2009 KPSS Netlerimiz

Ocean

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
8.283
1.849
723
39
evet arkadaşlar, netleriniz hesapladınız mı?
ben baktım..
tahminen gy gk 85,5, eğitimden ise 88,5 netim var.

benim bölüm fen bilgisi ve 90 almam lazım , gy gk den 91 eğitimden 90 netim var. bu netler yetermi acaba bilmiyorum.

83 gkgy 88 eğitim var malesef türkçeciyim ve bana yetmiyorÇok üzgünüm çoook

benim bölüm fen bilgisi ve 90 almam lazım , gy gk den 91 eğitimden 90 netim var. bu netler yetermi acaba bilmiyorum.

canım ben de fenciyim, bence senin yaptığın netlere 87-90 aralığında bi puan gelecektir..
ne kadar alım olur ve atanır mıyız bilemem ama tahminen bu civarda olur puanın..
hayırlısı olsun, bana daha düşük gelecektir, ve yine olmayacak bu sene

gygk 86 eğitim 88 benim de...branş neydi hocam? bnm okul öncesi öğretmenliği

branşım fen bilgisi hocam..
bu netlere tahminen 83-86 aralığında bi puan gelir..
okulöncesi için yeter de artar bile..
kendi memleketinize atanmanız kesin gibi bi şey..
hayırlı olsun şimdiden..

ben edebiyat mezunuyum gy/gk 75 eğitim 90 sizce atanabilirmiyim

canım atanman alımlara bağlı biliyosun ki...
puan olarak da 80-85 aralığında gelebilir..
eğitim netin güzel çünkü,bekleyip göreceğiz...

ya benim de eğitim 75-80 arası genelkültür genel yetenekte aynı şekilde 75-80 arası gelecek bana tahminen kaç puan gelir ki yaa

inşallah hepiniz istediğiniz yerlere atanırsınız arkadaşlar,okuyunca eski yıllara döndüm birden,zor bir bekleyiş

ölçmedeki sabit hata sorusu düzeltilmiş sanırım cevap sistematik hataymış..böylece küsüratlarla eğitim bil. 90 a çıktı benim..ss yüksek olur bu yıl diye bekleniyor.umarım öyle olur.anayasa ve mat.belirleyici olur sanırım lisede sayısalcı olmamın avantajı mat.netim idare eder..bu yıl bizim branşta baya atama olacakmış.ona güveniyorum açıkçası.umarım hepimizin gönlünden geçen hayırlısıyla olur..yaza nişanım olacak inş.erkek arkadaşım da kpss ye girdi..resmen hayatımızı tayin edecek sınav sonuçları.ne çarpık bi sistem.benneyaptımki.

branşım fen bilgisi hocam..
bu netlere tahminen 83-86 aralığında bi puan gelir..
okulöncesi için yeter de artar bile..
kendi memleketinize atanmanız kesin gibi bi şey..
hayırlı olsun şimdiden..

teşekkür ederim hocam.umarım dediğiniz gibi olur..sizin için de gönlünüzden geçen olur inş. yerimseniben

ocean arkadaşım bazı hesaplamalr yapmış ama sanki söylediği puanlar bana biraz fazla geldi sitede yeniyim kusura bakmayın ama biz 90 gk gy 97.5 eğitim yapan erkek arkadaşıma standart sapmayla beraber 85 gibi bir puan bekliyoruz neye göre hesap yaptınız yoksa biz mi yanlış hesap yapıyoruz

bi çok puan hesabı yapan sitede denedim ben..bi site vardı orda hesapladım son 3 yılınkini sapmaları da hesaba katarak gösteriyor..siz çok az çıkarmışınız.bu sınav herkesi zorlayan bi sınavdı haliyle ss çok yüksek olacaktır..söylediğini netlere en az 90 puan gelir

kızlar kpssuzmani.com diye bi site var orada 2008 2007 puanlarına göre hesaplıyo. ikisinin arasında bi puan gelicek bence. yani 2007 puanının 5 yukarısı gibi. bir de matematik ve vatandaşlık, eğitimden de bazı sorular standart sapmada belirleyici olacak.

ama puanlara takılmaya gerek yok.puan sadece birisi kaç aldın diye sorduğunda söylemek için. önemli olan branşlardaki sıralama.

arkadaşlar puanlarınızı nasıl hesaplıyosunuz?bende netlerimi hesapladım ama puana nasıl ceviricem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…