merallcim tşk ederim yemeğimiz güzel geçdi ama sonrası kötü oldu kızım rahatsızlandı mafoldumbendünden beri sürekli kusuyor ve hiç susmadan ağlıyorsenağlama uyumuyor:1shok: mideyi üşüttü herhalde nane çayı verdim biraz içti karnına da azıcık viks sürdüm şimdi biraz rahatladı uyudu inşallah da uyur çok yoruldum ya hiç birşey yapmadım ama kız yetti doğrusu
yarında yatılı misafirlerim var amcamın kızının torunu eskişehiri kazanmış kayıt yaptırmaya gelicekler bende kalıcaklar bikaç gün inşallah yarına iyileşir yaaa dua edin kızlar ne olur bebişim iyi olsun:ecrin_bebek::Saruboceq:
kızlar yaa başkalarının dediklerini lütfen kulak asmayın biliyorum insanın kafasına takılıyor ama bu çocuklarının annesi biziz ve onları bizden başka kimse ne iyi tanır nede daha fazla iyiliğini düşünür.
emin olun annelik içgüdüsü bize hep en iyisini yaptırır.
takmayın sallayın gitsin hayat güzel yaşam güzel bebeklerimiz dahada güzellllll
sen ne bileceksin annesimisin ki onun :roflol:sanada günaydın tatlım, katılıyorum sana vereliniortak bizlerden daha iyi kimse bakamaz onlara, insanlar hep böle malesef, mutlaka yapacakları bi yorumları vardır, yorummatik bunlar naniknanik
meriçte kayınvalidemde hiç durmaz ne evinde ne kucağında kadıncağızın yapmadığı kalmaz mızırdanır hep, bende durmuyor demezde ya açtır meriç ya da uykusu var bunun der :))) oysa alakası yok evde yeni uyanmış ve yeni doyurmuştur karnını...
sen ne bileceksin annesimisin ki onun :roflol:
o kesin ya açtır ya uykusu vardır yeni uyanmış ve yemiş bile olsa allah allahhhhsırnaşık şey
önemli deil canım bende senin adını hatırlamıyorumozokuncum saol tatlım kusura bakma ben fazla giremediğim için isimleri pek bilemiyorum buarada herkese günaydın
günaydım tatlıım :1hug:hepinize herkese günaydınnnnnnn, gününüz güzel geçsin, hep iyi haberler alaım bu gün inşallahhhh, bebişlerimizin sağlıkları huzurları yerinde olsun....
kocaman öpüyorum hepinizi
saol tatlım evet çok şükür bişeyi yoközgecim çok üzgünüm ama genelde böyle devam edicek işler çok olmazsa 3-3.30 gb çıkıyorum 1.5 saat yol sürüyor zaten 5 yıl boyunca atamamda yok 4 yıl burdayım bide
işimi seviyorum ama kızımıda çok özlüyorum işteyken kokusu burnuma geliyor bi kötü oluyorum bazen komik halleri gözümün önüne geliyor bende gülüyorum bu sefer herkes bana bakıyor noluyor bu kıza diye durup dururken gülüyor diye napıcamı şaşırdım yani
ayrıca özgecim sizede geçmiş olsun kıyamaz teyzesi kuzusuna doktorlar bazen böyle insanın yüreğini ağzına getiriyor neyseki önemli bişey çıkmamış canım
sanada günaydın canım a.s.günaydın güzel mart bebeklerinin fıstık anneleriii
alışır o da annesi bak aslını kızı da ilk başlarda öyleydi işten yarım saat geç gitse trip yapıyodu şimdi alıştı. aslı 1 hafta şehir dışına bile gitti kızımın adaşı da alışır annesikızlar dün ada bana geç gittiğim için gene trip attı ne yapıcagımı şaşırdım annaneye dedeye bakıcısına gülüyor bana gelince kafasını çeviriyor hiç yüzüme bile bakmıyor 2 gündür böyleyiz eve gittiğimde tüm işleri bırakıyorum yemek bile yapmıyorum ada ile ilgileniyorum ama olmuyor umarım bu böyle devam etmez ederse ne yaparım bilmiyorum :Saruboceq: :sinifsinif:
hoşgeldin canım nerlerdesin yahuUzun bir aradan sonra sahalardayım :)
Herkeze günaydın ve güzel bir gün diliyorummm zemuszemus
ya aynen bizimkiler de öyle çocuğu saatli doyuruyorum onların kucağında ağlayınca bunu karnı aç diyolar hemen ben diyorum saati var şimdi acıkmaz daha versem de yemez ondan sonra da laf sokuyolar bana çocuğu aç bırakıyosun diyeklava: aç bıraksam nasıl 8400 gr oldu acaba bu ayında daha
Uzun bir aradan sonra sahalardayım :)
Herkeze günaydın ve güzel bir gün diliyorummm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?