2009 Kuzularına Doktor neler dedi;

sinemsin yoğurt konusunda ..yoğurt makineleri varmış bebekler için günlük yogurt yapıyormuş ...arzumun varmış galiba...günlük mayalamak gerekiyor ya...ablam tavsiye etti bana canım...haberin olsun istedim..opuyorumnanaktan

ölemiiii ya ben bi ilgileneyim canım onunla hem açlışıp hem ev hemde çocuk artık yoruldum bu tip pratiklikler varsa ohh ne ala saol canım bilgi verdiğin için ...

aaaa kızlar neden bu topik kullanılmıyor bakım....

gerilerde kalmış.. çektim çıkarı verdim

hem açtırdırdınız.. hem yazan yok... ,,

yoksa çoçukları doktora götürmüyormusunuz...

biz pazartesi günü gideceğiz.. biz yazarız artık..

Bizim Dr.umuz çok rahat biri,Don't panic! cinsinden.Hatta ben de buraya birşeyler yazarım diye gittim,ama pek kayda değer birşey çıkmadı görüşmemizden.Herşey yolunda diyor.Bu ay 600 gr almıştı Miray,600-800 gr alması gerekirdi,normal dedi.
Dönebiliyor mu diye sordu,ben de yarım dönüyor ama tam anlamıyla sırtüstünden yüzüstüne,yüzüstünde sırtüstüne dönemiyor dedim,onun için erken,6.aydan sonra bekliyoruz onu dedi.
Bir de elleriyle ayaklarını tutuyor dediğimde onun için de erken,5.ayda beklenir o hareket dedi.
??
Çok terleyip terlemediğini sordu,emerken özellikle terliyor dediğimde,demire başlamak için sordum dedi,o zaman başlayalım diyerek demir yazdı.Bir de benim hamilelik dönemimde kansızlık çekip çekmediğimi sormuştu.ama ben terlemekle ne alakası olduğunu sormadım demirin.

bende 10 gün önce gittiğimde sıraladım soruları çünkü ben sormazsam o konuşmuyo

denize girebilirmi demiştim 6 aydan önce giremez dedi
uçağa binebilirmi diye sordum teebbiii dedikaydirigubbakcemile2
ne kdr aralıklarla emzireyim dedim 3-3.5 saat arası artık büyüdü annesi dedi
ellerini emiyo neden dedim yavaş yavaş kaşınmaları başlar ama daha bşy yok dedi
boyuna kilosuna bkatı karnına bastırdı kollarından tutup yere bastırttı erkek adam gibi bas bakalım dedi hahaha gözlerinin rengi artık değişmez dedi havalara uçtum hep mavi gözlü bi bebeğim olsun istemiştim inş. değişmez herşey normal dedi
işte bu kdrrr

Bizim Dr.umuz da 6 aya kadar net birşey diyemeyiz,6 aya kadar değişebiliyor gözler dedi,bizim de gözler mavi,gerçi görenler bu gözler değişmez,çok net diyor ,ama yine de belli olmazmış hala.

topiciniz çok güzelmiş hayırlı uğurlu olsun..bende mart annesi olarak ileriki dönemleriniz için bir kaç şey ekleyeyim ozaman..
sürekli kusan,yemesi azalan,sancı girer gibi mızmızlanan ,ateşi sürekli 38 seyirlerinde seyreden bebeğiniz özelliklede kızınız varsa hemen doktorunuza gidip idrar tahlili isteyin.bu kesinlikle idrar yolları enfeksiyonuyla ilgili bir durum..yalnız nitrit negatif ise ve doktorunuz antibiyotik yazarsa bunun nedenini sorun şiddetle.nitrit negatif ise kesinlikle enf yok çünkü..
ben çok uğraştım kızlar siz uğraşmayın bu illetle..mutlaka bebeklerinizin altını sık sık değişin.maksimum 3 saatte bir dedi bizim doktorumuz kız bebeklerinde daha fazla rastlanıyor dedi.ıslak mendil kullanmayın hiç biri gerçekten iyi değil.pamuklu su ile silin sonra kurulayın.kurulamadığınız taktirdede nemde bakteri çabuk ürediği için bakteriye açık hal bırakırmışız.
o bölgesini yıkarken sabunla ve şampuanla hiç bir şekilde yıkamayın bu ph değerini değiştirip mikroba karşı açık hale getirimiş o bölgeyi.
kakadan sonra mutlaka havalar güzel olduğu için gidip akan suda önden arkaya doğru yıkayın..hatta her bez değişmede bile yıkasanız olur.
o fileler benim başıma bela oldu.yıkandığı suda oturur vaziyette kalmasın.akan suda yıkayın.ben yapmadım bunları siz yapın rica ediyorum..2 kere ant kullanımı bir kere de 3 defalık iğne den sonra çok akıllandım..sizede belirtmek istedim..

verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. aklına geldikçe devamını bekleriz sağol canım.opuyorumnanaktan

bizde gittik dr' a bugün 62 cm ve 6.160 gr olmuşuz, denize girebilirmiyiz dedim havuza sokmayın denize sokabilirsiniz dedi, gelecek ay sebze çorbaları ile başlarız dedi, kulağı akıyor dedim kırmızı akıntı normal kulak kirini atıyor dedi,elini emiyormu dedi normal çıktı herşeyimiz....

