2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam aslım kolay gelsin size ev işi zor valla senin cadı gecekuşumu benim oğlkanda erken yatıyo ama geceleri hiç durmuyor 3-4 gündür bi bu geceuyuduk sabaha kadar gece1 keredoyurdum göbüşünü

aslıcım kolay gelsin canım yaa bayram bayram şu olanlara bak adacıkta huzursuz olmuştur ondan uyumuyordur bebe canım yaa

günaydın kızzzlar a.s.
nasılsınız bebelerim nasıl çok özledim hepinizi
bayramda kuzumla bol bol gezdik bizimki bayramda 200 yakın para topladı :) direk sigortasına yatırıcam onuda kendi kazandı nede olsa kaydirigubbakcemile3

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bu arada 7. ayımız doldu.. 8.aydan gün almaya başladık. Koca adam oldu tosbaam ya.. Zaman ne çabuk geçiyor. Daha dün kucağıma almamışmıydım :))

buketcim 7. ayınız hayırlı olsun canım zaman ne çabuk geçiyor gerçekten anlaşılmıyor Ada doğduktan sonra nasıl bu zamana geldik bilmiyorum zaman su gb akıp geçiyor artık hamileyken bi doğsada kucağıma alsam sevsem koklasam derdim bak kocaman oldular bile :)

canım Ali Tunam nasıl oldu geçtimi birazcık daha huysuzluğu nasıl düzelme var mı kıyamam ben ona yaa nasıl acımıştır kim bilir

bunları yeni çekindik bayram fotoları

yerim ben onu artistim benim ne şekersin sen öyle yaa
koca adam olmuş valla bu demedi deme yakında anne ben evleniyorumda der yakışıklım kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun
küçük diye üzülme minyon bunlar hayatım benimkide öyle kendinden küçükler bunun abisi ablası gb duruyor hele suratı avcum kadar bende çok uzuluyordum ama drumuz hiç üzülme dedi Ada gayet sağlıklı ve iyi dedi gelişimide çok güzelmiş ama minyon olucak dedi fark oyuzdenmiş ben 1.81 boyundayım eşim 1.85 boyunda bizim kız nasıl minyon olacak anlamıyorum gerçi kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun aksilikler başladımıydı hep üst üste olur yaa sıkma canını hayatım Ada iyi yaa boşver hepsi olur nasılsa
o geç uyuma huyu bizimkindede oldu valla bayramda çok dikkat etmeme rahmen uyku saatinde evde olmamıza rahmen bölük pörçük uyudu hep hiç görmediği kadar insan gördü bir günde acaba ondan mı oldu bende anlayamadım canım umarım eski uykularına devam ederler duzenlerı bozulmaz

günaydın mart anneleri..artık bende geldim.
alyada hasta bebekler kervanına katıldı.çok kötü ya.
şimdi burnu felaket hiç açamıyoruz.
siz ne yapıyorsunuz burnu tıkalı olduğunda

görümceme rica ettim ama pek niyeti yok şimdilik annemde bakalım ne olacak düzgün birini bulmam lazım ek gıdaya alıştıramadım bir türlü ne yapmalıyım

selam kızlar...benim kızımda hasta bebekler arasında..burun akıntısıyla başladık şimdi biraz öksürük kaldı çok şükür hafif atlattık yine..İlk hastaklığımızdı inşallah tekrarlamaz..
Hasta bebişlere geçmiş olsun.
Aslıcım sizede geçmiş olsun.zor iştir onlar..
Bu bayram sanırım çoğumuz hastalıkla uğraştık Gülşahcım sizede geçmiş olsun.
Esma ya bizim bebekler senin oğlanın yanında küçük kalıyorlar maşallah büyük abimiz o nerde o olur emrine amadeyiz :))

ayşincim çok geçmiş olsun canım havalar çok dengesiz kaloriferi yaksan yakılmaz kapasan kapatılmaz benimde ödüm kopuyor hastalanıcak diye dün bikaç kez öksürdü gerisi gelmedi neyseki

merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum.öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.ben de mart 2009 annesiyim.oğlum 5 martta doğdu.biz de bayramı hasta geçirdik.ilk defa hastalandı oğlum..cumartesi 40 a varan ateşi oldu.daha bugüne kadar burun akıntısı vardı.

bütün hasta bebeklere geçmiş olsun.benimkinin de burnu akıyor.akıntısı boğazına gidiyır kıcık ediyor onu.yorgunluk iştahsızlık var.gözleri mahmur.doktora götürmedim şimdiden alışmasın diye.iyi mi yaptım ateşi yok diye düşümdük.burun damlası ve 2 kere calpol veriyorum.siz ne veriyorsunuz?
züzü hoşgeldin.geçmiş olsun adın ne?bebeğin adı ne?
emda senin bebek bence minyon olamaz o sonradan fark atacak bence.biz uzun değiliz 50cm doğdu gebelikte çok iyi beslendim.şimdi de elimizden geleni yapıyoruz ama çocukta olacak iş biraz da neler veriyorsun beslenmesinde?doktorlarda hemşirede gayet iyi dediler ama yanına bir bebek durunca bizimki küçük kardeş durumuna düşüyor.benimki küçük diye stres oldum.büyümix aldım.pınar 6 ay devam sütü aldım cici bebe aldım.biberona alıştıracağım milüpayı sevmedi ne alsam bilmiyorum.ananesi tarhana yaptı ondan vercez.labne ve tereyağı da alcam.eti bebek ekmeği ve kaşık maması .günlük yoğurt ve kaşık maması da alayım diyorum.tabi yerse

Son düzenleme:
kızlar umarım bayramınız güzel geçmiştir.
Hasta bebeklerimiz varmış çok üzüldüm geçmiş olsun.
Bizde bugün 6. ay aşılarımızı olduk kontrole gittik.8200gr 70cm olmuşuz.Ek gıdalara bizde geçiyoruz artık çok mutluyuz :) Dişlerimiz yoldaymış.Dr bu ayı atlatırda öyle çıkarır işallah dedi.Bebekler diş çıkarırken bağışıklık sistemleri çok zayıflıyomuş.Eylül ve Mart ayları enfeksiyon bakımından çok riskli aylarmış.O yüzden bu ayı atlatır işallah dedi.

slm herkese ben geldim geçmiş bayramlarınızı kutluyorum.bu arada bebişimin ilk bayramının ilk günü kolu çıktı 2 saat ağladı yavrum sonra dr taktı yerine.o kadar gözyaşı boşuna aktı meleğimin

Süheyla canım buyuk gecmıs olsun.. nasıl anladınız cıktıgını ay kıyamam yaa..

ben bıraz gecmıse bakınayım ve rep vereyım :)

canım masallah Nisan'a.. Bu bilgiyi verdiğin iyi oldu. Dikkat edelim bu ay.

canım gecmıs olsun doktora neden goturmuyorsun?

hosgeldın buyuk gecmıs olsun.. kafalarını ayaklarını sıcak tutmak lazım havalar soguyor artık. oyle dıyorum ama benımkı devamlı mutfakda orda burda dolandıgı ıcın ellerı her zaman buz gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…