2009 MArt Anneleri 22 Ağustos İstanbul buluşması

Aslı - lazanya
Ahu -renniem
Melek -melek81
Nestle...isim bilmiyorum
Thanderc-fatma
Füsun-existhunder

gel güzelim bekleriz herkes bebekli olacağı olacağı için ben hariç o kadar bebekli kadın birarada mutlaka farkedilir ama tepe de nerede buluşacağız (( starbucks var orda ama bayar üst katta yemek alanında burger falan var orada buluşuruz değil mi???
nestle seni de bekleriz şubattakiler toplanmıyorsa marttakilerle toplanzemuszemuszemuszemus

aklına gele gele ilk burger mı geldiiisırnaşık şeycokacimcoook

bende o kata iskenderin olduğu kat diyorum....:kedi:

senin bebegin niye gelmio ki? hakkatten dediğin gibi baya bi ilgi çekeriz kovmasınlar bizi ordan:)sositososito

senin bebegin niye gelmio ki? hakkatten dediğin gibi baya bi ilgi çekeriz kovmasınlar bizi ordan:)sositososito

canım aslı arkadaşımız marmarisden geliyor iş toplantısı için gelmişken buluşma ayarlıyalım diye oldu bide biz daha önce buluşmustuk ve inan acaip ilgi cektik herkez yanımıza gelip siz hangi kulupsunuz diyordu :roflol: inşallah bende gelebilirim herşey eşime baglı ben tuzladan gelcegim için baya bi zor olcak bakalım kısmette varsa gelirizopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::1hug:

selam ne kadar güzel bende mart annesiyim ama istanbulda değilim çanakkaledeyim gelmek ve sizleri tanımak isterdim . şu nada sadece de bir okuyucuyum işler yoğun sohbetlerinize katılamıyorum . sadece yazılanları okuyorum işler hafifleyince aranıza katılmak isterim .

sizlere güzel ve hoş sohbetli bir buluşma diliyorum. resimlerinize bakarız bizlerde

aaa bende çanakkaleliyim ama eşimin iş dolayısıyla istanbuldayız. ailem çkalede. 15 agustosta gelicektik ama ertelendi. bayramda gelicez ve ben fazladan 2 hafta falan kalıcam. acaba bayram sonu birde çanakkale toplantısımı yapsak yaw:)zemuszemus

oh ohh lsite kabarıyor yaşasıınnnn Diloşşşşş lüffennn gell bebemmmm Alayamı da göreyimmm:Saruboceq:

aslım inan gelmemk cok ıstıyorum ınsalalh gelırım cnm inşşşşşşşş

geleceksin demekki çanakkaleye ne zaman özelden sana tel vereyim buradada arkadaşlar var buluşuruz ne güzel olur gerçekten umarım çanakkale merkezdir. Ben merkezde oturuyorum .

nestle76---aylin....

valla şubat annelerinde iş yok kızlar...bir toplanamadık...kısmet mart annelerineymiş...inşallah 22 sinde beraberiz kızlar...

kızla son durum bu mudur...?
yer : tepe natilus
tarih: 22 ağustos 15.30

gelenler;

Aslı - lazanya
Ahu -renniem
Melek -melek81
nestle76---aylin....
Thanderc-fatma
Füsun-existhunder

bende gelsem yaaa kendimi oraya ışınlayabilirmiyimmmmmm mafoldumbenmafoldumben

kızla son durum bu mudur...?
yer : tepe natilus
tarih: 22 ağustos 15.30

gelenler;
Aslı - lazanya
Ahu -renniem
Melek -melek81
nestle76---aylin....
Thanderc-fatma
Füsun-existhunder

galiba budur.. katılım ne kadar az oldu
ama saati 13:00 e çektik diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…