2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet ya benim oğlumda tam bir gece kuşu, şimdi bi de sahur için babasıda uyanıyor değmeyin keyfine..... yapmadığı şirinlik kalmıyor gece gece o kadar enerjiyi nerden buluyor anlamıyorum, benim oğluşta sabah kaka yapanlardan...

hadi yaa bak sen zilliye
süt olmasa emmek ister çok inat bu sıpalarr. bende de süt az oğluşum yemek yerine emmek istiyo mama veriyom geceleri yırtına yırtına ağlıyo ağzına biberon deyince karnı doymadığı içinde gece çok uyanıyor.
süheylacım geceleeri emzir tatlım gündüz ek gıdayla geçer nasılsa gece uyurken emer

heheheh tam sabahlkarı kaka yapıyo yyazdım ozan kaka yaptı kaydirigubbakcemile3 inadıma yapıyor herşeyi

çok haklısın inadına yapıyorlar sanki zemuszemus
benim bıdığımda temiz beze itinayla kaka yapar, yeni değiştiririm daha ellerimi yıkarken yeniden yapar....azcıkta olsa hemen değiştiriyorum

aramıza hoşgeldin canım. mart bebeleri hep gece kuşlarıı off of yok mu bir çaresiii. evet bunlar hep sabahları kaka yapıyorlar ilginçç

karakuzummm tek deilsin benim oğlanda sabah kaka yapanlardan bencede çok ilginç bu yazıyı okurken çok güldüm.-tatlicadiarzu-

kızlar ozan kalabalığa alışmış iki dakika yalnız bırakayım biyerini kesmişler gibi ağlıyo yaa mutfağa bile koşa koşa gidiyorum ya netcem ben babası gidiyo peşine ağlıyo ben odadan çıkıyorum gene aynı imkan yok kimse gitmeyecek evden önceleri kalabalıktan nefret eden çocuk şimdi kalabalık manyağı oldu sizin bebelerde öyle mi yaa işlerimi yapamıyorum yetişemiyorum evi toplamayınca deli olooorrrruuummmmmmm

karazummm bende de var aynısı istiyoki başında bekçi gibi bekliyim dönencesini açıyorum deliler gibi sallayıp duruyo sonra sıkılıp tekrar ağlıyo bacım biz ne yapıcaz bilmiyommmm

-tatlicadiarzu-karazummm bende de var aynısı istiyoki başında bekçi gibi bekliyim dönencesini açıyorum deliler gibi sallayıp duruyo sonra sıkılıp tekrar ağlıyo bacım biz ne yapıcaz bilmiyommmm.başım döndü yaa

bizimkide öle canım sürekli yanında birileri olsun istiyor, özelliklede beni istiyor :))) yanında birisi olmadan asla durmuyor yerinde hıçkıra hıçkıra ağlıyor, dayanamıyorum bende eşim eve gelmediyse kucağımda meriçle yapıyorum yemekleri ya da onu pusetine koyup yapıyorum mutfakta... temizlik desen ananemizi çağırıyoruz o bakarken yapabiliyorum ancak...

Sağol canım karakuzumada maşallah Ozan ne güzel gelişmiş aferin ona muckkkkk

Ayşinimmmmm seni çok özledimmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Afiyet olsun Elama maşallah...

[/B]

:asigim:a.s.canım ben de seni ve çileğimi çokk özledim. ((((((((((((( 2-3 hafta sonra yüzleşelim diyorum:)))

bol şans diliyorum sana cnaım. birine güvenmek çok zor. ama zamanını iyi kullan ve araştır derim ben. ajanslar da var sanırım. bakıcı falan ayarlıyolar. ama tabi daha pahalı olurlar. bizim burda 1 aylığa ve sadece bebeğe bakıyolar en az 1000 tl alıyolarmış. durakta bebek bakan bi kadın söylemişti.

canım neden burda da pasaport yapılacak? avusturya vatandaşlığı var mı Rüya nın?

aramıza hoşgeldin canım. mart bebeleri hep gece kuşlarıı off of yok mu bir çaresiii. evet bunlar hep sabahları kaka yapıyorlar ilginçç

canım benimki gündüz kuşu:))) zar zor uyutuyorum.... maşallah gece uykusu iyi ama.

selam kızlar, bugun miden çok bulanıyo. yediğimden içtiğimden zevk almıyorum. Ela da ilgi istiyo hep. yatırıyorum eller ayaklar havada kucak istiyo...

bir de kızlar Ela oburlaştı. kahvaltısı ve öğle yemeğinde deli gibi kaseye saldırdı. kaşıkla verme hızımı hiç sevmedi. kaseyi dayadı ağzına ben de kaşıkla ittim. kaşıkla verince ağlıyo hem de nasıl ağlama....

