2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne oldu esmacım,geçmiş olsun canım..
bu ara mart annelerinde herkes devamsızlık yaptığı için inan aklıma gelmedi benim bir şey olabileceği..
çok geçmiş olsun

günayddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
sibelcim geçmiş olsun

biz birazdan gidecez marmarise dün acayip yağmur vardı şimşek fırtına vs. çıkmadık yola Ada hApşurupduruyor umarım hasta olmaz

ne oldu esmacım,geçmiş olsun canım..
bu ara mart annelerinde herkes devamsızlık yaptığı için inan aklıma gelmedi benim bir şey olabileceği..
çok geçmiş olsun

teşekkür ederim canım
perşembe günü eve gittim yine misafir bide yeğenler var o alıyo diğeri bırakıyo batu kustu yenge diye bağardılar bende çok sıktıkları için kustu zannettim üzerini değiştim 1 saat sonra tekrar kustu ama nasıl kusma ağzından burnundan kuzum ben hemen doktorunu arayacağım dedim herkes yok gerek yok olur bu bebek felan diyolar ya bu normal değil desemde olmaz bidaha dediler neyse yarım saat sonra tekrardan kustu doktoru aradım salgın olduğunu dünden için sabah hastaneye gitmemizi söyledi uyumuyoda kuzum ibo arabayla gezdirelim uyur belki dedi arabanın içinde kıvrandı kuzum ki çok sever hemen uyur ibo eve gidelim dememe kalmadı tekrar kustu ama nasıl kusuyor kızlar çok korktum ibo hastaneye gidelim doktorunu arada dedi aradık bi fitil ismi verdi bu fitili verin sabah gelin dedi ibo fitili aldı geldi ama kusunca rahatladı aç aç uyudu kuzum hemde üzerini giydirirken uyudu neyse uyandı fitili verdim ama 1 dakka sonra kaka yaptı emiyo yarım saat sonra kusuyo sabaha kadar böyle devam etti en son saat 5de mama yedi onu kusmadan saat 6ya kadar uyudu ama saat7dedide oda gitti ve artık beni ve mamayı reddetmeye başladı su içiyodu sadece hastaneye gittik doktor kontrol etti kontrolü iyi idrar ve gaita testi istedi hemşiresi bağladı 2dakka içinde batu ikisini birden yaptı sağolsun öyle olunbca idrarı dökmek zorunda kaldık ve tam 3 saat idrar bekledik bu arada gaita testi çıktı ve bebem mikrop kapmış doktorumuz bi şurup verdi bunu 10 gün kullanın 12. gün tekrar gelin dedi eve geldik uyudu kuzm öyle şurubuda kusturuyo gerçi kusması iyiymiş ama ben hiç kıyamıyorum kusmasına gece yine beraberdik oğlumla tin tin gezdik evin içinde ama sabah keyifli görünüyordu kuzum şurubunu içirdim çıktım inş kusmaz

ooyy canım benim ya..kıyamam ben ona.geçmiş olsun..
bu kusması ve ishali bana rotavirüs ihtimalini hatırlattı.
çok çok geçmiş olsun esmacım.
inan çok üzüdüm.bebekler hasta olmasın ya..
inan batu hasta olmasın ben hasta olayım diye içimden geçiriyorum şu an..offf..sende güçlü ol arkadaşım.geçecek..
aslı alyada hapşırıyor canım..

Esmam çok geçmş olsun nasıl kortuğunu tahmin edebiliyorum yawrum benim ilaçları iyi gelecek Batuşumuz iyileşecek sen endişelenme annesi

Esmam çok geçmş olsun nasıl kortuğunu tahmin edebiliyorum yawrum benim ilaçları iyi gelecek Batuşumuz iyileşecek sen endişelenme annesi

kızlar çok teşekkür ederim zaten tek bir şurup yazdı doktorumuz ama oda kusturuyor gerçi indexinde içtikden 1 saat içinde kusması iyi diyo ama 10 gün kullanacak hep kusacakmı kuzum kıyamıyorum yaa

günaydın kızlar döndük urfaya
geçmiş haliyle birikmiş baya şimdi okumuyorum sadece bu sayfayı okudum
esma dün içimden geçiyodun son zamanlarda gözükmüyo acaba nickini deiştirdi de benmi takip edemedim falan diye düşündüm çok geçmiş olsun tatlım ya kıyamam ben onaaaaa öp benim yerime akşam kuzuyu

saol özgeciğim bugün öğlene kadar gider gitmez öperim öpmeye fırsat çıktıııı

Günaydın kızlarr :)
Sıbel çok geçmiş olsun canım ben çok çektim o enfeksiyondan umarım hemen atlatırsın

esmacım canım çok geçmiş olsun yaa of okurken içim cız etti ya rabbim acil şifalar versin dilerim tez zmaanda iyleşir :Saruboceq:

özge şu gönderdigin maili okudum izledim feci oldum ya bende dayanamadım ağladım ne kadar zor bi durum ve babanın fedakarlığı alkışalkış

fusün cnm bende bayıldım tıckere sunun adresını yollasana banada :kedi:

esmacım çok geçmiş olsun aynısını geçen ay nisanda oldu şurup geçiriyor geçmiş olsun
canım şuan sorunumuz kusmak değil gaitasında çıkan Entamoeba histolytica kisti onun için verdiği şurupda kusma yapıyo gerçi kusması iyiymiş ama ben kıyamıyorum çünkü bir gün önce o kadar çok kustuki onun için fitil vermişdi, rahatlatır diye ama batu fitili mıçarak geri çıkardı her defasına

teşekkür ederim dilekciğim bugün daha iyi kuzum

kızlar benim pc kafayı yedi bakalım giderse tamire gidecek yoksa yenisi gelecek pazartesi olmayabilirim bugün gidrse haberiniz olsunnn

evet ya bende ağladım kocamla ada da uyuyolardı ben hüngür hüngür ağlıyorum..

sibelcim geçmiş olosun ya bende de hamilelişkten önceden kalma inatçı bi idrar yolu enfeksiyonu var bazen azıyo fena oluyo o zaman ben hep çok su içerim ama yine de geçmiyo:)
kızlar ada dan fırsat buldukça azar azar bakıyorum bazılarınızı atlarsam kusuruma bakmayın

kızlar bende bugün olamıcam akşam üzeri gelirim..
birazdan çıkıyorum önce kayınvalideme ordan babamlara geçicem 5den sonra evde olurum.
öpüyourm

smacım canım geçmiş olsun... bizde eşimle sabah konuuyorduk. defne eskiden elimizden kaparak yediklerini bile yemiyor...

seninki mikrop kapmış ama ben nazara çok inanıyorum insanların hepsi bir değil kemgöz dolu heryer.kötükedihüso.. ilacını ver oku üfle batuya.. iyleşir inşallah hemencecik annesi... oğluşuma bide boncuk tak...

okuyorum canım bol bol beninanıyorum nazara en çokda ben çok içten seviyorum kendi gözüm mü değidi diye çok üzülüyorum bidaha oğluma şişko demeyeceğimmm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…