2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

okuyorum canım bol bol beninanıyorum nazara en çokda ben çok içten seviyorum kendi gözüm mü değidi diye çok üzülüyorum bidaha oğluma şişko demeyeceğimmm:1no2:

kıyamam kusuyor ya hemen süzülür... allahtan seninkinde depolar sağlam..:ecrin_bebek:
annemin kurşun döken bir arkadaşı var bursaya gidelim ilk işim ailece kurşun döktürmek...

defneye dua okuttuğum gün çay bardağı resnem ortasından boydan boya çatladı... klava:..
bu nasıl kötü enerji beaa...

sende maaşallah filan de kı*ını kaşı.... kaydirigubbakcemile3
batunun kı*ını ısırr kaydirigubbakcemile3

getir ben ısırayım nazar nazar kalmazz...kaydirigubbakcemile5

selam kzıalr kasyınvalıdem geldı yaa ben napıcam 7 ay yok ayagından öpme yürümez enssınden öpme ınatcı olur diyip duruyo ınanmıyorum ben dıyorum hala dıyo ayyyy ılk gun dıyemı böyleyım alısırım dimi kızlarr

deryacım takmamaya bak o konuşsun sen istediğini yap baktın çok bayıyor koy tavrını lmaz:

kendini mutlu etmeye çalış kötü enerji yolla gitsin ilkden takınca devamı geliyor canım üzme kendin:1hug:

derya korkutmayım ama nasıl başlarsa ööle gider... sallama çoktaksanda umursadığını belli etme daha çok coşar... benimki 3 gün kaldı birazdaha kalsa ölücektim ... 7ayyy amaniiinnnn....

böyle diyorum ama bazı kayınvalideler çook ii oluyor anneye çok yardımcı oluyor... mutlulukla sevinçle bakıyor bebeğe.. hem anne hem bebek mutlu oluyor.. maalesef bizimki öğle değil.. oyüzden sorun oldu.. seninki umarım sana yaedım eder...

ama annesi o değil bunu unutmasın... yardım ediyorum diye evi hakimiyet altına almasın...

bide benden tavsiye kayınvalidene kızıp kocanla aranı saaakıınn bozma... kadına hee deyip kocanın üstüne gitme. kendi ağız tadını bozarsın...

inşallah iyi geçinirsiniz...

defnemle kocacım uyuyor.. uyansınlar dışarı çıkıcaz...havada bi açıp bi kapıyor sabah yamur vardı inşallah güzel olur... sabahtan beri öksürüyor defne dr bazen sesçıkartmak için yaparlar dedi.. banada hasta gibi gelmiyor.. ana arkamızı dönünce öhhhööö öhhööö...

bi daha dra gidersem haybeye kadın beni kovucak... ama telaş ediyorum.. bide hastalanan bebekleri duyunca.

çok sıkı sarıp sarmalayınca terliyor o daha kötü... hadi bakaklım hava ii olsun.. nee olur tüm hafta evdeyim bi haftasonum varrr.. lüüütfeeennnn...:Saruboceq::Saruboceq:

deryacım ahuya katılıyorum benim kayınvalide de 1 aylığına geldi taşınacağımız sıra güya bana yardım edecekti daha çok yoruldum bide çocuk değişik değişik huylar edindi zaten çok uslu değildi daha huysuz oldu gece uyumamaya başladı vs.. benim acemiliğime denk geldi ne dese he dedim verdim eline çocuğu hem özlemiştir hasret gidersin hem ben eşya toplayayım diye çok ilgilenmedim. eğer senin kaynana da böyleyse Allah sabır versin 7 ay nasıl geçer :)

valla kızlar ıyı dır ıyı olmasınada işte dedıgını deyıp duruyo ben ınanmıyorum dıyorum sen bnım dedıgımı yap ınanmasanda dıyo kötükedihüso demın banyo yaptırıyoruz bebişe bana bıraksan boyunu uzatcektım dıyo ayaklardan tutup sallıycakmıs bas asagıya bende ınanmıyorum ben öyle şeylere dedım kalca cıgı falan olur hem iyice banyodan korkar dedım eşimde yapma öyle dedı tamam dedı oda valla he demıyorum hiçbir dedıgıne o konusuyo ben bıldıgımı yapıyorum Allah var ogluma ıyı bakıyo napalım cekerım artık oglum için 7 ayyy:1shok:

of teyzem beynimi şişirdi ya bi arkadaşıyla beraber adanın kilosu çok fazlaymış obezmiş şeker ve kalp hastası olurmuş yok sma vermicekmnişim kilo yaparmış..
ya ada doğana kadar çok iyiydik ama şimdi o arkadaşının sözünden çıkmıyor ya çok bilmiş gibi konuşup duruyolar klava: kızlar sma hakkında kötü bişey duyan varmı? sabahtan beri kötülüyolar bana

esmacım geçmiş olsun canım benim oğluşun hastalığı ile aynı sanırım diğer adı amipli dizanteri.şurubunuz flagyl mi?ben neler çektim haladfa çekiyorum allah yardımcın olsun inşalla senişnki hemn iyileşir

ne diyeyim allah sabır versin benim kaynanamla 7 ay kalmam demek eşimle mahkemede buluşuruz demek:sm_confused::mymeka:

bu ınsan oglunada yaranılmaz şekerım benım oglanada zayıf dıyolar

caanım aslında kılosu ıyı ama boyu biraz uzun oldugu için zayıf görünüyo 4 aylıkken 7300 gramdı

selam kızlar ay çok uykum var ada sabah nerdeyse hiçbişey yemedi içmedi şimdide doymuyor. uyudu gibi.. uyanmaz umarım bende yatarım ya

canım benım buyuk gecmıs olsun. Hastalık gercekten zor ıs. Bız hatırlarsan cok gecırdık o kusma donemlerını. Azalma var ama Hala da kusuyor. Insanın ıcı gıdıyor.

Bızde gecen hafta sonu babamlardaydık. Alt kattakı komsu geldı gormeye. Uslu olan ogluma nazar degdı eve geldık bı huzursuz bı huzursuz. Bı baktım mutfakda duran bardak kırılmıs hemde durduk yere..

Ahu ya katılıyorum. Hee he de gec kendı bıldıgını yap.

Kalca cıkıklarının en buyuk nedenı bu.. aman sakın haa. Boy oyle uzamaz kendı yapısıyla alakalı

caanım aslında kılosu ıyı ama boyu biraz uzun oldugu için zayıf görünüyo 4 aylıkken 7300 gramdı

neeee benımkıne nasıl yasıyor bu cocuk derler herhalde 6 aylıgız 6760..Bız o kıloyu 2 ay sonra ancak goruruzzz..
offf kızlar offf hıcbısey yemıyor bu cocuk. nasıl yasıyor bılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…