çarşafı üstünü örtmek için koymuştum ya penye battaniye falan çok geliyor o incecik çarşafla bile terliyor bazen ama kenarını dikicem yatağa :)
bende dolmalık biber şeftali kayısı koymayı düşünüyorum annem yapıyor zaten gerisini
deryacım boşver kilosunu sağlıklı olsun da gerisi boş
biz de hep çıtçıtlı body giyiyoruz ya çok sıcak terliyor fazla giydirsem
kocişime kek yapayım dedim koydum fırına adayla oynuyodum bi yanık kokusu geliyor ama daha fırına koyalı 10 dk oldu hemde 170 derecedeydi üstü yanmış hemen nasıl oldu anlamadım aldım en alt rafa koydum içi de pişsin diye pişti galiba ama üstü yanık hem fırını açınca kabarıklığı da indi zaten :çok üzgünüm:
oyy oyybiberi ne kadar güneşte bekletiyosunuz peki? kayısıyı falan bekletmiyosunuz dimi? şeftali de koyulurmu acaba bi deneyeyim bakim
kızlar anlatmayı unuttum ya sabah ada ıh mıh sesler çıkarıyor uyandım kafamı bi kaldırdım baktım bizimki çarşafını kafasına dolamış tamamen nasıl yapmış anlamadım debelenip duruyor ya çok tehlikeli olmaya başladı bu cadı
güzel haberlerini bekliyoruz sabahtan muckiyyim saol meral esma bu arada ben
kızlar bugün batuyu kontrole götüreceğim erken çıkacağım haberiniz olsun
arielin leke çıkarııcısından atıyorum ben canım ama kıyafetleri normalde lekenmiyor alyanın.direk önlük lekeleniyor onlarıda domestosla hallediyorumkızlar yaa ek gıdalara başladık yaa bu giysilerdeki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz
normalde selenin kıyafetlerini dalinle yıkıyorum yanınada ek koslanın toz olanından koyuyorum 40 derecede fayda etmiyo meyve lekeleri kalıyor öylece
siz napıyorsunuz
kızlar merhabalar şükür size kavuştum bir türlü girememiştim hep takip ediyorum. benim de bir oğlum var16 mart doğumlu neler veriyosunuz ek gıda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?