kızlar ben arkadaşımızın topıc açtığı hamile bendim.itiraf ediyim.6 aylık bi kızım var ve hamileyim aldırcaktım kararlıydım.arkadaşlarımın fikirleri beni güçlendirdi.şimdi 6 haftalık hamileyim ve sanırım doğurcam.herkeze çok teşk ederim. kızlar çok teşk ederim iyiki varsınız.seyenizde fıkrım değiştii inş 3 ay boyunca değişmez yine kaydirigubbakcemile5
yasemin bu konuda en çok ben mutlu oldum sanırım günlerdir dua ediyorum aldırmaman için.sonuna kadar arkandayım her konuda.herşey çoooook güzel olacak...ayy şimdi sen iki çocuk annesi hemde genç hemde hala güzel mi olacaksın a.s ya ben ya ben? 29 yaşındayım daha elde var bir.bu büyüyecekteee kardeş yapıcamdaaa offf 40 olurum o zamana kadar,yok yok bende beklemiyim hemen geliyorum arkandan :roflol: düşünsene benim yaşıma geldiğinde yani 29 olduğunda sen yan gelip yatıyor olacaksın iki tane yetişmiş çocuğun olacak.istediğin yeri gez istediğin işi yap.çocukta yap kariyerde kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum çok zor hasta olmak bebişe de geçcek diyevaklı çıkıyo insanın elama dikkat et annesiigünaydın kızlarsenağlama ben çok hastayımm... kızımı 3 gündür emzirme dışında yaklaştıramıyorum yanıma. maske kullanıyorum. gözlerim, burnum akıyo,başım ve boğazım ağrıyo, halsizim...
Ela yı yere bırakıyorum babası gelene kadar mızırdanıyo...
bugun annem gelecek ama kaçta bilmiyorum.dikkat edin çok feci yapıyo bu dönem gribi.....
benimle kardeşimin arasında da 14 ay var çok güsel oluyo yasemincim. annemde ilk baş zor oluyor sonra rahatsın diyor. sağlıkla kucağına al bebişini. portakal yersin gene bol bol canım yaa ne günlerdiii (bu arada benfenci damla)kızlar ben arkadaşımızın topıc açtığı hamile bendim.itiraf ediyim.6 aylık bi kızım var ve hamileyim aldırcaktım kararlıydım.arkadaşlarımın fikirleri beni güçlendirdi.şimdi 6 haftalık hamileyim ve sanırım doğurcam.herkeze çok teşk ederim. kızlar çok teşk ederim iyiki varsınız.seyenizde fıkrım değiştii inş 3 ay boyunca değişmez yine kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol: 2 sene sonra bendeee bekleyin beni oğlum 3 yaşındayken kardeşine kavuşcakyasemin bu konuda en çok ben mutlu oldum sanırım günlerdir dua ediyorum aldırmaman için.sonuna kadar arkandayım her konuda.herşey çoooook güzel olacak...ayy şimdi sen iki çocuk annesi hemde genç hemde hala güzel mi olacaksın a.s ya ben ya ben? 29 yaşındayım daha elde var bir.bu büyüyecekteee kardeş yapıcamdaaa offf 40 olurum o zamana kadar,yok yok bende beklemiyim hemen geliyorum arkandan :roflol: düşünsene benim yaşıma geldiğinde yani 29 olduğunda sen yan gelip yatıyor olacaksın iki tane yetişmiş çocuğun olacak.istediğin yeri gez istediğin işi yap.çocukta yap kariyerde kaydirigubbakcemile3
SElam kızlar! GEcmısı okuyamadım hıc!
bır haberdar edeyım dedım
ben türkıyedeyım
2hafta sonra tekrar vıyanadayım
tekrar dönücem aranıza!
Hepınızı öpüyorum
canım hayırlı olsun harika bi karar almışsın tebrik ederim biz de ada ilk doğduğunda düşünmüştük şimdi bu kadar zorlanıyoruz 2. çocuğu geç bırakırsak aynı sıkıntıları bidaha mı yaşıcaz naapsak diye de benim eşim daha askere gitmedi o yüzden mecbur 6-7 sene sonra yaparız 2. bebişi :)gerçi ada kazayla doğdu belki 2. de gelebilir kazayla kaydirigubbakcemile3kızlar ben arkadaşımızın topıc açtığı hamile bendim.itiraf ediyim.6 aylık bi kızım var ve hamileyim aldırcaktım kararlıydım.arkadaşlarımın fikirleri beni güçlendirdi.şimdi 6 haftalık hamileyim ve sanırım doğurcam.herkeze çok teşk ederim. kızlar çok teşk ederim iyiki varsınız.seyenizde fıkrım değiştii inş 3 ay boyunca değişmez yine kaydirigubbakcemile5
aklımdaydın dün canım hoşgeldinSElam kızlar! GEcmısı okuyamadım hıc!
bır haberdar edeyım dedım
ben türkıyedeyım
2hafta sonra tekrar vıyanadayım
tekrar dönücem aranıza!
Hepınızı öpüyorum
benim arkadaşım da uzun süre sadece gece emzirdi sütü kesilene kadar belki karakuzu da bırakmaz geceleri emer. evet canım ya tüm çalışan annelere allah sabır versin ve de kolay gelsinsealmsız girdim kusura bakmayın canlarım,
bugün toplantımız vardı 4 te çıktım kafam şişti. oğlum anneannesiyle kaldı yaramazlık yapmamış güzelce mamsını yemiş oynamış geldim beni hiç takmadı bile. ozan sadece geceleri emiyo artık bırakmaz inşallah bıraksa da dert değil artık 6 ay emebildiğine şükrederim. insan ne çok özlüyor bebeğini çalışırken yaa allahım tüm gün çalışan annelere yardım etsin öğretmenlik gibisi yok allaha şükür yarım gün birlikteyiz oğlumla.
ya Ozanın çığlığı evi dolduruyor ya bayılıyorum ev onun sesiyle şenleniyo. kuzum yavrum özledimm bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?