2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorun ne diyor bebeginin kilosuna? mamayı doktorunmu verdi? beninkide sürekli tepiniyor artık başa çıkamıyorum salıncak alıcam ama ileridede kullanabilecegi bişey istiyorum bakalım arastırmalarım devam ediyorfisfisfis

lazanyacım tşkkürler zor tabi ayrı kalmak ama napcan dayanacaksın benimkinin bayağı erken çıktı dişleri doktor anne veya babanında erken çıkmışsa olur dedi ,thunderc arkadaşım sadece meme emiyo benimki evet azalma oldu iştahında bendede braun ateşölçer var azıcık fazla çıkartıyomuş o eski model ateşölçer aldık makatta baktık aynı sayılır Allah kolaylık versin bide çok nazlı oluyolar hiç tek başına kalmak istemiyo bide arkadaşlar aradı yarın sana gelcez dediler uykusuz halde temizlik yaptım bide bebiş tek elde ,tek elde elktrkli süpürge nin hortumu .

kızlar bugün bebeği yıkadığımda aşı yerinden iltahap geldi normalmi böle bişey bana yazın lütfen korkuyorum

diş çıkarma öncesi kulağını tutuyor sebebide kulak ağrısıymışbenneyaptımki,ateşide 37 den yüksekse rahatsızlık veriyo 38bçktan üstünde har an havale geçirme tehlikesi varmış dikkatttsenağlama

kızlar bugün bebeği yıkadığımda aşı yerinden iltahap geldi normalmi böle bişey bana yazın lütfen korkuyorum

defneninde aşı yeri akne gibi içi beyaz iltihap ar ama dışına çıkmıyor.. cildini fazla zorlamadın dimi... ne bileyim sıksam benimkinden de akıcak gibi ama cilddin,n içinde..

sen bi drunu ara..mikrop kapmasın dikkat et.. açık yara demekki..

ayyy 5 ay 5 günlük olmuşuz... beş beşlikiz....opuyorumnanaktan
koca kız oldu ama hala sallanmadan uyumuyor...
6.ayda biter diye ümit ediyorum.. benimki de bacak kol yani...kaydirigubbakcemile2

Selam kızlar hasta bebeıslere geÇmıs olsun ayyyy bugun butun gun uyudum yenı kalktık sayılır ama oglum yıne uyudu bende menemen yapam barı kocama ayyy ıykı oglum bana Çekmıs mama yedı uyudu mama yedı uyudu baktı anası koca kıÇını kaldırmıyo sarı papatyada kaldırmadı
gelelım canım meltemıme kuzum tıcker ıÇın tesekkur ederım ama dıyom su ankara bulusmasını ne zaman duzenlıyecen suheyla ve bana

bizimde aşımızın içinde sıvı vardı sivilce gibi olmuştu bugün kendiliğinden akmış galiba şuan yok yara gibi olup sonra iz kalacak.sorun yoktur inş öle umut ediyorum

yaw bağlantım hala berbat az önce çarpıldım ehuehueh elektrik tarafından bağlantıyı ayarlayayım derken off bu kızçe uyudu ben de saçlarımı boyayacam yarın bodruma gidiyorum ihalem varrr perişanım yüzüm gözüm etc...
Adacıım uyudu ama uykusunda ağlıyor sanırım ağrısı varrrr

popişine iki pış pış iki pıt pıt .. ağlaması geçebilir. bi dene kıyamam ben ona....

kızlar ası yerleriniz ne zaman belli oldu benim kızımın sadece hafif belli belirsiz bir morluk var kızım 5 ay 5 günlük. yoksa tutmadımı asımız

SELAM KIZLAR BEN GELDıM....

arnvt CIM KORKMA o beklenen bi durummuş bi kaç kere daha aynı durumla karşılaşa bilirsin.korkulacak birşey yok aynı durum bendede oldu dr umuzu aramıştık o beklenen bi etki dedi oyle olması gerekiyormuş... o zaman aşı tutuyormuş istersen sende bi ara için rahat etsin ama hiçkorkma jnm panikleme ....ben çok tırsmıştım.şimdi ise kolumuzda bi noktamız var...

Selamm kizlar nasilsiniz bakem?
hasta yiyenlerime cok cok gecmis olsun...
yeni gelen arkadaslar HOSGELDINIZ
Bütün gün evdeydim canim hiccc disari cikmak istemedi - üfff küflendim evde hahaha

Herkez bebıŞ uyutuyor galıba kızlar yavrularımızı ne zaman yurutece koyacaĞız bılgınız var mı*

Ben Çok sabırsız davraandım daha hamıleyken almıŞtım yÜrÜtecıı
dr muzla henuz konuŞmadık... Ama Şımdı anne baba Özenıyo herŞeyı almak ıstıyor ...bı kaÇ sene sonra onlar bızden ısteyecek ....yumurcaklar...:)

Şu emekleme arkadaŞı var bende ona taktım Şımdı ona bakıyorum yardımcı olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…