Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam,
iyiyiz canıım sağol sen nasılsın ali tuna nasıl?
gülşahda kistler oluşmuş pkoluydu ya eskiden,
buketin belinde eğrilme varmış bunun dışında herhangi bişey yok bildiğim kadarıyla
sağol canım bizde iyiyiz ohhh maşallahh oğluna sen de bir ticker yapsana oğlun ne kadarlık bizde takip edelim(
kızlar bu arada 8 kilo vermişim bugün tartıldım çook sevindirik oldum :)))
dün kayınpederle kayın valideye adayı gösteriyoduk msn den kayınpeder farketti kilo verdiğimi webcam den çok hoşuma gitti :)
gülşah ban mı yedi ?
teşekkürler tatlım seninde fazla bişey kalmamışcanım çok sevindim, dilerim hepimiz en kısa zamanda hedeflediğimiz kiloya ulaşırız, bende doğumdan bu yana 15 kilo kadar verdim, 68 im şu anda 58 le hamile kalmıştım... ama son 2 haftadır tartılmıyorum ramazan dolayısıyla briaz daha gitmiş olabilir, gecede kalkınca sahur için zorlanıyorum
kaydirigubbakcemile5vereliniortakalkisalkisalkisgeçmişe hiç bakmadan aklımdaki bişeyi yazmak istedim. dilemim21 canım sen bu mart annelerini çok sıkıcı bulup konu eklemek için mi görevlendirildin? sen geldin başlık bölümü şenlendikaydirigubbakcemile3
geçmişe hiç bakmadan aklımdaki bişeyi yazmak istedim. dilemim21 canım sen bu mart annelerini çok sıkıcı bulup konu eklemek için mi görevlendirildin? sen geldin başlık bölümü şenlendikaydirigubbakcemile3
kızlarr ekk gıdalarla ilgili topigede yazdım ama bide burda sorayım dedimm ben bu yoğurt mayalama işini bi türlü beceremedimm mamayla yaptım olmadı sütle yaptım olmadı.. hazır yoğurt versem ne olur kiii.. veren varmı öyleee