kızlar çiçekten anlayan var mı yaaa((((((( babam doğum sonrası orkide almıştı bakamadım. çiçekleri döküldü. kurumaya başladı(((((((((((((

canım geçmiş olsun, dilerim hemen geççer rahatsızlığın bi nane felan kaynat içi oruç deilsen...
Elaya maşallah annesi, yesin kuzucuk can boğazdan gelir, bayılıyorum güzel yemek yiyen bebeişlere maşallahhhh diyeyim....

canım toprağı azalmış olabilir, ya da toprağını havalandırsan bi sopa gibi bişey yardımıyla, çiçekçilerde onlarla ilgili vitaminler oluyor toprağın içinde karışım şeklinde bi dene istersen

canım aynen adada öyle bazen acaip canım sıkılıyo bu duruma. biz de mutfakta beraber yemek yapıyoruz ama o zaman bile ağlıyor genelde hep onun yanında olup oyun oynamamı istiyor bende şarkı falan söylüyorum ona anca öyle biraz oyalıyorum ama uzun uğraş isteyen yemekler falan yapamıyorum nerde basit şey var onu yapıyorum

ayşin maaşallah kızına yahu benimki de her gün biraz daha az yemeye başladı geçen ay 600 gr aldı bu ay hiçbişi almıcak heralde

slm fıstıklar ne haber kaç gündür giremiyorum i kaç gün daha giremme heralde köydeyiz gelip gidiyoz kaynanamlar burada
bugün idili dr a götürdüm tahlilleri yapıldı tertemiz çıktı
1 ayda 800 gr almış çok iyi deedi doktor
kandamlasına tekrar başlattı
siz kullanıyomuyduznuz
bir ara muhabbeti geçti ama kafam dalgındı kaçırdım
neyse bizde durum böyle
bide ben idili çiş tutuyorum kakasını yapıyor
aqkıllı bıdığım benim
işte böyle sizlerde ne var ne yok
üzledim valla
geçmişi galiba okuyama tekrar çıkıyorum çünkü umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın en kısa zamanda görüşürüz

Deryacim sevindim ilidin kilo almasina bak hersey gün gectikce güzellesiyor MASALLAH
Aysincim Rüyanin vatandasligi var iste ama esiin pasaportunun üstünde kayitli rüya o yüzden extra cikartmaliyiz onun icin tekrar esimin pasaportundan sildiricez :))

Kizlarr hani esim evde dedim yaaa ise cagirdilarrrr ((((((((((

AMA YARIN EVDE kaydirigubbakcemile3

ayy okuyamadım yazdıklarınızı kızım sağolsun hiç durmadı meral damla sağolun önerileriniz için.ama reçelde sürdüm gece de emzirmeye çalıştım emmiyo.ne yaptıysam olmadı .amerikada emzirme oranı %90 bizde ise %13 müş.düşünün yani aradaki farkı ve anne sütüne verilen önemi.e bunların bebeleri nasıl bırakmıyo memeyi.napıyo bu elin gavurları anlamadımki :sm_confused:

canım benim benim oğlanda aynı memeyi ağzana verince yaygarayı koparıyor ama sağıp verdiğimde bi güzel içiyo sütü anlamadım.ilk iki ay güzel emdi mama takviyesi beraber sonra ne olduys abir daha almadı memeyi bende aynı lokum sürdüm bal reçel başta emiyo sonra tatlısı gidince gene yaygarayı koparıyo valla bende anlamadım bu sıpalar neden emmiyo.ilk zamanlar göğsümden kan gele gele göğüslrim yara içinde kaldı ben vazgeçmedim emzirdim o niye vazgeçti anlamadım.-tatlicadiarzu-

sağol canım, yok oruç tutmuyorum. deniycem nane limonu. evet toprağı azalmış olabilir baktım da kökü gözüküyo... gerçi öyle mi olmalı onu da bilmiyorum...

ayşin maaşallah kızına yahu benimki de her gün biraz daha az yemeye başladı geçen ay 600 gr aldı bu ay hiçbişi almıcak heralde

benim kız yiyo. ama geçen ay 300 gr aldı. hiç durmuyo ki yerinde. sağa sola yuvarlanıyo.

kızlarrrr şimdi Ela yı köpek duruşu yaparken gördüm yaylanıyodu. sonra düştü:) sanaırım emeklemeye de başlar. bekle Nisan biz geliyoruzzzzzhahahahahah

ay niye zakkumun kökü arkadaşım benim noldu neden herkes bana küs bugün yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…