ya benim en kötü özelliğim çok sabırsızım elimde değil :sinifsinif: yer yer benim minik cadım her bulduğunu yer:umursamaz:
geçen annem benım oglana çokella vermıs ay nasıl kızdım oda dıyo ne olacak dıye her zaman su mazeretı var teyzemın kayınvalıdesı teyzemın kızına 40 gunlukken kuru fasulyenın suyunu yedırmıs bırsey olmamısdelikafadulden
kız aslı erken daha bırde once meyveden baslama meyve tadına alısırsa sebze yemezmıs
geçen annem benım oglana çokella vermıs ay nasıl kızdım oda dıyo ne olacak dıye her zaman su mazeretı var teyzemın kayınvalıdesı teyzemın kızına 40 gunlukken kuru fasulyenın suyunu yedırmıs bırsey olmamısdelikafadulden
tuh kahretsın bak yemekten bahsettım ALAN VAR ALAMAYAN VAR DIMI ah ah sımdı gıdıp o karıya okkalı bı maıl atayım sen kımsın ulen benı ıstemeyen
vayss 8 kisiyz 2 gün sonra burasi dolar tasar merak etmeyin
misafir kardes eger o tahmin ettigim kisilksen sanmaki biz sendne rahatsiz oluyorz bilakis sen bizi izlediginde cok büyük haz duyuruz cünki sana sokulan laflari okuyup cvp veremeyip ortandn catliyon ya ehuehehheuu buda sana kapak olsun fatih ürek gibi hade hade hadeeeeeee
yuhh kuru fasülyenin suyumu
asli sakin meyve verme bak ben verdm senin gibi sabirsizlk yaptim ve simdi asla meyve pöresi haric bisi sokmuyo agzina
lapa mamyi bile zor yediriyorm valla
tamam canım ben vermiyim ozaman 4 ay olduğunda muhallebi veirirm sonra da havııçşakkıdı
aynen bebe,m sen dinle bizi ben yaptim simdi asla yemiyo yirtiyo o kcücük poposnu
selamlar herkese ben geldimmm.şükür ki herkes burda :)canlarım benim a.s.
Sehnaz,sevdiği yiyeceklerin içine sevmediği şeylerden karıştırarak yedirmeyi dene hiç olmazsa hep aynı gıdayla beslenmemiş olur.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?