hadi yaa bak sen zilliyeslm kızlar canım sıkkın benimkini zorladım em diye emmedi sanki zehir veriyorum yüzünü çevirip ağlıyo.off 2 aydır uğraş uğraş yoruldum artık sütte azaldı zaten emmeyince.nasıl emer ki tekrar hiç bi yöntem yokmu şöyle ebelerden dedelerden kalma bi yöntemde olur mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay evet ya benim oğlumda tam bir gece kuşu, şimdi bi de sahur için babasıda uyanıyor değmeyin keyfine..... yapmadığı şirinlik kalmıyor gece gece o kadar enerjiyi nerden buluyor anlamıyorum, benim oğluşta sabah kaka yapanlardan...
aramıza hoşgeldin canım. mart bebeleri hep gece kuşlarıı off of yok mu bir çaresiii. evet bunlar hep sabahları kaka yapıyorlar ilginçç
Sağol canım karakuzumada maşallah Ozan ne güzel gelişmiş aferin ona muckkkkk
Ayşinimmmmm seni çok özledimmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Afiyet olsun Elama maşallah...
[/B]
keşkee:1rolleyes: kaç kişiyle görüştüm hatırlamıyorum artık deli olcam tanımadığım bi yer insanları çok iyi amagüvenemiyosun evimde baksın istiyorum hem evimi hem çocuğumu emanet etcem dua edin bana iyi insanlarla karşılaşayım hem ben hem oğlumm:)
Günaydinlar kizlarrr... Burda sat 11 orda 12 off offf :)))
Kocis evde bugün fazla giremem disari felan cikicaz simdi rüyanin pasaportunu extra cikartmaya gidiyoruz Rüya buranin vatandasi ve esimin pasaportunun üstüne kayitli ama tr gidince extra yapmam gerekiyormus ordan kahvaltiya gidicez aksama dogru gelirim :)) Öptüm sizleri kucuman kucumann! Minnoslara iyi bakinnn
aramıza hoşgeldin canım. mart bebeleri hep gece kuşlarıı off of yok mu bir çaresiii. evet bunlar hep sabahları kaka yapıyorlar ilginçç
selam kızlar, bugun miden çok bulanıyo. yediğimden içtiğimden zevk almıyorum. Ela da ilgi istiyo hep. yatırıyorum eller ayaklar havada kucak istiyo...
bir de kızlar Ela oburlaştı. kahvaltısı ve öğle yemeğinde deli gibi kaseye saldırdı. kaşıkla verme hızımı hiç sevmedi. kaseyi dayadı ağzına ben de kaşıkla ittim. kaşıkla verince ağlıyo hem de nasıl ağlama....
kızlar çiçekten anlayan var mı yaaa((((((( babam doğum sonrası orkide almıştı bakamadım. çiçekleri döküldü. kurumaya başladı (((((((((((((
canım aynen adada öyle bazen acaip canım sıkılıyo bu duruma. biz de mutfakta beraber yemek yapıyoruz ama o zaman bile ağlıyor genelde hep onun yanında olup oyun oynamamı istiyor bende şarkı falan söylüyorum ona anca öyle biraz oyalıyorum ama uzun uğraş isteyen yemekler falan yapamıyorum nerde basit şey var onu yapıyorumkızlar ozan kalabalığa alışmış iki dakika yalnız bırakayım biyerini kesmişler gibi ağlıyo yaa mutfağa bile koşa koşa gidiyorum ya netcem ben babası gidiyo peşine ağlıyo ben odadan çıkıyorum gene aynı imkan yok kimse gitmeyecek evden önceleri kalabalıktan nefret eden çocuk şimdi kalabalık manyağı oldu sizin bebelerde öyle mi yaa işlerimi yapamıyorum yetişemiyorum evi toplamayınca deli olooorrrruuummmmmmm
ayy okuyamadım yazdıklarınızı kızım sağolsun hiç durmadı meral damla sağolun önerileriniz için.ama reçelde sürdüm gece de emzirmeye çalıştım emmiyo.ne yaptıysam olmadı .amerikada emzirme oranı %90 bizde ise %13 müş.düşünün yani aradaki farkı ve anne sütüne verilen önemi.e bunların bebeleri nasıl bırakmıyo memeyi.napıyo bu elin gavurları anlamadımki :sm_confused:
canım geçmiş olsun, dilerim hemen geççer rahatsızlığın bi nane felan kaynat içi oruç deilsen...
Elaya maşallah annesi, yesin kuzucuk can boğazdan gelir, bayılıyorum güzel yemek yiyen bebeişlere maşallahhhh diyeyim....
canım toprağı azalmış olabilir, ya da toprağını havalandırsan bi sopa gibi bişey yardımıyla, çiçekçilerde onlarla ilgili vitaminler oluyor toprağın içinde karışım şeklinde bi dene istersen
ayşin maaşallah kızına yahu benimki de her gün biraz daha az yemeye başladı geçen ay 600 gr aldı bu ay hiçbişi almıcak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?