2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Süheyla bebeğinin kolu nasıl çıktı ya çok geçmiş olsun

Gülşahcım alyam en kısa zamanda iyileşir işallah

emelcim çok soğukkanlılıkla hareket etmişsin tebrik ederim.

Bizde ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz.Zor bir süreç...

bizim yiğidin diş yerlerı beyaz beyaz hemen cıkacak gıbı cıkmıyo 1 aydır böyle dünürün yarı yasınız kutlu olsun selamn millet ne var ne yok
teşekkür ederiz dünürcüm a.s.

hayırlı olsun canım ya çok sevindim ada da bi ara yere koyunca uyanıyordu çok beter bişey salla salla her yeri ağrıyor insanın

selam tatlım hoşgeldin bende yoktum bikaç gündür adanaya gitmiştik. geçmiş olsun ya çok yaramaz bu oğlan yahu

evet canım adanalı ceyhanlı aslında ama seyhanda doğup büyümüş.senin eşin neresinden adananın? annemle anlaştılar gibi ya bakalım ne kadar sürcek

kolay gelsin canım zor gerçekten ama çok tatlı oluyorlar yemek yemeye çalışırken :))

damlacım hoşgeldın kız maşaallah işini sevıyosun ne güzel kuzucuklarla ılgılenmek güzel olsa gerek ozana kım bakıyo annesı öptüm onu çokk
annem bakıyo canım kadıncağız 6 da kalkıyo 6,5 ta burda oluyo allah razı olsun annemden sağlık sıhhat versin anneme.
bravo bravo bravo enişte beyeee.
canım kaç zamandır bende giremiyorum geçmiş olsun canım yaa çok dikkat etmek lazım yaramaz bunlar.
günaydın mart anneleri..artık bende geldim.
Alyada hasta bebekler kervanına katıldı.çok kötü ya.
şimdi burnu felaket hiç açamıyoruz.
Siz ne yapıyorsunuz burnu tıkalı olduğunda
geçmiş olsun canım ya salgın varya arkadaşlarımın çocukları da hasta.
geçmiş olsun ayşincim ne zor ya bebeklerin hasta olması.
aramıza hoşgeldin canım benim adım damla oğlumun adı bayram ozan.
kuzucuğuna geçmiş olsun.
of of ne çok hasta bebiş varya geçmiş olsun canım benim. ellerinle ver yemiyosa bayılıyorlar kaşıkla ya da biberondan daha tatlı geliyor canım.
maşallah nisan hanıma güzel kızım benim.
aramıza hoşgeldin canım benim oğlumda 18 martta doğdu. bizim aşımızda pazartesi günü.
canım bu meb var ya bu meb benimde 1,5 senemi yedi eşimden ayırdı beni hem de yeni evliydik 5 ay olmuştu beni burdura atadıtez zamanda bir araya gelirsiniz inşallah bebiş olunca daha zor olur.
aslıcım hediyeyi aldık cok tesekkur ederız. Gece gırerım tekrar

sunnet olduk evdeyızzz..optuk hepınızı.
geçmiş olsun erkekimeeee tam oldu şimdi
keşkeeeee ne güzel olurdu
canı ya kıyamamm az kaldı iyileşecek bamyası.
bende çok bunalıyorum hep yanında olayım istiyo işlerimi bile yaparken zorlanıyorum bu da beni geriyo.
sünnetden önce hiç ağlamazdı çok sakin bir bebekti. şimdi zarta zorta herşeye ağlıyor. Umarım geçicidir huy edinmez.
umarı geçicidir yaa.

ya bende grip oldum batuyageçecek diye korkuyorum zaten burnu tıkanıyodu elimizde damlaylageziyoruz bide ballı limonnn
geçmiş olsun esmacım dikkat et aman paşama geçmesin.
ayy inanmıyorum ya geçmiş olsun çok korkardım ben olsam tutulur kalırdım yaa bi tuhaf oldum okurken.

şaşırdım kaldım ya geçmiş olsun.
canım ben oraya gelipte o yakmak istemeyen insanların ki insan demeye utandım kafalarını kırsam tüm hırsımı alırım valla.
ayy canım ya benimde gözümün önüne bababbaba diye bağırması geliyo hep
sağol canım.
diş olayını da takm aben tembel oğlum çıkarmadı diyorum bitiyor çıkarsa da şu soranları bir ısırsa rahatlayacaklar hehhehe

sağol canım .
ay bende çok severim hayvanları ama evde değil doğada
bu arada yarı yaşımıza girdik biz de dün zemuszemus
kutlu mutlu olsun yarı yaşınız 1 yaşına değdiği günleri de görürüz inşallah
benım oglum da nısan dogumluydu tam dogum gunu dısı cıktı
yaşında mıı hehehehe yandık desene :d

Son düzenleme:
emelim geçmiş olsun ahucum hoşgeldin canımm DAmlam kuşummm nassınızzz???
emelcicim aklıma geldin çok kere ama fazla giremedim steye işler yoğundu bayağııı

tertibim bol bol yer içer ısırırsınız inşallah dişlerinizle... biz hala bekliyoruz dişimizi... uykum geldi uyuyorum kıslar... byeee

