2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ezgi sende aslinin söyledigi sarkiyi söyle adalardan bir yar gelir bizlereee kocis sana bakip bu deli napiyo der ve güler böylelikle barisirsiniz...
Asliiiiii düsünürken bile bütün sinir felan gitti birde söylesem ne olur aceppp :roflol:

Doga müzik ruhun gidasidir canimm birak uyusun müziklii...
Ben bi yasima kadar tv olmadan uyuyamiyordummm:))

:1shok::1shok:anaaa bu oğluş sana çekmiş bacım valla nerdeee öyle yanına yaıcam okşayacağım oda uyuyacak anca rüyamda görürüm:mymeka:

ezgim mart anneleri ve bebişlerine birkaç foto yükledikk Nilin iyi olmsına sewindimmm yerim onun tahıllarını bennnn minik kuzuuuu yedir annesi yedirrrr meyve de ver bir öğün :))))

doğacııım olcak o kadar netcede erkek o :)))))

uyudu sonunda cadı kızım ben de gidip yatayım hemen
aslı bende yapıyorum bazen ama bazen de sınırımı aşıyor dans mans kesmiyor :)
bu arada saolun kızlar alıntı yapmayı unuttum öptüm hepinizi

:1shok::1shok:anaaa bu oğluş sana çekmiş bacım valla nerdeee öyle yanına yaıcam okşayacağım oda uyuyacak anca rüyamda görürüm:mymeka:

canim bizim bebelerimiz gine sansli düsün bizim evde tv yokmus annemler komsuya muhtaclarmis hep ama sagolsun komsumuz biliyormus uyumadigimi tvsiz beni alip uyutuyormus ara sira sonra annemi cagiriyormuss...
simdiki bebeler COK HEMDE COOK SANSLII

Özgecim hemencikk uyu bakemmm biraz kafa dinleee:) Öptümm!!
Benim cimcime ben yanina gidip ellli kez yanaklarin öptükten sonra dötünü dönüp uyudu...

asitane 14gün sonra olmasi lazim testin sonucunun tam olmasi icin zaten testlerin üstündede yaziiyor:)

Özgecim hemencikk uyu bakemmm biraz kafa dinleee:) Öptümm!!
Benim cimcime ben yanina gidip ellli kez yanaklarin öptükten sonra dötünü dönüp uyudu...
yerim ben pnun dötünü :)
yattım yattım hemencik uykuya dalmışım tabi gece saat 1 mama saatimiz unutmadık kalktık hanıefendi ellerini titretiyo açlıktan :)çok komik oluyo dodğundan beri acıkınca ellerini titretiyo benim sıpa :) 2 gibi tekrar uyudum 7 de kalktım iyiyim yine fena sayılmam tartıldım bugün itibariylen taaam 6 kilo vermişim çook sevindim hedefe 37 kilo kaldı delikafadulden

herkese kocaman günaydın kızlarrrr

ahucuğum testin negatif çıkmış çok sevindim ama koltuklarını göremedim yaaa defnenin odasıyla hemen kaldırmışın ben tekrardan istiyorummmmmm
bu arada batu akşamları emerek uyuyor ben yanına yatıyorum gerçi ben evde olsam hep emerek uyur bebem tatil boyunca hep öyle uyudu ama kaygana emziremediği için ayağında sallayıp uyutuyo oda alıştı gündüzleri ayak geceleri memeyle uyuyor ama gündüzleri fazla uyumuyor sıpam

bende bu gece doğru dürüst hiç uyumadımsenağlama
bizim bu mart bebeklerine ne oluyor ya sonradan azıyorlarrdelikafadulden

hepinize günaydın kızlar öpüyorum bebişlerizemuszemus

öncelikle herkese GÜNAYDIN kızlar

NEGATİFFFFF....:lepi::lepi::lepi:
ben yırttım.. defnem sanki anlamış gibi banyoda kahkahalarla güldü opuyorumnanaktan

ahucum gözün aydın neyseki korktuğun gb çıkmadı sonuç
koltuklarında hayırlı olsun hayatım resim bende de açılmadı

serum fizyolojik damlatsana canım geçerse ondandır demekki

benim kızımda da serum fizyolojik bi işe yaramıyor bazen tıkanıyor burnu ve ne yapacağımı şaşırıyorum başka bişey deneyen var mı kızlar?

kızlar siz bebişlerı nasıl uyutuyosunuz benım oglan anca ya kucak yada sallama beşik :

canım bizimkini doğduğundan beri hiç sallamadım annemler sallamaya kalkıştı engel oldum bakıcıyada sıksıkı tembihledim sallama sakın diye şimdide yatağına koyduğum gb kendisi uyuyor sadece kucakta bazen 5 dk filan pişşpişşlıyorum sonra yatırıyorum
salıncağını bile oyun aracı olarak biliyor ne mama yediriyorum orda da nede uyutuyorum sesede alıştırdım doğduğundan beri başında klasik müzik açtım gelenlerede kısık sesle konuşmayın ki alışmasın dedim şimdi sesede alışık nerdeyse davul çalsalar uyanmıcak :roflol: bide uyutmadan önce onunla dans ediyoruz müziği açıyorum beraber oynuyoruz ona bayılıyor böylece yoruluyorda hemen uyuyor

ya dişi çıkmadan önce herhangi bi kabarıklık kırmızılık falan olmuyorm dişetinde? adada yok öyle bişey şimdilik..
emda senin bebişte gaz varmıydı? adanın sürekli gazı vardı yatırınca basıyodu çığlığı yatıramıyorduk doğru düzgün o yüzden ilk başta kucakta uyumaya alıştı sonra da ayakta sallamaya alıştı çok kötü keşke bi yolu olsa kendi kendine uyutmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…