2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam,
iyiyiz canıım sağol sen nasılsın ali tuna nasıl?
gülşahda kistler oluşmuş pkoluydu ya eskiden,
buketin belinde eğrilme varmış bunun dışında herhangi bişey yok bildiğim kadarıyla

saol esmer şekerin annesi.
Gülşah'a ve Buket'e kocaman geçmiş olsun. Allah kimseyi sağlık problemiyle karşılaştırmasın.

Ay aslında benimde iki tane küçük çikolata kistim var onlar ne oldular doğumda gittiler mi acaba bi baktırsam iyi olacak

cevaplarınız için hepiniza teşekkür ederiz teyzeleri, onları büyürken görmek dünyanın en güzel duygusu, bütün dertler sıkıntılar yorgunluklar onların böle sağlıklı gelişimlerini izlerken kayboluyor, bizler çok şanslıyız, evlatlarımız var, bizlere "anne" olmayı yaşatan minicik bebişlerimiz var.... kaydirigubbakcemile2

kızlar bu arada 8 kilo vermişim bugün tartıldım çook sevindirik oldum :)))
dün kayınpederle kayın valideye adayı gösteriyoduk msn den kayınpeder farketti kilo verdiğimi webcam den çok hoşuma gitti :)

canım çok sevindim, dilerim hepimiz en kısa zamanda hedeflediğimiz kiloya ulaşırız, bende doğumdan bu yana 15 kilo kadar verdim, 68 im şu anda 58 le hamile kalmıştım... ama son 2 haftadır tartılmıyorum ramazan dolayısıyla briaz daha gitmiş olabilir, gecede kalkınca sahur için zorlanıyorum

kızlar çıkıyorum bende oğlumu bakıcısından alıp eve geçicem, sonrada iftar hazırlıkları, hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın hayırlı iftarlar şimdiden

canım çok sevindim, dilerim hepimiz en kısa zamanda hedeflediğimiz kiloya ulaşırız, bende doğumdan bu yana 15 kilo kadar verdim, 68 im şu anda 58 le hamile kalmıştım... ama son 2 haftadır tartılmıyorum ramazan dolayısıyla briaz daha gitmiş olabilir, gecede kalkınca sahur için zorlanıyorum
teşekkürler tatlım seninde fazla bişey kalmamış

Son düzenleme:
geçmişe hiç bakmadan aklımdaki bişeyi yazmak istedim. dilemim21 canım sen bu mart annelerini çok sıkıcı bulup konu eklemek için mi görevlendirildin? sen geldin başlık bölümü şenlendikaydirigubbakcemile3

kızlarr ekk gıdalarla ilgili topigede yazdım ama bide burda sorayım dedimm ben bu yoğurt mayalama işini bi türlü beceremedimm mamayla yaptım olmadı sütle yaptım olmadı.. hazır yoğurt versem ne olur kiii.. veren varmı öyleee

kızlarr ekk gıdalarla ilgili topigede yazdım ama bide burda sorayım dedimm ben bu yoğurt mayalama işini bi türlü beceremedimm mamayla yaptım olmadı sütle yaptım olmadı.. hazır yoğurt versem ne olur kiii.. veren varmı öyleee

ben de beceremedim canım aynen.. ben hazır yoğurt vermeyi düşünmüyorum...

kızlar yoğurdu iyi tutanınız varsa hangi süt hangi maya kullanıyosunyz ve ölçü hakkında bilgi verir misiniz?:utangac:

pınar süt ve danone yoğurt kullanıyorum mayalamak için
250 cc kadar süte 2-3 tatlı kaşığı (tepeleme)yoğurt koyuyorum ama 4 saat yetmiyor 5-5.5 saat kadar bekletin iyice sarın ve rüzgar falan almayan kuytu bi köşeye koyun
ben balkon kapısının önünde mayalıyodum olmuyodu bi türlü annem rüzgar görmesin dedi ne alaka bilmem ama gerçekten kuytuya koyunca tuttu :) daha sıcak oluyo ondan heralde.
meralcim profilde en altlarda kilo doğum takip çizelgesi yazıyo oraya kopyalıcan

Back