2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sıbelcıgım ıdrar yolu enfeksıyonu cok onemlı dıkkat et kendıne.. Gecen annenın haberı sımdı sen. Buyuk gecmmıs olsun.

Bizde bugun Fusunum la bulustuk annesıne gıttık. Bızı cok ıyı agırladılar tesekkur edıyoruz Tunacıkla.
Nısanım cok guzel buyumus hopp hoopp hopluyor devamlı. Masallah kızımıza.

sibelcim sen şimdi oralarda kocakarı ilaçlarını bilmezsin...kaydirigubbakcemile3

idrar yolları için.. ilaçlarını al... suu iç..

bide sıcak havlu koy malum yerine:kedi:.. sıcak rahatatıyor.
ayaklarını bacaklarını da sıcak tut... offf bu sıcakta hiç çekilmez ama yapacak bişey yok terlersin zayıflarsın ..zemuszemus...

zayıflamak demişken... 2 gündür süper sağlıklı besleniyorum şekerden abur cuburdan uzak duruyorum.. kocam komplo kurdu bana bugün...

yemek yemeğe gittik ban ızgara balıklı salata söyledim.... yemekten sonra o sufle söyledi ben yemicem tatlı dedim..adi benim için sipariş vermiş... önüme konunca dayanamadım.. hepisini yedim.. çook pişmanım :gitme:

ayrıca 1 yılı geçkin ilk defa eski topuklu ayakkabılarımdan giydim 15pont sanırım... defneyi kucağıma alamadım düşebiliriz diye... öldüm bittim. .ama kocam bayıldı.:kedi:

anam bunları nasıl giyiyormuşum.. işin kötüsü bende spor ayakkabı dışında düz pabuç yoook... ayaklarım ağrıyorrr.... şişkoş olmasam giymiycektim.. topuk ne kadar yükselirse kilo o kadar az gözüküyor haberiniz olaa...

Ahucum bende topuklarla Alı Tunamı kucagıma pek almamaya calısıyorum. aksam ısten gelınce eve cıkarıyorum topukluları gıyıyorum sporları oglumu oyle almaya gıdıyorum.
Benım topuklular o kadar yuksek degıl. O kadar yuksek bır cızmem var sadece..

slm kızlar benim kız 5 ay 2 günlük oldu ben ancak burada toplanmaya gelebildim:) birazcık geçmişten okudum ama göz dayanmıo siz baya ii toplanmışsınız:) hepinizi öpüyorum yavrularımız saglıkla büyüsünler inşallah!

coook gecmis olsun Esmacim, insallah kisa zamanda atlatir ve surup ise yarar INSALLAH

canim isin zorr banada ensesinden öpme ayagindan öpme dediler ama bu boy uzatma isi :roflol: ... Sen calismiycaksin degil mi yani evde yanliz kalmiycak kaygana bebisle ??
Sıbelcıgım ıdrar yolu enfeksıyonu cok onemlı dıkkat et kendıne.. Gecen annenın haberı sımdı sen. Buyuk gecmmıs olsun.

Cok sagolun kizlar... ilaclarimi halen icmedim - icmek istemedim ... ama biraz gecmis gibi cok su iciyorum bu bende ilk oluyor ve ne feci birsey yaaa...
Ahuu cok komiksin gii ben terleye terleye siselerle terlesem bilee olmaz zayiflamam :roflol:
Melekcim evet haklisin ne oluyorsa anlamadim - bugün Türkiyeden telefon geldi Annemin kuzeninin ayaklari ezilmis traktör altinda kalmis - tarlada...
Halamin görümcenin torunu - uzaktan bizede akraba bebegi daha 8 aylik - cilt kanseri o burda viyanada yasiyor - daha iyi yada kötü oldugu belli degil ! Cok kötü yaaa !! Allahim düsmanima vermesin - helede isin icinde bebekler olunca mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Kizlar bu arada zakkum aysin nerde??

canoım kesinlikle istemediğini söyle bu tarz bir hareketi.
anne gözüm arkada kalmasın ltfen yapma de..
allahım ya..ne manyak fikirler bunlar..
neyse bide şu durum var kayınvaliden bakacak.çok şanslısın..benimkide baksa keşke

canım mamalar hakkında hep böyle diyolar
sen aldırma
sma en çok tercih edilen iyi mamalardan..salla..

