2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen var yaaaaaa sen beni tanımıyosun kız benim kafam çok karışık mesela sana örnek vereyim benim msn de sibel ingilizce öğretmeni ve ingiltere de yüksek lisans yapıyor.aslı ise nerde çalışıyor belli değil avukat olduğundan ve istanbulda yaşadığından şüpheleniyorum.tuba ise izmirde yaşıyor mts.ve neden adıyamana gittiği meçhul :roflol: yani seni diğer ayşinle karıştırmışım çokmu naniknanik

süheylaaa neredesin giiii ????? off off yaa canim cok sIkkIN bütün kötü haberler beni buluyo ya anlamadim neden ki??

ayşincim bidenem geçmiş olsun canım,
deryam canım idilim iyi kilo almış maşallah teyzesi yesin onuu,
sibelcim noldu bebeğemm

Bosverin kizlarr yaaa :bbo:

jaa Süheyla almanca yazdim gii cocugum emmek istemiyor diye birtane kadin yazmiski 5.aydan 6.aya gecerken oglum emmek istemiyordu doktorumda bir türlü yardim edemiyordu felan diye ona kadinlar degisik emzirme pozisyonlari denemesini söylemisler ...
1 tanesi mesela : sen uzan yanina uzandir
veya kol altindan emzirmek ay pozisyonu bulsam koycam buraya dur ariyorum...

ahanda buldummmmm

babycenter alintidir :)

Son düzenleme:
Lazanyacım sağol sen 1 hafta ayrı kalmıştın bebenle dimi ?nasıl geçti fazla giremyrum bebekten okuyamıyrum geçmişi kusura bakma ,annetuğba sende sağol evet 6. dişimiz patlamak üzere ek gıdaya geçtik sadece anne sütü emiyordu 1 haftadır yoğurda başladık son2 gündür yemiyo sebze çorbasınada başladım patates,havuç,pirinç diliyle dışarı itiyo alışma evresi heralde ne zormu daha şimdiden acaba yemiycekmi diye üzülmeye başladım çok zor çok,kocamda izmire gitti pazar döncek yalnızız kuşumla.

ay niye zakkumun kökü arkadaşım benim noldu neden herkes bana küs bugün yaaa

neyse bu kadar karıştırmışsın demek:) yine ben yırtmışım desene:)

Ayşinim bu arada çok özlettiniz kendinizi görüşelim yahu..

Süheyla Ayşin küstüyse bende küstüm zemuszemus

görüşelim güzelim, nasıl isterseniz...dediğim gibi geçtiğimiz günlerde pek bakamadım. bundan sonra aksilik çıkmazsa yanınızdayım...

:lepi: Melek de küstüüüüüüüüü:roflol: taraftar toplayacağım kız senin inadına
sağol Melekciğim..

süheylaaa neredesin giiii ????? off off yaa canim cok sIkkIN bütün kötü haberler beni buluyo ya anlamadim neden ki??
hayırdır canım umarım çabuk halledilebilecek birşeydir...

Ayşincim yüzleşelim canım :)

sengözlerimebaksanab

ayşincim bidenem geçmiş olsun canım,
deryam canım idilim iyi kilo almış maşallah teyzesi yesin onuu,
sibelcim noldu bebeğemm

sağol canım benim... e tatil bitti artık daha sık görücez dimi seni ve kuzumuzu?

Sibelcim gösterdiğin pozisyonlardan sadece koltukaltından sıvışma şeklini uygulamadım. haa sadece ilk zamanla çatlaklardan dolayı 2-3 defa yaptım ama zordu. şimdik büyüdüler. ama tavsiye ederim yatarak emmeyi çok seviyo Ela. deneyin kızlar. ben yoruluyorum biraz ama olsun yeterki emsin.

Son düzenleme:
minocum maşallah kuzunaaa 6. diş he bizde bir tane bile yok.
babanız yanınızda değilmiş çok zor oluyor yalnız bakmak yaa allah yardımcınız olsunn

canım evet pazartesi döndük zaten aktifim artıkınnn 29 ağudtosta düğün var bir ara gene kaybolcam ama 2-3 gün falan. maşallah elaya anlattıklarına çok güldümm

Aysincim bende hep uzanarak emziriyorum sezeryanlilar icin en uygunu zaten bu ben cogunlukla evde oldugum sürece hep uzanarak emzirdim .... halende öyle cok sevior rüya bana sarilarak emiyor hihi

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

karakuzumm evet 6. diş yanlış okumadınız zaten anorma bişiy varmı diye sorduk doktoruna dediki genetikmiş sizden biriniz erken çıkarmıştr dedi ,dişler çıktı fakat yoğurt bile yiyemiyo üzülüyodum ama karar verdim zorlamıycam ara vercem yoğurda zaten 6. ayımızın dolmasına 9 gün var daha gün sayıyorum yani:))

süheyla canım benım oglanda emmedı 3 gun falan bende sagdım öyle verdım sütümü hem sütüm dinmedi şimdide arada emıyo arada sagıyorum emmıyo napalım böyle ıdare edıcem ona kalsa hemen bırakacak valla SıBEL benım oglanda tuzlanmıstı ılk banyosunda haın kayınvalıde tuzladı cok korkunc ya bu eskı kafaları napcaz bılmem buarada selam arkadaslarrrr

off kims eyokkk yineee
nerdesiniiizzzzz yawfffff ayşin kız maaşallah Ela hanımaaa.... kuzucuuumm
Damla çok özledik sizi gelin artık bitsin bu hsretttt Ezgikuşum sizi de çok ösllediik ama yawwff bi de ben diloşumu össledimm o da yukkkkk
sheylaaaa kuzum sen nerelerdesin epeydir yoksun annat bakam inci kız naapıoo?

kızlar bugün Adacıımı çantamı karıştırırken buldum çok komikkktiiii

sağolun şekerler hepinize teşekkür ederim demekki bir çaresi yok bu sütün bırakacaksa bırakıyor.neyse napalım biraz daha araştırayım olmazsa oluruna bırakayım.asliii burdayım bu arada :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…