selam kızlar çok kötüyüm
eşimle kavga ettik şuanda barışmış olsak da ben kendimi yorgun bitkin tükenmiş hissediyorum
görüşürüz yine
ÖNCELİKLE DİLOŞUMUN doğumgününü kutlarım daha nice yıllara kuşum bizimdişimiz çıkıyor bu arada huysuzluk ve iştahsızlık dizboyu kızlar siz bebeleri yere bastırıyormusunuz bastırıyorsanız nekadarlıkken bastırdınız
aayy ne sinir bozucu bir durum yaa ozanda o saatlerde uyanıyor hep :Sslm saat sabahın 5i ve ecrin uyandı oyun oynuyo ya benim çok uykum var sapıttı bu kızzz offf
kimler gelmiş kimleerr esmacım özledim yaa. ben onun o koca poposunu ısırırım heeslm kızlarr ne yapıyorsunuz sizleri çok özledik batuş iyi emekleme çabalarında ama poposunu kaldıramıyo bizden bu kadar umarım sizde iyisinizdir ben yine uğrarım öpüyorum
bizde seni ösledik adaşımmgünaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben hafta sonları nete giremiyorum o yuzden sızden ayrı kalıyorum evde internet yok işte girebiliyorum ve çok özledim hepinizi a.s. a.s.
canım yaa ne zor depremi yaşamak bende büyük istanbul dempremlerini yaşadım çok korkunçtu inan ki hep düşünüyorum deprem olurda ev yıkılırsa allah korusun ozana ne yedircem suyu nerden bulcam ayy düşüncesi bile yetiyor. allahtan benim üst kat ahşap tavan aldığım gibi yukarı kaçarım herhalde. ayy kötü düşünmemek lazım yaa.inşallah canımcım opuyorumnanaktan cumadan beri giremiyordum siteye, hepinizi ayrı ayrı özledim, o kadar alışmışımki sizlere, kısa bi zaman oldu belki üye olalı ama yakınımdaki insanlardan daha yakınsınız sanki bana....
biliyorsunuzdur belki konyada deprem oldu, 4.7 ve 4.5 şiddetinde sonra da küçük küçük devam etti, cuma gününden buyana eşimin annanesinin müstakil, bahçeli evi var orda kaldık ben çok korktum, hem alışkın olmadığımız için hemde meriç olunca artık, eskidende olmuştu ama evden çıkmamıştım dışarıya bu seferde eve girmek istemedim, ilkinde alışverişteydik avm de yakalandık birden herkes kapılara koştu, meriç ezilcek diye çok endişelendimi ikincisindede sahuru yaptık tam bulaşıkları yıkarken oldu...
Allah kimselere yaşatmasın, herkesi korusun esirgesin....
bi kez daha anladımki artık yaşamak benim için çok daha önemli, meriç için, yıkıcı bi deprem deildi belki ama o anda bina yıkılırsa altında kalırsak meriç sıkışırsa susarsa acıkırsa ben ne yapcam nasıl koruycam onu diye psikolojim bozuldu o yüzden evde kalamadık bağlanamadımda siteye tekrar hepinize merhaba konyadan..... opuyorumnanaktan
ben onun o dillerini yerim Ozanda bıcır bıcır hiç susmuyo ama sokğa çıknca çıt yokgünaydın kızlar, Meralcim geçmiş olsun ist. da yaşayan biri olarak deprem korkusunu yakınan biliyorum ve aklımdan da çıkmıyo...
Dİlek ciğim doğum günün kutlu olsun... gördüm ki geçen yıllarını boşuna yaşamıyosun. güzel arkadaşlıklar, bitmemesini ümit ettiğim dosluklar katmışsın hayatına....hatırladığın en güzel günün kadar güzel bir ömür diliyorum...
kızlar Ela ayın 9 una konuşmaya başladı. genel itibariyle bağırıyo sürekli ama artık hecelere geçtik. dün de ilk kez tavuk eti yedi:) çokk sevdiiii fındığım... etçil olmasını istiyorum zaten:) 30 undan sonra etobur olabilir...
canım üzülme kavgasız tadı çıkmıyo beee.selam kızlar çok kötüyüm
eşimle kavga ettik şuanda barışmış olsak da ben kendimi yorgun bitkin tükenmiş hissediyorum
görüşürüz yine
Merhaba arkadaşlar; iki gündür kızım emmek istemiyor, başka birşey de yemiyor moralim çok bozuk, üstelik içime sinen bir bakıcıda bulamadım, sabah okula gittim ücretsiz izin dilekçemi verdim offfff ooof içim çok sıkılıyoooooo...
Özge seni çok iyi anlıyorum, atlatırsın inşallah...
Doğa6 ben bebeğimi bastırıyorum ama ben zorlamadım kendisi istiyor basmayı ama tabiki uzun süre değil 1-2 dakika ama sık sık tekrarlıyoruz. Acaba benim kızın da iştahsızlığı diş çıkarması mı? ama hiç diş çıkarma belirtisi yok.
Bebişlerimiz konuşmaya başlamış hadi hayırlısı öpüyorum tüm bebekleri...
yok canım ben konuşmadım derya ile ne dedi bak merak ettim. msne gel ayşinimhayırdır Aslı ne akapunkturu bu? ben de yaptırıyım mı?
evet yaylanmaları çokk komik ya bir de yana dönüp banu alkan gibi bakış atıyo bizimki... bi eli havada bi bacağı öbürünün üstünde hahahaha
Damla cım, Ela da öyle dışarda bağırmaktan daha güzel şeyler var tabi... bu arada erya ile msn de hiç konuştunmu benim hakkımda bişiler dedi mi sana. bana dedi deyerimseniben
bu arada yeni ifade buldum :hulya:
haydi kızlar kış geliyo bebişlerimize bişiler yapalım mı?( bere, kazak, atkı vs)
damlacığım ben zeytinburnu'da oturuyorum okulumda burda, bugün izin dilekçemi verdim ama anca bir dönem idare edebiliriz, ikinci döneme kadar inşallah birini bulurum. senin kuzunu kim bakıyo canım?
