2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu neeee yaa geçmişe geriden doğru gittim hep hasta haberi... Canım sizede büyük geçmiş olsun

hoşgeldin canım.
benim kızıımında burun akıntısı var.
öff bebekler hastalaqnmasın ya..mafoldumben

canım benca bebekle ilgili bir durum alyayada bazen yediriyorum bqazen yediremiyorum.
artık bunun tamamen bebeğin tipiyle ve kendi midesiyle ilgili olduğunu kabullendim.
ben bloguma doktorumuzun ne söylediğini yazdım istersen link ayatım oku rahatla.

maşallah kuzumuza.
inşallah atlatır canım çok zor ya..

Bu arada puanlara ne olmuş bizim niye silinmiş
uçtularmafoldumben
oyy içim gitti resmen.
nasıl oldu sühoşum.geçmiş olsun öperim onu ben.

günaydın mart anneleri..artık bende geldim.
alyada hasta bebekler kervanına katıldı.çok kötü ya.
şimdi burnu felaket hiç açamıyoruz.
siz ne yapıyorsunuz burnu tıkalı olduğunda

geçmiş olsun canım.. grip mi olmuş? Doktora niye götürmüyorsunuz ya
Artık evde ve yatarken nasıl giydiriyorsunuz kızlar? Gece çok terliyor benim ki uzun kollu giydirince.

sağol melekcim annem çıkardı sağolsun kolunu bir hafta öncede kuzeninin kolu çıkmış o da 2,5 yaşında.tecrübeliydik yani dr a götürdük hemen devamlı ağlayınca annemde dedi ben alırken bişey oldu galiba diye.ordopedist vardı Allahtan bayram günü bide çok korktuk dr yoktur diye.işte öyle.taktı ama hala korkuyorum

geçmiş olsun canım.. grip mi olmuş? Doktora niye götürmüyorsunuz ya
Artık evde ve yatarken nasıl giydiriyorsunuz kızlar? Gece çok terliyor benim ki uzun kollu giydirince.

canım bizim ev deniz kıyısında biliysun o yüzden bizde eşofman takımlarını giymeye başladık.
alyayı da aiççamaşırlarıyla birlikte üz4rine kilotlu çorap ve eşofmanlarıyla yatırıyorum.
ince yorganını örtüyorum üzerinede

gece acildeydik biraz öncede sağlık ocağına gittik.doktor boğazına inmemiş dedi kuru soğuk algınlığı dedi.
ilaçlarını düzenli verirsen düzelir dedi

melekcım hayırlı olsun sünnetınız tez zamanda iyileşir inş. bende sapka gıydırmeyı düşünüyorum

cok saol tatlım.

merhaba canlar bizx geldik nasılsınız bakalımmm

Esma sensiz olmuyor özledik seni.

tatlım benimkide öyle duruyor. Neler neler yapıyorum ama hep çöpe gidiyor..

biz bugün annemlere geldik ilk 2 gün kaplıcadaydık ananesi bayramlık almış dedesi takım teyzesi harçlık verdi dededende aldık :)))

ohh asıl gezen sensin bakıyorum.

ya bende grip oldum batuyageçecek diye korkuyorum zaten burnu tıkanıyodu elimizde damlaylageziyoruz bide ballı limonnn

canım gecmıs olsun. Insallah Batu ya gecmez

Bende nerden gelıyor bu koku dıyorum ehuehe :) Benimki de geç uyuyor. sünnet yüzünden çocuğun düzeni iyice bozuldu. İnşallah düzelirler

Ay canım benim yaa...nasıl canı yanmıştır kuzumun.. Bazen bende Ali Tuna'yı alırken ses geliyor çıt pıt diye arada ama bi sorun yoktur değil mi ağlamadığına göre.. Off oğlum diyorum çok hareketli yaa

hasta bebişlerimize geçmiş olsun diyorum, kuzucuklarımız mevsim değişikliklerinden epeyce etkilenecek sanırım (( bende sabah bakıcıya bırakırken çok tedirgin oluyorum evde terli oluyor uykudan uyanıyor koruyorum ama yinede korkuyorum dışarıya çıkınca hastalanacak diye....

mericin kolundanda bazen çıt çıt diye ses geliyor dr.a sordum normal dedi, eğer kötü bişey olsa durduramazsın zaten ağlamasını dedi

bu arada arkadaşlar konuyla alakası yok ama puanlar düşmüş bi bilgisi olan varmı? sık sorulan sorulara baktım ama bulamadım alakalı bi konu

oy kıyamam bebeklerimiz hasta olmuş hepsine geçmiş olsun süheylacıım özlettin kendini İnciye çok üzüldüm yaaa(( neyseki hasarsız atlatıldı yawrumm benim.....
kızlar mama tarfileri bölümüne doktorumuzun verdiği listeyi yazdım bi inceleyin kahvaltıyı özellikle böyle bizler gibi veriyoruz damak tadı açısından:))
hepinizi öpüyorum hala banyom yok wc m de yok kayınvalidem üst katta Allahtan oraya gidiyorusss((( Ada nın iştahı yok bizim de pztsi aşımız var

canım gecmıs olsun doktora neden goturmuyorsun?
antibiyotik almasın diye ateşide yok ondan

teşekkür ederim arkadaşlar.öncelikle ben anlık yazamıyorum,çünkü bebeğimle evde yalnızız ve biraz hareketli oğlum.
tüm hasta bebeklere de geçmiş olsun ayrıca.benim adım zühra..bebeğiminki de ege.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…