Ada nın dişi geldiiii hoşgedliiiii:teytey:
:teytey::sm_cool::içelim::dance::hooray:kaydirigubbakcemile5 bravoo sonunda he biz daha tembeliz gelesi yok dilerimizin kaydirigubbakcemile3
emelcicim aklıma geldin çok kere ama fazla giremedim steye işler yoğundu bayağııı
balım iyiyiz oğluşum hasta uyutmuyo delleniyom uykusuz olunca hepsi bu kadar

canım yaaa geçmiş olsun bücürükleri biran yalnız bırakmaya gelmiyo yalnız bırakmak değil arkanı bile dönmiycen hemen hallediyolarlmaz:

( geçmiş olsun emel, şimdi iyidir umarım((

defnenin babasına kocaman bi aferim:))

çok tesekkur ederım kızlar bu sarı oglan çok yaramaz gerçekten suheylam geçmıs olsun balım nasıl oldu anlatsana merak ettım ıncım ınsallah sımdı ıyıdır aslım ben senı ve cımcıme kızını çok sevıyım sehnazım bal topum nerdesın yaaaaaaaaaaaa dılegım sehnazla bulusursan çok çok selam soyle

emel sana derken benim de başıma geldi.dün 50cc anne sütüne çeyrekten az muz ve 1 adet cici bebe ekmeği koydum.önlüğü bağlayana kadar süt çekildi.neyse verdik bizimki yutamadı boğazına takıldı babası sırtınas vurdu çıkardı hem de iki kez.morardı bwebek bir kaç saniye.elim ayağım titredi.
oooo aslı kutlarım yeni incilerinizi.sızlanma olmamıştır inşallah.
esmerimin annesi meslektaşım günaydın sana da
benimki sol mememi tamamen bıraktı onu sağıyorum artık.diğerini de anca uykuda .sevemedi bu bebek mememi ya

Selam arkadaşlar, bir haftayı geçti giremedim siteye, şöyle bir baktım hasta bebişlerimiz varmış, geçmiş olsun kuzucuklara, inşallah en kısa zamanda iyileşirler, havalar çok dengesiz aman aman dikkat edelim.
Ali Tuna sünnet olmuş geçmiş olsun küçük erkeğimize.
Diş çıkaran bebişlerimizin incileri hayırlı olsun,
Öğretmen arkadaşların yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun, çok zor olmuştur bebişlerden ayrılmak eminim allah sabır versin, oğlumda yaşadım bir süre sonra alışıyor insan ama kolay değil, benim ücretsiz iznin 1 ekimde başlayacak, şu anda raporluyum yani küçük bir kaza geçirdim bileğim burkuldu o yüzden aldım raporu, aslında 1 ine kadar gidecektim. Bu arada dilekçemi verdim ama geri çevirirler mi bilmiyorum henüz bir sonuç yok, bu ücretsiz izinleri kim onaylıyor bilen var mı acaba?

selam arkadaşlar bizde halen bayram tatilindeyiz. önce bir bursaya geçtik ordanda çanakkaleye geldik. ben hasta oldum mide bulantısı kusma baş dönmesi. kızımda hasta 2 haftadır burnu tıkalı. uykusundan uyanıo gece bile. hep damlaşlarla açıyoruz. çkalede de götürdük dr a ama bişi yok dedi anlamadım bende. aman ya yaramadı bize tatil. istemiyorum evimden çıkmak ve çok özledim kızımı. kızımdada bir iştahsızlık basladı ki sormayın. tarhana yapmış ananesi ondan pişirdim yedi. offf çok özledim evimi(((

evine bir an önce kavuşursun umarım FAtmacımm çok zor evden ayrı kalmak ben iyi bilirim (( kocamı özledimm kendisine ilk kez kocam dedim hahahahahahahaha ahh ahh eski günlerin vitaminsizi bile koca oldu boşune dememişler sinek kadar olsun başımda kocam olsun diyeee ühüühühühüüüü

saolasın betülcüm darısı diğer bebeklerimizin başına sızısız ateşsiz çıkartsınlar inşallah

selamlar kıslarr,
eşimin amcasına gittik bugün ozan iyiydi ama akşam kustu ilaç midesini bulandırdı yavrukuşumun annesi yesin onu.

yaaa üzme beni aslıcım ya tez zamanda kavuşun inşallah.
bülü bülü görse keşke kocam yazdığını adamı vitaminsiz diye tanıdık yaa

fatmacım allah kavuştursun canım. evden ayrı olmak zor yaff düzen bozuluyo.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün Ada düştü yavrum koltuk kenarında sıralıyordu bende vardım babasıda birden dengesini kaybetti ne oluyor derken küt yerde tutmaya kalmadı yerden bir ses çıktıki offf yavrum çok ağladı elim ayağım titredi çok kötüydü o an neyseki şimdi iyi bişeyi yok bunlar büyüdükçe dertleride büyüyor anacım daha neler gelcek başımıza kimbilir ozamanda hep küçük kalsalardı keşke deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…