2009 Kuzularına Doktor neler dedi;

bahçelievler tarafında bir dr. tavsiyesi de benden olsun. dr. undan memnun olmayanlar mutlaka denesin diyorum. medical park bahçelievler de, dr. emel torun. çok ilgili bir dr. kendisinin de biri 7 yasında biri de 10 aylık kızı var. birinci elden, taze taze tecrübe sahibi kendisi :)

ipekçim aynı tavsiyeyi ben de bi yakınımdam aldım. sen de aynı şeyleri söylüyorsun. emel hanıma mı gidiyorsun sen? ben de acil bir durumda hastaneye gitmem gerekirse kendisine gitmeyi düşünüyorum. dr.umuz burda olmadığı zamanlarda falan.

bende almanyadaki döktorlari begenmiyorum,neymis cocuk kilo atmadigi takdirde normalmis bide cocugun kilo atmasini beklicekdik,zaten bebisimin kilosu ,cok az ne bilim insan biseyler öneriri hic olmasa oyyyyyy oy.

evet biz bgn doktorumuzdan yeni geldik oğluşum uyudu . Maşallah herşeyi normalmiş.Bu arada ben doktorumuzu yeni buldum ve süper bir insan ama izmirdeyiz biz kızlar üzgünüm .allahım bütün bebişleri korusun

evet ona gidiyorum ve çok memnunum canım. valla bir git, belki kendi doktorunu bile değiştirirsin..

merhaba arkadaşlar,
bende bugün doktora gidenlerdenim..ve kafam çok karışık..

biliyorsunuzdur belki benim kıızm çok iştahsız ve bence yeteri kadar kilo almıyor..
doğumundan beri gittiğim doktor vardı o bana anne sütünün dışarda yarım saat tutulabileceğini daha sonrasında protein yapısının bozulduğunu ve buzdolabında da max. 8 saat tutabileceğimi söyledi..ki netten araştırdığımıxzda malumunuz değerler bundan farklı..kesinlikle benim veya bakıcımın yanlış bir şeyler yaptığını ve bebişin kilo almadığını söyledi...

sonra başka bi doktor ek gıdaya geçmelisin dedi... bi arkadaşımın doktoru ona anne sütü memede 6 saat beklerse özelliğini yitirir su gibi bişey olur yeteri kadar besleyici olmaz demiş...ki bana saçma gelmesine rağmen 1 gün buna göre hareket ettim ve dolapta sağılı duran güzelim sütümü döktümm..:)..göğsümden de ilk sağdığım sütü tabiki..delikafadulden

bi tıp merkezinde görev alan emekli bir doktor buldum..bayan..bu zonguldaklılar hep tanıyolar onu ve iyi diyolar..

kadının bana dedikleri....

anne sütü dışarda besin değerlerini kaybetmeden 6 saat dayanır (hava çok sıcak değilse) ki bu yeni araştırmalarla daha da artımış durumda,
anne sütü her zaman değerlidir memedeki süt sağılıp dökülmez,
bebeğinin kilo alımı azalmış olabilir ama doğum kilosuna kıyaslayarak olaya bakmak lazım,
bebeğim iştahsız diye düşünme ve o yemediği zaman kesinlikle inatlaşma, ilk önce inatlaşmayı öğrenirler, bebeği zorlamadan 5 dak bekle yine biberon ver 2 emsin önemli değil 5 dak yine bekle..yavaş yavaş ver dedi...

ve eve gelince uyguladık gerçektende oldu bebiş sütü o şekilde sızlanmadan kendi isteğine göre aldı ki umarım bu devam eder:):)
tabi bu durum mamalar için geçerli değil dedi..mama hazırlandığında tüketilmeli..

bu doktorlardan kafam çok karışmıştı kafamçokkarıştı ama mantığıma en çok yatan bu doktor teyze oldu...:):)..şimdilik bebeğimin gelişimini ondan takip etmek istiyorum..

bu arada galiba benm bebişde bugün ishal olmuş..anlamadım nedendir.....hemen geçer umarım...:gitme:

geçmiş olsun canım. umarım gecer ishali. bence de dökme sütlerini kesinlikle. bu doktorlar böyle işte, bakınca hepsi doktor ama ekolleri çok ayrı.. hangisinin ekolü kafana yatıyorsa ona git bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…