek yese inanın bir hafta emzirdim bişey yedirmedim unutsun diye yine böle oyunla yedirmedim istemedikaldırdım hiç yemedi napsam sizce
:roflol: :roflol:benden baskada kimse yokmuş ay bayılazammmm bukız bukadar hareketli günboyu kucağımda ama gr zayıflamıyom sumocuklra döndüm yavvv
canım geçmiş olsun tekrardan hem ninen hem de rüyan için. o göbiş gitmez zaten yapıştı üstümüze :))Ne yapayim canim ya gittim geldim evdeyim
fazla birsy anlamadim ama ginede güzeldi diyebilirim:)
Ninem rahatisz biliyorsunuz zaten cogunuz, annemler orda onlar daha sonra gelicekler BIR IKI HAFTAya anca...
rüya biraz rahatsizlandi üsüttü birazcik ama simdi iyidir biraz hirilti birazda burnunun tikali olmasi haric... ben iyiyim ! regl oldum ANTALYADA biliyodum böyle olacagini ama ginede güzeldi:)
64ten 59a düstüm okadar yememe ragmen ama göbis halen benle!!
a.s. doğum günü kutlu olsun oğluşunun öp benim içinaaa saat 12 bugün oğlumun dğm günü 8sene önce bu saatte sancı çekiyodum vay be ne çabuk geçmiş hiçbişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?