lüzumsuzlar canım zaten göz dediği bebeiğime mafoldumbenesmacigim batusuma kim obez diyoya akli eksik onlarin herhall ne güzel tombis isde ya su mama meselasini anlamiyolar herhal ya biliyosunuz ardi dogdugundn beri mama yiyo sisse o siserdi oglösum orta seviyelerde geziniyoo malesef sizin kimi tombalak olamadm demekki neymis mamayla alakasi yokmussssssss
eet canolar naslsiniz bakalim fundacigim dönmüz evcagizina ohh ne güzel
bizde evdeydik bugun havuza faln gitmedik aksama ufak bi alisverise gittik sonra aksam yuruyusune cikdik öyle gecdi gunumm
evet hemde çok zor oluyo bide eve gidince misafir felan oldumu kendimi yiyip bitiriyorum bebemle ilgilenemiyorum diyeeeeCok sagol Füsun teyzesi , evet bugün Bes aylik olduk ... Ali Tunayada masallah - hayirli olsun yari yasi :) veee gecmis olsun ama bir yasina kadar asilardan kurtuldunuz artikk ne güzelll:)
ÖPebilüsunn tabiii .. Ben burdayim.. :)
Kizlar sabah Rüyayi anneme biraktim ve hastaneye gittik kocisle Idrar yolu enfeksiyonu kapmisim - cok feci üsütüsüm kendimi cok su icmeliymisim vs vs vs...:)
Cok fci bi durum yaa olamaz böyle birseyy...
Rüyada durmadi annemde annem beni her aradiginda annem diyorki sesini duydugunda hemen etrafta seni ariyor ... offf hastanedeyken üc saat ayri kaldik ammma sanki benim icin günlerdir göremedim eve gider gitmez kostum sarildim öptüm... isee giden ve saatlerce yavrularini görmeyen anneleri tebrik ediyor ve simdi daha iyi anliyorum:)
Umarim hersy yolundadir iyidir ...
günaydın annelerrr...
fusun söylemeden geçemeyeceğim ticker süper olmuş..bende düşündüm yapmayı şimdi:lepi:
günaydın kızlar hepinize küstük bizi hiç merak etmemişinizmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben halbuki batum nasıl hastalandı dün o yüzden işe gelemedim sabahı sabah ettik kuzumla çok korktum
ne oldu esmacım,geçmiş olsun canım..
bu ara mart annelerinde herkes devamsızlık yaptığı için inan aklıma gelmedi benim bir şey olabileceği..
çok geçmiş olsun
ooyy canım benim ya..kıyamam ben ona.geçmiş olsun..
bu kusması ve ishali bana rotavirüs ihtimalini hatırlattı.
çok çok geçmiş olsun esmacım.
inan çok üzüdüm.bebekler hasta olmasın ya..
inan batu hasta olmasın ben hasta olayım diye içimden geçiriyorum şu an..offf..sende güçlü ol arkadaşım.geçecek..
aslı alyada hapşırıyor canım..
Esmam çok geçmş olsun nasıl kortuğunu tahmin edebiliyorum yawrum benim ilaçları iyi gelecek Batuşumuz iyileşecek sen endişelenme annesi
canım şuan sorunumuz kusmak değil gaitasında çıkan Entamoeba histolytica kisti onun için verdiği şurupda kusma yapıyo gerçi kusması iyiymiş ama ben kıyamıyorum çünkü bir gün önce o kadar çok kustuki onun için fitil vermişdi, rahatlatır diye ama batu fitili mıçarak geri çıkardı her defasınaesmacım çok geçmiş olsun aynısını geçen ay nisanda oldu şurup geçiriyor geçmiş olsun
Günaydın kızlarr :)
Sİbel çok geçmiş olsun canım ben çok çektim o enfeksiyondan umarım hemen atlatırsın
esmacım canım çok geçmiş olsun yaa of okurken içim cız etti ya rabbim acil şifalar versin dilerim tez zmaanda iyleşir :Saruboceq:
özge şu gönderdigin maili okudum izledim feci oldum ya bende dayanamadım ağladımne kadar zor bi durum ve babanın fedakarlığı alkışalkış
fusün cnm bende bayıldım tıckere sunun adresını yollasana banada :kedi:
evet ya bende ağladım kocamla ada da uyuyolardı ben hüngür hüngür ağlıyorum..Günaydın kızlarr :)
Sİbel çok geçmiş olsun canım ben çok çektim o enfeksiyondan umarım hemen atlatırsın
esmacım canım çok geçmiş olsun yaa of okurken içim cız etti ya rabbim acil şifalar versin dilerim tez zmaanda iyleşir :Saruboceq:
özge şu gönderdigin maili okudum izledim feci oldum ya bende dayanamadım ağladımne kadar zor bi durum ve babanın fedakarlığı alkışalkış
fusün cnm bende bayıldım tıckere sunun adresını yollasana banada :kedi:
smacım canım geçmiş olsun... bizde eşimle sabah konuuyorduk. defne eskiden elimizden kaparak yediklerini bile yemiyor...
seninki mikrop kapmış ama ben nazara çok inanıyorum insanların hepsi bir değil kemgöz dolu heryer.kötükedihüso.. ilacını ver oku üfle batuya.. iyleşir inşallah hemencecik annesi... oğluşuma bide boncuk tak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?