31 temmuzda 4. ay aşılarımızı olduk.
kilo: 7700g
boy:65 cm

dişlerimiz acayip kaşınıypr dedik doktor teyzeye.
calgel yazdı..
sürüyoruz ama faydası varmı bilemedim
dişlerinin acısından garip garip sesler çıkarmaya konuşmaya başladı minik balık.
bulduğumuz her dişlipği alsakta kendi elini dişlik yapmaya daha bir hevesli!!

bizde bugn gittik dr 5 ay kilomz 7.90gr olmş çok güsel almş kiloyuu
beni emmedigi için dr ekmek muz hariç çorbalardan yavaş yavaş verebilirsn dedi mamayı aşırı önermedii şişirdgini söledii
baldan ve yumurtann beyazndn 1 yaşına kadar uzak durckmışız

bizim dr. denize 6 aydan sonra girebilir dedi ya bende denize sokmayı çok istiyorum malum deniz olan bi yerde oturuyorum

bizde geçen hafta gittik dr.umuza
demir bey 3 cm uzamış 65cm olmuş
6.960 gr olmuş bu ay 810 gr. almış
gelişimi gayet iyi kasları çok güçlü dedi
aşılarımızıda oldk

dün dr kontrolümüz vardı.
selen 8600 gr ve 69 cm olmuş.
gece 2-3 saatte bi r uyanıp mamayediğini söyledim dr. vermeyin su içsin yatsın dedi. anne sütü alsaydı durum farklı olucaktı tabi.
yürteç, ayakkabı,(süs için giydirilen yumuşak tabanlılar bile),ayaklarını yere bastırmak,tv yasak.
muz çilek kivi ananas hariç tüm meyveleri yiyebilir.
sebze çorbası yanında tarhana, yoğurt domates çorbası da yiyebilir özellikle ev yapımı tarhana öneririm dedi.
hazır püre ve yoğurt yedirilebilir tatilde yada dışarı çıkıldığında ama yoğurt meyveli plmıcak. kaşık mamaları da meyveli olmıcak.
buhar makinesi önermedi(almıştık ilk doğduğunda yazık oldu)
kucakta destekle hafif eğik oturtulabilir. tam dik oturturken bezini gevşetin. karnını sıkar dedi.
emzik kullanabilir dedi.
biberon memesinde 2 numaraya geçmek bebeğin isteğine bağlıdır dedi.
her seferinde söylüyor zaten. göz teması kurarak ve dokunarak bol bol konuşun dedi.

hatırladığım kadarıyla bunları konuştuk kızlar

maşallah kuzumuza aliyecim hangi hst ye gidiyordun ne kadar ayrıntılı anlatmış bizim dr o kadar ayrıntıdan bahsetmiyor. baya faydalı oldu kendi adıma tşk.ederim.

aliye dr ne çok konuşmuş bizimkine ne söylesem suratında tuhaf bi ifade nooormaaal diyor insan bi açıklar ya

maşallah kuzumuza aliyecim hangi hst ye gidiyordun ne kadar ayrıntılı anlatmış bizim dr o kadar ayrıntıdan bahsetmiyor. baya faydalı oldu kendi adıma tşk.ederim.
sağol canım

aliye dr ne çok konuşmuş bizimkine ne söylesem suratında tuhaf bi ifade nooormaaal diyor insan bi açıklar ya

hangi hastane dr kim canım

kızlar ben özel muayenehaneye gidiyorum. ben bahçelievler medicanada doğum yaptım.ilk 2 ay oranın dr. una gittim ilk o muayene ettiği için ama aynen dediğiniz gibi hiç muhattap olmuyordu. sinir oldum. paramızla rezil oluyoruz yani. zaten hala onun yüzünden mamaya başladığımı düşünüyrum.
neyse ben de çevreden internetten arıştırdım. sonra tüm tavsiyelerle bahçelievlerde seyrani türkaslana gitmeye karar verdim. 50 yaşlarında çok iyi babacan bi dr. uzun uzun konuşuyoruz. bazı uyarıları her seferinde tekrarlıyor. tavsiye ederim gerçekten

bizim dr.da sadece parasını almayı biliyor,işini ezbere yapanlardan..............
ama elimiz mahkum ona burda iyi anlatılan 2 dr.var ama benceeee ikiside birbirinden beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…