geçmiş olsun canım..
bu arada msnde seni engelleyip sildim haberin olsun.inanılmaz bir virüs var pc de.sürekli her msn açışımda garip sitelerle ilgili iletilrerin gliyodu canım.aklına bişe gelemsin

caanım aslında kılosu ıyı ama boyu biraz uzun oldugu için zayıf görünüyo 4 aylıkken 7300 gramdı
çüşş...
daha ne olcak be..bu millette..dayak istiyolar dayak:mymeka:
aman nazar değmesin kuzuma..
Bizde bugun Fusunum la bulustuk annesıne gıttık. Bızı cok ıyı agırladılar tesekkur edıyoruz Tunacıkla.
Nısanım cok guzel buyumus hopp hoopp hopluyor devamlı. Masallah kızımıza.
ohh ne güzel..birlikte vakit geçirdiniz..süpersiniz..
yerim o nisanıda alitunayıda

afiyet olsun şekerim..
bende 1.5 aydır kendimi tutan ben dün akşam eve dönerken yemek yedik kocişle adananın ucundan yedim rejimdeyim ya hayatım deyip ama koskoca künefeye dayanamadım:sinifsinif:
sağlık ola...

eveeett
herkese günaydınlar olsun..bugün sabah kahvaltıya misafirim var..erkenden kalktım tatlımı yapcam az sonra..bakim dedim size..
kızlar ya alyayı sivriler çok ısırıyor üstünde cibinliği örtmeme rağmen bir yolu yokmu bu hayvanların?

benımkı de ac uyudu.. Yaaa bız burdakı sıcaga dayanamıyoruz. Oralar daha cok sıcaktır degılmı..
hemde nasıl ya buranın acaip bi sıcağı var nem hiç yok kupkuru bi çöl havası insan nefes alırken ciğerleri yanıyor kafamçokkarıştı biran önce bitse şu görev de gitsek ya

teşekkür ederiz canım öptüm bende

günaydın kızlar ya öğlen oldu gerçi :)
gülşah fesleğene sivrisinek gelmez bi küçük saksı alıp koy odasının bi köşesine bi dene bakalım muğlada bende çok şikayetçiydim sivrilerden odama almıştım bi tane rahat etmiştim :)

günaydınnnnnnnnnnn :teytey:

Böcüğüm fusün bana lavanta yağı önermişti sinek ısırıkları için bire bir kullan derim ben kullandım çok memnun kaldım canım zemuszemus

saol bocukummm
özgecim nbr sin canosum kizi buyutmusun masallh fistik cok güzellesis
teşekkür ederiz teyzesi sen taa ne zaman yazmışsın da biz 5 gün giremedik nete cvp da veremedik sen nasılsın?

tek tek dene en azından neyi sevmedi anlasın....benimki faza yağ koyunca öğğğkk yapıyor..diyette hatun...kaydirigubbakcemile3
diyetini de yerim onu da yerim :)

kızlar benim asosyal kızım. sosyalleşmeye karar verdi..:lepi:
dün joker magzasında emziriyordum :1shok: 5.5 aylık bi bebede mama yiyordu... karınları doydu bunlar birbirlerine bi gülücükler. bi agucuklar... çok şaşırdım.. hatta defne coştu sarılmaya kalktı..opuyorumnanaktan

nasıl hoşuma gitti bilemezsiniz... kızım akran aarıyormuş..sositososito

artık buluşmada hepinizi kucak kucak kucaklıycaz..naniknanik

yanlız.. tırnaklar.. yanlışlıkla kafa atar diye baya tedirgin oldum.. yüzüne dokundurmadım.. tırnaklarını sürekli kessemde wolverin gibi ... zati diğer kızımız çok atak değildi. konuşmayı tercih etti..Şeniz...

