2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa başkalarının dediklerini lütfen kulak asmayın biliyorum insanın kafasına takılıyor ama bu çocuklarının annesi biziz ve onları bizden başka kimse ne iyi tanır nede daha fazla iyiliğini düşünür.
emin olun annelik içgüdüsü bize hep en iyisini yaptırır.
takmayın sallayın gitsin hayat güzel yaşam güzel bebeklerimiz dahada güzellllll

canım çok geçmiş olsun, zor oluyor bebekler hastayken biliyorum insanın eli ayağına karışıyor, birde üstüne ağlarlarsa mafoldumben, benim oğlumda rahatsızlanmıştı bi ara kusuyordu sürekli ama ona benden geçmiş rahatsızlık, bende çok zorlanmıştım o dönem çok geçmiş olsun canım tekrar, misafirlerinede sölersin sana yardımcı olurlar

sanada günaydın tatlım, katılıyorum sana vereliniortak bizlerden daha iyi kimse bakamaz onlara, insanlar hep böle malesef, mutlaka yapacakları bi yorumları vardır, yorummatik bunlar naniknanik
meriçte kayınvalidemde hiç durmaz ne evinde ne kucağında kadıncağızın yapmadığı kalmaz mızırdanır hep, bende durmuyor demezde ya açtır meriç ya da uykusu var bunun der :))) oysa alakası yok evde yeni uyanmış ve yeni doyurmuştur karnını...

sen ne bileceksin annesimisin ki onun :roflol:
o kesin ya açtır ya uykusu vardır yeni uyanmış ve yemiş bile olsa allah allahhhhsırnaşık şey

kızlar dün ada bana geç gittiğim için gene trip attı ne yapıcagımı şaşırdım annaneye dedeye bakıcısına gülüyor bana gelince kafasını çeviriyor hiç yüzüme bile bakmıyor 2 gündür böyleyiz eve gittiğimde tüm işleri bırakıyorum yemek bile yapmıyorum ada ile ilgileniyorum ama olmuyor umarım bu böyle devam etmez ederse ne yaparım bilmiyorum :Saruboceq: :sinifsinif:

ozokuncum saol tatlım kusura bakma ben fazla giremediğim için isimleri pek bilemiyorum buarada herkese günaydın
önemli deil canım bende senin adını hatırlamıyorum benimki özge a.s.

hepinize herkese günaydınnnnnnn, gününüz güzel geçsin, hep iyi haberler alaım bu gün inşallahhhh, bebişlerimizin sağlıkları huzurları yerinde olsun....
kocaman öpüyorum hepinizi
günaydım tatlıım :1hug:

saol tatlım evet çok şükür bişeyi yok
ya çalışan anne olmak çok zor dicek tek kelime bile bulamıyorum.bazen diyorum evde oturmaktan çok sıkıldım keşke işe başlasam çalışsam falan ama belki 1-2 gün raat ederim sonra ben de çok özlerim kuzumu

günaydın güzel mart bebeklerinin fıstık anneleriii
sanada günaydın canım a.s.

alışır o da annesi bak aslını kızı da ilk başlarda öyleydi işten yarım saat geç gitse trip yapıyodu şimdi alıştı. aslı 1 hafta şehir dışına bile gitti kızımın adaşı da alışır annesi

canım öğlenleri süt izni için bende gittiğimce benimde yüzüme epeyce bi bakmıyor meriç, sonra öpüp kokluyorum konuşuyorum barışıyoruz, sanırım küsüyorlar bize...
allah yardımcın olsun canım seninde, zor tabi bakıcıyı bizden çok görüyorlar bütün gününü kaçırıyoruz bebeişlerimizin... büyüseler dahada zor olacak, oda arkadaşım bana öle diyor, onunda 5 yaşında oğlu var, kapıyı yüzüne kapatacak, ben gelmiyorum burda kalcam diyecek, ya da tam tersi nerdesin sen diye saatlerce ağlıycak diyor

ya aynen bizimkiler de öyle çocuğu saatli doyuruyorum onların kucağında ağlayınca bunu karnı aç diyolar hemen ben diyorum saati var şimdi acıkmaz daha versem de yemez ondan sonra da laf sokuyolar bana çocuğu aç bırakıyosun diye klava: aç bıraksam nasıl 8400 gr oldu acaba bu ayında daha

Uzun bir aradan sonra sahalardayım :)
Herkeze günaydın ve güzel bir gün diliyorummm zemuszemus

evet ya benim birlikte çalıştığım bi arkadaş vardı karı koca çalışıyolar çocuklar bakıcıda. sabah işe giderken anne noolur bugün gitme benimle kal 1 güncük diyomuş ya insanın yüreği parçalanır allah sabır versin bütün çalışan annelere

özge istedigin sitenin adresini repden verdim canım ben yaptırdım çokk memnuum hep ütülesende yazısı silinmiyorr tecrube sabittir :)

kayıplara karıştım özge yolumu bulamıyorum :roflol: çek çıkar beni şu karışıklıklardan :)))

canım günaydın öncelikle, onların kucağında ağlayınca konduramıyorlar bizde ağladı demeyi kendilerine bence... bide benim kayınvalidemin şöle bi durumu var çok sıkıştırıyor meriçi, sevilir tamam lafım yokda, sevmek ayrı üzmek ayrı, çocuk mahvoluyor sonrada başlıyor yaygaraya... gitmek istemiyor bidaha...
yemek konusunda benimkilerde öle, ya sütüm yoktur, ya yaramıyordur kaydirigubbakcemile3 meriç ek mama yemez az bi çorba içer oda son 15 gündür, hep anne sütüydü 8700 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…