2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

hoşgelmişiz o zaman güllerimm.valla gerildik kaç haftadır bu ne ya?ikiyüzlülüğün ayrımcılığın son haddi.yuh dedirttiler.bide çok bilmiş herşeye muhalif.çokta akıllı sanıyo kendini herkesin hakkında özelden atıyo tutuyo birbirine düşürüyo.gittide kurtulduk öff.neyse valla acaip rahatım şimdi hepimize hayırlı uğurlu olsun... :enbuyukkk:

bak katıya geçerken şehnazcım önce sebze sularını tattırın diyolar,sonra meyve çünkü tatlıya alışınca diğerini almayabiliyolarmıi

ya şimdide kg de kendini madur gösteriyomuş taraf çekebilmek için olay aslında onun yaptığı ayrımcılıktan çıkmamış herkesi kafasına göre yasaklamasından çıkmamaış egolarından olmamışta gülşahcım ona para vermiş sonrada hakkını helal etmemişmişte ondan çıkmışmış.manyah la bunlar.Allah akıl fikir versin o garibanlarda şimdi ne dese inancaklar yazık la.

haydi bakalım kapattık konuyu yeni bir kk sayfası açtık :)))

benim saçlarım çok dökülüyo kelllkalacaaaaaaam saç ektirirm olsun naapalımzemuszemus

haydi bakalım kapattık konuyu yeni bir kk sayfası açtık :)))

benim saçlarım çok dökülüyo kelllkalacaaaaaaam saç ektirirm olsun naapalımzemuszemus

benimde başladı dökülmeye avuç avuç ama hamileyken dökülmesi gereken ve dökülemeyen saçlarmış bunlar

slm herkes burda toplanmışsınız iyi olmuş valla bende artıkın burdayım ozman
hoşgeldin canım..
dostluğun kardeşliğin yeri burasıkaydirigubbakcemile5

Suanda dinledigim sarki:
Ömer danis - Kahpelik Son Moda
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
şşş fıstıklı lokumlar kardesımle konustum 47 gunu kalmıs ayyy abla cam aç dedı gorunce aglamay basladım ahh ablası kurban olsun kara kuzuya
canımsın ya..kıyamam.
Allahım etz zamanda kavuştursun sizi inşallah:Saruboceq:

Kizlar ben Neslihana söyle fotolari silsinler demistim cogu silindi - kalanlarda silinecek yazmislar:)
işeri ne silsinler ayol..
hele bir silinmesin benim koyduğum fotolar..
o çok kaale aldığı internet suçu olarak algıladığı 'şey'ile nasıl öttürüyorum gör bak..:ecrin_bebek:

hihoyyytsırnaşık şey:roflol:alkisalkisalkis:teytey::dance:
içimden geldi yerimseniben
:Şeniz:
benimde içimden geldi
gulsah gelmedı hala
geldim kuzum geldim..biraz geciktik anlatıcam..
selamlar nasılsınız bakemmm ben KG dan resımlerı sılıp gelıyom
haydin bekleriz..ama bizim örgütleme gibi bir durumumuz yok..
oraya da giriyorsun diye banlama durumumuz yok..
koyun değilizki gruplaşma olsun dimi?zemuszemus

iyi geceler kızlar iki gündür yoktum neler olmuş öyle neyse yeniden eskisi gibi bir aradayız.özlemişim valla.:Saruboceq::lepi:
eskisi gibi değil canım..
üzümle çöp ayıklandı desek:kedi:

bak derya canım çektı alan var alamayan var gulsah sıte adresını hemen degıstır sekerım derya gelemesın şakkıdı
işte budur..
bizlerde kulis yok..
msnde özelden yazıp didikleme yok..herşey ortada..