Selam bacılaaaarrr.
Bir-iki gündür keyifsiziz.. Dün akşamda ateşi 39 a çıktı tosunumun. Yinemi dişten acaba. Başka bir rahatsızlığıda yok gibi.. Bugünde çıplak dolaşıyo evde.akşama yine çıkmasa bari..
selam kızlar maalesef bizde düşme kazası gecırdık oglana mama hazırlıyodum babasını kaldırdım halbukı cocuga bakakoy dıye enlemesıne yatırdım yataga nasıl oldu anlamadım bi cıglık nasıl koştum yüz üstü düşmüş Allahtan ıslak mendıl vardı yerde galıba ona geldı yüzü yatak yükseklıgıde fazla ddegıl dı yüzü falan kızarmadı hemen agladı gectı ama canımdan can koptu hain babası uyumus kalmıs benım oglanda kaya kaya düşmüş heralde Allahım kımseye evlat acısı göstermesın inşaallahh
Tamam canım yazarım birazdan.buket bu tarıfını acıklamalı olarak mama tarıflerın paylasırmısın canım degişik tarıfler arıyorum
Maaşallah hamarat arkadaşım benim.. Bende attım domates buzluğa. Fasulyede koydum. Hatta az önce ocakta çevirdim birazdan tekrar poşetleyecem.biz iyiyiz bugün domates attım dondurucuya kışın afiyetle yemek için fasulya falan atacaktım ama eşim pek sevmiyor sadece domates atıcaz bu kış için haftaya da biraz daha yapıcam 17 buzdalabı poşeti menemenim oldu kış için. bu arada oğluma yemek yedir altını değiştir uyut derken baya uğraştırdı ama.
Oyyy kıyamam tatlı kuzuma.. Allah esirgesin. O konuşan dillerinide yiyim benselam kızalr nabersiniz
sabahtan beri 2 sefer girdim ama yazamadım ada izin vermedi :))
dün sabah adoşa mama yapıyodum yere bırakmıştım. nasıl çığlık atıyo amanın dedim koştum yuvarlanmış kafayı koltuğun köşesine vurmuş. bizim koltukların köşeleri tahtadan ve keskin. kociş uyanınca diğer odadaki koltuk takımıyla değiştirdik ama canımız çıktı :)
bu arada ada da anne dedi bikaç kez bi de dün kocişle sıkıştırdık mıncıklıyoduk adayı babbaaaaa dedi. uçtu tabi kocam sevinçten :))
Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.konyada deprem oldu, 4.7 ve 4.5 şiddetinde sonra da küçük küçük devam etti, cuma gününden buyana eşimin annanesinin müstakil, bahçeli evi var orda kaldık ben çok korktum, hem alışkın olmadığımız için hemde meriç olunca artık, eskidende olmuştu ama evden çıkmamıştım dışarıya bu seferde eve girmek istemedim, ilkinde alışverişteydik avm de yakalandık birden herkes kapılara koştu, meriç ezilcek diye çok endişelendimi ikincisindede sahuru yaptık tam bulaşıkları yıkarken oldu...
Allah kimselere yaşatmasın, herkesi korusun esirgesin....
bi kez daha anladımki artık yaşamak benim için çok daha önemli, meriç için, yıkıcı bi deprem deildi belki ama o anda bina yıkılırsa altında kalırsak meriç sıkışırsa susarsa acıkırsa ben ne yapcam nasıl koruycam onu diye psikolojim bozuldu o yüzden evde kalamadık bağlanamadımda siteye tekrar hepinize merhaba konyadan..... opuyorumnanaktan
Gözünüzaydın canım.. Cümlelerde kursun,şarkılarda söylesin hiç susmasın cimcimem.kızlar Ela ayın 9 una konuşmaya başladı. genel itibariyle bağırıyo sürekli ama artık hecelere geçtik. dün de ilk kez tavuk eti yedi:) çokk sevdiiii fındığım... etçil olmasını istiyorum zaten:) 30 undan sonra etobur olabilir...
İnşallah kısa sürer küslüğünüz.. Moral bozuk olunca öyle hissediyorsun canım benim. Barışınca geçecek bak üzme sen kendini emi canım.selam kızlar çok kötüyüm
eşimle kavga ettik şuanda barışmış olsak da ben kendimi yorgun bitkin tükenmiş hissediyorum görüşürüz yine
Diştendir umarım. Çünkü diş çıkarma zamanında benim oğlumda öyle olmuştu.Merhaba arkadaşlar; moralim çok bozuk iki gündür kızım emmek istemiyor, başka birşey de yemiyor , üstelik içime sinen bir bakıcıda bulamadım, sabah okula gittim ücretsiz izin dilekçemi verdim offfff ooof içim çok sıkılıyoooooo...
Ben geçen seneden akıllı ip almıştım atkı-bere için.. En kısa zamanda başlamak istiyorum.haydi kızlar kış geliyo bebişlerimize bişiler yapalım mı?( bere, kazak, atkı vs)
amin canım aminnÇok şanslısın damla, allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?