öf kızlar her soran dişin olmadığını öğrenince sinirimi bozuyor.
ben çok rahatım bu konuda ama işte anneyiz neticede..
damlacım ve diğre öğretmen arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınız kutlu olsun..bizlerde inşallah hep birlikte çocuklarımızı okula gönderdiğimiz dönemleri görebilelim kkda.
günaydın kızlar
eğitim ve öğretim yılınız kutlu ve mutlu olsun arkadaşlar
dün kızım çalıştığım yere geldi babası bana süpriz yaptı ptesiye kadar izinde eşim bakıcısını ve kızımı alıp gelmiş beni almaya çok mutlu etti beni çok şaşırdım Ada da çok mutlu olmuşa benziyordu ona koyunları oğlakları inekleri tavukları gösterdim nasıl mutluydu anlatamam size gülücükler saçıp sesler çıkarıyordu bi yürümeye başlasın seneye yaza getiricem onu buraya bi köy havası alsın köy ortamını tanısın bilsin diye düşünüyorum bide burda herşey doğal böyle bi imkanı varken değerlendirsin istiyorum
canım çok geçmiş olsun bişeyi olmamasına sevindimgünaydın kızlar nasılsınız
gece Ada yı doktora götürdük göbek deliği kıpkırmızıydı ve beyazımsı bir akıntısı vardı daha öncede kızarmıstı ama akıntıyoktu dr hemen getirin bi bakalım dedi yediği bişey dokunmuş büyük ihtimalle çikolata dedesi bayramda yedirmişti bizimkide yalana yalana yemişti baharatlı bişey yada çikolatadan olur dedi dr baharatlı bişey vermedim hiç neyseki önemli bişey yokmuş merhem verdi iki tane bide grip başlangıcı varmış onun içinde şurup verdi şimdilik iyi bakalım kuzum
yeni dişiniz hayırlı olsun tatlım bizde daha hiç yok :))Ara ara girebiliyorum kızlar. Daha geçmişi okuyamadım. Bizim kız ikinci dişin huysuzluğunu yapıyordu bir haftadır. Sabah sonunda çıkmaya başladığını gördüm. Yırttım sayılır. Hasta olan bebişlere ve annelerine geçmiş olsun.
geçmiş olsun kuzuma a.s.selam kızlar,
ozan hasta olmuş burnu tıkakı gece uyutmadı yorgunum uykum var. okul başladı nihayet özlemişim kuzucuklarımııı
böceim bizdede diş yok daha bulduğu herşeyle dişlerini kaşıyor hatta bu aralar emziği çıkarıp arkasındaki sert plastik yerle kaşıyor :) ama diş miş yok daha dr da daha çıkmaz dedi jel verdikızlar dişi çıkmayan kaldımı?alyanın hala çıkmadı:sinifsinif:
bu arada yarın belli olacak ama pazar günü galiba istanbula geliyoruz..görümcemler burda onlarla dönücez kısmetse.
araba işini halletmemeiz gerek sattık biliyorsunuz arabamızı şimdi üzerine koyup en kısa zamanda almamız gerekiyor.bu süre içinde de araba işinide halledelim diyoruz..
önümüzdeki hafta için havanın güzel olduğu bir gün buluşabiliriz.kesinleşsinde.
ay ne güzel bi sürpriz olmuş sana :)aklıma ben çalışırken eşim arada yapardı böyle çıkıp gelirdi o geldi bundan sonra adayla gelirler artık:) göster tabi köyü ben hep şehirde büyüdüm doğru düzgün hayvan görmedim evlendikten sonra eşimin köyüne gittik orda inekleri buzağıları civcivleri görünce çocuk gibi sevindim herkes de bana güldü tabi :kedi:günaydın kızlar
eğitim ve öğretim yılınız kutlu ve mutlu olsun arkadaşlar
dün kızım çalıştığım yere geldi babası bana süpriz yaptı ptesiye kadar izinde eşim bakıcısını ve kızımı alıp gelmiş beni almaya çok mutlu etti beni çok şaşırdım Ada da çok mutlu olmuşa benziyordu ona koyunları oğlakları inekleri tavukları gösterdim nasıl mutluydu anlatamam size gülücükler saçıp sesler çıkarıyordu bi yürümeye başlasın seneye yaza getiricem onu buraya bi köy havası alsın köy ortamını tanısın bilsin diye düşünüyorum bide burda herşey doğal böyle bi imkanı varken değerlendirsin istiyorum
selam arkadaşlar
döndük adanadan dün gece ama annemle eşim zaten çok iyi değillerdi adanada iyice sürtüştüler benim de canımı çok sıktılar 2 senedir ben onların arasını yapmaya çalışıyorum kendimi paralıyorum aman tatsızlık çıkmasın diye şimdi ikisiylede küstüm :) biraz da onlar benimle uğraşsınlar dimi ama
:sm_confused: a.s. a.s.canım ayne dert bende de var senin için iyi geçinmek zorundalar yapacak bişey yok bi anlatsam roman olur bizimkiler hahahaha takma hiç kafana öpüyorum adoşumu da seni dee mucukksss:1hug:
kız kayınvalideyle değil benim annemle kötüler kaydirigubbakcemile3Özgecim canım takma kafana boşver ana oğul döner dolaşır gene barışır olanda sana olduğu ile kalır :1hug:
zaten annem izmirde 2-3 ayda bir gelip en fazla 1 hafta kalıyor. o kadar da gelsin istiyorum çünkü torunu var görmek istiyor en azından..evet arada kalmak zor gerçekten ya..:çok üzgünüm:özgecim bizim öyle bi sorunumuz yok ama kuzenimin var. arada kalmak çok zor gördüğüm kadarıyla. ya bu işe başkoyup birbirlerine iyi yönlerini gösterip yakınlaştıracaksın yada uzak tutacaksın.
evet Gülşah üzülme, bizimki erkenciydi biliyosunuz. ama ondan sonra diş çıkaranların 3-4. dişleri de çıktı bizimkinin 2 tane var daha...
bişey sorcam size, dondurucuya şeftali atıcam bu senelik deneme amaçlı. nasıl koyulur? biraz tencerede pişiriyimmi_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?