2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin tubacığım nasılsınız selen nasıl demek favori kıyafetiniz çıtçıtlı bady oldu bizde pijama çocuğuyuz

iyyim saol meral esma bu arada ben

kızlar bugün batuyu kontrole götüreceğim erken çıkacağım haberiniz olsun

çarşafı üstünü örtmek için koymuştum ya penye battaniye falan çok geliyor o incecik çarşafla bile terliyor bazen ama kenarını dikicem yatağa :)
bende dolmalık biber şeftali kayısı koymayı düşünüyorum annem yapıyor zaten gerisini
deryacım boşver kilosunu sağlıklı olsun da gerisi boş
biz de hep çıtçıtlı body giyiyoruz ya çok sıcak terliyor fazla giydirsem
kocişime kek yapayım dedim koydum fırına adayla oynuyodum bi yanık kokusu geliyor ama daha fırına koyalı 10 dk oldu hemde 170 derecedeydi üstü yanmış hemen nasıl oldu anlamadım aldım en alt rafa koydum içi de pişsin diye pişti galiba ama üstü yanık hem fırını açınca kabarıklığı da indi zaten :çok üzgünüm:

sen diyet yapmıyormuydun ne keki:mymeka::mymeka: allah razı olmamaış senin kek yemenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızçeler ben birazdan kaçar batu beyi kontrole götüreceğim bakalımm bu sefer ilk doktorumuza gidiyoruz o özel diye 2 doktor değiştirdim beğenmedim 3. yüde ne belli beğeneceğim diye ve evdekilerinde yeter esma kimseyi beğenmiyorsun demeleri üzerine ilk göz ağrımız osman beyimize gidiyoruz hepinizi kocaman öpüyoruzzz

helllo ve aynı hızla hasta la vista :))))

esma yerim ben o dombik batuş poposunu :))))
deryam hiöç kafana takma sağlıklı olsun da zayıf olsun mööhhööm deellllll

kızlar geçmişi okuyamadım dün akşam döndük.Bugün iş güç bir dolu.Umarım herkes iyidir.
Aslıcım gelmişsin galiba aldım haberini :)

kızlar yaa ek gıdalara başladık yaa bu giysilerdeki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz
normalde selenin kıyafetlerini dalinle yıkıyorum yanınada ek koslanın toz olanından koyuyorum 40 derecede fayda etmiyo meyve lekeleri kalıyor öylece
siz napıyorsunuz

Ben bazen 60 dereceye falan çıkarıyorum ama yinede gitmiyor. Yapacak bişey yok galiba.

sağol emelcim, evet bunun doğranmış domates ve biberlisini annem yapıyodu. ben de bulgur pilavına katıyodum:) ellerine sağlık çok hamaratsın maşallah.. ben de meyve koyucam. kışın bebeğim yesin. portakal yiyip dişlerimizi eritmeyelim devamlı...

kızlar az önce dr. dan geldik. kızım 300 gr almış.ama sütten başka bişi kabul etmediğini söyledim.
normal yemeye başlıycaz. kahvaltı öğle aşkam öğünü. :S
hiç yapmadım ya panik havasındayım.

mama karıştırarak yap dedi ama sütümü sağıcam gerçi elaya anca yetiyo ama((
demir damlası verdi. tahlil yapmadı. yap dedim yapmadı.. bebeklerde kesin kansızlık olur dedi. zaten bundan böyle el ve ayakları soğuk olacak dedi. hareketli olduğundan kilo almıyo olabilir dedi.

deviti bıraktık. acd ye geçtik. günde 10 damla. demir ilacı da 10 damla. bir de dişleri için jel verdi ama onu da kullanmıycam dedim. inat ettim ben kaşırım kızımın dişlerini.zaten eşimle de tartıştım.neyse barışırız elbet.
aşısını da olduk.
kızlar kızım 1 ayda 1.5 cm uzamış. az dimi. 65.5 cm. 7.5 kg. nasıl sizce?

lekeleri de beyaz sa çamaşır suyu koyuyorum makinaya atmadan önce. ama çıkmayanlar oluyo ne yalan söyleyim. diğerlerine de kosla oxi kullanıyorum ama nadiren çıkıyo. hele üzüm suyu hiç çıkmıyo.

selam kızlar zakkkumcum dış tıcaret okuyorum ama çalışamıyorum tembel mart annesiyim galiba.gece sabah namazında uyuduk sormayın.çok huysuz 2 saat ya uyudum ya yumadım şimdi daldı .biraz çalışıyım bende ama k.k girmeden de yapamadım bizimkide pijama çocuğu artık geceleri uyun pjama ile yatırıyorum camı falan açık bırakıyoruz bayağı serin oluyo .
ben ek gıdalara ise henuz başlamadım.ama babası yetiyo janıma yedirmeye çalışıyo ama ustune klava: bi turlu ağzının yolunu bulamıyo.doğal olarak benim lekelerde çıkmıyor ben omo baby kullanıyorum ama ben de o konuda dertlıyım.bu arada bebişimin boncuklu çamaşırları için makıne çamaşır fılesı adım çok kullanışlı bişi koparsa filenin içinde kalıyor makineyede zarar vermiyor.

boddim inş guzel haberler getirirsin bize. opuyorumnanaktan

kıŞa da hazırlık başlamış.. kaynanam salça yapıyodu bugun ama ben annemin salçasını daha çok seviyorum bende annemle yapacağım ne zaman yapacaksa artık
sonra tekrar grz kızlar.kendinize ve bebişlere ii bakın ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

selam kızlar.. bebişime geçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkür ediyorumm.. oğlum iki gündür daha iyi ama biraz mızmızlığı var..
kış hazırlıkları başlamış ne güzel nasıl yapıyorsunuz ya ben akşama yiyeceğimiz yemeği zor yetiştiriyorum 41 kere maşallahhh..

çıkmayan lekeler konusunda bazen hemen kosla dökerde makineye atarsam çıkıyor bazen aynı şeyi yapsamda çıkmıyor ..bende önlükten filan vazğeçtim koca bezler hazırladım yedirirken üzerine seriyorum onlarda leke kalmıyor nedense..

ayyy kızlar... bi aralık annelerine bakayım dedim. kendimi kızgın çöllere atmışım gibi. yalnızlığın kollarında buldum, kavruldum hasretimden. ne zormuş yaban ellerde bebekler için yapılan yemek tariflerini kontrol etmek. elimizi çabuk tutalım dolduralım sayfalarımızı da başka kollarda teselli aramayalım olur mu?

kızlar merhabalar şükür size kavuştum bir türlü girememiştim hep takip ediyorum. benim de bir oğlum var16 mart doğumlu neler veriyosunuz ek gıda..

oyy oyy
çok dikkat et özgecim..yani bu dikkat hepimize..

iyyim saol meral esma bu arada ben

kızlar bugün batuyu kontrole götüreceğim erken çıkacağım haberiniz olsun
güzel haberlerini bekliyoruz sabahtan muck
arielin leke çıkarııcısından atıyorum ben canım ama kıyafetleri normalde lekenmiyor alyanın.direk önlük lekeleniyor onlarıda domestosla hallediyorum
kızlar merhabalar şükür size kavuştum bir türlü girememiştim hep takip ediyorum. benim de bir oğlum var16 mart doğumlu neler veriyosunuz ek gıda..

hoşgeldin canım.Allah bağışlasın.benim doğum tarihim:asigim:
herşeyi veriyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…