2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar.. Bugün doktora gittim. Ortopediye. Omiriliğimde sürekli bir ağrı olduğunu söyledim. Röntgen istedi.
Sonuç : Kemiğimde eğrilme varmış. Bir merhem ve bir ağrıkesici verdi. Birde egzersiz broşürü verdi.. Sıcak tutacakmışım,terim sırtımda soğumayacakmış.. vs..

geçmişolsun buketcinm de krem nasıl etki edecek onu anlamadım
fusuncum, eltim makinada mayalıyodu ama yine cıvık oluyomuş.

canım bildiğim kadarıyla eğrilik düzelmiyo annemdede var.Sadece ilerletmemeye bakıcaksın.Terleyip teri sırtında soğutmıycaksın.Ağır taşımıycaksın falan filan....

Ben yoğurt makinası kullanıyrm iyide oluyo çokda eski bir makine yengem verdi ve işe yarıyor ısısının sabit kalması gerekiyor o yüzden yoğurt makinasını öneririm zaten çok katı olamsını beklemeyin yoğurdu hazır yoğurtlarda bi ton katkı maddesi ile o hale geliyo yoğurtlar ev yoğurdu zaten kaskatı olmuyor hiçbir zaman ,geceden yapıp sabah dolaba koyuyorum ikindide veriyorum yoğurdu yemiyor o ayrı.

moralim sıfır yarın okul başlıyor kuzumu bırakıcam ilk kez ne zor allahım hep ağlıyor beni istiyor damla sen neyapıcaksın

canım çok geçmiş olsunn yaa. acil şifalar diliyorum
valla ben 26 ağustosta gittim doktoruma kontrol için smear testi yaptı haklısın ihmal etmemek lazım.
aramıza hoşgeldin .
bebişini allah bağışlasın dediğin gibi allah yardımcımız olsun hem bebelerin hemde bizimm
canım çok geçmiş olsun.
selam kızlar aylar sonra nöbet tutuyorum arkadasım yerıne gönüllü özlemişim valla tabi oğluşuda özluyorum evım yakın Allahtan devamlı getırıyolar sizlerden ne var ne yok selamlarrr
ayy ama iyi geliyor değil miii çalışmak ben ozan 40 günlükken gitmiştim kursa eşimin yerine eve geldiğimde göğüslerim dolu dolu olmuştu rahatlamışım
hayırlı yolculuklar sibelimm.
canım misafirlerim gelecekti ve ev temiz değildi o yüsden yaptım ee misafir çok olunca gene battı onları da kadın yapcak hihihihi
merak etme canımm herşey yolunda gitcekk.
geçmiş olsun aman dikkat bende gitcem bel için ağrıyo çok yaa.
moralim sıfır yarın okul başlıyor kuzumu bırakıcam ilk kez ne zor allahım hep ağlıyor beni istiyor damla sen neyapıcaksın

canım annem bakcak benim okulum 2 sokak aşağıda 1 saat durup gelirim eve bizi fazla sıkmazlar okulda

QUOTE=sheylaa;8800777]süzme yoğurt ekşi yapabilir içine bir tutam şeker ilave et yaparken ahu...[/QUOTE]

bana dedin sanırım canım ben ahu değilim

merhabalar kızlar günaydın
giremedim kaç gündür özledinizmi beni :))
internet gitti dün akşama doğru anca gelip düzelttiler
geçmişi okucam bi ara ama şimdi deil :))

geçmiş olsun buketcim bende bir ara belimi göstericem bakalım neler çıkcak
Sağol canım. İhmal edip duruyordum.

geçmişolsun buketcinm de krem nasıl etki edecek onu anlamadım
Sağol canım. Valla bende anlamadım orasını ama kullanıcaz bakalım.

canım bildiğim kadarıyla eğrilik düzelmiyo annemdede var.Sadece ilerletmemeye bakıcaksın.Terleyip teri sırtında soğutmıycaksın.Ağır taşımıycaksın falan filan....
Desene 1 çocuk doğurdum yamuldum kaldım.

geçmiş olsun aman dikkat bende gitcem bel için ağrıyo çok yaa.
Sağol canım.. İhmal etme inşallah geçici birşeydir.

cuma günü oğlumu dr.a götürdüm kızlar, maşallah hiç bi sorun yok, 71 cm ve 8.700 olmuş, artık kendi başına çok rahat oturabiliyor, dr. muayene ederken sürekli kalkmak istedi :)))))
Allahım hepimizin çocuklarını analı babalı büyütsün, sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…