Olsun canım benİmkİ de 18 gÜn Önce 7500 kİloydu.ama Şİmdİ hastalıĞından dolayı kİlo verdİ..benİm İÇİn de 10 kİlo hayal gİbİ..benİmkİ de Çok hareketlİ.maŞallah dİyelİm bebeklerİmİze.doktor Çok hareketlİ olduĞu İÇİn fazla kİlo almıyor demİŞtİ
herkese slm hasta bebişlere geçmiş olsun jet hızıyla şöyle bir geçmişe bakıverdim malum bugün okullar açıldı eeee bizde okulluyuz 2 sınıfa geçdik bu sene yoğun bi sene beni bekliyor hemde bu sene tam gün okul öğlen yemeğe gelicek neyseki üst komşunun kızıyla aynı okuldada onunla beraber gidip gelicek şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüzzzz
Ara ara girebiliyorum kızlar. Daha geçmişi okuyamadım. Bizim kız ikinci dişin huysuzluğunu yapıyordu bir haftadır. Sabah sonunda çıkmaya başladığını gördüm. Yırttım sayılır. Hasta olan bebişlere ve annelerine geçmiş olsun.
selamn kızlarr geçmişe bakacam biraz..
iyiyz biz Adacıım da iyi dişler çıldırtacak ama calgel die bir jel aldım sızının tavan yaptığı bizaman sürecem
canım hayırlı olsun okulunuz başarılı ve güzel bir yıl geçirirler işallah
calgel bende kullanıyorum canım sürünce ellerini daha az ağzına götürüyor rahatlatıyor herhalde
sağol canım.canım eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun, ozanada acil şifalar diliyorum
sağol canım burnu tıkanmış sıpanın.damlacım geçmiş olsun, dr. bize artık damla kullanmayın dedi ve sprey verdi. bu arada GÜZEL BİR EĞİTİM ÖĞRENİM SENESİ DİLİYORUM.
gülşahcım, istanbuldan mı alacaksınız arabayı? burda fiyatlar daha uygun malum... bence şimdiden sahibinden. den araştırın zamanınızı ii kullanmış olursunuz...
bizimde dişimiz yok hala amaan olsun ben 9. ayın sonunda 10 ayın başlarında çıkarmışım dişlerimi anasına çekmiş oğlum hehhehekızlar dişi çıkmayan kaldımı?alyanın hala çıkmadı:sinifsinif:
bu arada yarın belli olacak ama pazar günü galiba istanbula geliyoruz..görümcemler burda onlarla dönücez kısmetse.
araba işini halletmemeiz gerek sattık biliyorsunuz arabamızı şimdi üzerine koyup en kısa zamanda almamız gerekiyor.bu süre içinde de araba işinide halledelim diyoruz..
önümüzdeki hafta için havanın güzel olduğu bir gün buluşabiliriz.kesinleşsinde.
kızlar dişi çıkmayan kaldımı?alyanın hala çıkmadı:sinifsinif:
bu arada yarın belli olacak ama pazar günü galiba istanbula geliyoruz..görümcemler burda onlarla dönücez kısmetse.
araba işini halletmemeiz gerek sattık biliyorsunuz arabamızı şimdi üzerine koyup en kısa zamanda almamız gerekiyor.bu süre içinde de araba işinide halledelim diyoruz..
önümüzdeki hafta için havanın güzel olduğu bir gün buluşabiliriz.kesinleşsinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?