2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GünAYdıN Mart AnnİşlEri BeN CADI AlaZ AdA İyi Bİr GÜN DİlEriM SizE

günaydın kızlar ben bakıcı buldum çok mutluyum iyi bir kadına benziyo inşallah ertuğda seversırnaşık şey

günaydın tuğbacım, bakıcı bulduğuna çok sevindim canımi, bebekler kısmetli olur, iyi bir insandır canım içini ferah tut

Tuğba hayırlı olsun bakıcın ....
eve mi gelecek nasıl anlaştınız bakıcınızla bir de bakıcının da ailesi önemli benden söylemesi :)))
ben sık iş seyahatlaerine çıktığım için kızım ben seyahatteyken bakıcımızda kalıyor bakıcının eşi ve çocuğu da ilgileniyorlar Ada ile :)) inşallah iyi olur siz de benim gibi anlaşırsınız bakıcınızla oğlun da sever umarım ilk zaman alışmakta zorluk çekebilir doğduğundan beri annesiyle olmaya alışmış çünkü :))ama hepberaber üstesinden gelirsiniz

dün akşam evde uğraş uğraş bi türlü oğluşumun resmini avatarıma yükleyemedim, profil resmine yüklenmiş, orda duruyor kuzucumun resmi... bu işi bi anlayamadım bütün sölenenleri yapıyorum yine olmuyor yine olmuyor ((((

kızzzlaaarrrrrrrr hepinize GÜNAYDINLARRRRR

damlacım ada da öyle başında birileri olacak illa ki iş yaptırmıyor bana bi de çalışıyorum hafta sonları halimi bir görmelisin bide bizimkinin nerdeyse hiç gündüz uykusu yok gecelere güzel uyuyor gündüz yarımşar saat 3-4 defa uyuyor evi temizlerken bi halimi göreceksin

canım kızım 3 aylıktı emmeyi bıraktı bırakmadan önce bir inatlaştık ki kızımla ahlatamam çok ağladı onunla bende ağladım emsin diye saatlerce uğraştım ama nafile o gün anladım ki çocukla inat edilmiyor her şekilde kazanıyorlar 3 aylıktan beri mama ve ek gıda yiyiyor keşke emseydi ama olmadı

kızlarrrr şimdi Ela yı köpek duruşu yaparken gördüm yaylanıyodu. sonra düştü:) sanaırım emeklemeye de başlar. bekle Nisan biz geliyoruzzzzzhahahahahah

canım hayırlı olsun benim mürdüğüm de öyle yaparken emeklemeye başlamıştıkaydirigubbakcemile3 çok şeker oluyorlar

minocum 6. diş ha maşallah canım bizde daha siftah bile yok kaydirigubbakcemile3 gerçi elime sertlikler geliyor eli sürekli ağzıında ve salyası şapır şapır dışarda ama daha bişey yok bakalım

günaydın kızlar ben bakıcı buldum çok mutluyum iyi bir kadına benziyo inşallah ertuğda seversırnaşık şey

hayatım çok sevindim umarım gönlüne göre birisidir bizim bakıcıdan çok memnunun bakıcı işleri çok önemli ve hassas bir konu işallah sizinkide öyle çıkar canım

kızlar çok teşekkürler sizinle paylaşmak çok güzel daha da mutlu oluyorum:)

Aslıcım çok haklısın ailesini tanıcam inşallah görüşcem daha bi tane kızı var 9 yaşında ertuğla oynar o da iyi oldu. ama arada bir getircek kızını benim evimde bakcak ertuğ uyuyunca birazda iş yapcak çok iyi oldu benim için bıkmıştım babanneden ananeden düzenimiz olcak artık..

Tuğba gözün aydın canım işallah memnun kalırsınız.

Ay Adama bak kız annenin çantasında neler var ruj filan bulda sür heryerine :)

Herkese güzel bir gün diliyorum kızlar

kızlar dün gece neler oldu, 3 buçukta uyanddım daha doğrusu meriç uyanıdırdı beni :))) güzelce kocişe sahur hazırlayım dedim, 4 yıldır maşallah her sahura kalkmıştık, bunada kalkttımda gerçi... ocağa patates koydum haşlansın diye, lavaşın arasına sarıp yemesini çok seviyor eşim yeşillikle, çayı demledim, sofrayı hazırladım, suları, sütleri bardaklar bile koydum, patates henüz pişmemişti 5 dakika içeriye gireyimde pişsin demiştim, koltuğun üstünde uyumuş kalmışım, bi uyandım saat 5, sahur vakti geçmiş, ezan okunmuş, patatesin dibi tutmuş:))) son anda kurtardım allahtan.... koştum eşimin yanına o da meriçe sarılıp uyumuş kalmış, aç tutuyor bu gün anlayacağınız kocişşim çok üzgünüm... o kadar hazırladığıma mı yanayım, kocişin aç kaldığına mı((( şeytana uydum nefsimehakim olamadım, 5 dakika diye yattığım uyku nelere mal oldu (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…