2009 KPSS Netlerimiz

bi de bildiğim kadarıyla o sabit hata sorusu henüz düzeltilmedi. merham@for.all nereden duydun düzeltildiğini?

ösym bi ara siteden soruları çekti ve tekrar koydu.o sırada cevap anahtarını düzeltmişler diye okudum forumlarda..açıkçası tekrar dosyayı indirip kontrol etmedim.ama siteden soruları çektiklerini biliyorum.çünkü bariz yanlış yani..düzeltselerde düzeltmeserde o soru aynı etkiyi yapacak.düzeltmezlerse de o soruyu sabit hata (anahtara göre doğru cevap) yapan olmamıştır.iptal muamelesi görür yani CADIARZU

matematikte bir soru yanlıştı. cevap anahtarında sadece onu düzelttiler. sabit hata sorusu hala hatalı olarak duruyo. bi kere de hatasız sınav yapsalar zaten...

canım ben tahminen bi hesaplama yapıyorum..
geçen seneki puanlara göre..
zaten kesin değil..
ama siz çok az hesaplamışsınız..
bu netlere 86-90 aralığında bi puan gelir, hatta daha bile fazla olabilir...
çünkü bu sene 90-90 netin üzerinde yapan çok çok az..
o yüzden belli bi ortalamayı geçenlerin puanı tahmininden çok yüksek gelecek..

arkadaslar bende tarihçiyim 85 eğitim 89 gk gy var sizce kac puan gelir atanabilir miyim acaba?

canım tahminen 80-85 aralığında bişey gelebilir...

yani zaten puan çok da önemli değil..
önemli olan alımlar ve bizim sıramız..

umarım dedğin gibi olur canım bende en az sizin kadar istiyorum benim de geleceğim buna bağlı sayılır :kedi:teşekkür ederim

şimdi anladım tatlım ne demek istedğini buraya yazan arkadaşlarımızın da netleri gerçekten güzel bu netleri yapabilecek kişi sayısı da az olduğundan puanın normalin üzerinde geleceğini söylüyorsun sanırım tekrar teşekkürler

ya kızlar ben de sormuştum ama kimse cevap vermemiş bende iki bölümden de 75-80 arası bekliyorum netleri benim kaç olur acaba ortalama puanım

ya kızlar ben de sormuştum ama kimse cevap vermemiş bende iki bölümden de 75-80 arası bekliyorum netleri benim kaç olur acaba ortalama puanım

canım söylediklerimiz tahminden ibaret..
seninki de tahminen 75-80 arasında gelebilir puanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…