GÜNAYDINLARRRRR CANOLARR
ben bugun erkenden kaldimm islerimi hallettim simdi micimi buyutuyorum hahahahah birazdn utuye baslicm aksamada esimn arkidisleri gelcek playsitation oynamaya onlara kek falan yapicim aslinda dün gelecekdilerde ama isleri cikdi bugun gelceklerrr

dün gecmisi okumaya calismisdim ama aklimda kalan batusumn hasda olmasiydi yavruma kiyamm cok buyuk gecmis olsun esmacigim ya bizim ardide cok kusuyo senn yazdikalrini okuyunca cok korkdm 24 ündedi kontrolumuz yarin arayip daha erkene alicizz bakalim ins bisisi yokdur

heee bu arada bizim ikinci disde yolda birincisi azcik patladi ikinciside görünüyooo hihihih

ahu ne güzel defnosa ya benimki simdilk ayilarina sariliyo hahahaaaa bi akranimizi bulamadk henuz bakalim tr ye gittigimde annlerin apartmannda mart da dogan bi bebis varmis kizz hemde ( alya duymasinnn) bakalim ne olcak onu görünce bende cok merak ediyorum

bu arada canolar anacugum gelor bu aksamaa

hadi gözün aydın şehnazımda ardada duymasın burdada bierkek akranı var alyanın hemde sarılmıs fotolarıda var hahahahaah

şehanzcım hadı Allah tez zamanda kavustursun anacıgına SıBEL calıscam kız maalesef calısmasam hec katlanamam kı eşimde olacak ama evde şükür zaten ben gelemden yıkamaz cocugu mesafelıyım cünkü oglunun yanında öyle yapıyo benım yanımda yapmıyo zaten kalca cıkıgı flan olur deyınce pustu Allahım yaa 5 gunlukken ılk banosunda yapmıstı ne oldugu anlayamadım bişey dememe vakıt bıle kalmadı bıdaha yapmayalım dedım sadece hala lafını edıyo içinde kaldı herall

Gülşahcım evet o konuda sanslıyım canım ya yabancıya bırakmaktansa babaannesı bakacak valla tv lerde duyuyoruz neler oluyo güvenılecek kımse bulmak zor hele gurbet elde daha da zor

merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun kafam o kadar karışıkki kızım yaklaşık 3 haftadır emmeyi reddediyor sadece derin uykusunda mırın kırın emzirebiliyorum.ama eğer tam dalmamaışsa açıyor gözlerini ve ağlamaya başlıyor bütün günüm evde onu uyutup emzirmeye çalışmakla geçiyor doktor dişten yapıyordur zorlama bırak 8 sattte bir emsin dedi şaşırıdım bende bıraktım 6 saat sonra emdi kendi isteğiyle ama 5 dk oda diğer memeye geçmedi hal böle olunca doktor ek gıdaya başlattı 5 ayı bitiyor yarın gündüz isterse emsin istemesze zorlama gece ve sabah emer dedi ama benim içim rafat etmedi verdiği ek gıdanın yarısını veriyorum beni emsin diye ama emmiyor uykusundada emzirmeye çalışınca uyanıyor ne yapıyım sizcee offff

yazici;

SLM KSSSSLARRR opuyorumnanaktan
ISMAIL FARUKTA COK SEVIYR BEBISLERLE GULUSMEYI
YAPACAM BIR KARDES OGLUSUMAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
AHH SEHNAZIM GOZUN AYDIN BENDE ANNEMI 2 AY SONRA GORCEM NE OZLEDIM YAAŞeniz[/QUOTE]

kiz acelen ne kardesi beeee ilk önce farugu buyut
senn de baya varmis 2 ay ama olsun yinede sayili gün cabukl gecer be cnm

hadi gözün aydın şehnazımda ardada duymasın burdada bierkek akranı var alyanın hemde sarılmıs fotolarıda var hahahahaah

oo hemde sarilmis foto heee valla cok bozuldum bu duruma ama burda kimn hatasi var tabiki de SENIN ne elin veledine sariltdiriyon kizima laaa yolarim o saclarini snen bi daha olmasin bakkk ona göreelmaz:

saol cnm hee bu arada kayin valide vakani duydm iikide izin vermemisin ve aslada verme öyle seylere bence cok sakincali öyle seyler ya nie bu eski kafalar böyle ya offff

cnm benim bu konuda hic bi bilgim yok ian ki ne desm yanlis olarr cünki ben en fazla 1 bucuk ay emzirdmm oda sagarak yanii.. allh yardmcin olsn ins 1 ay bile olsa daha emmsi bile kardir cnmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…