2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

doğa funda emel beni coşkuyla karşılayan herkse tekrar selam olsunzemuszemus piknik güzeldi mangalları yaktık biraları içtik Adacıımm beni çok üzmedi uyku mızıltısı yatı biraz o kadar eve yeni geldik o da uyudu babası traşa gitti gelsin bakalım nasıl olacak ehueheuehue siz neler kaynattınız bakalım ??

selam kızlar noldu yaff ben olayları bılmıyom nesse ıyı oldu gördügüme sevındım sizi a.s.

iyi geceler kızlar iki gündür yoktum neler olmuş öyle neyse yeniden eskisi gibi bir aradayız.özlemişim valla.:Saruboceq::lepi:

iyi geceler kızlar iki gündür yoktum neler olmuş öyle neyse yeniden eskisi gibi bir aradayız.özlemişim valla.:Saruboceq::lepi:

hoşgeldin canım maaşallah 4 aylık olmuşsunuz bile biz de olsak da kızıma mamalar yapsam bugün kayısı verdim yani yalattım evelsi gün de bir kayısıyı cam rendede rendeletip suyunu tülbentle çıkarttırdım 4-5 kaşık verdirdim ablaya :):sm_cool:

hoşbulduk ,yarasın ada 'ya:lepi::ecrin_bebek:
cam rende çok en sağlıklısı bende cam rendeyle rendeleyip ince süzgeçtenten geçiriyorum püre olarak yediriyorum.yarında bir fincan yoğurt mayalıyacam bakalım yiyecek mi.
bizde yalatarak başlamıştık.
bir haftadırda kayısı ve milupanın muhallebisinden yiyor kızım.hihoyyyt:sm_cool:
darısı size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…