selamlar herkese ben geldimmm.şükür ki herkes burda :)canlarım benim a.s.
hoşgeldin hayatım..
oşşşt derim ben ona...
bugün ben söylemeden delirttiğini anlayamamış..anlayamazda..o kafa nerde onda??
neyse boşverin.ben hangi anlamda neyi kullandığımı biliyorum vicdanım çok rahat benim..yerimseniben

o tuyler dokulmez benım adam dıyo su kıla tuye verdıgımız parayı hıç bır yere vermıyoruz dıyo

merhabalar canlarım..
şimdi babamlardayken babam dediki amcam kaza geçirmiş ağır bir kazaymış ezik varmış yatıyormuş.5 dak gidelim.iyi dedik.kızı kardeşime bıraktık gidiyoruz..
çiçeğimizi yaptırdık hani kaza geçirmiş ya..
tam evlerinin köşeyi döndük babam demez mi yazlıkta..biz şok..
dedik baba 5 dak gidelim deyince dediğin yer buraya zaten 1 saat uzaklıkta..
neyse gittik baktıkki amca bahçenin çiçeklerini suluyor ne yatması.ilk şok atlatmış.sadece alnında bir kırmızılık var.
sevindik tabi.neyseki bri şey yok..
sonra döndük babamı eve bıraktık kızı almadık kayınpedere de uğradık.
dönüşte kızı aldık..
hafta içi araba bana gerekli diye burç benzin alalım dedi.iyi dedim kız kucağımda uyuyor...
benzini aldık opetten anam o ne pis benzin evin oraya geldik araba bildiğiniz traktör gibin çalışıyor..
haydddiii bir daha döndük adamlara sormaya..nedir bu diye...
yetkili yok tabi..biraz diş gösterdi burç numune istesinler filsn dedi.depodan numune alındı..
sen petrol ofisinde çalış ilk defa git opetten al bu geldi başımıza..
eve gelincede alya uyandı pijamalarını değiştim yedirdim.ancak oturdum..
ve buradayım..
çok özledim sizi..

o tuyler dokulmez benım adam dıyo su kıla tuye verdıgımız parayı hıç bır yere vermıyoruz dıyo

efet canım aynen dökülmezzz oyyy ben kaçar vitaminsiz bekliyo tepemde oyun oynayacakmış ben de yatayım kuzumla mujukksss ii geceler hepinize meleklerinizi öptüm bi doluuu:asigim:

keşke tüylerim de dökülse saçlarla beraber kaydirigubbakcemile3

karınca yumurtası yağı sür tüylerine saçlarınada yılan yağı. ıyy vıccccıııkkkık vıcccııııkkkk kafamçokkarıştı
gülşahımmm hoşgelmişin bacım ne diycek işte bulcak kendine göre bişey.hayır ben en çok bizim için gecesini gündüzüne katmışmışta biz niye böyle yapıyoruz kısmına uyuzum.e kardeşim biz istemedik ondan hiçbişey bu 1 ikinciside herkes yanılmış olamaz bu hatun çoook değişti.gerçek yüzünü güven sağladıktan sonra gösterdi ve çok şımardı.

valla süheyla kimse kendini kötülemz bebem heralde kednini haklis gösterck laf sokmadn önce dusunucekdi ben ondn beklemzdm bu hareketleri güya baana kardesim derdi böylemi ablalk olur arkadan konusup laf sokmakla olunmaz ii oldu gördük yüzünü.... gülsah o kadar iilk yapmis onami camus atiyo baska birini bulammamismi sinir etmesinler adami yakarim yikarim ortaligi valla actrmasinlar bayramlk agzimi benim

herkes kendi cöplügünde ötsün hade nas nas

bundn sonra kapnsin bu gereksiz konu ya onalrla ilgili konusupta mutlu etmeyelim herkes kendi dalgasina baksin ya eglenelim glelim ya pöff slkldim artk bu konudn

aslıcım al benden de o kadar inanılmaz saçlarım dökülüyor..kel kalıcam yakında diye korkuyorum çok

gülşah geçmiş olsun canoooo.kızlar benim bebeye bi haller oldu huyu değişiyo hep yatardı 11 de şimdi 1 i buluyo ve o saate kadar ağlıyo ağlamazdı niye ağlıyoki.bide gözler kapalı ağlıyo uykusunda senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…