ösym bi ara siteden soruları çekti ve tekrar koydu.o sırada cevap anahtarını düzeltmişler diye okudum forumlarda..açıkçası tekrar dosyayı indirip kontrol etmedim.ama siteden soruları çektiklerini biliyorum.çünkü bariz yanlış yani..düzeltselerde düzeltmeserde o soru aynı etkiyi yapacak.düzeltmezlerse de o soruyu sabit hata (anahtara göre doğru cevap) yapan olmamıştır.iptal muamelesi görür yani CADIARZU
matematikte bir soru yanlıştı. cevap anahtarında sadece onu düzelttiler. sabit hata sorusu hala hatalı olarak duruyo. bi kere de hatasız sınav yapsalar zaten...
ocean arkadaşım bazı hesaplamalr yapmış ama sanki söylediği puanlar bana biraz fazla geldi sitede yeniyim kusura bakmayın ama biz 90 gk gy 97.5 eğitim yapan erkek arkadaşıma standart sapmayla beraber 85 gibi bir puan bekliyoruz neye göre hesap yaptınız yoksa biz mi yanlış hesap yapıyoruz
canım ben tahminen bi hesaplama yapıyorum..
geçen seneki puanlara göre..
zaten kesin değil..
ama siz çok az hesaplamışsınız..
bu netlere 86-90 aralığında bi puan gelir, hatta daha bile fazla olabilir...
çünkü bu sene 90-90 netin üzerinde yapan çok çok az..
o yüzden belli bi ortalamayı geçenlerin puanı tahmininden çok yüksek gelecek..
şimdi anladım tatlım ne demek istedğini buraya yazan arkadaşlarımızın da netleri gerçekten güzel bu netleri yapabilecek kişi sayısı da az olduğundan puanın normalin üzerinde geleceğini söylüyorsun sanırım tekrar teşekkürler